Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-06, 11:43   #2401
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Dolaczam sie. Dodaj przedpo bo jestem fanka Twoich cycolkow
Ja tez jestem ich fanką i u tego samego doktorka mam mieć op. mam nadzieję ze mi tez takie cuda wmontuje
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 12:05   #2402
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Ilonko , jak doktorek sie nie odezwie to dzwontrzeba brać sprawy w swoje ręce

Pisalyscie o snach przed operacja i ja już taki zaliczyłam. Śniło mi sie ze wchodzę do sali operacyjnej, było tam kilka stołów , na niektórych leżały kobiety. Pamietam olbrzymie okna w tej sali. Na zewnątrz szalała burza i cholernie bałam sie ze wyłączą prądOkropnie sie denerwowalam i spytałem czy mogę jeszcze do toalety i obudzilam sie . Serce walilo mi jakby miało wyskoczyć z klatki .
Jejku....to jak scenariusz jakiegoś horroru-chyba nawet widziałam podobny kiedyś

A co do opowiadania o operacji dzieciom,to mój najstarszy ma 6,5lat i jest bardzo kumaty,ale też uważam jak Amorcio-po co im mieszać w głowie. 16-latek to może zrozumie,choć to dosyć "ciężki" wiek
Ja myślę ze spokojnie może wystarczyć to iż coś się stało z kręgosłupem-to załatwia wszystko, że trzeba uważać,nie wolno podnosić, przeciążać się itp....przynajmniej ja taki kit zamierzam wcisnąć rodzicom,a to w końcu nie dzieci

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Szukam w necie rozpinanej piżamy, bo niestety takiej nie posiadam, a wszystkie bluzy rozpinane mam za grube.. muszę zrobić chyba listę potrzebnych rzeczy do zabrania
Zajrzyj do Kappahl'a-tam mają fajne rozpinane piżamy i nie tylko...
Stary 2013-10-06, 13:08   #2403
Carmen2206
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Jeżeli chodzi o sny a właściwie koszmary to mam je często to przez to ,ze ciagle myśle o tej operacji wiecie co za dużo czasu na myślenie może gdyby oczekiwanie było krótsze na operacje to nie rozważała bym tak wszystkiego ,gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem Moja córka ma 12 lat wiec jej powiedzialm długo sie zastanawiałam ale kiedy stwierdziła,ze sie cieszy ,ze ją poinformowałam i ze jej ufam zrozumiałam ,ze dobrze postąpiłam ,moja córka jest dość dojrzała jak na swój wiek myśle ,ze to już sprawa indywidualna
Carmen2206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 14:16   #2404
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Hej Kobietki Kamilka już tylko 4 dni...
Ja we wtorek wiozę Dziadka do Białegostoku na operację
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 14:36   #2405
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Raczek11 Pokaż wiadomość
Ja chyba powiem nie będę kombinować tym bardziej że my na stałe mieszkamy w Londynie i na operację jedziemy razem, ja będę w hotelu "spać" a chłopaki będą zwiedzać stolicę
a nie boisz się, że powie jakiemuś koledze w zaufaniu a ten następnemu itd.?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
U mnie tylko tata nie wie jeszcze.
No bede u tzta swojego, bedzie sie mna opiekowal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
numer z drinkiem nie wypalił?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmen2206 Pokaż wiadomość
Dziękuje za przyjęcie mnie do wyliczanki

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Dziewczyny trochę mnie dziwi to ,ze operacja będzie w narkozę lokalnej przeprowadzona ,ponieważ w większości słyszy sie znieczuleniu dotchawicznym .
co znaczy w narkozie lokalnej?

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Poprosze i przed z mazakami i od razu po
Ale sie ciesze

Nie wiem czy juz mam sie pozbyc stanikow czy jeszcze nie
ee zostaw...fajne uczucie jak potem próbujesz je wcisnąć, suuper wtedy widać różnie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Raczek11 Pokaż wiadomość
....
Ej dziewczyny mój syn ma 16 lat,powiedzieć mu czy nie?
kurcze ale dylemat...to bardzo indywidualne, relacje w każdym domu są troszke inne... to nastolatek a w tym wieku ma się trochę pstro w głowie. hmmm....tak sobie myślę, że chyba w tym wieku nie chciałabym wiedzieć, że mama sobie coś takiego robi. Mama to mama.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-10-06 o 14:37
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 14:42   #2406
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Belseno, po prostu nie miałam kiedy, mnie teraz nie ma całe dnie w domu albo taty, nie było nawet okazji do zrobienia drinka
a tu już 3 dni zostały.. echhhh

Mój tż mówi ,żeby pokazać mu efekt po- coś w stylu.. odchylam koszulkę i mówię "Patrz tato, chcialam Ci powiedzieć ale się krępowałam"
Sama nie wiem co lepsze

Tysiaczku hej
Stary 2013-10-06, 15:00   #2407
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ha ha ha, dobre Selena! Też chyba swoje staniki rytualnie spalę sama osobiście wrzucę je do pieca!
ja myślałam, że w tych najładniejszych jak wyjmę poduszeczki będę mogła dalej chodzić, że będą akurat bardzo się zdziwiłam, jak po op. próbowałam się w nie wcisnąć także, warto dla tego zdziwienia zostawić i przymierzyć po
Ja swoje dałam siostrzenicy, ależ była szczęśliwa

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Belseno, po prostu nie miałam kiedy, mnie teraz nie ma całe dnie w domu albo taty, nie było nawet okazji do zrobienia drinka

Mój tż mówi ,żeby pokazać mu efekt po- coś w stylu.. odchylam koszulkę i mówię "Patrz tato, chcialam Ci powiedzieć ale się krępowałam"
Sama nie wiem co lepsze

Tysiaczku hej
z tego co piszesz to masz równego tatę, powinien zrozumieć i jak mu powiesz przed i po. Ja mojej mamie nie powiedziałam przed, bo najnormalniej w świecie nie chciałam jej martwić, że coś może mi się stać. Mieszkamy od siebie ponad 100km więc i tak w niczym by mi nie pomogła, a po operacji jakoś nie było okazji i w sumie teraz dochodzę do wniosku, że tak jest dobrze. Kiedyś pewnie się pochwalę ale to tylko w sytuacji jak zauważy i sama coś zagada. No i widzę, że wraz z upływem czasu stanowi to dla mnie mniejszy problem i napewno będzie mi łatwiej

No ale pokazywać biust tacie nie tego to bym nie zrobiła Powiedzieć tak, pokazać NIE - oczywiście mojemu ani nie powiem ani nie pokaże, to kompletnie nie jego sprawa ale tak jak pisałam gdzieś wyżej w każdym domu są inne relacje.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-10-06 o 15:04
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 15:09   #2408
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:

Sama nie wiem co lepsze

Tysiaczku hej
Ja tam wcale nie mówiłam Tacie,mama wiedziała,bo zostawała z Olafkiem,ale powiedziała Tacie,który nic nawet nie zapytał...w sumie nie On za to płacił,więc nie czułam takiego obowiązku...to moje i dla mnie,nikt nie musi wiedzieć a ni nie musiał mi dawać aprobaty...później się zorientowały ciotki i babcia,ale nie zanegowały tego,chciały zobaczyć i dotknąć,jedynie babcia boi się ich dotknąć do dziś
Stary 2013-10-06, 15:25   #2409
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Haha nie no chodzilo pokazac w pancerniku czy w bandazach - nie wiem co tam w pierwszych dniach bede miala przeciez nie nago hihi
Ja juz sama nie wiem, krepuje mnie ta sytuacja i z drugiej strony denerwuje... Ze jest jakas tajemnica w domu.. Wszystcy w domu wiedza tyko nie on i moj 8 letni brat
Z drugiej strony to kiedys wrocilam od fryzjera z wlosami w kolorze ciemny braz a wychodzilam z domu majac platyne na glowie.. Myslalam ze jak wroce uslysze jakis komentarz od niego a uslyszalam tylko " boze ile mozna u fryzjera siedziec.. Te baby "
Stary 2013-10-06, 15:31   #2410
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Ja tam wcale nie mówiłam Tacie,mama wiedziała,bo zostawała z Olafkiem,ale powiedziała Tacie,który nic nawet nie zapytał...w sumie nie On za to płacił,więc nie czułam takiego obowiązku...to moje i dla mnie,nikt nie musi wiedzieć a ni nie musiał mi dawać aprobaty...później się zorientowały ciotki i babcia,ale nie zanegowały tego,chciały zobaczyć i dotknąć,jedynie babcia boi się ich dotknąć do dziś
Hehe równe ciotki i babunie skoro tak reagują na biust, u mnie to by nie przeszło, mam strasznie zacofana jedną ciotkę
A reszta mieszka poza miastem, naszczescie mama zaskoczyła mnie mile i spokojnie to przyjęła, przyjedzie nawet się mną zaopiekować...

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Haha nie no chodzilo pokazac w pancerniku czy w bandazach - nie wiem co tam w pierwszych dniach bede miala przeciez nie nago hihi
Ja juz sama nie wiem, krepuje mnie ta sytuacja i z drugiej strony denerwuje... Ze jest jakas tajemnica w domu.. Wszystcy w domu wiedza tyko nie on i moj 8 letni brat
Z drugiej strony to kiedys wrocilam od fryzjera z wlosami w kolorze ciemny braz a wychodzilam z domu majac platyne na glowie.. Myslalam ze jak wroce uslysze jakis komentarz od niego a uslyszalam tylko " boze ile mozna u fryzjera siedziec.. Te baby "

To wszystko zależy też od tego jakie relacje masz z ojcem, jeżeli mówisz mu prawie o wszystkim, ufasz mu i jesteś z nim blisko to wydaje mi się że powinnas mu powiedzieć przed operacja, bo jak tylko on nie wie i dowie się ostatni to może mu być głupio że własną córka nie ma do niego takiego zaufania...
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 15:36   #2411
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Przemysle to jeszcze albo wyjdzie w praniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 16:16   #2412
aniolek199007
Zadomowienie

Dodalam wkońcu fotki, wypowiedzcie się bo ją już sama nie wiem, robię to dla siebie, i nie chce czuc wzroku innych na sobie...O
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:35   #2413
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ja mam 9latke i nie powiem jej. Dziecko w tym wieku nie powinno moim zdaniem wiedziec o takich rzeczach, juz i tak czeka kiedy jej cycusie urosna i po co ma wiedziec i rozmyslac, ze moga nie urosnac, ze mozna cos wlozyc i beda. Ona tego nie ogarnie. Powiedzialam, ze plecy mnie bola, byla po mnie w klinice i wie, ze mialam badania, na noc mnie nie bylo bo bylam na imprezce z kolezankami a rano juz na badania pojechalam. Jej to wstarczylo, czym mniej i latwiej wytlumaczymy tym lepiej akurat w tym temacie. po co sie pozniej zastanawiac jak to sobie w glowce pouklada, po co obciazac dziecko taka wiedza, do niczego jej nie potrzebna. Opiekowala sie mna, pomagala bo kregoslup bolal i juz. Nastolatkowi tez bym nie powiedziala bo do niczego mu ta wiedza nie potrzebna, nastolatek mysli milion razy dziennie o cyckach i jeszcze moje miala bym mu dokladac. To nie jest kwestia zaufania tylko tego, ze np ja bym nie chciala aby moje dzieci myslaly o takich rzeczach jak implanty piersi. Mozna cos wymyslec i tyle.
właśnie dała mi twoja odp do myślenia.
Ja chyba też swojej nie powiem.Co prawda niby mała, ale duża i zmiane zauważy że z niczego jest konkretne coś.Póki co raczę ją odpowiedzią że kiedyś wszystkim kobietą urosną i że mi jeszcze też.I tak czekamy razem...Ona ma 4 lata

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o staniki, ja zostawiam żeby potem przymierzyc i zobaczyć jakie miałam male i może zrobię rytuał spalenia ich haha
Cytat:
Ha ha ha, dobre Selena! Też chyba swoje staniki rytualnie spalę sama osobiście wrzucę je do pieca!
Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
ja spalenie staników połączę z imprezą hyhyyhy
Cytat:
Napisane przez sonyo Pokaż wiadomość
Na której podasz to ciasto (zapożyczam zdjęcie z neta):
http://rodzinkawkuchni.blox.pl/resou..._z_Milo_II.JPG

i piersi z kurczaka
ciastka mnie rozśmieszyły na dobre

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

chyba miejscowej

Cytat:

z tego co piszesz to masz równego tatę, powinien zrozumieć i jak mu powiesz przed i po. Ja mojej mamie nie powiedziałam przed, bo najnormalniej w świecie nie chciałam jej martwić, że coś może mi się stać. Mieszkamy od siebie ponad 100km więc i tak w niczym by mi nie pomogła, a po operacji jakoś nie było okazji i w sumie teraz dochodzę do wniosku, że tak jest dobrze. Kiedyś pewnie się pochwalę ale to tylko w sytuacji jak zauważy i sama coś zagada. No i widzę, że wraz z upływem czasu stanowi to dla mnie mniejszy problem i napewno będzie mi łatwiej

No ale pokazywać biust tacie nie tego to bym nie zrobiła Powiedzieć tak, pokazać NIE - oczywiście mojemu ani nie powiem ani nie pokaże, to kompletnie nie jego sprawa ale tak jak pisałam gdzieś wyżej w każdym domu są inne relacje.
przyznaj się...myślisz szczególnie nad garderobą jeśli spotykasz się z mamą?

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Dodalam wkońcu fotki, wypowiedzcie się bo ją już sama nie wiem, robię to dla siebie, i nie chce czuc wzroku innych na sobie...O
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:47   #2414
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Mysle, ze i tak bedziesz czuc ten wzrok, masz sliczna figurke, mlode, jedrne cialko i dojda sliczne cycunie...przyzwyczaisz sie...piers do przodu i zdobywaj swiat
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:56   #2415
Carmen2206
Raczkowanie

Cytat:
a nie boisz się, że powie jakiemuś koledze w zaufaniu a ten następnemu itd.?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

numer z drinkiem nie wypalił?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

ee zostaw...fajne uczucie jak potem próbujesz je wcisnąć, suuper wtedy widać różnie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

kurcze ale dylemat...to bardzo indywidualne, relacje w każdym domu są troszke inne... to nastolatek a w tym wieku ma się trochę pstro w głowie. hmmm....tak sobie myślę, że chyba w tym wieku nie chciałabym wiedzieć, że mama sobie coś takiego robi. Mama to mama.

Z ta narkoza lokalna to naprawdę nie wiem o co chodzi w zasadzie niczego nie moge znaleźć w necie konsultacje miałam rok temu w związku z czym powiedział lekarz ze nie muszę przyjeżdżać aby ustalać ponownie czegoś co już ustaliliśmy wcześniej pózniej zadzwoniłam i odebrała jego żona a ja chciałam sie dowiedzieć jaka jest narkoza bo Jak miałam mieć w Gryficach operacje to narkoza miała być dotchawiczna a w Kołobrzegu nie stosuje dotchawicznej tylko lokalną powiedziała ,ze jest to nowość z USA i ze tak jest lepiej dlatego jak któraś z Was miała w Kołobrzegu zabieg i tez ta narkozę to proszę napiszcie coś o niej .
Stary 2013-10-06, 18:12   #2416
Amorcio
Wtajemniczenie

na polskich stronach nie znalazlam ale w tym artykule zadano pytanie co to jest narkoza lokalna, jest tez wyjasnienie po angielsku

http://www.medicalnewstoday.com/articles/265689.php
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 18:46   #2417
Carmen2206
Raczkowanie

Znalazłam informacje odnośnie tego znieczulenia ,ze faktycznie to nowość i ze z USA jest głęboko dożylne znieczulenie ,czyli dostanę w żyłę nic więcej nie jest napisane

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
na polskich stronach nie znalazlam ale w tym artykule zadano pytanie co to jest narkoza lokalna, jest tez wyjasnienie po angielsku

http://www.medicalnewstoday.com/articles/265689.php

Dziękuje za linkSpróbuje przetlumaczyc
Stary 2013-10-06, 19:08   #2418
belseno
Zadomowienie

Cytat:
....................... ..................
Twój tata jest doskonały
Stary 2013-10-06, 19:15   #2419
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ale dzisiaj jakis koszmarny dzien pogoda okropna, nic sie nie chce.. I jeszcze..

Musialam sciac moje piekne paznokcie, zlamalam jeden zasuwajac rolete w kuchni ale tak do samego opuszka bollliii a ze mialam je tak mega dlugie ..4 miesiace zapuszczalam. To musialam sciac bo dosc komicznie wygladal ten zlamany na tle takich dlugich.. No to zapuszczam od poczatku. Moze jedno z tego dobre ze po operacji bedzie wygodniej z krotkimi? Bo juz byly tak dlugie ze czasami mi przeskadzaly.no ale byly piekne
Baby to maja problemy

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Twój tata jest doskonały
Taki typowy facet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 19:42   #2420
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
......
przyznaj się...myślisz szczególnie nad garderobą jeśli spotykasz się z mamą?
tak, tak starałam się ubierać tak by nie podkreślać jakoś specjalnie biustu. Zakładałam luźniejsze bluzki albo dorzucałam kamizelkę a że wcześniej nosiłam dosyć spore push up to większych problemów nie miałam z maskowaniem, jedynie jak mnie przytulała to zastanawiałam się czy tego nie czuć... Pisze w czasie przeszłym gdyż na ostatnie 2 rodzinne imprezy ubrałam się już bez specjalnego maskowania i hmmm...nikt nic nie zauważył więc ja się cieszę, one są takie jak powinny być i najwyraźniej wyglądają tak jakby od zawsze były ze mną A dodam, że jedyną osobą, która zauważyła i odrazu wypaliła do mnie, że mi jakoś cycki urosły to mój kolega z nurkowania i to widząc mnie wieczorem w dresie Ale on mnie tyle razy widział w stroju kąpielowym, że wie żem płaska była ahahahaaa

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Ale dzisiaj jakis koszmarny dzien pogoda okropna, nic sie nie chce.. I jeszcze..

Musialam sciac moje piekne paznokcie, zlamalam jeden zasuwajac rolete w kuchni ale tak do samego opuszka bollliii a ze mialam je tak mega dlugie ..4 miesiace zapuszczalam. To musialam sciac bo dosc komicznie wygladal ten zlamany na tle takich dlugich.. No to zapuszczam od poczatku. Moze jedno z tego dobre ze po operacji bedzie wygodniej z krotkimi? Bo juz byly tak dlugie ze czasami mi przeskadzaly.no ale byly piekne
Baby to maja problemy

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Taki typowy facet
ojjj bidulka Zazdraszczam, że możesz sobie zapuścić, ja mam takie mięciutkie jak niemowlaczek a do tego mimo, że króciutkie to rozdwajają się masakrycznie i na opuszkach to mam tylko takie cieniutkie błonki i niestety tez bolą czasami.

Kurde nooo, to jak masz takiego równego tatę to w czym jest problem? Nie da się tak normalnie powiedzieć? Przecież nie pytasz go o rade ani zgode tylko informujesz a faktycznie jak wszyscy wiedzą to głupio tak go pominąć. Ja tam nie powiedziałam nikomu ani mamie ani siostrom ani synowi więc nie było wyjątków i tajemnic przed jedną osobą. Wiedział tylko mąż i przyjaciółki i tylko on i one pomagały mi po zabiegu.
Stary 2013-10-06, 19:42   #2421
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

pierwszy zjazd za mna padam na nos

oczywiscie nie obylo sie bez zakupow i kupilam staniczek piekny w new yorker a myslalam ze nic nie znajde tam na siebie a jednak jutro wrzuce jakies foteczki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 19:59   #2422
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
tak, tak starałam się ubierać tak by nie podkreślać jakoś specjalnie biustu. Zakładałam luźniejsze bluzki albo dorzucałam kamizelkę a że wcześniej nosiłam dosyć spore push up to większych problemów nie miałam z maskowaniem, jedynie jak mnie przytulała to zastanawiałam się czy tego nie czuć... Pisze w czasie przeszłym gdyż na ostatnie 2 rodzinne imprezy ubrałam się już bez specjalnego maskowania i hmmm...nikt nic nie zauważył więc ja się cieszę, one są takie jak powinny być i najwyraźniej wyglądają tak jakby od zawsze były ze mną A dodam, że jedyną osobą, która zauważyła i odrazu wypaliła do mnie, że mi jakoś cycki urosły to mój kolega z nurkowania i to widząc mnie wieczorem w dresie Ale on mnie tyle razy widział w stroju kąpielowym, że wie żem płaska była ahahahaaa

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

ojjj bidulka Zazdraszczam, że możesz sobie zapuścić, ja mam takie mięciutkie jak niemowlaczek a do tego mimo, że króciutkie to rozdwajają się masakrycznie i na opuszkach to mam tylko takie cieniutkie błonki i niestety tez bolą czasami.

Kurde nooo, to jak masz takiego równego tatę to w czym jest problem? Nie da się tak normalnie powiedzieć? Przecież nie pytasz go o rade ani zgode tylko informujesz a faktycznie jak wszyscy wiedzą to głupio tak go pominąć. Ja tam nie powiedziałam nikomu ani mamie ani siostrom ani synowi więc nie było wyjątków i tajemnic przed jedną osobą. Wiedział tylko mąż i przyjaciółki i tylko on i one pomagały mi po zabiegu.
No niby tak ale po prostu krępuje mnie ten temat strasznie nie wiem jak zareaguje, jak mnie od glupich zwyzywa to sie chyba pod ziemię zapadnę
Stary 2013-10-06, 20:02   #2423
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

pierwszy zjazd za mna padam na nos

oczywiscie nie obylo sie bez zakupow i kupilam staniczek piekny w new yorker a myslalam ze nic nie znajde tam na siebie a jednak jutro wrzuce jakies foteczki
O nie! Proszę teraz szybko ja we wtorek zawiozę Dziadka do szpitala i też zalecę do NY i muszę na zakupki do Zara Home
Stary 2013-10-06, 20:05   #2424
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
O nie! Proszę teraz szybko ja we wtorek zawiozę Dziadka do szpitala i też zalecę do NY i muszę na zakupki do Zara Home
Nie wiem czy swiatlo bedzie dobre ale zarazz cos cykne czarny ze wstawkami z panterki i jakby poduszki koronka obszyte i z tylu tez koronka

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-10-06, 20:05   #2425
madlen666
Zadomowienie

a o mojej operacji wie tylko jedna osoba moja najlepsza kolezanka ktora bedzie mi pomagala po operacji ,jestem singielka wiec kwestia faceta u mnie pominieta

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 20:18   #2426
Olivkaa200
Zakorzenienie

no wiecie co jako pani moderator nie umiem wstawic zdjec do albumua moze nie moge

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-10-06, 21:41   #2427
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
no wiecie co jako pani moderator nie umiem wstawic zdjec do albumua moze nie moge
I gdzie moje foto?
Miłej nocki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 22:21   #2428
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=katarzynka00;431519 27]właśnie dała mi twoja odp do myślenia.
Ja chyba też swojej nie powiem.Co prawda niby mała, ale duża i zmiane zauważy że z niczego jest konkretne coś.Póki co raczę ją odpowiedzią że kiedyś wszystkim kobietą urosną i że mi jeszcze też.I tak czekamy razem...Ona ma 4 lata

Haha...jak sie zabezpieczylas na przyszłość
Stary 2013-10-06, 23:04   #2429
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Star90 10.10 - 3
Selena06 15.10 - 8
Paula32 17.10 - 10
Lirene1 24.10 - 17
Raczek11 24.10 - 17
_Justynaaa_25.10 - 18
Sonyo 29.10 - 22
Gosiek78 05.11 - 29
Elminio 05.11 - 29
Slonce99 05.11 - 29
Aniaania1992 19.11 - 43
Aniolek199007 20.11 - 44
Kachuula 28.11 - 52
Carmen2206 12.12 - 66
Agataka1979 20.01 - 105
Madlen666 17.02 - 133
Stary 2013-10-07, 08:40   #2430
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi

Dobry dzien.
Skorzystalam z okazji z chwili z tata, zapytalam sie czy da mi poltora tyg wolnego w pracy, powiedzial ze ok i czy cos sie stalo. Powiedzialam ze powiem i mu za kilka dni. Widzialam jego oczy.. Wiec od razu uprzedzilam ze w ciazy nie jestem i juz odetchnal z ulga i powiedzial ze oki :P mysle ze spyta sie mamy i ona juz mu powie . Sprytnie to wymyslilam hah

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości