![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
A zaglądam, podczytuje tylko jakoś nie piszę (;
My się jakoś turlamy (; Jaśka ma etap 'co widzę to moje' zgarnia wszystko. Nic nie można zostawić. .. Poza tym chyba doszła do tego że jak do czegoś nie dosięga wystarczy pokrzyczec. Ktoś poda (; Ciągle wola też mammmamma (mój chłop niepocieszony) urocze... fajniej będzie jak zrozumie co to znaczy no ale ![]() Teraz przeziebiona jest. Uroki przebywania z innymi maluchami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2162 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez monnagiovanna Czas edycji: 2013-10-06 o 19:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Kniaginia
|
Nieee, jeden dzień mi wystarczy
![]() Cytat:
![]() ![]() Kapcie i skarpety są pycha. U nas też, ale kapcia od razu zabieram. Skarpetę na nodze pozwoliłam jeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||||
Zakorzenienie
|
astrologiczni bracia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Torreso dziś zawstydził swoją ciocię, której się regularnie dobierał do stopy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A kapeć nie zjedzony, tylko lekko spróbowany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Skarpetkę raz mi wyślumpił, byłomi mokro i zimno w stopę ![]() I jeszcze co do lizania - dziś po kąpieli pierwszy raz włożył palec u stopy do buzi ![]() ![]()
![]() |
#2166 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne takie gadanie ![]() zdrowka ![]() i poka fote -jestem ciekawa jak urosla ![]() Cytat:
![]() ![]() to zaszczytne miejsce nalezy sie takze i nam -my tez z brzucha na plecy niet ![]() u nas to normalka ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Twoj kuzyn ![]() ![]()
![]() |
#2167 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co, Jakub pewnie też byłby zafascynowany telewizorem, nawet jestem tego pewna. wychodzi z siebie na widok komórki, ALE bardzo mu takie widoki ograniczam, telewizora póki co nie włączamy przy nim bo i tak nie byłby w stanie się wtedy bawić tylko by się gapił to po co ![]() ![]() turlamy się. ale on leniwy jest. jak leży na plecach i położę go na boku to się przekręci ale sam z siebie za nic. nawet ulubiona pszczółka nie jest w stanie go do tego zmotywować. woli leżeć i krzyczeć czekając aż ktoś mu poda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _______________ ale po kim Jakub ma być taki rozwinięty ruchowo? matka nigdy nie raczkowała, ojciec też nie. matka nauczyła się siadać dopiero jak nauczyła się chodzić a miała ponad 1,5 roku, wcześniej przemieszczała się na swoje dziwne sposoby, ojciec to samo. chociaż moja mama patrząc na Jakuba mówi, że zacznie w końcu raczkować, bo próbuje się podnosić zupełnie inaczej niż ja ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Pani - chyba Ty pisałaś, że do książki o gąsienicy przydałaby się gąsienica? http://merlin.pl/Fisher-Price-Gasien....html#fullinfo ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- co myślicie o takiej zabawce? http://merlin.pl/Drewniana-zabawka-e...06,789295.html |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do barszczu - BYLPYSZNY !!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bylam tak wstepie sie tylko umowic ... niby termin mam ale nie wiem czy tam pojde ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cdn. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | ||
Zakorzenienie
|
bllleeeee, skutecznie mnie zachęciłaś do chowania butów do szafy
![]() Cytat:
![]() mojemu się udało kilka razy, ale zawsze na przewijaku przed/po kąpieli. Bez pampka. Inaczej ciągnie stopę, ale nie daje rady włożyć do ust. Cytat:
![]() Marii chłop chciał do książeczki dołączyć gąsieniczkę (genialna nisza w rynku! ![]() ![]() a zabawka - super. ale cena też. wkurza mnie to, że drewniane rzeczy są takie drogie. dziś jednak się za nią rozejrzę ![]() ciekawe też ile waży ![]() Starszak ![]() Kwiatuszku, a Karol??? Piękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cycki mi umrą i pękną, ale nic to ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-10-07 o 07:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ciezka noc za nami - migrena ![]() ślicznotka ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ale pomysl z zielona sznorowka jest super ! fajnie, oby to nie bylo jednorazowe, moze T. odpusci troche nocne karmienie ![]() sliczne drewnaíane zabawki ma tez Haba ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-07 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj o 3 w nocy Roszek obudzil mnie smiechem ![]() ![]() ![]() jeszcze przez ok.40 min.udawalam ze spie a ten zaczepial i mnie i tzta .potem padlismy . Takze budzik o 7.10 (do szkoly) uwazalam za zart ![]() Cytat:
dzieci sa rozne - u nas kuba siedzial jak mial 4 mies. ,stal jak mial ok.7 . ninka siedziala jak miala 8 mies. Roszek jak na razie lezy- przekulnie sie z plecow na brzuch -odwrotnie juz nie. i potrafi sie przesunac -kawalek ![]() co do grudek- mysle ze nawet jak polyka to i tak super-z czasem nauczy sie rozcierac,gryzc.... moje starszaki jak jadly pierwsze grudy -drobiny-kawalki to od razu wypluwaly , potem kuba sie nauczyl jakos ale ninka dlugo plula ..... Cytat:
![]() i dla meza kolezanki ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- z nocy chyba ![]() sliczna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() fajne sa też drewniaki z Bajo (polska odpowiedź, i ciut tańsza, na Habę) ![]() Mój grudki wymemła dokładnie i kątem ust wypluwa. czyściutkie, bez zupki ![]() tja. właśnie Torres przemierzył całe łóżko do książeczki. mamy książeczki (po drodze lekce sobie ważąc swoje pozycje czytelnicze) - "Od piersi do talerza" ![]() jak sunie do kalendarza, to chłop się śmieje, że sprawdza porę karmienia ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-10-07 o 08:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.Torres DRYLOWNICA ![]() ![]() 3.uwielbiam Twoj sposob postrzegania ![]() ![]()
![]() |
#2177 |
MBZ♥
|
Agne ale masz Ślicznotkę
![]() Pani, super z tą nocką, oby tak dalej, a wtedy (.)(.) sięprzyzwyczają i nie będzie kamieni ![]() ![]() Jak ROszpunka pierwszy raz jadła grudkowe to wyciągnęła sobie z buzi i uważnie poogladała kawalątek ![]() Kasia ![]() Nestelle ciekawe co się Roszkowi śniło ![]() U nas nocka przespana ale pobudko przed 7 ![]() Moderna ![]() I gdzie to słońce i 18 stopni się pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spryciarz ![]()
![]() |
#2179 | ||
Kniaginia
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() Urosła. Piękności! Cytat:
My się zbieramy na reh. Ostatnio wyszłam za późno i gnałam na złamanie karku, aż palpitacji serca dostałam. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie ![]() Może nie 18 ale 14 jest. Byliśmy już na spacerku, fajnie cieplutko jest. Wczoraj mieliśmy nalot gości zapowiedzianych miało być 4 + 3 dzieci a przyjechało jeszcze niespodziewanie dodatkowo 10 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój się brzydzi grudami. w rękę paskudztwa nie weźmie, pogrzebaczem nie tknie ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe fajna "niespodzianka" ![]() Despa, czy mojej synówce przeszła faza plucia?! T. pluje jak lama i się zastanawiam ile taki etap trwa ![]() Pogoda boska ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-10-07 o 10:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zamarzyło czy nie mam nadal lenia na pisanie i trza mi motywacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() No i spsuła się pogoda, a od rana było piękne słoneczko a teraz zachmurzone buuu a miałam nadzieję na fajny spacer.... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zadomowienie
|
Dziekujemy (;
Nestelle, Agateczka a gdzie tam. Po tacie ma tylko kolorki. Wygląda dokładnie jak ja w jej wieku (; Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2184 |
Zakorzenienie
|
Tak tak dawajcie namiary na drewniane zabawki! Chce Jakubowi sprawic cos fajnego bo widze ze nie bawia go te wszystkie swiecace grajdolki, albo inaczej bawia bardzo ale strasznie krotko i zawsze wygrywa cos prostego.
A na ta kostke z linka zachorowalam .ciekawa jestem czy stacjonarnie gdzies mozna dostac w jakichs smykach krzysiach itp? Czy tylko wysylka z merlina? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |||
Zakorzenienie
|
no u mnie nie
![]() Cytat:
![]() ano na to nie wpadlam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Roszek ma faze na butelki plastikowe i pilki -takie duze gumowe plazowe -uwielbia ![]() moj look na dzis - skorzane spodnie ,czarne pazurki i.... kuby pasek w bohaterow-hulk,iron men .... ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-07 o 10:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Kilka pytań:
Podaję gluten już 2 miesiące (czyli tyle ile ma trwać ekspozycja przy kp) i co dalej od razu z grubej rury cały posiłek np kaszki z glutenem czy dalej stopniowo zwiększać? Dlaczego foteliki w przedziale 9-36kg sa niebezpieczne (te które sa testowane) I jakie zupki gotujecie maluchom bo mi się wydaję że moja kuchnia dla Filipa jest strasznie monotonna (ziemniaki, marchewka, dynia, brokuł, por, królik, kurczak) |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad stopa - noooo, bez pampka ![]() ![]() ad noc - no i gites majonez!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Krzyś czasem się uśmiecha przez sen ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tak... A jak pacnie mnie w rękę, to już czuję ![]() ![]() Dzień dobry, Good Morning, Buenos Dias, Bon Giorno ![]() My dziś w domu, jestem udupiona przez okres... ![]() ![]() Skusiłyście mnie gąsienicą, widzę, że kolejny hit forumowy ![]() Pan Pierdziołka też mnie zachęcił ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
MBZ♥
|
Monicca
ad1 ja już zaczęłam podawać kaszkę glutenową na śniadanko ![]() ad2 pan sprzedający foteliki powiedział mi, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego-nie może być coś dobre dla kilkulatka i niemowlaka. ad3 buraczek, szpinak, daję też cukinię, seler, pietruszkę Nestelle musisz wyglądać cool ![]() Tasiu bo mi umknęło wcześniej ![]() ![]() Pani pytanie nie do mnie o plucie ae u nas to jest falami, kilka dni plucia-spokój i znów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Mieliśmy zalatany weekend - w sobotę wesele (Wojtek-anioł, wszyscy zachwyceni), wczoraj nasza rocznica ślubu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę znaleźć żołędzie i wrzucić do butelki - też fajny zasłyszany ostatnio patent. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tw foteliki niebezpieczne nie sa, ale eksperci radza wybierac te o waskim przedziale wagowym, gdyz sa bezpieczniejsze - weldug mnie te foteliki np. 9-36 bezpieczniejsze beda na pewno dla wiekszego dziecka niz 9 kg szkraba ![]() mozesz dac jeszcze np. pasternak, cukinie, slodki ziemniak (batat chyba?) - mozna tez sprobowac od czasu do czasu dac ryz zamiast ziemniakow ![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze ksoazeczki tez staja sie hitami, nie tylko swieccace plastikowe zabawki ![]() ja wczoraj zlozylam tez zamowienie w ksiegarni polskiej ![]() ![]() I pierdziolki nie bylo, zamowilam "nowe fikołki pana pierdziolki" ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-07 o 14:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.