|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
|
|
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem taka panikarą ,na stówę po operacji będę bała sie ćwiczyć ze mi sie przemieszcza piersi ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ewa ma zrobione piersi sama przyznała ,ze pomogła naturze |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Carmen u mnie usg pol roku, z krwi wazne 2 tyg przed
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
Życzę Wam kobietki kolorowych snów ,zero koszmarów ,ja muszę już kłaść sie spać jutro o 5 pobudka ,córa o 6 musi już być na basenie,wiec żegnam sie i do jutra
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- To dobrze bo masz więcej czasu i na spokojnie sobie zrobisz ,każdy lekarz ma jakieś swoje zasady . ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Ja zawsze mam dwa tygodnie przed miesiączką bardzo obolałe piersi a operacja przypada właśnie w takim okresie wiec ja z bólu to chyba oszaleje. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Chyba miałam iść spac to do jutra pa
|
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
corka o 6 na basenie?!?!
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Po mojemu nie aż tak widać...
Miłej nocki Kobietki...zmykam spać,bo o 6 pobudka,uszykujemy się,jedziemy do przedszkola i jadę dziadzię zawieźć do Białegostoku,na powrocie chcę zajechać do NY i do zara home po pierdułki do domku... A na 17 mam ABT a na 18 zumbę...buziam,do wieczorka.... Jutro macie niespodziankę
|
#2528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A ją tak siedzę i siedzę myślę i myślę o tych cyckach i już mnie glowa chyba zaraz rozboli, chyba przesune termin jak doktor będzie miał miejsce , niewytrzymam aż tak długo
Edytowane przez aniolek199007 Czas edycji: 2013-10-07 o 22:52 |
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniolku, ja mialam miec w marcu 2014 - i nie wytrzymalam
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może po północy
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi
Hihi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Już jest prawie po północy hehe
tylko nie mów że robisz operacje znowu ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Silimed Maximum HI 330cc 11,1 x 5,4cm Edytowane przez selena06 Czas edycji: 2013-10-08 o 00:59 |
|
|
|
#2534 |
|
Rozeznanie
|
Tysiaczku,wiem jak to jest kiedy coś"męczy"i choć by się to coś odwlekało w czasie,to i tak prędzej,czy póżniej to zrobimy.Więc wcale Ci się nie dziwię,ale dziwi mnie,że Twój lekarz zdecydował się na ponowną operację w tak krótkim czasie.Powinno się odczekać co najmniej rok.Zarówno narkoza jak i sama operacja są ogromnym obciążeniem dla organizmu. Pomimo,że spisał się przy pierwszym zabiegu(pewnie dlatego mu ufasz)to ja straciłabym do niego to zaufanie po takiej decyzji.Przecież tu chodzi o Twoje zdrowie.Mimo wszystko życzę Ci jeszcze piękniejszych cycuchów.
|
#2535 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: poprawka po powiększeniu piersi
Cytat:
---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
Poczekaj jak lato przyjdzie ![]() A mój mąż cały czas ma ze mnie ubaw bo, może już nie za każdym razem ale bardzo często jak jestem nago albo zakładam fajny biustonosz to się nadziwić nie mogę jakie mam fajne cycki i biegam do niego by to potwierdził ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Tysiak, wiem! Pewnie ozdobiłaś je jakimś seksi tatuażem ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
Umów się na konsultację do innego lekarza i przegadaj problem, albo mozna obfotografować biust i wysłać do wybranych klinik z zapytaniem co można w takiej sytuacji zrobić i z jakimi kosztami by to się wiązało. Łatwiej podjąć decyzję jak się ma jakieś konkrety w ręku.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-10-08 o 02:28 |
|||||||||||
|
|
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie cieplutko
Star- moja córka chodzi do sportowej szkoły ( pływackiego) dwa razy w tygodniu ma na 6 basen i pózniej na 13.30 i jakby było mało to jeszcze chodzi na karate ale sama chciała jej wybór nigdy do niczego jej nie smuszalismy a jak chce iść w tym kierunku to niech idzie
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiaczku!!!
![]() Carmen pytanie zadal chyba ktos inny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2538 |
|
Rozeznanie
|
witam kobietki
niedługo pędze na usg popołudniem konsultacja
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Belsenko on raczej nie z takich, moze cos tam myslal ale jak mu powiedzialam ze dziadkiem nie bedzie to mu ulzylo
dolozylam tez ze to nic strasznego, wiec juz w ogole pewnie nie mysli ![]() Ja lece zaraz do pracy, potem sprzatanie mieszkania.. Jutro na 8 mam fryzjera, ostatni dzien w pracy, potem pewnie znowu ostatnie porzadki i moj dzien ![]() Odlozoną już mam kasę, badania, zabralam mamienutridrinki - wysokoenergetyczne napoje , po operacji jak znalazl, o ile nie bede wymiotowac , wygodne gatki odłożone.jeszcze tylko szlaFrok, bluza rozpinana , klapeczki, pizamo dresik pozyczam od mamy , woda z dziubkiem, jakies legginsy, ciepłe skarpety,poduszka rogal , ładowarka i kosmetyczka- tu spakuje tylko szczotke paste krem jakis tonik maly, chusteczki do twarzy, gumke do wlosow i szczotke. To chyba wszystko co dziewczyny????? Ja chyba juz pojade w legginsach, cieplej rozpinanej bluzie i kaloszach - po co pchac do torby? A teraz jeszcze na tyle cieplo ze kurtki brac nie musze a na wystepy tez nie ide wiec po prostu odzieje juz to w czym wyjde
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-10-08 o 09:01 |
|
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe no jakos tak mi też
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
Oj będzie,dziś będzie
Może gdzieś tam się miniemy w Klinice
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie musi czekać aż implant się ułoży bo tu chodzi o ształt implantu.Jej decyzja, dr się tego podjął także chyba nie ma nic w tym złego ale będą duuuuże ![]() Jeśli chodzi o rozmiar to Tysiaczek sama wam napisze ale ja już wiem!
|
|
#2544 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: poprawka po powiększeniu piersi
Cytat:
Pierwsza reakcja lekarza po obejrzeniu zdjec - wymiana wkladek badz plastyka wokol otoczkowa. Gdyby operacja zostala przeprowadzona poprawnie a ksztalt piersi zalezal wylacznie od mojej budowy, watpie aby padla taka propozycja. Dzieki za rade - skonsultuje sie z innymi lekarzami i zobacze, co mi poradza. Niemniej jezeli istanieje jakakolwiek szansa aby korekte wykonal na swoj koszt moj lekarzm to oczywiscie chcialabym z takiej opcji skorzystac. Problem w tym, ze nie wiem czy taka opcja w ogole istnieje a lekarz, z tego co widze stara sie usilnie mnie zbyc :\ |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
Witam się przy kawie
![]() Tysiaczku, Ty wariatko zwariowana, coś Ty znowu wymyśliła??? Będziesz w weekend w Nałęczowie??? Star to już, ja wczoraj napisałam maila do dr, że chcę żeby zaproponował mi okrąglasy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Amorcio, Matti dopisuję się do klubu szczęśliwych i powiem Wam, że mój mąż to gatunek na wymarciu Kiedyś nie wyobrażałam sobie, że można być tyle lat z jedną osobą i ciągle być w niej szalenie i głupkowato zakochanym |
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Elmino daj znac co Dr na to
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale marzenia są po to, żeby je spełniać
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

/25.06.2013r.

trzymam
i będę się emocjonować relacjami ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)