|
|
#4561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to dotrze do Polski kiedyś. Za jakieś 20 lat |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ou.... zeby to było u nas .... zamówilam w NewLook online paczke 12 wrzesnia..(14 wyslali) .. jest 6 pazdz... ...... paczki ani widu ani słychu ;/ ....chyba komuś się bardzo spodobała podczas swojej podróży ///
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4566 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj to rzeczywiscie przerabane ;/ ale z NewLooka to chyba mozesz sledzic przesylke co ? i chyba jest ubezpieczona tak mi sie wydaje ze nie powinna zginac bo co niby zaplacisz za ciuchy ktore nie otrzymalas? napisz do nich i wyjasnij to! a pochwal sie co zamowilas??
|
|
|
|
#4567 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to też widzę, że ciekawie.... ;/ Cytat:
nie można śledzić przesyłek zagranicznych ogólnie straszna lipa prawie 400zł ... ;( i ciuchy wybrane wręcz wymarzone ! .... teraz będę walczyć o zwrot kasy :/ (podobno zwracają)
|
||
|
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
dorzucam coś od siebie
1 / narzutka marynarkowa- NewLook / legginsy ala skóra (przód) 0 H&M / bluzka - H&M 2 /bluzkeczka/sweterek - C&A / legginsy - jak wyżej / torebka - etorebka Edytowane przez mraau Czas edycji: 2013-10-07 o 13:42 |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudowny sweterek, a takie legginsy marzą mi się od jakiegoś czasu Tak trzymać!
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny ** Sweterek jest aktualnie w C&A - bardzo polecam ! ma takie świecące kamyczki na dekolcie - Leggi kupuj !!
|
|
|
|
|
#4572 |
|
zielony stworek
|
A ja mam problem z butami na zimę, bo mam bardzo grube łydki,a szukam takich oficerek wysokich...Nie mieszczę się w żadne kozaki. Gdzie Wy kupujcie buty na zimę, czy tylko ja mam ten problem?
|
|
|
|
#4573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile kosztowały Cie leggi? |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() no ja nie lubie POCZTY POLSKIEJ bo zawsze wysyłka trwa wieki.... jak tam wam mija Poniedzialek?? ale cicho w Klubie.... |
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie miałam wysokich kozaków, zawsze tylko krótkie botki. Inna sprawa, że w sukienkach i spódnicach chodzę raz na ruski rok, a w botkach mi się dobrze chodzi w spodniach.Ej, dziewczyny, jak się można do tego Waszego klubu dostać? |
|
|
|
|
#4576 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() zartowalam ![]()
|
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
|
#4578 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ouu znam ten problem... oficerki są poza moimi mozliwościami łyskowymi sprawdz na fleq.pl są jedne oficerki z gumą nawet fajne - w nowościach Cytat:
też kocham c&a kupilam go jakoś na początku września leżał pod manekinem ... byly czarne,szare,bordo i granat Leggi nie pamietam chyba coś koło 70zł może 50 ... kompletnie nie pamiętam - z przodu jest dośc gruba"skóra" z tyłu gruby leggins zwykły- materiałowy Cytat:
![]() PP... ehh .. o tym by pisać opowieści nie jednej treści .. Cytat:
tez mnie ciekawi co to za klub
|
||||
|
|
|
#4579 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, tyle mam Wam do pokazania nowości, a jakoś nie mogę się zebrać żeby zrobić zdjęcia
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam jedne wyższe kozaki i drugich już chyba nie dostanę prędko, a tak bym chciała jakieś wysokie czarne, klasyczne do tego czerwonego płaszczyka, bo on taki ciepły i na zimę też by się nadał
![]() |
|
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zestawy w moim stylu ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
a mi się marzą takie kozaki za kolana ale chyba nie dostane na grubą nogę
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
mraau pieknie wygladasz w obu zestawach.
Ja w weekend zrobiłam rajd po sklepach i wydałam sporo kasy. Muszę przestać tak szastać kasą na prawo i lewo<bo i tak kupuje tyle bluzek.a chodze w kilku dosłownie ulubionych) w Reserved kupiłam komin <malinowy> i szary W Orsay kupiłam jedną bluzkę za 30 zł. No i moje pierwsze zakupy poczyniłam w H&M .Odwiedziłam dwa w moim mieście, i wymierzyłam sie dużoo. Z 9 koszul (wszystkie odcienie granatu,niebieskości + jedna biała),jakie miałam w przymierzalni, wziełam 1 zieloną<teraz sie zastanawiam gdzie ja w niej bede śmigać.... dwie koszule byłyby dobre tylko w cyckach ledwo sie zapięłam,a bez sensu taką brać. jednej ,która mi się spodobała nie znalazłam,panie tez nie mogły mi pomóc http://www.hm.com/pl/product/75807?a...rticle=75807-Aoprócz tego wziełam jeszcze dwie bluzeczki do latania po pracy z rękawem 3/4 z C&A wyszłam z jedna szarą bluzką ze zwierzakiem (puma,pantera czy jaki inny kotek i tez sie namierzyłam troche. No ale nic mi nie podpasowało/zastanawiałam sie chwile nad sweterkiem bordowym w cekiny-ale nie byłam przekonana. .do domu wróciłam lewo-takie odparzone stopy miałam....bo ja madra zamiast tenisówek załozyłam buty na obcasach.
|
|
|
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrauu jak zwykle swietn zestawy
tez sie czaje na ta bluzke z C&A tylko zastanawiam sie czy wziac taka jak Ty masz czy long sukienke http://www.c-and-a.com/de/de/shop/pr...eider/113350/2 musze pomierzyc bo sa swietne przez te kamyczki bo ja sroka :P na zywo o wiele fajniej wyglada ale bylam z niuniem wiec nie mialam czasu zmierzyc
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2013-10-07 o 18:17 |
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Nic nie kupiłam w czasie weekendu zniżek Znalazłam fajną kurtkę z eko, ale była ostatnia i trochę zbyt dopasowana. Ceny, jak z kosmosu W kapphal też nic nie znalazłam, w H&m totalna porażka ![]() A Wy coś kupiłyście?
|
#4587 | |||
|
Raczkowanie
|
dzięki !Cytat:
Cytat:
a już na pewno lekki zakupocholizm o którym wspomniałaś na początku )) . Ja też nakupuję, nakupuję ... i wisi w szafie, a chodzę w 3 koszulkę h&m brałabym białą Cytat:
Mordko moja kochana * dzieki Fajny ciuszek - ten najasniejszy mi się podoba ! Ucaluj maluszka ! też trochę nowości mam ... jak się zbiorę to pofocę ! głównie c&a / h&m
Edytowane przez mraau Czas edycji: 2013-10-07 o 21:13 |
|||
|
|
|
#4588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmiarówka standardowa, tj. noszę 39, kupiłam 39 i są dobre. Cholewka jest w miarę szeroka, można ją lekko regulować. Dokładne wymiary są w opisie, lepiej się zmierzyć przed zakupem. Obcas - kwestia gustu. Ja lubię szerokie i solidne na jesień/zimę. Jakość - średnia półka sieciówkowa, na więcej niż 2 sezony nie starczą. Ale ja po kontuzji kolana szybko niszczę buty, bo jakoś dziwnie mi się ścierają, więc to jest bardzo subiektywna ocena. U mnie na osiedlu sprzedaje od nich buty sklep stacjonarny 2-3 razy drożej. |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

**
!!