|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
MIsiaczka, jakbym teraz miała wrócić to pracy, to też problemem nr 1 byłby ubiór i też pewnie stalabym pół godziny przed szafą
super, że zrobisz sobie odskocznie.czy te rota muszą być tak drogie? ![]() Cynamonku, ja nawet nie ogarniam tego co Wasza rodzina przechodzi. Uwierz mi, jesteś niesamowicie silna. Wierzę całym sercem, że Adaś obudzi się bez problemu i jego serce będzie grzecznie biło. I że wreszcie spadnie na Waszą trójkę spokój emocjonalny. Pierwsze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cynamonku: cały czas sciskamy kciuki za Adasia! Oby jego serduszko zaczęło pracować tak jak powinno. Bądźcie cierpliwi!
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
CYNAMONKI lzy sie cisna do oczu ale nie poleca! Ale nie ma co sie mazgaic ... Bedzie dobrze!!! Slemy mnostwo pozytywnej energii, pamietaj innej opcji nie ma...
ANGELAK jaklikam bezinteresownie ----- Pierwsze. Jest mi tak goraco ze mokra jestem. W domu wcale tak cieplo nie jest. Kocisko od Mamy spi dzis z nami. Wlasnie siedzi kolo nas i mruczy jak Zetor ona jestspokojna i milusinska wiec sie nie boje o Antka.Jak to mowi Tz predzej sobie cos zrobi niz dziecku. Ide sie przebrac i goraczke zmierze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku sciskami i przytulam, nawet nie wyobrazam sobie co czujesz, ale wiem i wierze, ze musi byc dobrze.
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonko, ja tez jak czytam to mam łezki w oczach...może głupie pocieszenie/ porównane...ale prosty przykład...Surka chciała by na nią głosować...głosujemy, pnie się na wyzyny...staramy się jak mozemy by dziewczyna wygrała coś.... zobacz jaką siłe mamy i jak ciągle o Was myslimy, modlimy sie, trzymamy kciuki...MUS BYC DOBRZE!!!!Jeśli coś możemy dla Was zrobć to pisz smiało!!!
A serduszko potrzebuje czasu Kochana!!! Jestem z Wami całym serduchem!!! Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-10-08 o 05:45 |
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz być silna dla Adasia!! To straszne, przez co te maleństwa muszą przejść.. A jednocześnie są silniejsze, niż dorosły... Kochana, czekamy na Ciebie i Adaśka, aż wrócicie do domku i będzie wszystko w porządku... Innej możliwości nie ma... Pamiętaj:wiara może zdziałać więcej niż Ci się wydaje...
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonkowa: i czekamy na kolejne wieści..bedzie dobrze!
Ita: ładnie rośnie Leonek ![]() Zastanawiam się czy mój Galganek jeszcze zasnie..dwa razy go przebieralam bo na spiocha po poprzednim karmieniu strzelił kupę..i teraz po karmieniu kolejna..wiec go rozbudzilam i teraz wcina tetre i ziewa..no nic poklikam więcej na surke czekając na rozwój sytuacji..
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie.
Mam nadzieję, że jeszcze usnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
wg zalecen pani dr odnosnie noska malego postanowilam nawilzacz powietrza w pokoju wlaczyc - wynik 2 pobudki w nocy i baaardzo dobre spanie. wreszcie uffff
|
#1840 |
|
Konto usunięte
|
Cynamonku - nie wyobrażam sobie, co musicie przechodzić...
Przytulam mocno i ciepło myślę. Oby serduszko Adasia szybko wróciło do normalnego trybu!!!!!!!!!!!!! U mnie wczoraj tata wziął Małego na spacer i nagle dostałam 5 par rąk. Pranie, gotowanie, ogarnianie... A wieczorem standardowo kłótnia z TŻem, ale już mi się tak nie chciało, że mu powiedziałam, że mi szkoda czasu na enty raz przerabiania tych samych tematów i wolę iść spać i tak też zrobiłam o 21. W Lidlu kupiłam Małemu ogrodniczki i ciepłą bluzę
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
zniknął mi post, którego pisałam
jeszcze raz: EV, mam nadzieję, że Antek nie wysadzi mi dziś niespodzianki w przychodni aaaa Agrafka jak stopa? ---- Pięknie wyniosłyscie Surkę, bede teraz klikać ile zdążę przed wyjściem, choć trochę zawsze coś Jeszcze raz łądnie proszę o kciuki za szczepienie i reakcje po nim, oby się nic nie działo
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Konto usunięte
|
A i ja też oczywiście klikam!!!!
My dzisiaj na drugie szczepienie Jestem cała chora :/
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kciuki zacisniete. My jutro bysmy szli, ale przelozylam na przyszly tydzien.
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1846 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonku przytulamy cie mocno i wierzymy ze bedzie dobrze,
Twee ja tez tak mam ze czuje sie jak kura domowa tylko ze ja to lubie ale lubie tez sobie wyskoczyc do ludzi i pogadac o czyms normalnym a nie o kolkach i kupkach no i tego tez mi brakuje. Nawet z mała mogłabym wyskoczyc ale mieszkamy na odludziu9 wiec nawet do sklepiku nie moge leciec) a autobusem nie chce z mała jezdzic zwłaszcza ze teraz sezon grypowy. wiec dla mnie tez swieto wyskoczyc samochodem do miasta po spozywke. Dla siebie to nie byłam pozakupy z 3 miechy nie mówiac o fryzjerze czy kosmetyczce no i wczoraj wieczorem tez focha strzeliłam poryczałam sie i poszłam spac. TZ wzioł wczoraj wolny dzien zeby z rodzina spedzic bo od miesiaca go praktycznie w domu nie ma i z całego dnia spedzilismy razem 40 min na spacerze.Kciuki za wszystkie szczepienia. Mela zdrowiej Agrafka oby refluks nie wrócił ev jaka masc ci przepisała? I tak zazdroszcze ze cos z nabiału mozesz jesc ![]() A my noc mielismy jakas masakryczna . Nie wiem czy to skok czy co ale mała od 22 matudziła. Niby brzuszek ale baki szły. Wzielismy ja do łózka bo nie miałam juz siły jej smoka podawac i mała całą noc mi na cyckach wisiała. Dwa flaczki rano wisiały. O 6 poszła kupa ale dalej marudzi i wisi na cyckach. Teraz kimneła wiec sie ubiore zjem i tradycyjnie o 10.30 spacerek to moze pospi jak zawsze do 2- 2.30 ![]() I zeby nie było klikam
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znowu wyspana mieliśmy jedną pobudke o 3, drugą o 7. Teraz mała leży i wygina się pod karuzela jedząc rączki. Przez to, że tak wkłada te ręce do buzi pojawiają się ulewania nawet godzinę czy półtorej po jedzeniu. Najchętniej bym nie zdejmowala jej sliniaka.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku- Nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazić co czujesz...Jesteśmy z wami modlitwą, myślami, ściskamy nieustannie kciuki. Bądź silna, bo Adaś was bardzo potrzebuje. Będzie dobrze kochana, bo Adaś ma wsparcie w cudownych rodzicach, ciotkach, które modlą się za niego, kuzynach, kuzynkach i specjalistach w szpitalu.
|
|
|
|
#1849 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa też o tej porze miałam pierwsze karmienie ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43172927] My dzisiaj na drugie szczepienie Jestem cała chora :/[/QUOTE]
|
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Rany my chyba tez skok albo cholera wiec co.
Cycek co 1, 5h wiec musiała spac ze mna a od 5 ryk i spanie tylko na rekach a kręgosłup mam juz w strzepachWysłane z mojego GT-I9300
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)trzeba nam dupę zacisnąć i przetrwać |
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wykupie ta masc to przypomnij sie to ci napisze, bo z recepty sie nie doczytam![]() Oby kolejne nocki juz byly super. Cytat:
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Hellou..
Karolajn i boli mnie łeb z przerywanego snu.. aż mi się hafcić chce ![]() Mały posiedział w bujaczku, dał mi zjeść, gluty 2 razy odciagałam.. wyje i koniec siedzenia na doopce.. |
|
|
|
#1854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa,Leo rośnie jak na drożdżach ![]() Cytat:
wierze, że serduszko złapie w końcu prawidłowy rytm i wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43172927]A i ja też oczywiście klikam!!!! My dzisiaj na drugie szczepienie Jestem cała chora :/[/QUOTE]![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już nie pamiętam dnia bez bólu kręgosłupa nawet mówiłam mężowi że goście którzy przychodzą poznać malucha zamiast pampersów czy zabawek mogliby przynosić w prezencie dla mamy karnet na masaż
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica,perse 3mam kciuki za szczepienia!
No i Igor jednak nie zasnal dalej o 6tej..tylko pięknie się do mamy zacieszal. Ale luz spal od 21 z przerwa na karmienie o 3 i potem o 6tej właśnie. Może teraz drzemkę trzasnie. Miłego dnia
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku..po każdym poście od Ciebie przypominam sobie jak ważne jest w życiu to co mamy..
Czasem kłócimy się o pierdoły, wściekamy.. a to wszystko to takie NIC! Jesteśmy z Tobą ja, mój Tż i Marcelek...modlimy się za Was i za to małe serduszko, żeby wróciło na dobry tor. Tyle, już w życiu przeszłaś i wygrałaś tyle razy walkę o Adasia...i teraz też musi się udać Surka - ja tez klikam ile mogę My dziś mieliśmy mieć szczepienie, ale młody ma wciąż jakieś pozostałości po katarze wiec będziemy się szczepić za 2 tygodnie. ![]() I jeszcze mam dwie sprawy: - mój syn rozwija się dobrze. Nic Mu nie jest ale nie wyciąga rączek po zabawki...oczywiście jak coś Mu dam to to trzyma...coś jest nie tak?? - czy rozważacie jakieś wczasy z maluszkami???? My chcemy jechać maj-czerwiec i trochę się boje...
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie nic nowego, noc jak zwykle ciężka, wstałam dziś połamana, ale za to dłużej pospaliśmy bo do 8:40, fakt że dużo przerw pomiędzy było, ale jednak trochę bardziej wyspana jestem ![]() póki co dziecie leży z czkawką w łóżeczku a ja wcinam śniadanie
|
|
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarowniczko stopa ok
![]() My idziemy się karmić. Dzisiaj zimno. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś właśnie się nad tym zastanawiałam. Pomyślałam o otwarciu w ramach naszego "małżeńskiego" konta drugiego konta oszczędnościowego na wakacje. Jedno jest Michasiowe, a na drugim odkładalibyśmy sobie coś na wyjazd w lato, ale nie wiem kurcze czy z takim rocznym ledwo chodzącym maleństwem to nie za szybko.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

super, że zrobisz sobie odskocznie.

ona jestspokojna i milusinska wiec sie nie boje o Antka.
12.06.2010
Kazali nam wyjść. Rodzina innej dziewczynki siedziała z nami i nas wspierała.
Musisz być silna dla Adasia!!

a kciuki zacisniete. My jutro bysmy szli, ale przelozylam na przyszly tydzien.

a kręgosłup mam juz w strzepach