|
|
#991 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII
Dobra, mieso się dusi, wiec mam trochę czasu na wrzucenie fot
![]() Poza sukienka foty spodni szarych z trf, ołowianych bikerek z Woman i botków rockowych z trf
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#993 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam na poszukiwania kurtek z pierza i puchu i znalazłam takowe jedynie w Zarze (500-600zł) i Stradivariusie (400zł). Wizualnie wygrała jednogłośnie kurtka z Zary - ładniej się układała, super futerko, wszystko dopracowane, materiał matowy, a nie tandetnie błyszczący, wykończenie, suwak - bardzo porządne wszystko. Także gorąco polecam Wam ten model: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1324425.html Materiał wierzchni jest taki fajny, nietypowy - zobaczcie sobie na zbliżeniu. W dotyku jest bardzo miły. Mam 174cm i jestem szczupła (91/65/79) i jest na mnie dobry rozm. S. Mogłaby być ciut dłuższa w rękawach, ale jest znośnie. Wg mnie najlepszy wybór spośród ciemnych kurtek.
|
#995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a masz moze jakies zdjecie w tej kurtce?? bo tez sie nad nia zastanawiam.
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę zrobić jutro, bo dziś jak będę w domu, to będzie już ciemno. To zrobię na sobie + detale. ![]() Dużym plusem jest to, że od spodu można regulować sobie zwężenie w talii. Więc możemy ją założyć zarówno na coś lżejszego jak i na gruby sweter i nic nie będzie przeszkadzać/podwiewać.
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- A które to są ? |
|
|
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
pytanie do Fantastic
kupiłaś już bronzer Nars laguna?jak wrażenia?w moim macu już widać dno...
|
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
. Ślicznie w niej wyglądasz. . Mnie osttanio zachciało się ala skórzanej spódnicy lub spodenek. W zarze są te skórzane bermudy. Wiecie może jak z nimi w rzeczywistości?
Edytowane przez Marispose Czas edycji: 2013-10-07 o 17:56 |
||
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nagle, w okraglych, a nie czubatych noskach wyglądasz zupełnie inaczej
|
|
#1003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zastanawiam się jeszcze nad ta http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1324422.html |
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tył sie sprawuje, nic nie odstaje? Myślisz, ze dało by się do niej biustonosz założyć, zeby jakoś brzydko nie wystawal?Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1007 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dotrwa do wyprzedaży, ale chyba marne szanse ![]() Kupiłaś ją ? Masz może fotki na sobie ? Już dotczytałam, żę kupiłaś i fotki będą
Edytowane przez dzej lo Czas edycji: 2013-10-07 o 18:31 Powód: a |
|
|
|
|
#1011 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziewczynki, pozwolicie, że zbiorczo podziękuje za komplementy pod adresem looku w sukience
Cytat:
Prawdę mówiać, przed "epoką zary" nosiłam tylko z zaokraglonymi noskami na podeszwie, ale zbrzydły mi i wpadłam w zarowy nsokowy ciąg ![]() Parę jednak par zaokraglonych mam. Jednak przyznam, ze jakoś lepiej czuję sie w szpicach, ale niezbyt długich. Ale masz rację - szpić, zaokrąglenie, niby niewielkie detale ale robią różnicę Cytat:
Pasków z tyłu sporo, ale wystarczy stanik z obnizonym zapięciem, albo przedłużka, albo tez granatowy stanik i wtedy nawet widoczne zapiecie nie zrobi az takiej różnicy z paskami z tyłu. Dziękuję Chciałam bo, znudziła mi się czerwień i kupiłam jasny bezowy brąz i nałożyłam go na ta czerwień, co ją przytłumiło, ale niestety dalej dominuje, chociaz już nie wali tak po oczach Teraz rok mi zejdzie, az zmiana bedzie widoczna chyba ze wczesniej pojde do fryzjera zdjac kolor ![]() A czemu pytasz? Na zdjeciach raczej nie widac, bo końcowki zawsze miałam, ciemiejsze od góry ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Dziękuję Kochana No włąsnie nci nie piszeta o buciorach
|
|
#1012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od kilku dni nic mi się na sobie nie podoba, czuję się gruba, spuchnięta i nieatrakcyjna... także kto jak kto, ale ja rozumiem, że możesz mieć gorszy czas.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do portek nie mam zdania, ale raczej mi się nie podobają... rockowe botki też nie moja bajka, choć myślałam, że na nodze będę na tak, bo na www wzbudziły moje zainteresowanie.. no ale tak jak pisałam wyżej - cena jak dla mnie nie do przyjęcia jak na botki ![]() myślę intensywnie nad sukienką fifi tylko 189zł to też trochę sporo.. ze 150 max bym za nią dała, a tak mam dylemat...
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety obawiam się, że na wyprzedażach jej nie będzie, poza tym w tym roku zima ma przyjść wcześnie i być sroga, więc pewnie wszystko zostanie rozebrane już niedługo.
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
te co ma Gabi i Fantastic. Ponawiam dziewczyny napiszcie proszę jak z ich rozmiarówką.
|
#1015 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A mnei rockowe bucisza zauroczyły na kopycie, wygladaja duzo sgrabniej niz dzieciece bikery,a na stronie i na półce w sklepie średnio mi sie podobały. Cena ceną, fakt, ale oddaje dziecięce i jeszcze 2 rzeczy, wiec na buty w sam raz bedzie ![]() Ja tez myślałam intensywnie nad fifiowa kieca, ale wiecej niz 120 za nią nie dam
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
a ta zarowa kiecka, którą mierzyłaś nie jest wycięta na plecach?
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ona nie az tak, jak ta motylkowa, bo ma z tyłu szerokie pasy, zreszta sama spójrz na foto.
Cytat:
![]() Kochana, jak włożyłam te bootki na nogę, to pierwsze co pomyślałam to własnie "Takich szukałam!" ![]() Masz racje co do butów z dziecięcego
|
|
#1020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli Ci się podobają, to bierz, ale ja jednak oddałabym dziecięce i poszukała czegoś innego.A te koraliki nie brzęczą w trakcie chodzenia? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

bo tez sie nad nia zastanawiam. 

a jak tył sie sprawuje, nic nie odstaje? Myślisz, ze dało by się do niej biustonosz założyć, zeby jakoś brzydko nie wystawal?
od kilku dni nic mi się na sobie nie podoba, czuję się gruba, spuchnięta i nieatrakcyjna... także kto jak kto, ale ja rozumiem, że możesz mieć gorszy czas..
tylko 189zł to też trochę sporo.. ze 150 max bym za nią dała, a tak mam dylemat...