|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Ja byłam w lidlu. Chciałam kupić te body z długim ale już nie było
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
hejka! dziec mi zasnal
![]() marsi - wspolczuje akcji z psiorem! co za baba!!!!! ![]() deli - masakeros z tym autem ![]() neti - olabogarety! dasz sobie rade ochana najtrudniejsze pierwsze dni do ograniecia a potem bedzie juz latwiej
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka, Amelka zasnęła o 17.45 i nadal kima ;oo jaaaaaaa ale bede miec nocke pewnie ciekawą;]
|
|
#1325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lady ja uwielbiam zagłówki, zwłaszcza pikowane miękkie, chciała bym... Muszę wystawić trochę gratów po Misiu na all i kombinezony z zeszłej zimy a zabieram się za to jak pies do jeża. Nigdy nic na all nie wystawiałam bojam się
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-10-07 o 18:51 |
||
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
zdjęciów nie widziałam ![]() Cytat:
![]() na razie zamówiłam po 1 kawałku dwa są 50x150 a jeden 100x150 zobaczę
|
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudne fotencje ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
moj zasnal o 18.30! wiec albo juz na nocke przy czym pobudka jutro rano o 4.30 ![]() ewentualnie obudz sie za jakas godz i do 28ej bedzie szalal w najlepsze ![]() nie wiem co lepsze
|
||
|
|
|
#1328 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiem już
No ale ja się w reklamy nie zagłębiam intelektualnie...tak kątem oka spojrzę czasem
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-10-07 o 19:06 |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już przeglądałam przedmioty tego sprzedawcy. Daj potem znać jak z jakością materiałów. A jaką masz maszynę?
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
a bo tylko pisałam
a mam takie pytanie: jakie wymiary pościeli najlepsze do łóżeczka 60x120? bo mam teraz tylko pożyczoną kołderkę, tylko taką dużą i muszę ją oddać i jestem na kupnie; 120x90 czy 135x100? kiedyś zamówiłam tą mniejszą, ale w końcu do mnie nie dotarła i teraz się zastanawiam
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i są fajne, fajnie się prasują takie nie cieniutkie tylko dość sztywne (ale na ubranka nie za sztywe) nie wiem jak to opisać ![]() A maszynę póki co chyba poproszę mame, żeby mi swoją udostepniła, ma takiego łucznika z dawnych lat ale działa ![]() Zobaczę czy zapiszę się na kurs, to wtedy może coś zakupię. Fajne są takie http://allegro.pl/tkanina-bawelna-sz...557246231.html z Tobą mi się kojarzą :P
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1333 |
|
Wtajemniczenie
|
czuję się tak masakrycznie
zaraz płuca wypluje przez ten kaszel głowa mnie tak boli, że aż razi mnie światło Lady GRATKI uciekam |
|
|
|
#1334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle nad tym od jakiegos czasu, ale niewiele wymyslilam ![]() Cytat:
Jak go przystawilam to nie mogl sie odkleic, takze chyba wiedzial, czego chce ![]() Cytat:
![]() To mam odp dlaczego Kubus chodzi po 22 spac. Wstajemy kolo 8-9
|
|||
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jak |
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
kawał od teścia
http://☠☠☠zdzidy.pl/obrazek/21969 ![]() ![]() ![]() j.e.b.zdzidy
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-10-07 o 19:40 |
|
|
|
#1337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak myślę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hania misiowa i jej liść mnie powalił ![]() Zapomniałam o promo w tesco Idę kąpać dziecia Od rana jesteśmy sami, myślałam że mi uszy zwiędną, ale po ostatniej drzemce mu jęczenie przeszło ![]() Ciekawe jak w nocy będzie bo już ma taką banię na dziąśle że normalnie jakby miał się skurczysyn przebić a tu ni chu chu |
||||
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama miała takiego starego łucznika, ciężkie to pieroństwo było, ale nie miał kto przy tej maszynie robić i kiepsko szyła Wyciepała ją. Ja bym chciała to maleństwo z Ikei na początek ![]() Fajnie że materiał niezły, może na coś się skuszę ![]() Cytat:
Nawijko u nas też cuc musi być w dziobie, nie mam pomysłu co z tym zrobić, chyba jeszcze poczekam z jakimś działaniem. Dziewczyny które chciały moje mieszkanie zobaczyć, mam na razie zdjęcia z kącika Misiowego w naszej sypialni, tylko jedna strona pokoju, druga się nie nadaje do publikacji, ale pracuję nad tym. Generalnie, mieszkanie ciągle jest w fazie tworzenia
|
|
#1340 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mamy w końcu swój wózek. no i w lidlu byłam kupiłam 3 pary rajstopek i skarpetki. bodziaków nie było:/ w ogóle już wszystko poprzebierane strasznie
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałam Wam, że mam jakąs złą passę o ostatnio i wszytsko nam się psuje, to już jest chyba jakieś fatum. Wczoraj maxi cos wpieło się na amen do iso fixa i nie chce wyjść! a ja usypiam w dzien Borysa w maxi cosi, i samdzam go w nim, on wtedy spokojnie siedzi, mgę go nakarmić. Nie wspomnę że do mojego auta iso fix nie pasuje więc generalnie jest lekki dramat i wczoraj cały wieczór przepłakałam, więm że to taka głupota ale już nie dałam rady. Juz z bezsilnosci myslalam ze o sciane roztrzaskam to maxi cosi razem z iso fizem. Najlepsze ze tz-towi to zwisa, przeciez to nie on wstaje o 7. A dzieki temu maxi cosi naprawde moglam chociaz w spokoju kawe wypic i detchnac chwile a teraz ?!
No i Z tż dogryzamy sobie non stop, chciałam chociaż do rodziców pojechać na dzień, odstreswac się a tu taka załamka. Jeszcze mnie T pod☠☠☠☠ia bo non stop szuka pretekstu by odwiedzić Boryska a mi sie z nia siedzic nie chce, a to kupila kombinezon, ktory swtierdzila ze jest za duzy i wymieni na cos innego i oczywiscie z nim przyjedzie, a to skarpetki antyposlizgowe kupila, a to obiady chce mu gotowac, nie wiem po jaka cholere bo jej tlumacze ze ja sama zaczelam Borjemu gotowac poza tym ona normalnie z zupy wyciaga to mieso i warzywa a ja Borysowi nie daje jeszcze wywaru z miesa, tym bardziej ze jakies suche placki ma na buzce i nie wiem na co tak zareagował. Kuzwa. NO mam jej dośc. Z T jest taki natret. Nie wiem jak z nia zyc, niech przychgodzi nawet te 2 razy w tygodniu ale niech da mi zyc w pozostalym czasie, nie chce mi sie z nia siedziec i gadac o dupie maryny, tym bardziej ze mam juz takie doly, ze jej madrosci wkurzaja mnie jeszcze bardziej teraz. Oczywiscie ona wie wszytsko lepiej, zauwazyla suche placki na polikach Boriego szybciej niz ja, ja jestem zla bo nie asekuruje Borysa jak tylko wstaje za kazdym razem i juz chce schody ogradzac z kazdej strony bo mi dziecko spadnie, bo ja nie upilnuje. Itd itd
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-10-07 o 19:55 |
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, odkąd nie widuję teściowej to odżyłam.
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-10-07 o 19:59 |
|
|
|
|
#1343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi sie wydaje, ze pies przy dziecku to jednak super sprawa, zwlaszcza jak sie chowaja razem. Zawsze myslalam, ze taka rodzine wlasnie bede miala, ale jest jak jest. I nie wyobrazam sobie psa, bo mialabym dwojke dziecki przy takim TZ jakiego mam
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
laurko ale pięknie
blogerko współczuję tak zazwyczaj jest, że jak już się coś zaczyna walić to wszystko po kolei:/
|
#1345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale oczywiscie TZ nie wie gdzie sa paragony, nie jego wina przeciez, tylko Pani ktora raz na jakis czas przychodzi pomoc nam w ogarnieciu calego domu. Soryy, nie nam. Mi! bo to ja jestem nierob i nie wyrabiam, ale mniejsza o to, to wina tej Pani bo ona mu go gdzies wyrzucila. Dodam jeszcze ze bez niani tez nie mam sie nawet jak wykapac, co normalnie robilam kiedy Borys spal, a teraz nie bede slyszala przeciez jak placze.
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko ! pieknie
A ta z ikei to jest co warta? polecał CI ktoś czy po prostu tak postanowiłaś ?Ja tez kupiłam jeszcze w lidlu rajstopki, bo potem zobaczyłam, że były też takie z antypslizgami na kolankach więc poszłam i kupiłam dwie pary
|
#1347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, jest dokładnie tak jak piszesz, wczoraj już z bezsilności płakałam i zastanawiałam się co jeszcze ... Muszę jakoś pozytywnie się nastawić, ale jak mi los tak rzuca kłody pod nogi to normalnie się łamię. ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() po tym jak po ciazy wlosy lecialy mi na potege, pozniej byly w takiej kondycji ze je upinalam ciasno w koka i nie chcialam ich widziec, myc, dotykac .. a teraz mam baby hair ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- haha, coś Ci powiem, on jest taki ładniutki, że ja na fejsie jak zobaczyłam to zdjęcie to dłuższą chwilę myślałam, że to dziewczynka, dopiero komentarz pod zdjęciem wyprowadził mnie z błędu
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukałam o niej w sieci informacji, i dotarłam do bloga kobiety, Angielki chyba, która szyje sporo. Kupiła tę maszynę dla dzieci swoich aby się uczyły i ją testowała. Stwierdziła że jest całkiem fajna ![]() Cytat:
Kurczę, ja też tak mam, jak coś się wali to na raz. Koszmar jakiś. Ściskam.
|
|
#1349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

najtrudniejsze pierwsze dni do ograniecia a potem bedzie juz latwiej 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No ale ja się w reklamy nie zagłębiam intelektualnie...tak kątem oka spojrzę czasem
Już przeglądałam przedmioty tego sprzedawcy. Daj potem znać jak z jakością materiałów. A jaką masz maszynę?

zaraz płuca wypluje przez ten kaszel
głowa mnie tak boli, że aż razi mnie światło

w każdym razie w w tamtym tyg się zaczęła