|
|
#4561 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar L
Macham znad pancakesów z jabłkami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - świetna rzeczowa, szczera relacja
może dzięki takiemu otwartemu feedbakowi organizatorzy wysnują wnioski na przyszłość - wszak o to chyba chodzi, żeby spełniać oczekiwania słuchaczy, klientów etc
|
|
|
|
#4563 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmm dzieki, jednakze orgaznizatorzy pewnie tu nie zajrzą , i w sumie nie pisałam tego z jakims nastawieniem, tylko zeby wam zrelacjonowac ![]() nab logu piratha tez jest juz relacjai nwet foty-na szczecie prawie mnie na nich nie ma
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-10-06 o 18:20 |
|
|
|
|
#4564 |
|
Panaroja
|
1.
![]() 2.dietetycznie i ekologicznie spadam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4565 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry plan super relacja ![]() w sumie żałuję że mnie nie było, bo jakbym sie uparła bardzo to jakoś bym dotarła no ale już po ptokach ideu szukać
|
|
|
|
|
#4567 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dlatego napisałam prawie
,na sczzescie z daleka i gdybym nie wiedziala to bym sie nawet nie domysliła ze ta mała niepozorna główka nalezy do mnie .na sczzescie siedzialam obok piratha, wiec jak on focił to mnie nie obejmowała hyhyh , na niesczzescie mąz sab pstrykał z naprzeciwka , ale sie kryłam chos nie bardzo było gdzie sie skryc btw było tez zdjecie grupowe ![]() ![]() mam pytnie z innej beczki- czy fragrantica com i fragraktica.pl to 2 rózne miejsca? jak jestem zalogowana na com to nie moge wejsc ]na pl? moj profil z com nie bedzie działam na pl? nie ogarnia m tego ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- chcem taki stroj do pracuni ![]() http://www.shwrm.pl/ona/odziez/bluzy...ne-size-p.html kupcie mi
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4569 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja miałam podobnie jak Rechell - chuop, kumple, obcy ludzie starali się okazać zrozumienie, a matka nie bardzo. Strasznie to niszczy człowieka. Nic nie poradzisz na to, że jej opinia zawsze będzie ważna. Trzymam kciuki za poukładanie się. ![]() Dzięki Polly. Za to że byłaś także. I Tru, i Betty. Cytat:
Przyjechaliśmy do Krakowa z wyprzedzeniem, ponad godzinę przed czasem. Podjechałam do Yasmeen, bo tam się umówiliśmy i czekaliśmy na moment wyjścia. W sumie myślałam, że to gdzieś tuż tuż, a sala jest przygotowana. Tymczasem okazało się, ze nie dość, że trzeba objechać cały rynek, a na samo miejsce dotrzeć się nie da, to jeszcze część ulic jest pozamykana i nie da się dotrzeć nawet w pobliże. Niestety, nie przewidziałam tego, ze organizatorzy zakładali dotarcie na miejsce pieszo, co dla mnie - z flaszkami, pudłami, słojami, fiolkami, komputerem, rzutnikiem i masą innych gratów było niewykonalne. Sorry, nie znam Krakowa, nie dostaliśmy przewodnika. Na nawigację, z pudłem przecwałowałyśmy cały rynek i na miejscu byłam nie 14:30, ale tuż po 14. Parę minut dosłownie. I jestem tego pewna. Niestety, komputer i rzutnik musiały zostać przyniesione przez kierowcę, który nie tylko nie miał gdzie zaparkować, ale także nie znał Krakowa. Dlatego sprzęt dotarł o 14:30 właśnie. Dlaczego nie byłam zachwycona salą? Bo spodziewałam się miejsca, w którym będę mogła rozstawić sprzęt. Uprzedzałam, że potrzebuję rzutnika i ekranu, nawet zdecydowałam się go przywieźć, ponieważ warsztaty tego wymagały. Potem jakoś się rozkręciło ale ogólnie moje wrażenie jest takie, że na tego typu warunki zaplanować należy raczej luźne spotkanie okołowarsztatowe, a nie taki poważny, duży materiał. Cytat:
Cytat:
![]() Choć i naturalna ambra była wysoko. I ambroksan w kryształach. ![]() Cytat:
O zmianie planu wyżej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
To miało się odbyć w czasie dodatkowym - bezpłatnym. ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2013-10-06 o 19:54 |
||||||||||
|
|
|
#4570 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() ale mnie sie wszystko podobało, nie przedstawiam tu jakis zarzutów. spożnienie tez mi nie przeszkadzało, co do dokłądnych godzin to faktycznie mogłam sie pomylić. reszta to moje refleksje laika, pierwszy raz byłam na takiej imprezie, zreszta nie mialam zadnych oczekiwań, bo po prostu nie wiedzialam czego sie spodziewać, refleksje powstały w trakcie i po. generalnie-poproszę powtórke, tylko dłuższą, w jakims więszym miejscu z czasem na zajecia w podgrupach , to było niesamowite jak czs szybko zleciał ani sie nie obejrzalam a juz było po ![]() właśnie taka forma warsztatow o jakiej piszesz bardzo by mi odpowiadała, ja cały czas czuje niedosyt wiedzy i brak imprez tego typu, ale w sumie po co nam organizator, sami sobie cos zorganizujmy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-10-06 o 20:18 |
|
|
|
#4571 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Po prostu wyjaśniam, jak to wyglądało od zaplecza. I przy okazji dochodzę do wniosku, że następnym razem część perfumeryjno-towarzyską dobrze będzie zapowiedzieć w programie. Żeby ludzie wiedzieli, że jest przewidziana. Do ostatniego pomysłu dojrzewam.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4572 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jesli mozna cos sugerowac to poprosiłabym warsztaty o drewnach wszelakich i paczuli
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4574 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#4575 |
|
Nindżopesz
|
Zazdroszczę warsztatów!
Gdzie można obejrzeć fotki? I czy Polly wystąpiła jako karzeł-żebrak? |
|
|
|
#4576 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
polly wystapiła na opcasie zeby sie odkarlic ![]() a fotki na blogu piratha, nazwy nie pamietam p.s na blogu piratha duzo durbana, bosh jakiz on uroczy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-10-07 o 00:10 |
|
|
|
|
#4577 |
|
To ja :)
|
Dziędopr...
Ja pytam, gdzie jest światło? Dlaczego jest ciemno? I jakim cudem przytyłam w weekend prawie 2kg?? Zawsze tak jest, jak do domu pojadę... No może ze światłem nie zawsze. I może ktoś wie, co zrobiłam z biletami na jutrzejsze nagrania Spadkobierców? Nie mogę ich namierzyć Także życzę dnia udanego.
|
#4578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
foty tutaj: http://perfumomania.wordpress.com/20...en-w-krakowie/ Cytat:
![]() Znad kawy bosz jak mi się nie chce |
|||
|
|
|
#4579 | |||
|
Panaroja
|
snad cherbaty malinowej , zarazy i inszych syfów
![]() Cytat:
2.ja też kcem takiego stroja ![]() Cytat:
Cytat:
światło jakieś świnie rąbły o utyciu się nie wypowiem ![]() Muszę rzec , że nabyta ostatnio kuwetaXXXXXL to prawdziwy mercedes , no i usuwanie urobku jest o niebo komfortowsze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mursz, u mnie 1,5 kg na plusie, znowu idę na dietę
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. i zrobiłaś mi dzień zara wybywam do miasta
|
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo muszę Tyckowi kupić gdyż albowiem nie chce on, jak porządny kulturalny kot, sryć na dworze/polu i poza tym sry smrodliwie bardzo i jeszcze często nie trafia ![]() i dobry choć raczej nie, bo się właśnie dowiedziałam, że Joanna Chmielewska nie żyje
|
|
|
#4583 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jako dziecię podstawuffkowe bardzo lubiłam jej książki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad orzechów włoskich ![]() Myślę czy iść na pilates
|
||
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
dziń średni
zakochałąm się byłam w Obsession Night nagle i niespodziewanie, Mam psiknęła mnie w Superfarmie a ja nieeeeeee, to nie jest ładny zapach a po pół godzinie " co tak pięknie pachnie??? " także ten tego - poluję
|
|
|
|
#4586 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cy tylko ja uwazam ze to bessesu? , czyli cała szafe mam miec osobno tu i tu? ![]() niesttey chyba sie tam czesciowo przeniose, bo stwierdzam ze na wizazu nie ma podforum o perfumach
|
|
|
#4587 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fciepuam mini relację. Jest Poly i Betty. Nie ma Tru. Niestety, z braku przestrzeni fotograf siedział z laptopem na kolanach i zdjęcia są (po raz kolejny) guzik warte. http://www.sabbathofsenses.com/2013/...ow-zapach.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
(celowo brałam bez drzwiczek)
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() o borze...| chyba na chwile zapomnialam ze mam sie nie szczerzyc :/
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-10-07 o 20:43 |
|
|
|
|
#4590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę czy kupić nowy karnet na siłkę ![]() Cytat:
)też chcę zdejmowane drzwiczki i chyba na początku bez budy będę musiała postawić, bo on wciąż świruje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

może dzięki takiemu otwartemu feedbakowi organizatorzy wysnują wnioski na przyszłość - wszak o to chyba chodzi, żeby spełniać oczekiwania słuchaczy, klientów etc

, i w sumie nie pisałam tego z jakims nastawieniem, tylko zeby wam zrelacjonowac 

no ale już po ptokach
, ale sie kryłam

ani sie nie obejrzalam a juz było po
o utyciu się nie wypowiem 
"