|
|||||||
| Notka |
|
| Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
(ro)BOT
|
Ćwiczenia na jędrną pupę
Przedstawiamy proste ćwiczenia na pośladki, dzięki którym twoja pupa będzie jędrna i seksowna. czytaj więcej
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ćwiczenia na jędrną pupę
Codzienne bieganie daje dobry rezultat. Chociaż 15 minut.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Bieganie bardzo dobrze robi na kondycje, ale trzeba bardzo dużo motywacji, żeby zacząć biegać.
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Potwierdzam, dziewczyny, nic nie robi na figurę tak dobrze jak bieganie, bo uruchamia większość mięśni a nie pojedyncze tak jak ćwiczenia więc warto się pomęczyć chociaż kilkanaście minut dziennie. Ja nawet kupiłam sobie bieżnie i biegałam przez tydzień codziennie i efekt był świetny! A po bieganiu polecam zrobić sobie kąpiel i masować ciało gąbką z płynem do kąpieli, później zrobić peeling(np z kawy lub miodu z cukrem) i nałożyć balsam lub oliwkę. Ciało jest gładkie i ujędrnione
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałyście dziewczyny o bieganiu z psem w lesie albo na szlakach górskich? Nawet nie wiedziałam, że to ma swoją nazwę - dogtrekking
http://www.miastokobiet.pl/dogtrekki...ycznym-szlaku/
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie każdy przecież może biegać, nie zapominajmy o tym! Ja nie mogę biegać za dużo, dlatego takie ćwiczenia mi się przydadzą. Czekam jeszcze na piłkę z wypustkami
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Od niedawna ćwiczę z Ewą Chodakowską a od czasu do czasu dla urozmaicenia z Mel B. Juz po kilku regularnych treningach zauważyłam dużą różnicę. Moja skóra jest bardziej napięta a ciało jędrniejsze
Czasem warto się pomęczyć i osiągnąć rezultat
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Przydałaby się informacja, ile razy i jak często mam wykonywać każde ćwiczenie, żeby rzeczywiście zobaczyć rezultaty.. Ja jednak zostanę przy Butt Bible, bo mimo że Pauline Nordine niemiłosiernie działa mi na nerwy (chociaż większość komentarzy na YouTube'ie twierdzi, że jest przezabawna), to jednak ten trening NAPRAWDĘ DZIAŁA. Teraz jak o tym myślę mam trochę wyrzuty sumienia, że wcześniej nie podzieliłam tym treningiem z Wizażankami. Odkryłam go w zeszłym roku i jak pod koniec ostatniego tygodnia treningu wróciłam do domu na święta, to znajomi i rodzina sami zauważyli, że mam bardziej zarysowane mięśnie (też w rękach, ale przede wszystkim pośladki). Przez pobyt w kraju niestety zrobiłam kilkutygodniową przerwę w treningu i efekty niestety trochę "spadły", jeśli chodzi o tyłek
Dlatego teraz już robię ten trening w kółko, już chyba czwarty raz.Najlepsze jest to, że wszystkie treningi dostępne są na YouTube'ie za darmo i nie wymagają żadnego wyszukanego sprzętu. Naprawdę polecam, nawet zamiast fitnessu i siłowni. |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Każde ćwiczenie powinno się wykonywać w 4 seriach, każda seria 15- 20 powtórzeń. I naprawdę dziewczyny nie piszcie głupot, że bieganie jest lepsze na pośladki niż przysiady ze sztangą, na pośladki nie ma nic lepszego od przysiadów z obciążeniem. A tak naprawdę to żeby widzieć efekty- dieta stanowi 70% sukcesu, 30% to ćwiczenia (ja przestrzegam diety, trenuję 5 razy w tygodniu, godzina treningu siłowego, 30min aerobów- bieżnia, marsz, nie bieganie od września, efekt możecie sobie zobaczyć na zdjęciach).
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
od przeszlo 3,4 lat codziennie cwicze miesnie posladkow. i musze powiedziec ze nie potrafiłabym juz zaprzestać! uzaleznilam sie hehe
Na początku sama, rano i wieczorem, i to przy roznych czynnościach, a to przy książce, gazecie czy laptopie. Teraz odkad wynalazłam cwiczenia z Ewa Chodakowska cwicze codziennie skalpel, ona ma cudowne ćwiczenia na pośladki! a rano jak jeszcze moja dzidzia spi a ja mam tak jak teraz czas na ksiazke, czy laptopa cwicze na pośladki i musze przyznać ze efekty widać i to nie male! ale najważniejsze to cwiczyc codziennie i przedewszystkim unikac siedzącego trybu zycia bo zamiast pięknych, ponętnych posladkow zrobia się.... plaskie naleśniki a tego żadna kobieta nie chce!
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Od dwoch tygodni wykonuje systematycznie cwiczenia na posladki ogolnie skupiam sie na tej parti ciała czyli na pupie , zauważyłam ze pupa sie ujedrnila niestety wogole jeszcze nie powiekszyla ani nie usniosla do czego dąże lecz powiekszyly sie uda i boki ud , co mam robic? czy to normalne po takich cwiczeniach na poczatku ? czy moze robie cos nie tak ? chce aby moja pupa sie cala zaokragliła jak jabłko , dolną czesc pupy mam zaokraglona ale u gory mam płaską i lekko wklesłą
|
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Dlatego teraz już robię ten trening w kółko, już chyba czwarty raz.