|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 twarzy Greya - znacie jakieś? - część II
Przeszukałam neta w poszukiwaniu tej 2 części na każde jego żądanie i w jakimś komentarzu znalazłam, że jest to tytuł Na każde jego żądanie "Rozbitkowie" ale też nigdzie nie może mi znaleźć tej pozycji. Pewnie się wycofali z wydania.
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my LG-P700 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie kombinuję z pamiętaniem kto jak się nazywa po polsku.. Pierwszą część czytałam w tłumaczeniu, resztę już po angielsku i teraz tylko oryginalne imiona kojarzę niestety..
A z tymi "Rozbitkami" to dziwna sprawa.. Już podają w Empiku, że wyjdzie w listopadzie, a potem nagle się wycofują?? Hmm.. Może po przeczytaniu końca Castaway 4 uznali, że jest szansa mimo wszystko na ciąg dalszy i lepiej się wstrzymać, zobaczyć czy to faktycznie koniec...?? |
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana możesz dodać do listy ogólnej: Down for the count Christine Bell, Burton Jaci Bound, Branded & Brazen, Lynn Cherrie Unleashed, Leigh Lora Surrender, McCarthy Erin Hot Finish seira Fast Track, Cunning Olivia seria One Night with Sole Regret ....
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie z "Na każde jego żądanie 2. Rozbitkowie" też się zastanawiałam co jest grane, że zniknęła z Empiku i myślałam, że może będzie tak samo jak z "Regułami uległośći" (też zniknęła niedługo przed premierą). Mam nadzieję, że jednak będzie dostępna.
P.S. Dziewczyny jesteście zajefajne, że zrobiłyście tą listę. Wielki ukłon dla was |
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Jesteście niesamowite, wielkie ukłony, bo ja bym sobie szybko odopuściła.
Też sie dziwię czemu znikło z zapowiedzi Empik'u "Na każde żądanie cz. 2". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ma może któraś :
Probst Jennifer : - Małżeńska pułpka - Gra o miłość Byłabym wdzięczna bo jestem zaciekawiona dalszymi losami a nie mogę nigdzie tego znaleźć mój e-mail : iianeczka@wp.pl
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, i ja tu w końcu dotarłam. Lista super wygląda- kawał dobrej roboty
![]() dziewczyny jeszcze raz proszę(po raz 4ty ) o Witamy w drugiej części wątku poświęconego literaturze erotycznej, bardziej i mniej podobnej do „50 twarzy Greya” Pierwsza część wątku znajduje się TUTAJ Poniżej zamieszczam zrobioną wspólnymi siłami listę polecanych przez nas książek, podzieloną na 3 części i ustawioną alfabetycznie według nazwisk autorów: -OGÓLNĄ (tutaj znajdziecie wszystkie pozycje dostępne w języku polskim, których bohaterami są ludzie) - KSIĄŻKI O ZMIENNOKSZTAŁTNYCH wszelkiej maści (wilkołakach, wampirach, aniołach etc. - po polsku i nie tylko) - POZYCJE DOSTĘPNE PÓKI CO JEDYNIE PO ANGIELSKU Do tego nasze absolutne hity zostały wytłuszczone i zaznaczone na czerwono. Mam nadzieję, że ta lista pomoże wszystkim odnaleźć się w wątku, oszczędzi nam odpowiadania co chwile na te same pytania i uporządkuje całość. Postaramy się aktualizować ją na bieżąco, dodając kolejne pojawiające się w wątku pozycje ![]() Wszelkie sugestie mile widziane, proszę pisać śmiało (jeżeli coś mi umknie to piszcie proszę na priv) ![]() No to do działa ![]() LISTA OGÓLNA: Adeline E.M. - S.E.K.R.E.T. Alden Jami - Built - Down And Dirty - A taste of honey - Skin on Skin Anders Karen - Naga prawda Anderson Evangeline - Mężczyzna w czarnej skórzanej masce Anderson Marina - Mroczny sekret - Przystań posłuszeństwa Andresky Sophie - Pieprzyć przyjaciół Bacarr Jina - Perfumy Kleopatry Barton Beverly - Powrót buntownika Bell Christine - Down for the Count Blake Ally - Bez zobowiązań Bloome Indigo - Przeznaczona do gry - Przeznaczona by czuć Bradbury Luke - Spod Kołdry - Wśród celebrytów Bradley Eden - Na krawędzi rozkoszy Braun Danka - Historia pewnego związku Brown Sandra - Upadek Adama Burton Jaci - seria Play by Play #1 The Perfect Play #2 Changing the Game #3 Taking a Shot #4 Playing to Win #5 Thrown by a Curve #6 One Sweet Ride - Bound, Branded & Brazen Camack Cora - Tracąc to Carew Opal - Fantazje w trójkącie Chaczko Renata - Gracze Chong Stephanie - Zmysłowa gra Clayton Alice - Wallbanger - seria Redhead: #1 The Unidentified Redhead #2 The Redhead Revealed #3 The Redhead Plays Her Hand Conrad Linda - Nowe życie Witta Cunning Olivia - seria Sinners on Tour: #1 Za sceną #2 Ostra gra #3 Gorący rytm #4 Wicked Beat #5 Double time - seria One Night with Sole Regret #1 Try Me #2 TakeMe #3 Tempt Me #4 Touch Me #5 Tie Me #6 Tell Me Da Costa Portia - Do utraty tchu Day Sylvia - Mąż, którego nie znałam - Obudzone pragnienia - seria Crossfire: #1 Dotyk Crossa #2 Płomień Crossa #3 Wyznanie Crossa Fawkes Sarah - Na każde jego żądanie oraz kontynuacja Castaway 1-4 Fisher Tarryn - Oportunistka Gabryel A.J. - Facet na telefon - Facet na telefon 2. - Grzesznik Gemmel Nikki - Przebudzeni - Obnażeni Graham Dorie - Pojętna uczennica Hart Megan - Trzy oblicza pożądania - Barwy pożądania - Otchłań pożądania - Zakon Pocieszenia - Nieczysta - Naga Hayes Sophie - Sprzedana. Moja historia Howard Linda - Mr Perfect Hunter Kelly - Na wyłączność Jackson Vina - seria 80 dni (żółtych, białych, czerwonych etc.) James E.L - seria Fifty Shades: #1 50 twarzy Greya #2 Ciemniejsza strona Greya #3 Nowe oblicze Greya Jennifer Greene - Gorący dotyk Kaye Laura - Jej bohater - Jedna noc z bohaterem Kaye Robin - Romeo Romeo - Paląca miłość - Śniadanie do łóżka Kenner Julie - Uwolnij Mnie - Wezwij mnie Kinsella Sophie - Nie powiesz nikomu? Lee Abby - Dziewczyna, której jedno w głowie Leigh Jo - Grzeczna dziewczyna i zły chłopak - Pójść na całość - Zapach kobiety Leigh Lora - Surrender Lingas-Łoniewska Agnieszka - W szpilkach od Manolo London Jeanie - Mężczyzna na weekend Lynn Cherie - Do szaleństwa - Do utraty tchu - Unleashed Lynn J. - Wait for you (Czekając na ciebie) - (1.5) Zaufaj mi- Data premiery - 22.10.2013 - Be with you (premiera w lutym 2014) - Tempting the best men Lilley R.K - seria Up in the Air: #1 In Flight #2 Mile high #3 Grounded Maguire Emily - Ujarzmić Bestię Massarotto Ciril - Jestem najprzystojniejszym mężczyzną świata Marlowe Mia - Dotyk złodziejki - Dotyk łajdaka Masterton Graham - Magia seksu Matthews Sadie - Namiętność po zmierzchu - Sekrety po zmierzchu Maxwell Gina L. - seria Fighting for Love: #1 Edukacja Kopciuszka #2 Reguły uległości [B]McCarthy Erin[B] - seria Fast Track #1 Flat-Out Sexy #2 Hard and Fast #3 Hot Finish #4 The Chase #5 Slow Ride #6 Jacked Up #7 Full Throttle McGarry Katie - Przesuwając granice Michalak Katarzyna - Czarny Książę (wyjdzie na przełomie 2013/2014) - Mistrz Miller Raine - Naga Morgan Sophie - Wyznania uległej Ortolon Julie - Po prostu idealnie Osmon Hazel - Kto się boi pana Wolfe'a Phillips Susan Elizabeth - Arena - seria Chicago Stars Probst Jennifer - Małżeńska pułpka - Układ doskonały - Gra o miłość Rajter Ewa - Trzy dziewczyny, trzy randki, trzy łóżka Sylvain Reynard - seria Gabryel's Inferno: #1 Piekło Gabriela #2 Ekstaza Gabriela #3 Gabriels redemption ( premiera 12.2013 ) Rice Anne - Przebudzenie Śpiącej Królewny - Ucieczka do Edenu Robert Katee - Szczęśliwa zamiana, - Szczęśliwe poszukiwania - Szczęśliwa Wygrana ( premiera 11.2013) Roberts C.J. - seria The Dark Duet: #1 Captive in the Dark #2 Seduced in the Dark #3 Epilogue Roche Charlotte - Modlitwy waginy Sawyer Meryl - Kuszenie losu Shalvis Jill - Oczarowana - Szczęśliwa przystań - Do szaleństwa - Szczęściara Stein Charlotte - Pod kontrolą Webber Tammara - Tak blisko... Witkiewicz Magdalena - Szkoła żon Walker Natasha - Tajemnice Emmy: * Początki * Niespodzianki * Powroty Young Samantha - seria On Dublin Street: #1 Wbrew zasadom #1.1 Boże Narodzenie na Dublin Street #1.5 Until Fountain Bridge #2 Down London Road #2.5 Castle Hill: A Joss and Bradlyn novella #3 Before Jamaica Lane ------------------------------------------------------------------------------------------------- KSIĄŻKI O ZMIENNOKSZTAŁTNYCH: Anderson Evangeline - The deal with the devil Ashley Kristen - seria trzech: #1 Until the Sun Falls from the Sky #2 With Everything I am m_prochniewicz@wp.pl ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Źle mi sie coś skopiowało: chodziło mi o SERIĘ TRZECH. Baaaaardzo proszę m_prochniewicz@wp.pl |
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zamówiłam na Empiku - Pałac Cavalier Emma
Czytała może już któraś z Was??
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Lista jest fantastyczna, bede miala co czytac - wlasnie jestem na Play by Play #4 (jest juz piatka PL? wogole konczy sie to na 6 czesciach czy bedzie wiecej?)
Jezeli macie po polsku ponizsze ksaizki to bardzo poprosze o przeslanie: Young Samantha - seria On Dublin Street: #1 Wbrew zasadom #1.1 Boże Narodzenie na Dublin Street #1.5 Until Fountain Bridge #2 Down London Road #2.5 Castle Hill: A Joss and Bradlyn novella #3 Before Jamaica Lane Fawkes Sarah - Na każde jego żądanie oraz kontynuacja Castaway 2-4 Cunning Olivia #4 Wicked Beat robbjd@o2.pl Pozdr
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Z opóźnieniem melduję się w kolejnej części wątku
![]() Yasinisi świetna robota kochana ![]() Nie wiedziałam na co się zdecydować i w końcu zabrałam się za Piekło Gabriela- książka nie jest zła ale główna bohaterka mnie irytuje.. ta jej nieśmiałość i niewinność jest aż przerysowana- wkurza mnie to strasznie
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z Gabrielem sie wstrzymam az wyjdzie trzecia czesc. Oceny ma dobre. Ciekawe czy mi sie spodoba, czy tez nie bede do konca przekonana jak Ty. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie jakoś nie przemawia ta seria...zupełnie nie wiem czemu bo ma dość dobre opinie ![]() A ja zaczęłam Wszystkie smaki namiętności na przekór temu że ma nie zaciekawe recenzje, i chyba wiem dlaczego,...ale opisy scen z jedzeniem, bardzo smaczne więc doczytam do końca...
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=CAR0LKA;43159403] Jezeli macie po polsku ponizsze ksaizki to bardzo poprosze o przeslanie:
Young Samantha - seria On Dublin Street: #1 Wbrew zasadom #1.1 Boże Narodzenie na Dublin Street #1.5 Until Fountain Bridge #2 Down London Road #2.5 Castle Hill: A Joss and Bradlyn novella #3 Before Jamaica Lane Poszło ale niestety tylko te 3 pierwsze pozycje bo tylko te mam Jak by ktoś miał resztę książek Samanty Young to proszę też o przesłanie na perelka1301@interia.pl
Edytowane przez basia1301 Czas edycji: 2013-10-07 o 11:13 |
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
WOW !!! Gratuluje
LISTA JEST NIESAMOWITA !!! Jestem Mega pod wrażeniem Pozdrawiam i życze miłego dnia Dziewczynki ![]() ach jak Ktoś posiada Castaway 4 ta ja chętnie przytule karczewska.mb@gmail.com dziękuje i jeszcze raz Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Melduje się i ja
![]() pierwsza strona jest suuuuuperrrrr!!!! Kawał dobrej roboty
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej, mi się ta seria baaardzo podobała, chociaz druga część troszeczkę bardziej. Polecam wszystkim. Baaardzo dziękuję za książki Bardzo bardzo
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno to nie jest erotyk ale bardzo specyficzny cudowny romans.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dumam za co się łapać.. Skończyłam wczoraj tę dodatkową część o Zbihrze czy jak mu tam i stoję.. Jutro premiera trzeciej części Consequences, jak cena będzie znośna to od razu ją kupię, ale na dzień czy dwa coś by mi się przydało.. No i nie wiem co..
Na kończenie sportowców jakoś nie mam ochoty, od Bractwa chyba chwilę bym odpoczęła.. Może jakąś fajną i niedługą pojedynkę byście poleciły?? Może być ludzka albo o zmiennokształtnych.. Byle niedługa, dobra i pojedyncza.. |
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki kochana. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podpisuje się obiema rękami pod Masumi te dwie pozycje warto przeczytać Zobaczyłam na tej cudownej liście: "Romeo Romeo" K. Robin co o tej książce mozecie powiedzieć? Ma któraś z was i poleca?
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podaj maila to prześlę |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nareszcie dziś wieczorkiem też zamierzam coś zacząć czytać bo przez ostatnie wieczory tworzyłam swoją biblioteczkę na lubimyczytać. Miałyście rację - dużo ułatwia . Miałam zamiar zabrać się za Hot Finish, ale zobaczyłam, że jest to trzecia część serii. Z tego co się orientowałam to dwie pierwsze nie są przetłumaczone prawda??
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Yasinisi;43149465]A dlaczego je podzielili, wiesz może? Jeszcze do nich nie doszłam więc nie orientuję się co się w nich dzieje, dlatego dziwi mnie, że je podzielono..
Podzielili je bo wersje oryginalne miały za dużo stron Dziwne ale tak zdecydowali
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

) o 

ta jej nieśmiałość i niewinność jest aż przerysowana- wkurza mnie to strasznie 
więc doczytam do końca...