Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-06, 16:17   #2641
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez ldzlejdildz Pokaż wiadomość
Ten drugi kanał to ten z Alanem?

http://instagram.com/p/fIEHt2wNcg/#

tak... piosenki o avocado w pakiecie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:18   #2642
akikochandesu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Oglądałyście lookbook panny joanny? Podoba Wam się ?
http://youtu.be/iEtjKdyJBmI
"Sportowe wydanie rocka"?
Ze wszystkiego podoba mi się tylko bluza (mam podobną), komin i bluzka w serduszka.
Te złote łańcuchy na szyję mnie przerażają... kojarzą mi się z ciemnoskórymi raperami z Ameryki.
Mnie też wkurza sposób mówienia Panny Joanny... sam głos nie, ale to, że stale raz zwalnia, potem znowu pół zdania mówi normalnie, a pół tak jakby popiskuje... To chyba dlatego, że ja sama mówię w miarę bez żadnych wyskoków albo akcentowania.

I nie rozumiem tego:

IWantToWinIt 1 godzinę temu
uwielbiam youtuberki, ktore zakladaja skorzana kurte, buty z cwiekami i twierdza, ze sa rockowe. mistrzynia w wygadywaniu takich bzdur jest jednak szusz.

PannaJoannaMakeUp 1 godzinę temu
Oj, oj. Chyba bardzo nieuważnie oglądałaś. Polecam posłuchać jeszcze raz co powiedziałam. Na 100 % nie powiedziałam, że jestem rockowa. Tylko, ze strój będzie utrzymany lekko w takim klimacie, sama nie potrafiłam tego nazwać, więc nie wiem skąd wzięłaś swoja interpretację. Bardzo nie lubię jak wkłada mi się w usta coś czego nie powiedziałam.

Nie powiedziała, że jest rockowa, ale powiedziała, że jej strój jest rockowy. Przecież na jedno wychodzi... co nie?
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:18   #2643
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
też nie ogarniam. tak samo jak nie ogarniam osób przychodzących na pogo w trampkach.
Ja kilka razy popełniłam taki grzech, ale to było czyste ska, a po drugie- za słabam, żeby skakać w glanach

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:19   #2644
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
też nie ogarniam. tak samo jak nie ogarniam osób przychodzących na pogo w trampkach.
Ten pierwszy strój mnie całkowicie rozbawił Komin na trzy razy, kaptur na głowę, bo jest strasznie zimno, ale bluzę rozpinamy, żeby stylowy bejzik top był widoczny, no i kurteczka też oczywiście rozpięta.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:19   #2645
TheDocha
Dossisława I

http://www.youtube.com/watch?v=OyHDtrYliGw

BBL i kręcenie włosów lokówką. Myślicie, że warto zainwestowac w taką lokówkę? Lepsze są takie stożkowe czy takie z klipsem?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:21   #2646
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość

IWantToWinIt 1 godzinę temu
uwielbiam youtuberki, ktore zakladaja skorzana kurte, buty z cwiekami i twierdza, ze sa rockowe. mistrzynia w wygadywaniu takich bzdur jest jednak szusz.

PannaJoannaMakeUp 1 godzinę temu
Oj, oj. Chyba bardzo nieuważnie oglądałaś. Polecam posłuchać jeszcze raz co powiedziałam. Na 100 % nie powiedziałam, że jestem rockowa. Tylko, ze strój będzie utrzymany lekko w takim klimacie, sama nie potrafiłam tego nazwać, więc nie wiem skąd wzięłaś swoja interpretację. Bardzo nie lubię jak wkłada mi się w usta coś czego nie powiedziałam.

Nie powiedziała, że jest rockowa, ale powiedziała, że jej strój jest rockowy. Przecież na jedno wychodzi... co nie?
Nie no, jak ktoś jest rockowy to jest tak all day & all night, jest mroczny, lubi skórę i ciężką muzykę (nie mam nic do rockowych ludzi, broń boże ) A jak ktoś ma strój rockowy to po prostu ubrał się jednego dnia tak, jak rockowy człowiek ubiera się codziennie.

Przypomniałam sobie taką zabawną historię na jakimś tam obozie laaaata temu, jak byłam w grupie z dziewczynką, która każdego dnia jak wstawała, to mówiła na głos: dzisiaj będę BARBIE ! I ubierała się od stóp do głów na różowo. Następnego dnia wstawała i obwieszczała całemu światu: a dzisiaj będę EMO! No i wiadomo
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:25   #2647
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Nie no, jak ktoś jest rockowy to jest tak all day & all night, jest mroczny, lubi skórę i ciężką muzykę (nie mam nic do rockowych ludzi, broń boże ) A jak ktoś ma strój rockowy to po prostu ubrał się jednego dnia tak, jak rockowy człowiek ubiera się codziennie.

Przypomniałam sobie taką zabawną historię na jakimś tam obozie laaaata temu, jak byłam w grupie z dziewczynką, która każdego dnia jak wstawała, to mówiła na głos: dzisiaj będę BARBIE ! I ubierała się od stóp do głów na różowo. Następnego dnia wstawała i obwieszczała całemu światu: a dzisiaj będę EMO! No i wiadomo
A, ja też tak robię, dzisiaj wstałam rano i postanowiłam że będę powstańcem, kilka dni temu-carycą Rosji, a jutro coś czuję że zostanę błyszczącą wróżką...

Stary 2013-10-06, 16:26   #2648
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Ja kilka razy popełniłam taki grzech, ale to było czyste ska, a po drugie- za słabam, żeby skakać w glanach
glany mi pięknie wymodelowały nogi
ale jak sobie przypomnę ludzi w samym środku pogo w rozwalających się trampkach to aż mnie zęby bolą. i jeszcze to jęczenie w kolejce do szatni, że ich nogi bolą. to gdzie się pchali?
na mnie kiedyś wywalił się oooolbrzymi pan, miałam wrażenie, że był tytanem, a za nim jeszcze pięć osób. nie wiem jakim cudem przeżyłam.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:29   #2649
kustraczek
-ist

Cytat:
Musicie mnie pilnować, jezeli się za coś sprzedam, to za żarełko :<
Za makarony i kaszę gryczaną
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:29   #2650
Hadassah
Zadomowienie

Ten przepis na zupę paprykową jest super, będę robić w przyszłym tygodniu .

Obejrzałam swój pierwszy filmik Szusz (), bo mnie tematyka zainteresowała. Jakież ona głupoty gada o tych lakierach... GR proteinowe w ciągu ostatnich czterech lat podrożały 40gr (kosztują 3,90), jakoś tak, natomiast rimmel salon pro w regularnej cenie kosztuje chyba 18,99 a nie 10pln . A moje ulubione z GR to te w prostokątnych buteleczkach rich color, trzymają się najdłużej, są za 6,90 . Najdroższe (piaskowe) w GR kosztują 12zł z groszami - i tak taniej niż większość drogeryjnych :P
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:38   #2651
lovically
Zadomowienie

Ja uwielbiam lakiery miss sporty z tym grubym pędzelkiem. Szybko je nakładam i z odżywką + topem trzymają mi się tydzień. Chociaż inne też trzymały mi się długo. Ale te z miss sporty mają świetny pędzelek.

Stary 2013-10-06, 16:39   #2652
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
glany mi pięknie wymodelowały nogi
ale jak sobie przypomnę ludzi w samym środku pogo w rozwalających się trampkach to aż mnie zęby bolą. i jeszcze to jęczenie w kolejce do szatni, że ich nogi bolą. to gdzie się pchali?
na mnie kiedyś wywalił się oooolbrzymi pan, miałam wrażenie, że był tytanem, a za nim jeszcze pięć osób. nie wiem jakim cudem przeżyłam.

kiedys baaardzo czesto chodzilam na koncerty, bo pod nosem mialam centrum kultury niezaleznej i co weekend gralo cos, co wtedy wydawalo mi sie muzyka mojego zycia (swoja droga z usmiechem na twarzy i ciepelkiem w sercu wspominam ten okres)

no... ALE - stojac w kolejce do wc, jakas dziewczyna pokazywala innej czyjegos zeba w swoim glanie... od tego czasu bawilam sie raczej z tylu

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

Obejrzałam swój pierwszy filmik Szusz (), bo mnie tematyka zainteresowała. Jakież ona głupoty gada o tych lakierach... GR proteinowe w ciągu ostatnich czterech lat podrożały 40gr (kosztują 3,90), jakoś tak, natomiast rimmel salon pro w regularnej cenie kosztuje chyba 18,99 a nie 10pln . A moje ulubione z GR to te w prostokątnych buteleczkach rich color, trzymają się najdłużej, są za 6,90 . Najdroższe (piaskowe) w GR kosztują 12zł z groszami - i tak taniej niż większość drogeryjnych :P

super, ze ci podszedl!
podziel sie opinia po konsumpcji
Stary 2013-10-06, 16:40   #2653
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Ech, wracam, mam już internet na chacie i prawie całkiem się przeprowadziłam

Na YouTube jak zwykle nie mam co oglądać, wiecie co mnie wkurza? Bardzo lubiłam kiedyś oglądać Maxineczkę i jej makijaże, ale odkąd zrobiła się super popularna i zaczęła na tym robić hajs nagrywa góra raz na tydzień, dwa a make upy to już w ogóle prawie wcale i tylko te dla senny czy innego sponsora, które zrobić musi. Wygląda to tak jakby cały zapał i pomysły poświęciła na rozkręcenie kanału i współprac, a potem to olała i tylko o sobie "przypomina" nie popieram nagrywania tysiąca filmików o niczym tak jak niektóre lasencje, ale dla kogoś z talentem do makijażu i kreatywnością chyba nie powinno być problemu... w sumie digital też już rzadko wrzuca makijaże, a szkoda...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez 10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Czas edycji: 2013-10-06 o 16:42
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:43   #2654
201703241651
Konto usunięte

PannaJoanna mówi tak, jakby miało pełno śliny w buzi i język jej się nie mieścił... No brrr, po prostu pierwszy raz słyszę osobę z tak irytującym głosem i sposobem mówienia

Klopsia, mam dla Ciebie propozycję współpracy - w grę wchodzi ciasto ze śliwkami
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:43   #2655
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

kiedys baaardzo czesto chodzilam na koncerty, bo pod nosem mialam centrum kultury niezaleznej i co weekend gralo cos, co wtedy wydawalo mi sie muzyka mojego zycia (swoja droga z usmiechem na twarzy i ciepelkiem w sercu wspominam ten okres)

no... ALE - stojac w kolejce do wc, jakas dziewczyna pokazywala innej czyjegos zeba w swoim glanie... od tego czasu bawilam sie raczej z tylu
aż tak mocno to ja się nigdy nie bawiłam.
chociaż pamiętam jak kiedyś ludzie byli tak pijani, że koleś był w jednej sekundzie na fali, a w drugiej 5 cm od ziemi. ale bawili się dalej. wgl ktoś poszedł w pogo z piwem (geniusz) i w ciągu paru sekund 5 zł zostało rozlane na wszystkich dookoła.

Stary 2013-10-06, 16:44   #2656
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zle_emocje Pokaż wiadomość
Offtop kuchenny:
Laski, która wspominała o kotletach sojowych z przyprawą do gyrosa? Jak to się robi? Ja chcę takie coś jutro na obiad!
gyyyrrrossss
ja chyba już wszystko jadłam z ta przyprawą

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

gdzieee byyył?

Ja szukam sprawdzonego przepisu na yyyy na yyy, kurdęęę skleroza!! Taka gęsta zupa z mięsem papryką i pieczarkami
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:46   #2657
coldold
Zakorzenienie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43150534]Ech, wracam, mam już internet na chacie i prawie całkiem się przeprowadziłam

Na YouTube jak zwykle nie mam co oglądać, wiecie co mnie wkurza? Bardzo lubiłam kiedyś oglądać Maxineczkę i jej makijaże, ale odkąd zrobiła się super popularna i zaczęła na tym robić hajs nagrywa góra raz na tydzień, dwa a make upy to już w ogóle prawie wcale i tylko te dla senny czy innego sponsora, które zrobić musi. Wygląda to tak jakby cały zapał i pomysły poświęciła na rozkręcenie kanału i współprac, a potem to olała i tylko o sobie "przypomina" nie popieram nagrywania tysiąca filmików o niczym tak jak niektóre lasencje, ale dla kogoś z talentem do makijażu i kreatywnością chyba nie powinno być problemu... w sumie digital też już rzadko wrzuca makijaże, a szkoda...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Również nad tym ubolewam, bo makijaże mogłabym oglądać po prostu bez przerwy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:51   #2658
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Ciasto?
Co muszę zrobić?

Mnie na koncertach parę razy tak zaniedbali na fali, że tyci brakowało od rozbicia głowy na parkiecie...I wolę jak mnie ściskają za tyłek niż prawie pozbawiają życia XD

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ay4VXtWdnyg O, i takie lookbooki rozumiem Mimo że nie do końca podobają mi się te połączenia, to i tak Cukier ma plusa

Stary 2013-10-06, 16:51   #2659
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=OyHDtrYliGw

BBL i kręcenie włosów lokówką. Myślicie, że warto zainwestowac w taką lokówkę? Lepsze są takie stożkowe czy takie z klipsem?
Mnie ostatnio bardzo zainteresowała ta lokówka:
http://www.youtube.com/watch?v=wj1_PJQ6KZY
od 2:20 minuty
3:54 prezentacja
Znając siebie to pewnie szybko taką klasyczną lokówką bym się poparzyła.
Stary 2013-10-06, 16:51   #2660
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
gyyyrrrossss
ja chyba już wszystko jadłam z ta przyprawą

gdzieee byyył?

Ja szukam sprawdzonego przepisu na yyyy na yyy, kurdęęę skleroza!! Taka gęsta zupa z mięsem papryką i pieczarkami

wrzucilam kilka stron temu !
Stary 2013-10-06, 16:53   #2661
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

wrzucilam kilka stron temu !
lece cię szukać
Stary 2013-10-06, 16:54   #2662
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
aż tak mocno to ja się nigdy nie bawiłam.
chociaż pamiętam jak kiedyś ludzie byli tak pijani, że koleś był w jednej sekundzie na fali, a w drugiej 5 cm od ziemi. ale bawili się dalej. wgl ktoś poszedł w pogo z piwem (geniusz) i w ciągu paru sekund 5 zł zostało rozlane na wszystkich dookoła.

piwko w pogo zawsze bylo, albo na ludziach, albo na ziemi, albo w powietrzu.
pamietam to uczucie cudzych butelek po piwie pod glanami
teraz juz chyba totalnie bym sie nie odnalazla w takim miejscu - w sensie w pogo
Stary 2013-10-06, 16:55   #2663
lovically
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=ay4VXtWdnyg O, i takie lookbooki rozumiem Mimo że nie do końca podobają mi się te połączenia, to i tak Cukier ma plusa
chociaż trzeci mi się nie podoba to dwa pierwsze

Stary 2013-10-06, 16:55   #2664
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
lece cię szukać
hahah
Stary 2013-10-06, 16:57   #2665
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Ciasto?
Co muszę zrobić?

Pozytywna recenzja mąki!
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:59   #2666
lovically
Zadomowienie

Cytat:
piwko w pogo zawsze bylo, albo na ludziach, albo na ziemi, albo w powietrzu.
pamietam to uczucie cudzych butelek po piwie pod glanami
teraz juz chyba totalnie bym sie nie odnalazla w takim miejscu - w sensie w pogo
ja od wooda miałam przerwę od koncertów i jak ostatnio trafiłam na próbę kumpla do garażu to czułam się jak nowo narodzona.
największa masakra jest na takich dniach miasta albo innych szantach czy eko masterach. koleżance kiedyś tam majtki rozwalili.
mnie zawsze powala widok podłogi jak wszyscy już wyjdą. i takie "jeny, ja po tym skakałam". u nas nie ma butelek, tylko plastikowe kubeczki wyginające się we wszystkie strony.

Stary 2013-10-06, 17:08   #2667
Hadassah
Zadomowienie

To wrzucę trochę filmików z moich subów :

Dość... niedzisiejszy look u CustomiseFashion
http://www.youtube.com/watch?v=GhiI4IEDmhA

Przykładowe podwieczorki u Nesji
http://www.youtube.com/watch?v=4IsAGgeAf4E

GRWM u Anneorshine, jaki ona ma widok z okna
http://www.youtube.com/watch?v=bT__pEerEqs

i... bubble tea u chłopców z Sorted
http://www.youtube.com/watch?v=OD34wtH2Kss
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:08   #2668
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
hahah
znalazłam, załamałam się, nie mam blendera
Stary 2013-10-06, 17:14   #2669
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio bardzo zainteresowała ta lokówka:
http://www.youtube.com/watch?v=wj1_PJQ6KZY
od 2:20 minuty
3:54 prezentacja
Znając siebie to pewnie szybko taką klasyczną lokówką bym się poparzyła.
Świetna. Ale jak się to stało, że te włosy są tam w środku?

Szkoda, że w Polsce jej nie znajdę. jednak wole zwykłe prostownice, a nie takie cuda.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:19   #2670
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam, załamałam się, nie mam blendera

no jest tez metoda przecierania przez sito - ale musisz byc przy tym bardzo cierpliwa i miec sitko z bardzo drobnymi 'oczkami'
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości