|
|
#1411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Dzień dobry
![]() Cytat:
super! zazdroszcze! U Nas zatrzymało się na etapie - tz moze uspać, ale odłożyć juz nie
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, niestety sa tam same miejsca siedzace
to jest cos jak teatr czy opera. My wzielismy miejscowki zaraz przy brzegu i na samej gorze, ze jak wstaniemy to nikomu nie bedziemy przeszkadzacBylam kilkanascie razy na koncertach w dmit i niestety ale to sa koncerty siedzace no ale Comy symfonicznie nie odpuszcze za zadne skarbyDzisiaj waga pokazala 56,5 troche zatrucie pomoglo, ale dzisiaj juz normalnie jem i wyjde pobiegac chocby te 4kmAlbo skalpela zrobie Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też muszę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Bijkora Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń nasz młodziaczku
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noooo Przyłączam się !!! ![]() A poza tym, wczoraj miałam napisać wieczorem, ale juz nie wróciłam: dla:Fifiego za 9 miechów ![]() Oliwci za 8 miechów ![]() i dzisiaj dla Pietraszka za 9
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam się do zyczeń ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
hej
U nas nocka średnia, pobudki częste od samego uśnięcia z płaczem i bardzo się wiercił, wyglądało mi to na brzuszek ale raczej nic nowego nie jadł ani nic po czym mogło by go boleć, zęby tez raczej nie, mam już 4. Czy dzieci które ją siedzą chcą bawić się tylko i wyłącznie na siedząco. Bo mój od kiedy stabilnie siedzi nie chce być już na brzuszku i większość dnia spędza na siedząco, martwi mnie to troche. ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() i dla bijorki wszystkiego najlepszego
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam w koncu z kim zostawić dziecia ale nie wiem czy w zimie fajnie sie biega hmm
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, przykro mi, ze takie wyniki
![]() Ale dobrze, ze chociaz odkrylas przyczyne wypadajacych wlosow i kiepskiego samopoczucia. U nas noc z miliooonem pobudek, z czego moze 2 byly na jedzonko. Przy innych Kubus chwile pociumkal i kimono. TZ ma dzis wolne i spadamy "na miasto"
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Mlody ma okropny kaszel taki dorosly, odrywajacy pojde z nim dzis do lekarza...czego to moze byc objawem? moze to oznaczac ze zeszlo mu na oskrzelka? czy poprostu dalsza czesc przeziebienia?Cytat:
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
żeby tylko tż to wytrzymał
![]() Cytat:
Ola ostatnio też odkrywa siedzenie, ale jeszcze z ubezpieczeniem tzn. jedna noga z przodu, druga z tyłu
|
|
|
|
|
#1421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stówcia dla Dadiego!!!! i Fifiego i Oliwci! ![]() Cytat:
![]() na brzuszku ja teraz się położy to jest to śmieszny widok prawie go tak już nie widujemy, od razu czworaki i stanie / siadanie. Na brzuszku śpiCytat:
ostatnio siedzę, Mały akurat dużo zjadł innego jedzenia niż UU i mi się zaczął pokarm zbierać w cyckach, patrzę, a na koszulce dwie wielkie plamy ![]() siiiiiii będę zapitalać, muszę zimę przycisnąć bo na wiosnę startować chcę ![]() tylko zapalenie pęcherza mi się chyba zrobiło
|
|
#1422 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Hania wylądowała u nas w łóżku o 5, przespała się do 7 i już tylko zabawa w głowie chociaż uwielbiam te zabawy- gdzie jest tata? i głaskanie Tż po policzku- tatatataCytat:
Cytat:
![]() hura Cytat:
Cytat:
współczuję Cytat:
Cytat:
zdrówka
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bijkorka - 100 lat!!!
Cytat:
a wy juz pelzacie, raczkujecie, stoicie?jak mlodziez zmienia pozycje to lezenie na brzuszku jest juz beeeeee co gorsza lezenie na pleckach tez :/ i tu zaczyna sie konkurs na pomyslowosc rodzicow przy zmianie pieluszki wszystko jest ok nie masz absolutnie zadnych powodow do zamartwiania sie TAKI ETAP ![]() Cytat:
![]() co do bucikow - my bylismy u reh i stwierdzila ze mlody jest chwiejny, chwieje sie na nozkach (dla mnie to normalne, w koncu zaczyna dopiero stawac :/) i kazala kupic buciki ortopedyczne. Spanikowalam i kupilam :/ mial je kilka razy na nogach tyle w temacie bedzie popitalal w skarpetach
|
||
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Debrah fajnie, że jesteś widzisz trochę lepiej z jedzeniem, z każdym dniem będzie coraz lepiej ![]() Illusion zero pomyślunku u tej Twojej bratowej... a historia z nutellą hje za postanowienie ![]() laurko śliczne mieszkanie ellmi ja mam i łóżeczko i pościel 120x60, większa byłaby chyba przy wielka... tylko, że nie wiem, czy w pewnym momencie dzieć nie będzie za duży a kołdra za mała ![]() blogerko współczuję złej passy a t. w szczególności...dobrze, że maxi cosi się odpięło, ufff szklanko kiedyś często mu ropiały oczka, potem tylko jedno prawe, teraz raz na jakiś czas zaczyna mu ropieć, samo schodzi i jest tego mniej niż kiedyś. Nie łzawi raczej, przynajmniej ja tego nie widzę. Byliśmy u okulisty, mówiła,że to głównie łzawi oczko przy zatkanym kanaliku... co do zatorów nigdy nie miałam, teraz też ale mój Bąk nie je dużo... Lady zazdroszczę koncertu i dla męża ![]() Popsuł mi się komp, dobrze, że mamy drugi taki zapasowy Kubuś jęczydło pierwszego stopnia daje w kość :/ dzisiaj dwie pobudki po ponad godzinę - gadał sobie, śmiał się, ogólnie super, do tego milion pićset pobudek tak po prostu, na jedzenie, na przytulenie, o co chodzi nie wiem, ładnie sam zasypia a potem takie cyrki odstawia. Zbliża się czas jego drzemki więc i ja się pójdę przekimać, bo zombiak ze mnie jak nic :/
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, ze takie pozy mozna przyjmowac jedzac![]() Co do butów to dziwna reh... Ola jak stawała to wygladała jak lisc na wietrze, i ja ze strachu, ze za wczesnie to ją bach do lezenie a ona zaraz hop znowu do stania |
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam dac znac dzis 21,30 TVN Turbo Polak potrafi odcinek z moim Tz nie wiem jak wypadł bo jeszcze nie widziałam
|
#1427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mordeczki moje kochane
![]() Moje dziecko przespało całą noc Teraz właśnie drzemie a ja zjadłam śniadanko a teraz oglądam gazetke z biedronki (fajne rzeczy będą od 10go) i pije kawkę.Hje-jeśli chodzi o te buty to matka idzie w zaparte że musi nosić buty z usztywnioną piętą. Szłam na żywioł zapierając się że tak nie jest,ale pewności nie miałam. Dlatego pytam was bo kurna nikt mi nie będzie robił wody z mózgu. Tak samo chodziki... Zapytałam czy twierdzi że Oskar jest gotowy na samodzielne chodzenie... No nie jest. To k.wa czemu się tak kurczowo ludzie trzymają tego ustrojstwa i pakują w to dziecko które tak naprawdę puszczone samowolnie zaliczy glebe. Ale akurat jeśli o chodzik chodzi nie namawia mnie do tego. I słusznie bo w tej kwestii jestem bojowo nastawiona ![]() To tak rano musiałam wyrzucić z siebie ![]() Zamówiłam sobie na tablicy płaszczyk,żakiet,marynark ę,sweterek i bokserke-za jedyne 50zł z przesyłką
|
#1429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana i idę nadrabiać.
Bijkora, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla mężulka !! SUPER
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
żyję, tylko jestem u rodziców i jak zwykle kocioł ;-) postaram się trochę popisać z wami ale jak dziewczynki widzą laptop to nie ma opcji żebym popisała. co u nas? mamy drogiego zęba ;-) tak szybko jej wychodzą że chyba z tydzień się przebija, chyba zanim wszystkie jej wyjdą to rówieśnikom będą wypadać ![]() w grudniu planujemy przeprowadzkę, z dala od rodziny, nie wiem jak to przeżyję ale idziemy za tż pracą, wtedy na pewno będę miała więcej czasu dla was ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Dla wszystkich solenizantów buuuuuuuuuuuziaki !!!!!!!!!! Bijkorka dla ciebie również
|
#1431 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niestety tydzień po minięciu wszystkich objawów znów jesteśmy przeziębione Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do Mamy to najgorsze jak musisz się tłumaczyć, że chcesz dla dziecka jak najlepiej ![]() Heeej widzę, że się nieźle wkręciłaś w tablice?? ![]() Piję kawkę, Żuli zjada jakąś książke i smarczy Chciałam jechać z nią do dziekanatu ale męczyć ją 40 min autobusem... Nie wiem.Aga Ale lipa z tą tarczycą. Ale dziwię się, że nie musiałaś przez jakiś czas brać tabletek??? Przecież tego się nie da wyleczyć chyba żeby nie musieć brać Tak mi powiedziano już 6 lat temu, że do końca życia będę musiała.... Więc już nie wiem. Dobrze, że sprawdziłaś, teraz tabletki i może za jakieś 6 tyg się unormuje wszystko
|
||||||
|
|
|
#1432 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki laski za odpowiedzi
![]() Cytat:
my już pełzamy, próbujemy raczkować i siedzimy Misiek właśnie usnął, później zje kasze i idziemy do zus-u zrobić afere, jak im wpadne tam z moim wózkiem to nawet nie będą miały jak swoich grubaśnych tyłków obrócić. Już od tygodnia czekam na zaświadczenie
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzuniu- kochana
wkręciłam i przepadłam ![]() Ale ja łapie tylko okazje ![]() Sama z resztą też tak sprzedaje swoje rzeczy. Po taniości ![]() Jestem sama w chacie bo stare grzyby pojechali na grzyby ![]() Mój alwaro się już budzi Czas wolny minął ![]() Bijkora-stóweczka złociutka ![]() Pstryniu-zdrówka dla Kubunia i wszystkich chorowitków
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dla Dawidka też Cytat:
poka,poka![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- za drugiego ząbka
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Uaktualnilam aplikacje, ale jakos nie chciala wspolpracowac przy porannym nadrabianiu. Zatem dzis pas! bijkora sto lat!! |
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecie drzemie (ale od 6.00 nie spała). ABS zaliczony. Teraz pędzę zrobić sobie kawkę bo zaraz Daria może się obudzić.
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja np jestem wyjatkiem ![]() W ciazy i po niej wyniki mam idealne, tabsow juz rok nie biore, zobaczymy jak dlugo, pewnie za jakis czas znow sie zacznie... |
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
czuję się fatalnie i nie jestem w stanie być na bieżąco ściskam wszystkie maluszki za skończone miesiące i buziaki dla bjikory Cytat:
hehehe ja idę w najbliższą sobotę jak dojdę do siebie na Roguca Solo Cytat:
|
||
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tebyłam zdziwiona że kazał odstawić tabletki. Ale mi tak wyniki super się poprawiły i obraz usg nie dawał jednoznacznej odpowiedzi, że lekarz chciał sprawdzić co się będzie działo bez tabletek. Wczoraj usg już ewidentnie pokazało hashi, powiedział że być może było tak że po ciąży to się wyciszylo, organizm tak zareagował. Zbijamy teraz tsh i powinno być już dobrze. ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komplementy dotyczące pokoiku Misia
![]() Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
przyłączam się Cytat:
idę dalej czytać!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

Ale jest u nas postęp lekki, chociaż boję się o nim mówić. Mojemu mężowi udaje się utulić Ewę do spania, odłożyć do łóżka, przykryć (!) i ona potem śpi
Nawet dzisiaj jak mi przy cycku usnęła to mu ją przekazałam, obudziła się, a tż ją utulił i spała sama 30minut 
super! zazdroszcze! U Nas zatrzymało się na etapie - tz moze uspać, ale odłożyć juz nie

to jest cos jak teatr czy opera. My wzielismy miejscowki zaraz przy brzegu i na samej gorze, ze jak wstaniemy to nikomu nie bedziemy przeszkadzac
no ale Comy symfonicznie nie odpuszcze za zadne skarby
troche zatrucie pomoglo, ale dzisiaj juz normalnie jem i wyjde pobiegac chocby te 4km
Ja też muszę 

tyle w temacie
6 5 4 3 2 1