|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
szaja Bylam wczoraj w Toysrus i spodobaly mi sie te kredki.
Poza tym ogladalam na zywo - m.in. zabawki z Twojego wpisu. Jeszcze fajniejsze niz na zdjeciach ;-) |
|
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
ani mi nie mów
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Kupiłaś coś??? |
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cała ja odciągałam duuużo więcej niż 3 razy na dzień. Przy mocnym katarze to mi się Mała krztusiła jak jej coś zalegało, więc nawet i co 15-20 minut. Poza tym jak ja mam katar to nie lubię jak mi coś do gardła spływa i uznałam, że u dziecka tak samo ![]() Bokeh myśmy byli przed 13 na tym Swag Show, ale krótko bo tam trochę za głośno i się Ewa zestresowała i bardzo dużo ludzi było. Ale kupiłam jej "podróbkę" Pana Metki bo jak zobaczyła to już nie chciała oddać neti w sówki
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
No to teraz żadna się nie przyzna, któej to lekarz tak powiedział, że 3 razy
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Neti a ja dzisiaj widziałam fotelik romera z motywem sowy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób fotkę---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43137366] Meneq, znam kredki i nawet mamy taką: http://www.coocoo.pl/product-pol-239...ultikolor.html dużo tego w PL ostatnio jest. Dziewczyny, na przyszłość - faktycznie nie zostawia śladów, tyle, że ja od razu po zabawie myję Super te kredki do kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Ciekawe jak tam Lady po bieganiu
|
|
#997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka. bylam dzis na zakupach z siorka, kupilam se kiecuszke i buty na wesele. siostra przyjechala zakatarzona i co - Dżejkob znow ma katar
ehhhh... ![]() Cytat:
ale powiem Ci ze mnie by takie cos tez mega wkur.wila. strasznie to nieodpowiedzialne z jego strony ![]() troche juz pozno ale kciuki zacisniete i tak ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie siedzę w parku na ławce i słońce mnie grzeje w twarz, ale cudowne uczucie od razu humor lepszy!
Blanka śpi to też jej twarz do słońca wystawiłam może jej to pomoże bo od wczoraj jęczydło niesamowite ![]() Tak czytam Was o tym katarze i nie wiem czy dobrze robię. Bo u nas już 2gi tydzień się ciągnie,z tym że nic nie leci jej z nosa tylko słyszę że charczy i do gardła jej spływa. Więc odciągam jej tylko rano i wieczorem po zakropleniu wodą morską. No i ledwo ledwo coś jej wtedy wyleci. Myślicie że mogę na tym pozostać bo to ogromny stres dla małej jak ja to robię. A też śpi na brzuchu i ciągle w ruchu w ciągu dnia.Szaja co myślisz? Cała- a Julasowi po pierwszym bananie alergie wyszła czy po jakimś czasie dopiero? Bo właśnie u Blanki to samo się dzieje ostatnio że plamy na twarzy i tropie to teraz. Podejrzewam glutena i żółtka. Lady żyjesz tam po tych biegach? |
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby na moje oko chyba wychodzi mu dolna jedynka ale z drugiej strony chora siostra ![]() obstawiam zarazenie kurczaki, to jestem w szoku z tym odciaganiem.. tylko 3 razy dziennie????? jak my mielismy taki mega extra suer hiper ten katar to co gdzine odciagalam, czasem czesciej, poprostu jak byla potrzeba... to juz nie wiem tera co robic
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdi umarła po tych 10 km
biegałam z moim przyjacielem, skacowanym, miał być motywatorem ale ledwo się na nogach trzymał buhaha więc dużo mi nie pomógł :P w każdym razie padłam, nie mogę chodzić takie mi się pęcherze porobiły na nogach, ale.... kocham to kocham kocham!!! Wkręciłam się na maksa małża wywaliłam na spacer z młodym a ja muszę ogarnąć mega wielką stertę ciuszków małego, a mi się tak nie chceeeeeeeeeeeeeeee
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas podobnie
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43129409] wiesz, chyba TAK ETAP u nas tak samo, w ogóle chyba skok jakiś (albo zęby Ja nigdy wcześniej nie musiałam na rękach usypiać, a od kilku tygodni niemal codziennie! współczuję. Michał mi zasnal na rekach.
|
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile czasu biegłaś? Mnie by jakieś pół dnia zeszło Znaczy się... nie dobiegłabym A z tą Marianną88... Dziecinada i tyle. Ale dziś mam Marudkę... Jeść nie chce, cały czas się próbuje gdzieś wdrapywać, oczywiście nie umie i stękojęk ciągle... Teraz poszła z t. na spacer, oby nie padało bo chcę sobie kawkę wypić w spokoju ![]() Szajka-dzięki za przypomnienie o istnieniu Decathlona. Chyba sobie kupię tam śniegowce. Nie ma to tamto, ta zima będzie pod znakiem sanek i taplania się w śniegu, trzeba się ubezpieczyć
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Lady gratulacje! Ja mam masakryczną formę
![]() Dziewczyny smarujecie czymś buzię dzieci jak wychodzicie na dwór? Szaja dobry link może wywołam burzę ale nie rozumiem brania na chrzestnych którzy nie praktykują wiary. To jest funkcja jedynie "kościelna" przecież. Co się dzieje z Sarah? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień sama w domu
mąż od rana grzebie w samochodzie. Nawet weekendu człowiek nie może spędzić razem Faktycznie mało pisałyście ![]() Laurko-masz jednego czytelnika napewno
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
Hej, wpadłam tylko Wam powiedzieć ze mój tż jest nienormalny. Nienornalny!!! Dziecko od rana spało 10 minut i przed chwilą zmęczone w końcu padło w lozeczku. I pospało jakieś 8 minut bo tż sobie przyszedł w piecu napalić mimo że kazałam mu być cicho. No i mamy histerię, no idiota po prostu! Ja nie wierzę że on to zrobił przypadkiem, raczej go wkurzalo to co robię, bo właśnie miałam Wam pisać że za nami super dzionek a ja sobie odpoczywam i piję gorący kubek...
|
|
|
|
#1007 |
|
Konto usunięte
|
Yellow, nienawidzę takich zagrywek :/ ściskam!
|
|
|
|
#1008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1009 |
|
Konto usunięte
|
Ugotowałam zupkę, kawałek indykowej piersi, 2 kartofle, mała cukinia, kawałeczek cebuli, trochę natki pietruszki, ciut soli, po ugotowaniu i zblendowaniu pół łyżeczki masła. I osobno ugotowałam makaron zacierki - wsuwała jak szalona
A dzisiaj bawiłyśmy się we 3 klockami drewnianymi (polecam te takie literkowe! super rzecz) na dywanie, młoda z półleżenia mi się między nogami posadziła, to ją zostawiłam na chwilę - zaciesz jak cholera fotka telefonem...
|
|
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
Ło, teraz widzę jaka kiepska fota! ale młoda się ruszała cały czas.
|
|
|
|
#1011 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43139852]Ło, teraz widzę jaka kiepska fota! ale młoda się ruszała cały czas.[/QUOTE]
Cos chyba ominęłam, Dorcia siedzi? super! Mój ma dni że siedzi prosto, a czasem się chwieje jak pijany. Od jakiegoś czasu już nie stoi na kolankach tylko na stopach i rękach, dupka w górze, co to zapowiada? Bo do raczkowania to chyba nijak się ma ![]() Tak się zezłościłam, że pójdę sobie do biedry po coś słodkiego. Co dziś polecacie?
|
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
Yellow, nie, nie siada sama
Na dłoniach i nogach - typowe czworakowanie ![]() Z biedry - podróby mmsów
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma u mnie była
Nie było mnie pare godzinek a tu prawie nic do nadrabiania nie ma ![]() Rozpalę w kominku, zaraz będę kąpać Darię, mleczko i spanie. Bardzo mało spała w dzień ( tylko dwie drzemki półgodzinne) to może teraz szybko zaśnie ![]() I potem Was nadrobię ![]() Yellow, ja z biedry kocham bonitki. WSZYSTKIE!!!!!!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-05 o 19:00 |
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny karmiące nutramigenem, kiedy macie zamiar zacząć podawać kaszki mleczne? bo i jogurty niedługo się wprowadza, są też te deserki z twarżkami.
Nie wiem jak sie za to zabrać
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
Jezuuu tu jest taki bałagan że nie mogę dziś na to patrzeć. Zostawiam tż z marudem i spadam stąd, niech posprząta a co!
mam nadzieję że z okazji choroby pójdzie dziś spać wcześniej bonitki i mmsy z biedry już są na liście, jeszcze kaszki sobie kupię te śmietankowe ![]() Właśnie, ŚLĄSK, w przyszłym tygodniu pogoda piękna ma być, może jakiś zlocik sobie zrobimy?
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-10-05 o 19:28 |
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ mi miło Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43139838]Ugotowałam zupkę, kawałek indykowej piersi, 2 kartofle, mała cukinia, kawałeczek cebuli, trochę natki pietruszki, ciut soli, po ugotowaniu i zblendowaniu pół łyżeczki masła. I osobno ugotowałam makaron zacierki - wsuwała jak szalona A dzisiaj bawiłyśmy się we 3 klockami drewnianymi (polecam te takie literkowe! super rzecz) na dywanie, młoda z półleżenia mi się między nogami posadziła, to ją zostawiłam na chwilę - zaciesz jak cholera fotka telefonem...[/QUOTE]Co ty chcesz, ładnie siedzi pannica No ja właśnie na all takie literkowe za 6 złociszy oglądałam, bardzo mi się podobały W takim razie młodemu zakupię w najbliższym czasie.Michał ma coraz większe problemy z zasypianiem, ciągle się wierci, kręci, wstaje do raczkowania, wspina po mnie. Aż się płakać chce. No ale pało maleństwo. Dziś mi pierwszy raz sam wstał przy kanapie
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za zlotem
![]() A dyszka w 58min, slabizna straszna nie wiem co mnie dzisiaj taka niemoc zlapala, chcialam pocisnac 10min szybciej a tu d.upa odkad zaczelam tak fatalnie mi sie nie biegalo jeszcze Szaja, ale Dorka siedzi!!! ![]() Yellow, ale bym pacnela takiego, moj dzisiaj tez przycioral sie ze scianki tenisowej to myslalam, ze ukatrupie, wlazi jak krowa do rowa za przeproszeniem dyszy jak lokomotywa no masakra, Babel sie obudzil po 15min drzemki Swoja droga, dalej nie spi agent, juz nie chce zasypiac przy cycu: i w ogole mam wrazenie, ze sysus zszedl na drugi plan, owszem, dalej cycusiowy jest, ale tak jakby bardziej pil, tylko nad ranem je sniadanko, przysysa sie na dlugo, i raz w ciagu dnia, reszta to tak zeby pociumkac i sie napic. Oczywiscie bez cycusia sie nie obejdzie tak czy siak, ale juz nie wisi na nim przez pol dnia jak jeszcze niedawnoWysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja jestem w DE w niedziele wyjechalismy, net tutaj problem byl tylko na telefonie na chwile na fb wchodzilam, teraz mamy ale slaby jest kiepski taki/ |
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż też czasem coś odwali w tym stylu i wtedy po prostu mam ochotę go roznieść na części pierwsze ![]() Słuchajcie-wybija godzina 18 i Oskara dopada mega zmęczenie i jest marud niesamowity Rany... Marudzi tak do momentu aż uśnie ![]() Wykąpany,najedzony,odłożo ny do łożeczka chyba usnął-sam Wiecie co? Po dniu tak pełnym wrażeń padam na pysk już o godz 19 Moje dziecko jest mega wymagające Jest wszędzie,gdzie się tylko da to wlezie
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz nie wiem, czy skaza go trzyma czy mu mleko nie podchodzi? I dalej zmieniać próbować? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

neti w sówki 

zrób fotkę

mąż od rana grzebie w samochodzie. Nawet weekendu człowiek nie może spędzić razem
super! Mój ma dni że siedzi prosto, a czasem się chwieje jak pijany. Od jakiegoś czasu już nie stoi na kolankach tylko na stopach i rękach, dupka w górze, co to zapowiada? Bo do raczkowania to chyba nijak się ma 
nie wiem co mnie dzisiaj taka niemoc zlapala, chcialam pocisnac 10min szybciej a tu d.upa