Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Aby było sprawiedliwie, sonda jest
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę 0 0%
Ręcznik na sucie, z igłą w tyłku, tak wyglądam w ciąży schyłku 15 39,47%
Poczekalni nadchodzi kres, wszystkie mamy cieszą się 2 5,26%
Większość dzieci jest już z nami, na ostatnie wciąż czekamy 12 31,58%
Rymowanie się skończyło, bo nam brzuchatek dużo na wątku ubyło 0 0%
Czary mary, czary mary, wychodź z brzucha szkrabie mały 9 23,68%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-08, 10:18   #2281
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

My po wizycie u pediatry.

Odstawiam na 2 tygodnie nabiał Za 2 tygodnie mogę zjeść jogurt naturalny. Jak 3 dni będzie ok, to twaróg. Na mleko i ser żółty mam zakaz do odwołania.
A poza tym nic się nie dowiedziałam. Tzn. dawać espumisan, jak ma wzdęcia, pić koper włoski, dawać probiotyk Masować brzuszek godzinę po jedzeniu.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:20   #2282
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
O to ja poproszę trochę mocy organizacyjnej bo ja dziś póki co wyjątkowo daleko w polu. Jeszcze w piżamie i w łóżku. Młody właśnie je lunch. Jak skończy to się ruszę
Ja wolalam pospac, dziec zdecydowal inaczej

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Misia- ja w poprzedniej ciąży na google szukałam- w sumie nie wierzyłam, że ktoś wrzuci, ale wszystko jednak tam da się znaleźć
Też sprawdzałam

Kończymy się karmić i lecimy znów na spacer, pewnie z 2h nam zejdzie.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Matall a co z jabłkami i gruszkami? Też zakaz?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:21   #2283
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
dziękuję

a u mnie 14
Mi też 14, chociaż liczę że mniej bo się mała zlituje nad matką.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:22   #2284
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Też sprawdzałam
A daj spokój bo znowu polazłam patrzeć czy serio tam coś było i .... fuuuu

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:24   #2285
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matall a co z jabłkami i gruszkami? Też zakaz?

Poza nabiałem kazała jeść normalnie i przyjść za tydzień na kontrolę.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-08, 10:24   #2286
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeść.

Witam z Tusiakiem otulonym i usypianym suszarką

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
narkoporód
witamy

co ty za herezje tu piszesz

COTKA znam ten ból. Tylko że u mnie stopy jako tako ale dłonie i twarz sajgon. Też mam rano opuchnięte, ciśnienie i mocz ok. Najgorzej jest jak dużo się ruszam. Jak masz pod ręką to weź dla ulgi coś delikatnie moczopednego, wypij pokrzywę, może jakąś zurawine albo nawet weź jeden urosept i popij szklanką wody. Posikasz trochę to może poczujesz ulgę. I nogi w górę oczywiście

Sorki że nie pisze na biało ale nie ogarniam tego z tel.
Mam taką masakrę z pipka że nie ogarniam... normalnie jestem cała otarta czy odparzona... nie wiem nawet. .. aż popuchnięte mam wszystko. Wysmarowałam się po kąpieli. Średnia ulga. A teraz robię zimne okłady z melisy bo nawet rumianku nie mam ale trochę lepiej od chłodu bo aż gorące tam miałam wszystko. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić

Co do ostatniego to ogólnie w ciąży TAM jest opuchnięte, dopiero teraz znowu widzę różnicę

Cytat:
dziękuje
to aktualny domek mojego Synka (z malowania brzuszka)

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

dogodziłam sobie (zjadłam opakowanie sezamków)
Śliczny domek

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Mam miszcza
Leżę sobie z tym okładem na pipie i położyłam sobie ręcznik bo coś mokrawo i piżamy żal leżę sobie i dumam że skąd z takiego małego gazika tyle. I wstałam i mi wody poszły
Ale nie mam skurczy... pierwszy raz od trzech tygodni Dzwoniłam na porodówkę jak nie ma skurczy to mam teraz odpoczywać, rano zadzwonić i przyjechać zanm minie 12 godz od odejścia wód. No w każdym razie proszę się spodziewać lada moment tej mojej persony co to każe na siebie tyle czekać
Już widzę jak dzisiaj pospałam. Tż juz trzy razy na zegarek patrzał odkąd dzwoniłam czyli od 1:10

Jesteś dobra Powodzenia

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Z tego co kilkakrotnie czytałam i słyszałam, to w nocy w cycach pojawia się dużo bardziej odżywcze mleko niż w ciągu dnia.
A mm to już chyba w standardzie ma, że podaje się je co 3 godziny.

Podczytuję Was regularnie, ale ręki mi brak żeby napisać posta

Chciałam jeszcze śliczniasto podziękować za życzenia urodzinowe sprzed paru dni
Było sympatycznie ze względu na moją rodzinę i tż, ale teście tak grubo przegięli pałę, że postanowiłam sobie, że koniec z zapraszaniem tej dziczy do mnie do domu Zachowali się jak wieśniaki bez grosza taktu, zrobili pod górkę mnie i małemu, nie mam ochoty znowu tego znosić

Motyl, jakiś czas temu pytałaś o herbatę z pokrzywy podczas kp. Niedawno mój tż wyczytał na opakowaniu, że piszą, że z uwagi na brak wystarczającej liczby badań na ten temat nie zaleca się stosowania podczas ciąży i kp

Nena, wow, rodź kobieto, rodź

Juluś jest taki śliczny i kochany Są ostatnio momenty kiedy okropnie padam na pysk i mam ochotę wyskoczyć przez okno, ale jeśli tylko ktoś mi pomoże w ogarnianiu gospodarstwa, to już daję radę spiąć tyłek.
A podczas weekendu zniżek z Elle (w dniu moich urodzin) kupiłam słodziakowi kolejne szmatki w H&M Puchaty kombinezonik białego króliczka, czarny bawełniany kombinezon kota oraz misiową wiązaną czapeczkę - mam nadzieję, że jednego pięknego dnia nie zawiną mojego dziecka do zoo
Dzięki za odp odnośnie pokrzywy

Pochwal się zakupami

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Z twoich tekstów leżę i płaczę. Trzymam kciuki Nencia

A ja nie wiem co na obiad, chyba łazanki zrobię w koncu. Tylko muszę do sklepu jechać.

Aha i dzisiaj po wc jak sie wytarłam to miałam cały papier w glucie jak na owulacje.
Czop ?
Ja miałam taki brązowawy na początku, potem z krwią.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:35   #2287
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Odstawiam na 2 tygodnie nabiał Za 2 tygodnie mogę zjeść jogurt naturalny. Jak 3 dni będzie ok, to twaróg. Na mleko i ser żółty mam zakaz do odwołania.
A poza tym nic się nie dowiedziałam. Tzn. dawać espumisan, jak ma wzdęcia, pić koper włoski, dawać probiotyk Masować brzuszek godzinę po jedzeniu.

Ty masz pic koper czy mała?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:38   #2288
logoasia
Zakorzenienie

hejo

nena ciśnij tam! ogromne kciuki
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:39   #2289
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

trzymam kciuki żeby to pomogło

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość

high five!
ja tez mam nadzieję że synek się nade mną zlituje

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeść.

Witam z Tusiakiem otulonym i usypianym suszarką

Śliczny domek
dziękuję

Mamusie nie nudzi już was dźwięk odkurzacza i suszarki?

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:39   #2290
aagula
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Piszę do was z zapytaniem. czy któraś z was miała może robiony test oksy?? bo ja jutro mam mieć ... lekarz powiedział mi na czym on polega ale chciałam się was podpytać czy może któraś z was miała na własnej skórze przetestowane
aagula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:39   #2291
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość

U mnie 5 dni i tak sobie siedzę i czekam z niecierpliwością, bo nie mogę się doczekać spotkania i tulenia z synkiem
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:44   #2292
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki!
Po pierwsze to gratuluje nowym mamusiom
P drugie-Nena trzymam kciuki aby wszystko poszło pomyslnie!!Juz niedlugo przytulisz swoja Ninke!

U Nas ciagle kryzysik..Mała często marudzi..Tłumacze to sobie tym jej zabkiem ktory jak na złosc jeszcze nie wyszedl do końca.
Wczoraj zaliczylismy pierwsza wizyte u chirurga naczyniakowego-w sumie nic ciekawego sie nie dowiedziałam.Musze przez miesiac fotografowac jej te znamiona a potem kontrola..
My mamy jutro szcepienie-nawet nie wiecie jak się boje..Jednak chyba zdecyduje się na 5w1 i engerixa,no i ciagle mysle nad tymi pneumokokami..Wczoraj przeczytałam nieciekawy artykul i juz sama nie wiem co mam myslec
http://www.monitor-polski.pl/alarm-w...racym-uczynku/
Poli, a ty do tego chirurga poszłaś na nfz czY prywatnie? Moja Ola też ma naczyniaki, w tym jeden wielki na główce

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Zaczynam dochodzić do wniosku, że młoda faktycznie z cyca nie je, tylko udaje. Po pół h jedzenia odstawiłam ją i ryk. Dałąm jej 60 ml mm i na razie nie śpi, ale też nie płacze.

Matal, a dlaczego masz odstawić nabiał? Skaza chyba wychodzi na skórze, a nie tylko w postaci bólu brzuszka?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:49   #2293
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też cały czas jestem głodna i jak tu schudnąć?
a ja w ogole nie jestem.glodna
zapominam jesc i wszyscy na mnie krzycza

Cytat:
A ja mam trochę grzeszków
Wróciłam do mleka bo mam takiego smaka na kaszę mannę, że masakra. Jadam serki wiejskie czasem, twaróg lub smaruje kanapkę serkiem almette. Poza tym te herbatniki, suchary i czasem biszkopcika. A i jak mam wielką chęć na słodkie to dżem jagodowy

ja wrocilam do mleka i znow.jest sajgon wiec od wczoraj znow nie jem

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Tylko nie bijcie. Przytyłam w ciąży jedynie 5 lub 6 kilo a jestem niecałe trzy tygodnie po porodzie i schudłam już 10 kg. Powoli wszystko zaczyna na mnie wisieć.
Dodam że jem dużo i często. Ach kobiecie nie dogodzisz

nie pozostaje nic jak pogratulowac i zazdroscic

Cytat:
Ja po prostu już prawie nic nie jem. Większość warzyw poszła w odstawkę, owoców też. Dziś nie jem nabiału w ogóle, żeby sprawdzić. Jeszcze produkty zbożowe muszę sprawdzić, bo może gluten. Tylko ja już będę wtedy jeść samo mięso z marchewką i chrupki kukurydziane

I chyba w ogóle dlatego tyle jem, bo im uboższa dieta, tym bardziej jestem głodna!
matal nie wiem co.znaczy nic nie jesc, ja ci powiem.co mam w jadlospisie i nie jem.nic poza tymi prodyktami:

chleb bezglutenowy, ciasteczka bezglutenowe, maslo, szynka naturalna, mieso duszone, ziemniaki lub kasza, ogorki kiszone, raz w tygodniu kompt jablkowy, ah i dzem jagodowy lub wisniowy i mleko sojowe do.kawy
nie jem nic wiecej

nie ma co odrzucac glutenu poniewaz.jezeli sama.nie masz.celiaki to glutenu nie ma w twoim.pokarmie bo sie trawi
pierwsze objawy celiakii u dziecka mozna zobaczyc w okolicach 6 miesiaca zycia i pierwszym objawem jest nie przybieranie na wadze i zielone sluzowate kupy

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:49   #2294
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ty masz pic koper czy mała?
Ja
Małej, jak jest na cycku, niczym nie przepajać.

Cytat:
Mamusie nie nudzi już was dźwięk odkurzacza i suszarki?
U mnie tylko 2 razy do tej pory poszedł w ruch odkurzacz

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Matal, a dlaczego masz odstawić nabiał? Skaza chyba wychodzi na skórze, a nie tylko w postaci bólu brzuszka?
Bo oprócz skazy może być jeszcze nietolerancja laktozy albo po prostu mały brzuszek sobie z nabiałem może nie radzić. Podobno też często produkty mleczne powodują u maluszków rozstrój żołądka i przez to mogą być problemy. A tak w 2 tygodnie wszystko się ustabilizować powinno.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-08, 10:50   #2295
teacherka
Zakorzenienie

Hello!

U mnie tydzień do TP.
Mnie znowu czyści, męczy mnie ból wszystkiego, dobija niemożność odnalezienia wygodnej pozycji, płaczę przy przewracaniu się z boku na bok, po wstaniu z łóżka/fotela chodzę zgięta w pół.
Nie mam już siły dźwigać brzucha. Skurcze męczą mnie mega długie, nic nie wnoszące... Już nie mam sił....

No, to sie wyżaliłam.

Nena, kciuki!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:52   #2296
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
chleb bezglutenowy, ciasteczka bezglutenowe, maslo, szynka naturalna, mieso duszone, ziemniaki lub kasza, ogorki kiszone, raz w tygodniu kompt jablkowy, ah i dzem jagodowy lub wisniowy i mleko sojowe do.kawy
nie jem nic wiecej

nie ma co odrzucac glutenu poniewaz.jezeli sama.nie masz.celiaki to glutenu nie ma w twoim.pokarmie bo sie trawi
pierwsze objawy celiakii u dziecka mozna zobaczyc w okolicach 6 miesiaca zycia i pierwszym objawem jest nie przybieranie na wadze i zielone sluzowate kupy
No tak, a Ty jeszcze na diecie bezglutenowej

Ja się zastanawiam, bo nie mam nic stwierdzone, ale STANOWCZO lepiej się czułam, jak nie jadłam glutenu A problemy z układem trawiennym mam od LO, ale jeszcze nie trafiłam na lekarza, który by mnie zdiagnozował. Mam nadzieję, że małej ten gluten nie szkodzi.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-08, 10:54   #2297
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hello!

U mnie tydzień do TP.
Mnie znowu czyści, męczy mnie ból wszystkiego, dobija niemożność odnalezienia wygodnej pozycji, płaczę przy przewracaniu się z boku na bok, po wstaniu z łóżka/fotela chodzę zgięta w pół.
Nie mam już siły dźwigać brzucha. Skurcze męczą mnie mega długie, nic nie wnoszące... Już nie mam sił....

No, to sie wyżaliłam.

Nena, kciuki!
Biedactwo, wiem o czym mówisz Mnie te dolegliwości wszystkie przeszły wczoraj i mam powera jak tralala, że mogłabym góry przenosić. Już niedługo

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:54   #2298
karolson
Zakorzenienie

heloł

NENA -

a ja wczoraj o 15 zjadłam ogórka kiszonego - ciężarna mnie poczestowala , a o 21 Fifi po cycu zrobił zieloną kupke (pierwszy raz) to chyba niema watpliwości po czym nie? dzis doswiera mu brzuszek dałam mu kropelki zeby kupa poszła i ta nie strawnosc tez
Stary 2013-10-08, 10:54   #2299
t_89
Zakorzenienie

Hej, dawno mnie tu nie bylo. Jakos nie moge sie wyrobic z niczym ;/
Mala spi a ja wybieram zaporszenia na chrzest bo robimy 10 listopada znalazlam 2 fajne jedno ze zdj malej a drugie azurowe ale tych sie nie oplaca zamawiac bo wysylka drozsza od zaproszen ;/ zastanowie sie jeszcze
A co tam u was?
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:57   #2300
matallewar
Zakorzenienie

A i się nie pochwaliłam, że młoda ślicznie przybiera
Waży 4180 g w 18 dniu A 3300 g ze szpitala wychodziła

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-08, 10:58   #2301
bojatoja
Zakorzenienie

Hej
Nie obrażcie się, ale nie mam sił nadrabiać

Na świat przyszedł mój siostrzeniec Urodził się dzisiaj o 8.40. 3860 i 56 cm SN
Moja siostra stwierdziła, że ten poród był dużo gorszy niż poprzedni. I tyle na razie wiem. Jutro ich odwiedze z Filipem bo jedziemy na usg bioderek do szpitala
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:58   #2302
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Biedactwo, wiem o czym mówisz Mnie te dolegliwości wszystkie przeszły wczoraj i mam powera jak tralala, że mogłabym góry przenosić. Już niedługo

Zazdroszczę powera, naprawdę...

Choć nie powiem, u nas sprzątnięte, ja wczoraj zrobiłam zupę ogórkową a potem upiekłam mini-pierożki (zamiast rogalików). Czyli mąż zobaczył, że coś w domu robiłam A potem mu ryczałam z bólu i niemocy... Wiem, że niedługo, wiem... Ale każdy wieczór ostatnio jest taki sam - skurcz za skurczem i ból krzyża.
Stary 2013-10-08, 10:59   #2303
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Hello!

U mnie tydzień do TP.

No, to sie wyżaliłam.

Nena, kciuki!
oj kochana nie załamuj się wytrzymamy jeszcze te chwile. Jak skurcze są to już dobrze szyjka się przygotowuje u mnie tez non stop skurczybyki, biegunka, czop itd. itd. itd.. i co? i d*** przyjdzie i nasza kolej!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 10:59   #2304
teacherka
Zakorzenienie

Boja, gratulacje ciociuniu
Powodzenia na usg!
Stary 2013-10-08, 11:06   #2305
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
to ładnie koksi

Dziewczyny które były na kontroli bioderek
- jak wyglądało to badanie ? u nas Pani jak lezał na plecach w rozpietej pieluszce trzymala go za kolana zataczajac koła i pozniej to samo na brzuchu. niewyciagała go ani nic... nawet pediatra mówiła ze nie mierzy go zanim ortopeda go nie powyciaga, a tu nic takiego miejsca nie miało. powiedziała ze widzi ze kładziemu go na brzuchu i ze to bardzo dobrze.... dobrze ze jestesmy zapisani w jeszcze jedno miejsce ale dopiero 22-10.
Stary 2013-10-08, 11:10   #2306
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Zazdroszczę powera, naprawdę...

Choć nie powiem, u nas sprzątnięte, ja wczoraj zrobiłam zupę ogórkową a potem upiekłam mini-pierożki (zamiast rogalików). Czyli mąż zobaczył, że coś w domu robiłam A potem mu ryczałam z bólu i niemocy... Wiem, że niedługo, wiem... Ale każdy wieczór ostatnio jest taki sam - skurcz za skurczem i ból krzyża.
Ja cały zeszły tydzień tak miałam - ledwo usiadłam za chwile ból pleców, postałam to samo, położyłam się, to nie byłoby odpowiedniej pozycji, żeby nie bolało. Jak już znalazłam dziwną pozycję bez bólu pleców, to za chwilę napinał się brzuch i mały kopał. Na serio. Myślałam, że już nie podołam.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:11   #2307
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Hello!

U mnie tydzień do TP.

No, to sie wyżaliłam.

Nena, kciuki!
bidulojedyne co mogę powiedzieć - jeszcze tylko chwila

Cytat:
pieknie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:24   #2308
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej

Moja siostra stwierdziła, że ten poród był dużo gorszy niż poprzedni. I tyle na razie wiem. Jutro ich odwiedze z Filipem bo jedziemy na usg bioderek do szpitala
Gratulacje.

Matal dla Elenki za wagę, mam nadzieję, że pożegnacie problemy brzuszkowe.

Dziewczyny ja też ciągle mam jakieś skurcze, skurczyki, bieguneczki, dzisiaj ten sluz. Każda z nas w końcu urodzi

cotka masz rację w necie można znaleźć wszystko

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:24   #2309
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Super
Cytat:
Hej

Gratulacje ciociu
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:24   #2310
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Gratulacje, ciociu
Też chcę być ciocią

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
to ładnie koksi

Dziewczyny które były na kontroli bioderek
- jak wyglądało to badanie ? u nas Pani jak lezał na plecach w rozpietej pieluszce trzymala go za kolana zataczajac koła i pozniej to samo na brzuchu. niewyciagała go ani nic... nawet pediatra mówiła ze nie mierzy go zanim ortopeda go nie powyciaga, a tu nic takiego miejsca nie miało. powiedziała ze widzi ze kładziemu go na brzuchu i ze to bardzo dobrze.... dobrze ze jestesmy zapisani w jeszcze jedno miejsce ale dopiero 22-10.
Edzika też nie wyciągał ortopeda, babka tylko go ręcznie zbadała i powiedziała, że jest ok

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości