|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapakowano mi w Inglocie inny kolor szminki - co zrobić?
Moje Drogie,
dziś byłam w Inglocie. Pani ekspedientka doradzała mi kolor szminki i w końcu wybrałam taki, który przypadł mi do gustu najbardziej. Zapłaciłam. Dopiero w domu zauważyłam, że szminka jaką zapakowano ma inny kolor niż ta którą wybrałam w sklepie. Paragon mam, szminka nie jest użyta, opakowanie nietknięte. Na paragonie niestety nabity jest numer szminki której nie chciałam. Jutro rano chcę pojechać do tego sklepu i zwrócić szminkę (zamienić na tę o którą mi chodziło). Czy miałyście taką sytuację? Czy w Inglocie możliwa jest zamiana towaru nienaruszonego? Czy są szanse na zamianę? Kolor który mam w domu zupełnie mi nie pasuje. Będę wdzięczna za odpowiedzi! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapakowano mi w Inglocie inny kolor szminki - co zrobić?
pewnie będziesz mogła wymienić,zwłaszcza jeśli ekspedientka będzie ta sama co dzisiaj to będzie pamiętać że razem wybierałyście i że dała nie ten kolor co trzeba
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wymieniałam co prawda cień do powiek, sprzedawczyni też się pomyliła, ale problemów zupełnie nie było.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
U mnie również nie było problemów z cieniem, czemu więc miałby być z pomadką?
![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Spokojnie możesz wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bez problemu ją wymienisz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziwne, jak kiedyś byłam w Inglocie i spytałam czy jeżeli kupię zły odcień pudru (nie byłam pewnia nr) to czy mogę na drugi dzień przyjść wymienić z nienaruszonym nawet pudełkiem, to sprzedawczyni powiedziała, że absolutnie nie ma takiej możliwości i u nich trzeba robić przemyślane zakupy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wymieniono mi szminkę na właściwą
![]() ![]() Następnym razem sprawdzę wszystko zanim odejdę od kasy. Dzięki za odpowiedzi ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu miałaby tak pomyśleć, skoro wyraźniej powiedziałam jej, że nie jestem pewna jakiego nr używam i porównam ze starym, którego mam w domu. Poza tym przy zadawaniu pytania wyraźnie mówiłam, czy można zamienić jeżeli będzie nieotwierany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to trafiłaś na jędzę.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja kiedyś nawet w Inglocie pytałam czy można sobie kolor wymienić i pani powiedziała, że nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.