|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
Dziś przyleciał do mnie Shalik Light, L'eau d'Issey oraz napełnialna gwiazdka Angela
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc staram się albo bardzo zwlaniać albo wspierać się na jakimś życzliwym ramieniu kiedy mam nogi obute w obcasy![]() A w temacie,odebrałam moje CK In2U z rąk poczty.Cudownie |
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super. Rozbawiłyście mnie z tym potykaniem. Przyznaję, że najbardziej lubię założyć obcas, gdy idę z mężem, raz że się jego czepiam, więc się tak nie wygibuję , a dwa że nie jestem wtedy taka malunia przy "jego wysokości". |
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam obcasy, niestety na co dzień nie noszę, bo dużo się przemieszczam
![]() Najgorszy do chodzania jest zdecydowanie bruk, madre, tam to sie trzeba nagimnasytkować, że hej! |
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już ze 2 razy tak się wkurzyłam, że... zdjemowałam szpilki i zasuwałam przez środek Rynku na boso
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że nie jestem sama w tych bosych spacerach po Wrocławiu
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja codziennie zasuwam do pracy po bruku. Na obcasach to koszmar. Nie dość, ze można nogi połamać to jeszcze botki się niszczą straszliwie a jak obcas jest obciągnięty skórą to juz kaplica.
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, przy mnie to już żaden nie musi miec kompleksów, jestem tu najwiekszy kurdupel 161 cm, ciekawe gdzie matka mnie schowała jak centymetry dawali. Całe zycie byłam fligranowa i chudziutka ( 48/49 ) więc bałam się nosić obcasy , żeby nie wyglądać jak anorektyczka. Od kiedy przytyłam po rzuceniu palenia i mam 59/60 kilo noszę obcasy z zamiłowaniem, ale nie wyższe niż 5/6 zm. najbardziej lubię obcasik 3,5-4 cm . W wyższych trudno "latać" a ja ruchliwa i szybka jestem. mini to juz nie noszę , tylko nieco przed kolana, bom półwiekowa jest i nie chciałabym wygądać jak "wieczna " nastolatka A temacie , nie upolowałam co prawda ale jedno dostałam w prezencie a drugie wymieniłam ale jestem oboma zachwycona: Dalimania Tumulte
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze niedawno była za mnie szczapka, ważyłam w najlepszych czasach 48kg i też miałam wrażenie, że jeśli założę obcacy, to pomylą mnie z pająkiem na chudych nogach Mnie utuczyło troszkę małżeństwo ![]() ![]() ważę 52 kg i w końcu mam jakieś zaokrąglenia, więc nie boję się że buty mnie zbyt wysmuklą.Z ruchliwością mam identycznie, latam po mieście jak wściekła, nogi często nie nadążają za temperamentem A mini to noszę, czasem, ale noszę ![]() W temacie: powoli wracam do nałogu - upolowałam miniaturkę Pleasures
|
|
#581 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj nosze te krociutkie spodniczki do kozaczkow na b.wysokim obcasie i plaszczyka- wiec chyba nie sieje zgorszenia Latem szorty i mini, az tak nie raza , moim zdaniem.Cytat:
Cytat:
a bylam wowczas w kozaczkach na 13 cm obcasach, w sumie o glowe wyzsza od niego Generalnie nie mam paranoi na tym punkie, ale takie szczudla rezerwuje tylko na wyjscia bez meza -z nim to max 5-6 cm.Cytat:
![]() D'artagnanko (jesli moge tak napisac )- tak sie zlozylo, ze obie z Agia jestesmy wegetariankami Cytat:
![]() Cytat:
![]() W temacie- dotarly dzisiaj do mnie Gloria(kliknieta w ciemno) i Paris, ktorego nigdy dotad nie mialam, a zawsze b. lubilam- jestem b. zadowolona ze zdobyczy
|
||||||
|
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane - bo my tu wszystkie piękne jesteśmy
. Na wysokich i niskich obcasach. I filigranowe i te bardziej strzeliste . I od Rubensa i od Modiglianiego. Kat - bardzo fajna nazwa dla naszego klubu
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stellę odżałujemy jakoś ale mam nadzieje , że tgo co ukradł Bozia ukara wiecznym smrodem do końca świata , i jeszcze jeden dzień dłużej
|
|
#584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też przytyłam, 5 kilo w ciągu 4 miesięcy. Stanęłam na wadze, zobaczyłam 55kg i skakałam z radości jak durna. Ale teraz widzę, że to nie koniec... Trzydziestka jednak robi swoje... Cytat:
Małżeństwo to główna przyczyna tycia, jak widać wokół. Chociaż Napoleon twierdził, że "małżeństwo to główna przyczyna rozwodów"... A z tą wagą to coś jest na rzeczy. Ważąc 47kg przy 164cm na wysokim obcasie czułam się jak idotka. Tyle że u mnie chodziło nie tylko o to co widzę, ale i o to co czuję, bo mam taki feler, że moje poczucie kobiecości rośnie z każdym nabytym kilogramem i spada przy każdym utraconym. Cytat:
Gratuluję serdecznie, zwłaszcza Glorii. |
|||
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, ze odzalujemy strate Stelli. Jednak mi b. szkoda, ze jej nie dostalas , zapewne dlugo by Ci sluzyla.
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Upolować nic na szczęście dla mojego portfela nowego nie upolowałam, za to skoro jesteśmy juz przy tym off-topie to jestem chyba w mniejszości z moją niechęcią 9to mało powiedziane) do obcasów. Mam 168cm wrostu, więc spokojnie mogłabym je nosić, ale cóż, kiedy nie wyobrażam sobie siebie na obcasach - śmiech na sali
Nikt by mnie chyba nie poznał... Raz jeden w życiu założyłam buty na obcasach, których na pewno nie nazwałybyście obcasami - to były po prostu 4- centymetrowe słupki, na maturę, bo suknię miałam piękną i należało ją jakoś uhonorować Skończyło się tak, że o północy, czyli po 4 godzinach zabawy zaledwie skończyłam w toalecie wymieniając eleganckie buty na obcasach ma ... martensy ![]() I to by było na tyle, jeśli chodzi o moje doświadczenia obcasowe
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od nastroju i okazji.A co do kwestii proporcji, cos w tym rzeczywiscie jest
|
|
|
|
|
#588 |
|
spin doctor
|
Właśnie przed chwilą upolowałam całą setkę tygrysa
Uwielbiam go
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracając do obcasów i chudości - to jestem chuda obcasy uwielbiam, nosiłabym codziennie, ale biegi za 2,5 latkiem w obcasach to sport ekstremalny
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję. |
|
|
|
|
#592 |
|
spin doctor
|
Dzięki dziewczyny, a szczególnie Tobie Kate
I po co ja wchodziłam na Perełki z Allegro a miałam już nie chomikowac
|
#593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W podobnych butach tylko na niższym obcasie chodziła moja babcia, i troche sie obawiałam, że bede wygladała tak jak ona Jednak na nogach wyglądają zupełnie inaczej,ja jednak wolę krótsze spódniczki. A wiesz, że ja choruje na takie buciki bez palców, juz je mierzyłam w sklepie ...czerwone ...cudneCytat:
Ale co tam, ja nawet jadąc w góry biorę ze sobą jakieś szpilaste buty Cytat:
Cytat:
Zobaczysz jak sie chudnie przy czterdziestce
|
||||
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia dla szczupłych, chudnących i chudnących inaczej. Ja jednak bym chciała trochę schudnąć. Córko, z Twoimi butami i nogami
zapoznałam się już wcześniej, ale teraz strasznie mam mało czasu na pisanie postów, wizażuję z doskoku. Wszystkim serdecznie gratuluję zdobyczy .
|
|
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
Upolowałam Un Lys Serge Lutens, kompletnie nie znam zapachu, ale naczytałam się samych pozytywnych opinii
![]() I tu apel i prośba do jednej z perfumoholic o nicku evee - bardzo proszę o opis ten lilijki ,będę bardzo wdzięczna i ukocham ![]() ![]() Chciałabym znać Twoje cenne zdanie
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Renato - buciki piękne, a nogi jeszcze piękniejsze
Ależ Wy kobiety wysokie jesteście i jakie zgrabne Gdzie mi do tych Waszych centymetrów i kilogramów. A w temacie: miałam tego nie robić, miałam się trzymać z dala od allegro, ale mi się nie udało i kupiłam w ciemno używkę Sensations. Ale naprawdę niedroga była... (taa, jakoś się trzeba wytłumaczyć) Teraz to już będę się trzymać mocno i mam nadzieję, że jak czymś się tu będę chwalić, to tylko zrealizowanymi marzeniami z wishlisty. |
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję dziewczyny Shalimarów i innych marów - tygrysków, Lutków, Glori i Cristo
Szalejemy, hehe Cytat:
Tak się naczytałam o Sensations w wątku o śmietankowych zapachach, że też bym mogła brać w ciemno. Ale nie wezmę bo sobie cosik obiecałam
|
|
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudnie Ci to wyszło. Cytat:
Przez te okazje to ja osiwieję w tym miesiącu - zamiast 1 szt. nabyłam 3, a jeszcze płaczę nad okazyjną 50ką Glorii (niech mnie ktoś wybawi i kliknie, please!) i już przepłakałam okazyjną 50kę Cristobala. By to chudy byk... Ale gratuluję oczywiście. Miło, że nie jestem sama. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

) więc staram się albo bardzo zwlaniać albo wspierać się na jakimś życzliwym ramieniu kiedy mam nogi obute w obcasy
Super.
, a dwa że nie jestem wtedy taka malunia przy "jego wysokości". 

a bylam wowczas w kozaczkach na 13 cm obcasach, w sumie o glowe wyzsza od niego

ślicznie dziekuję pięknej wysokiej na obcasach
Uwielbiam go

Przez te okazje to ja osiwieję w tym miesiącu - zamiast 1 szt. nabyłam 3, a jeszcze płaczę nad okazyjną 50ką Glorii (niech mnie ktoś wybawi i kliknie, please!) i już przepłakałam okazyjną 50kę Cristobala.