![]() |
#481 |
Gang Iren
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Tajeczka a dlaczego nie spałaś od ponad 36 godzin?
I jak to możliwe,że spać ci się nie chce ![]()
#482 |
Zadomowienie
|
To już potwierdzone - jestem przeziębiona.
Ehh zawsze umieram na katar. Co bralyscie?? Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | ||||
Zadomowienie
|
hej, wreszcie mam chwilkę na Was...
zamiast wielkich porządków znów dzisiaj miałam wielkie spanie ![]() w sumie mam nadzieję, że jakichś niezapowiedzianych gości jutro mieć nie będziemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---- dziewczyny, mam pytanie, co można kupić na pierwszy prezent siostrze, która urodziła teraz w lipcu, ale pewnie ma wszystko, bo to jej drugie dziecko? myślałam o takiej butelce: http://www.calineczka.pl/sklep/lovi-...a-p-14926.html to bardziej gadżet, ale przydatny moim zdaniem, co myślicie? albo może podpowiecie mi coś innego? raczej nie chciałabym wydać więcej niż 30 zł edit: Sunshine, pięknie to wygląda ![]()
Na tak wiele rzeczy nie mamy wpływu... Edytowane przez ejani Czas edycji: 2013-10-05 o 21:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Bez whisky też dobry
![]() Można takie literki zrobić z pianki dekoracyjnej. Świetnie wychodzą
#486 |
Zakorzenienie
|
Witam noca
![]() Ja sie chyba zastrzele, mam opryssczke (zimno) na ustach ![]() Dzis mierzylam cukier po1h po.posilku i wyszedl 96 wiec hyba niezle. Iwantyou ratowalam sie herbata z cytrynka i miodem i malinami na noc apap. Do lozka grzac pupe! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#487 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Jestem dziś jak zombi...tak beznadziejnej nocy to ja dawno nie miałam...praktycznie nie spałam w ogóle ![]() ![]()
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a spicie z jakas poducha miedzy nogami? Ja tak mialam dopoki nie spalam z podcuha, nie moglam swobodnie przekrecic sie na drugo bok ( nie da sie lezec caly czas na lewym) Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Mam nawet rogala, ale bywają takie dni i noce jak dziś, że nic nie pomaga. Chyba to zależy jak mała się ułoży i jak uciska na moje wnętrzności.
#492 |
Zadomowienie
|
Ja tez miałam kiepska noc. Co chwile coś mnie gniecie albo kłuje. Masakra. Do tego ten przeklęty katar.
A z samego rana kiedy prawie zasnęłam nasz psiutek dostał jakiejś niestrawności. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja piję herbatę z miodem i cytryną i łykam rutinoscorbin i się wygrzewam na potęgę, a wczoraj odebrałam inhalator dla Róży i się już inhaluję na katar i dziś wstałam i nie czuję żadnego szczypania w gardle i uczucia swędzenia w nosie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Herbatke tez pijam z cytrynka. Zobaczymy co to bedzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Przyłączam się do utyskiwań na noc- też połowy nie przespałam. Mi najbardziej doskwierały biodra, mimo poduszki... Coraz bardziej dojrzewam do tego rogala, ale chciałabym go najpierw obejrzeć na żywo, nie wiecie gdzie? W jakimś sklepie ciążowym, czy dziecięcym?
#496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A i wczoraj widziałam te wielkie rogale w Tesco na dziecięcym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
Chyba zaczyna się taki okres niewysypiania.
My śpimy oddzielnie -ja w sypialni, mąż w salonie (ma grypę)i jakoś tak dziwnie bez niego. Obudziłam się o 4 rano i już zasnąć nie mogłam,mały w nocy szaleje i nie daje spać. Bóle żeber, ucisk kręgosłupa itp. Do tego twardniał mi brzuch, bo dzień wcześniej wzięłam się za pranie ręczne dywanów i chyba przeholowałam.. Najbardziej denerwuje mnie ostatnio mąż,bo on chory na grypę = umierający,nic nie zrobi. A wszystkie sprawy domowe (sprzątanie,pranie, gotowanie) na mojej głowie.... Jemu tylko pilot od telewizora do ręki i jedzonko pod sam nos... ![]()
#499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Gang Iren
|
Hej.
Oj dziewczyny widzę,że kiepskie noce miałyście ![]() U mnie gdyby nie to,że Eryk trzy razy się budził (czwórki wychodzą) to byłoby całkiem dobrze. I tak pomyślałam sobie,że jeszcze trochę i tego wstawania w nocy będzie jeszcze więcej. Jak Eryk nie będzie przesypiał to nie wiem czy będzie mi się opłacało kłaść spać między jednym a drugim brzdącem który mnie obudzi...
#501 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
ja oczywiście mam pytanie... czy któraś z Was doświadczyła porażenia przysennego/syndromu zjawy? bo ja chyba właśnie tak i jestem przerażona... ![]() a dodam jeszcze, że to pierwszy raz w życiu i po wszystkim serce mi tak waliło, że się bałam o zawał Edytowane przez Negrid Czas edycji: 2013-10-06 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Ja tez obudziłam się dzisiaj w środku nocy i nie spalam chyba z dobrą godzinę. Ale to tylko przez konflikt ciepła miedzy mną a mężem
![]() Śpię z rogalem z Motherhood i jestem nim zachwycona. Na żywo mozna obejrzeć go w Świecie Dziecka na pewno. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Migotka nie masz się co przejmować opryszczką. Niebezpieczne jest tylko pierwsze zakażenie i no zakażenie narządów rodnych. Ja w ciazy miałam 2 razy opryszczkę na ustach.
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Zdaje sie ze masz wtedy świadomość ale nie możesz sie ruszyć.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Chyba pojadę go dzisiaj kupic moze przestaną mi nogi cierpiąc. Powiem wam ze pierwszy raz w ciazy tak mocno poczułam hormony. Rozmawiałam z mężem o nowym sklepie u nas i nagle poprostu wybuchlam płaczem. Biedak nie wiedział co sie dzieje i co ma robic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki perfuzja, czym leczyłaś opryszczkę, ja poratowałam się na szybko pastą do zębów i... ku mojemu zdziwieniu dziś mam czerwoną plamkę ale nie ma strupka ani pęcherzyków. Mąż poszedł do apteki po maść cynkową. Negrid a co to takiego?
![]() |
#507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to dla mnie była masakra ale TŻ twardo siedział i brał mnie na "przeczekanie" ![]() a w ogóle to dzień dobry i niestety dopisuję się do niewyspanych. o 4 rano obudziła mnie córa robiąca sobie chyba dyskotekę w brzuszku i ni cholerki nie mogłam już usnąć ... ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a no i muszę pochwalić się TŻtem że wczoraj mimo całego tygodnia pracy skończyli z teściem nie tylko kłaść panele ale zamontowali od razu listwy przypodłogowe ![]() ![]() a plan na dzisiaj to zakupy spożywcze obiadek u teściów i może wizyta u znajomych ![]() miłej niedzieli ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w tamtym tygodniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Nie słyszałam wcześniej o czymś takim. EDYCJA: poczytałam na Wikipedii i chyba jednak miałam coś takiego, ale u mnie ogranicza się do uczucia bezwładnego spadania, trwa bardzo krótko i nigdy mnie nie zaniepokoiło.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-06 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
To chyba coś dziś wisiało w powietrzu skoro tyle z nas niewyspanych.
Zrobiłam sernik z brzoskwiniami ![]() ![]()
#510 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Tesko i kupiłam chusteczki nawilżające pampers, 4 szt za 25 zł
![]() Lista się zmiejsza z dnia na dzień ![]() Negrid a co to była za zjawa? iwantyou99 o ja często wybucham, mąż się już chyba przyzwyczaił ![]() Wczoraj dzwoniła wieczorem teściowa że była w galerii i widziała taki śliczny biały kombinezonik, w formie śpiworka, no i czy ona może go kupić małej....no bo przyda się do chrztu taki biały i w ogóle taki piękny....hehh no to teraz Lenka będzie mieć kombinezon misia z H&M, ortalionowy różowy z nóżkami i biały.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.