|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Ja nadal chora... Dobry wieczór!
![]() Siedzę i wybieram woski Ciężko wybrać w ciemno.Moje zwierzaki zawsze dostają coś na Gwiazdkę. Obecnie mam 4-letniego labradora. Ma na imię Amigo, jest biszkoptowy. Do tego jeszcze koty - Tina, Dzikus, Cleo oraz maluchy Tofik i Koksiu ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez aamajka Czas edycji: 2013-10-06 o 19:30 |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zawsze byłaś wysportowana czy zaczynałaś biegać od momentu "nienawidzę biegania" ? bo zastanawiam się, czy po czasie i ja byłabym w stanie przekonać się do tego sportu
|
|
|
|
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie ujmijmy to tak, lubię sport, ale nie jestem jakas wybitna. robię to raczej dla siebie, nie dla wyników. Lubię pływać, jeździć na nartach, na rowerze...Biegam od kwietnia, początki były masakryczne, ale najważniejsze, to się nie przejmować złymi momentami... Na początku nawet 200m nie mogłam przebiec a dzisiaj przebiegłam 3,5 km. Czasem się zmuszałam, zwłaszcza jak była zła pogoda. a teraz jak zrobiło się zimno, to po prostu wydałam kasę na ubrania termoaktywne i już nie mam wymówki jak spadnie śnieg to przerzucę się chyba na bieżnię elektryczną, bo nie wiem czy nie musiałabym mieć specjalnych butów na śnieg
|
|
|
#4115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grubella, Malinovva piękne macie pieski! Mój Fred (Posokowiec Bawarski) zawsze dostaję zabawki, ale jest "dużym dzieciakiem" i musi dostawać te najtrwalsze, bo inaczej po 1 dniu są pogryzione, a czasami nawet zjedzone
Edytowane przez Kelis95 Czas edycji: 2013-10-06 o 23:24 |
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Juz niebawem całkowicie poczuje ze są święta. W TK max pojawiły się ozdoby choinkowe w lidlu mikolaje i słodycze na choinkę! Odlot
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Ps w tym roku w ogóle nie wiem co kupić na gwiazdkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem chora ledwo mówię tak mam zawalone gardło będę dzwonić z pracy umówić się na popołudnie do lekarza :/ najgorsze jest to, że nie mogę iść teraz na zwolnienie i będę próbowała lekarza przekonać,że leki wystarcza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4119 | ||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
Choć jak tak sobie pomyślę, to faktycznie - są dość oryginalne i nie każdemu przypadną do gustu Cytat:
Ja największy problem mam z pomysłem na prezent dla męża i taty ![]() Cytat:
W ogóle to dzień dobry ![]() Mój chłop ponownie wyjechał, więc znów zostałam sama z Nelsonem, który teraz chrapie w najlepsze ![]() Wczoraj przy okazji odwiedzin u rodziców w końcu pamiętałam, aby zabrać od nich moje kominy, srebrne mukluki z H&M, które robią za papcie i cieplutką piżamkę - zimo, przybywaj!
|
||||
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zwierzaków- ja też mojemu psiakowi sprawiam prezenty, zazwyczaj jest to coś jadalnego, bo wszelkie sklepowe zabawki nie zdadzą egzaminu, chyba że będą wielkości sporej gałęzi, bo to jest ulubiona rozrywka Leosia. ![]() Melduję, że Season Of Peace jest świetny, faktycznie taki jakby zimowy. ![]() Za chwilę ruszam na uczelnię. To nic, że cały weekend wkręcałam sobie, że mam dziś wolne, by w niedzielę wieczorem zostać brutalnie wyprowadzoną z błędu. Dzień dobry wszystkim!
|
|
#4121 | |
|
Rozeznanie
|
7 7 !
Ojejku, jak się źle czuję Od wczoraj wieczora ciągle mnie mdli, chce mi się wymiotować, dzisiaj prawie zemdlałam... i w rezultacie nie poszłam do szkoły, z czego w sumie się cieszę, bo miałam mieć niezły za☠☠☠☠☠☠☠. Tylko polonistka wpisała mi jedynkę za pracę, której nie miałam kiedy oddać (bo w pt też mnie nie było), jestem ciekawa, czy mama to zrozumie Chciałabym, żeby był już czwartek. Wtedy wszystko zleci szybko, a w piątek jadę na cały weekend do mojej przyjaciółki, z czego w piątek domóweczka Tymczasem dzisiaj zamierzam obejrzeć ''Listy do M.''! Wczoraj byłam w Pepco i w Kiku. Dwa sklepy a spędziłam tam milion lat mam wrażenie Na dole relacja ze świątecznego KIK'a! + kapcie z Pepco Cytat:
+ pierwsze dwa zdjęcia to mój mały Czabuś kocham go Zdjęcia świąteczne TU, wizaż mi się coś psuje!
Edytowane przez Malinovva Czas edycji: 2013-10-07 o 10:07 |
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wstawiłabym fotkę, ale nie wiem, czy by mi teściowa pozwoliła |
|
|
|
|
#4123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
).Cytat:
KOCHAM boksery - moi rodzice mają dwa, ja dopiero za kilka miesięcy będę miała psa (zdecydowanie po Świętach ;() Moje fretki mają świąteczne hamaczki, kocyki, wszystko I zwierzaki zawsze coś dostają na Święta A myśmy cały weekend zapraszali na wesele, koszmar, pod koniec nie wiedziałam jak się nazywam...Dobrze, że już z głowy I mały siostrzeniec mojego chłopa był w świątecznych śpioszkach z reniferkiem |
|||
|
|
|
#4124 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Całe szczęście, że Nelson przeważnie jest pozytywnie nastawiony do innych psów |
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak widzi dużego psa biegnie do niego i jak jest na smyczy to zgrywa odważną, ale jak się ją puści to ucieka gdzie pieprz rośnie i się chowa za nami |
|
|
|
|
#4127 |
|
BAN stały
|
Gdzieś tu na wizażu ktoś pisał, że york to pies zaczepno-obronny.
Bo zaczepia inne psy a potem trzeba go bronić.
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowiej |
|
|
|
|
#4129 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję choroby i zdrówka życzę! Z polonistką masakra jakaś! Piesio słodziutki, kocham pieski. Ile ma teraz lat? Cytat:
Cytat:
Grubella, labrador z Twojego poprzedniego foto należy do Ciebie? Ja od 4 lat też mam labradora. Wczoraj oglądaliśmy Świąteczną gorączkę I nie ja ją włączyłam A potem przy przeglądaniu stron ze świątecznymi inspiracjami włączyły się świąteczne piosenki i tak sobie leciały... |
|||
|
|
|
#4130 |
|
BAN stały
|
Cudna nazwa
Grubella, labrador z Twojego poprzedniego foto należy do Ciebie? Ja od 4 lat też mam labradora. Nie, to nie jest mój labrador. Tylko znajomej mojej koleżanki. Szczerze powiem, nie chciałabym tego akurat psa bo jest jak sztuczny. Jest leniwy, tylko śpi, leży, taki apatyczny jakiś, nic go nie interesuje. Chętnie wprawdzie pozuje do zdjęć, można na niego wszystko nałożyć, czapeczkę, kwiatek,wianek na łeb i zaaranżować każdą sytuację, położyć gdzie się chce mieć z nim zdjęcie, nawet na szafę czy huśtawkę. I on jest posłuszny.Gdzie go położą tam leży aż go nie postawią gdzie indziej. Nie jest chory tylko taki ma charakter. Ja mam psa mieszańca , wygląda jak owczarek podhalański, taką ma sierść i budowę ale jest czarno -szary, a łeb ma jak sznaucer trochę. Nie daje się sfotografować bo na widok mnie z aparatem wariuje, chce się bawić , biega w kółko. Jest już stary a zachowuje się jak szczeniak.i takie psy najbardziej lubię, żywotne, wesołe wariaty.
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój pies musi świetnie wyglądać, szaro-czarny podhalańczyk. Lubię żywe psy. Mieszańce są przeważnie bardzo mądre. Wrzuć fotkę, jak Ci pozwoli cyknąć
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Paliłam w sobotę ten ciasteczkowy wosk w jednym pokoju. Pachnie nim tam do dzisiaj
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
Nabyłam nowe woski :Season of peace , Merry Marshmallow i Christmas Memories.
![]() Najgorsze jest to,że męczy mnie taki katar ,że nic nie czuje,nawet nie wiem jak pachną. Przy wyborze sugerowałam się tylko nazwami. Pani w Organique gdzie kupowałam woski powiedziała ,że zdecydowanie woski uzależniają i że szczególnie przed świętami idą jak świeże bułeczki ![]() A tak poza tym to nie mogę się kompletnie wyleczyć. Od czwatku trzyma mnie przeziębienie i mam wrażenie ,że z dnia na dzień jest coraz gorzej |
|
|
|
#4134 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
A że woski uzależniają, to najprawdziwsza prawda U mnie katar wiąże się automatycznie z okropnym łzawieniem oczu |
||
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale źle się czuję, wczoraj to dopiero umierałam - było mi słabo, zimno, niedobrze a na dodatek kręciło mi się w głowie. Wszystko przez @ ![]() Dzisiaj jestem ospała i w sumie nie wiem co mam ze sobą zrobić... ![]() Wymieszałam 2 woski Spiced Orange i Season of Peace - od razu lepiej pachniało Dzisiaj natomiast zapaliłam Snowflake Cookie (różowy) i jest taaaak słodki, że musiałam zgasić Ja nie wiem, ostatnio nic mi nie pasuje i od razu boli mnie głowa ![]() Cytat:
Jakiś słaby dzień chyba mam ![]() Słuchajcie, w Pepco są fajne kapcie http://www.pepco.pl/gazetka za 10zł I te pluszowe skarpetki też ![]() Widziałam, że pisałyście o inspiracjach na weloveit, tumblrach i innych Ja póki co na swoim nie mam jeszcze świątecznych obrazków ale też się pochwalę http://lusjaa.tumblr.com/
praca licencjacka 0% Edytowane przez Lusja Czas edycji: 2013-10-07 o 16:18 |
|
|
|
|
#4137 | |
|
Bang Bang Bang
|
A!
Bo to straszny słodziak jest ![]() Cytat:
A Season Of Peace właśnie grzeje się w kominku Na wieczór planuję ocieplić atmosferę cudownym Honey&Spice ![]() Cudowna ta drewniana chatka ze zdjęcia! Marzy mi się pobyt w takim domku...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Harry'ego Pottera
książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 Edytowane przez dorot_qa Czas edycji: 2013-10-07 o 16:32 |
|
|
|
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje pierwsze woski, widocznie się jeszcze nie wczułam Cytat:
Moje osiedle jest otoczone lasem Tam niżej to uważajcie, bo dużo +18
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Ciężko wybrać w ciemno.

? bo zastanawiam się, czy po czasie i ja byłabym w stanie przekonać się do tego sportu

ogólnie ujmijmy to tak, lubię sport, ale nie jestem jakas wybitna. robię to raczej dla siebie, nie dla wyników. Lubię pływać, jeździć na nartach, na rowerze...
19.09.2015

Jakiś słaby dzień chyba mam