![]() |
#4261 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
na tej pracy bedzie miesiac a pod koniec listopada bedzie miala inna prace na dluzej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
a ja jade za 5 minut na targi MADE EXPO do Mediolanu - to sa te slynne targi architektury - ale jade bo musze. Z szefem (i to by nie bylo tak zle) i z tym pajacem Edoardo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Haha niez³y Leccaculo
![]() Ja robie notatki, potem jade po nowy kodeks, na jutro zrobiê muffinki a wieczorem koncert w pubie. Powiedzia³am tesciowej ze jade z Mauro, moze sie odczepi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Hello jakie plany na weekend? u nas cos sie chmurzy, a w ten weekend sa feste patronali no i oczywiscie wesole miasteczko
![]() Cytat:
![]() ![]() evelinarav to jest w koncu praca czy nie skoro Twoja mama ja znalazla ![]() cuciola szkoda troszke tesciowki, a tesciu czemu nie chce isc?
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 311
|
Hej dziewczynki. Ja chatê wysprzatalam a teraz mam górê prasowania...😞 zmieni³am w koñcu tel i muszê siê jeszcze przyzwyczaiæ...
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Konto usuniête
|
Princi to jest praca jako badante 24/24 a ja sie nie mam zamiaru z domu wyprowadzac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Czesc,
Wczorajszy koncert poszed³ dobrze, przysz³o sporo ludzi. W koncu pojechalismy z kolega bo tz musia³ jeszcze zabrac mikrofony itp a ten kolega ma takiego fajnego vana bo wo¿± nim instrumenty zespo³owe. I tak sie rozwi±za³ problem tesciowki. Te¶cio domator i nie pcha sie w miejsca w ktorych by sie zle czu³ bo sami mlodzi. Zrobilam wczoraj te muffinki, z zapachu i wygl±du wysz³y super ale degustacja dzis |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Konto usuniête
|
cuciola a co to za muffinki? ja wole bardziej jeszcze cieple
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Zrobilam muffinki w piatek - zwykle tym razem - ze sliwkami i cynamonem. Nie wiedzialam ze to do siebie pasuje.
![]() I ja uwielbiam najbardziej cieple, prosto z piekarnika. ![]() Bylismy wczoraj w duzym centrum handlowym i odkrylam ze otworzyli tam Body Shop. Musze przed nastepna wizyta poczytac na KWC co warto kupic. ![]() A dzisiaj w nocy byla burza, oberwanie chmury. Walilo piorunami tak blisko ze sie okna trzesly. ![]() Jak ja nie lubie takich burzy tutaj! Za blisko sa i za glosno. ![]() Pozalewalo rozne miejsca w Latinie. U nas dach przecieka. Nawet w kuchni - gdzie nie przeciekalo do tej pory. ![]() Pieknie sie sezon deszczowy zaczyna. ![]()
#4271 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Hej hej dziewczynki!
Ale¿ dolujaca pogoda jest. ..a¿ mi siê nic robiæ nie chce. Wczoraj mieli¶my z tz rocznicê ale ¿e jest biedak przeziebiony to nawet nam siê ¶wiêtowaæ nie chcia³o i caly weekend w domu przesiedzielismy...a¿ z nudów tiramisù zrobi³am ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 4
#4272 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Ah juz myslalam, se tylko ha mialam tali leniwy weekend... Marsalar, a ma sobie obiecywalam cwiczyc codziennie Ale cos mi mie di zie
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Ale leje!
#4274 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4314664 6]cuciola a co to za muffinki? ja wole bardziej jeszcze cieple
![]() ![]() zrobilam kakaowe z rumem, normalne z nutella w srodku i z gruszka i czekolada ![]() Nie moglam piec ich rano bo musialam sobie pospac, w sobote wrocilismy o 5-tej ![]() Tez bylam w centrum h. Kupilam w koncu czarna ramoneske ![]() Z Body Shop-u fajne chwalone sa masla ![]() szaro tu jak nie wiem... mmarcepan wszystkiego naj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Hej hej - w taki ponury dzien to tylko spac! My wczoraj zmienilismy posciel na flanelowa I dla mnie po prostu bajka – moglabym sie wylegiwac przez caly dzien. Bylismy wczoraj z TZ na takiej mini-fiera di bellezza. Ale zawiodlam sie – bo wiekszosc stoisk byla poswiecona paznokciom – a mi akurat paznokcie totalnie zwisaja – moze dlatego, ze mam bardzo mocne i ladne z natury.Oprocz tego zauwazylam, ze kremy robia teraz ze slimakow, weza i jadu pszczoly – czego to jeszcze nie wymysla! A po poludniu poszlismy na tort do bratanicy meza – i chcialam was zapytac o jedna rzecz. W zwiazku z tym ze tym razem dalismy w prezencie buono postale – i uwazam ze jest to swietna sprawa – bo odsetki rosna, jak bedzie miala 18 lat moze sobie zabrac pieniazki, zaplacic np czesc na prawo jazdy lub cos innego a teraz i tak zabawek i ubranek ma w brod – czy w POslce tez jest takie cos? Chcialam kiedyz sprezentowac buono postale mojemu siostrzencowi w POlsce ale okazalo sie ze musi miec wloskie codice fiscale wiec klapa. Z tego co sie orientuje w Polsce nie ma takich wplat – sa ewentualnie konta oszczednosciowe czy ksiazeczki mieszkaniowe ale o to niech sie martwia rodzice.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Motyla noga!
![]() a powiem wam taka ciekawostke, nie wiem czy to juz mowilam, chyba ostatnio mam skleroze...ale starosc nie radosc! ![]() ![]() nie po to opuszczalam Italia, zeby tam teraz wracac....ja chce przed wyjazdem do Argentyny w domu pobyc.... u mnie wszystko jest zawsze na odwrot ![]() i tu ciagle mi sie chce wloskich przysmakow..... ![]() ![]()
#4277 |
Wtajemniczenie
|
cucciapetyczne
![]() marcepanauguri!!ktora to z kolei rocznica?? bambija nie mam pojecia a u nas w sobote byla lipa totalna ![]() ![]() ![]() ![]() z calego weekendu dobre to ,ze wczoraj pojechalismy na maly schopping do Firenze ![]() ![]() ![]() i znowoz leje ![]()
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-10-07 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Cucci a co kupilas? Niech sie poprawi ta pogoda bo tez sie chce wybrac zwiedziæ Firenze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 211
|
Hej dziewczyny! Mam do Was pytanie, odpowiedzi nie moge znalezc w zadnym miejscu: czy ktoras z Was wyrabiala residenze po okresie dluzszym od 3 miesiecy?
Musimy placic wtedy jakies grzywny? |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, nikt cie nie bedzie za to scigal... Co slychac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 311
|
dziewczyny wlasnie widzialam w telewizji, ze w miejscowosci, w ktorej mieszka princi zalalo masakrycznie, jakies dwie osoby sa zaginione i chyba dwie zginely....powodz tam jak chol....
czy ktos ma do niej nr by choc smsa poslac? princi widze ze jestes online, odezwij sie Edytowane przez marmotta Czas edycji: 2013-10-08 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
ja nie mam numeru, a jak sie ta miejscowosc nazywa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Konto usuniête
|
ja wiem, ze w salento niezle pozalewalo, bo widzialam zdjecia na TZta fb . ulice pozalewane i nawet dookola takiego zamku zebrala sie woda ( nie wiem jak sie nazywa po polsku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Princi mieszka chyba w okolicy Matery.
Miejmy nadzieje ze nie wychodzila z domu w taka pogode. U mnie straszy burza i grzmi od rana a do tego chmury ciemne przechodza. Ale jak na razie nie jest zle. Padalo tylko w nocy. Wczoraj do szkoly przyszla Rosjanka - weganka. Zyje do tego zgodnie z zaleceniami ayurvedy. Mowila ze sa godziny w ktorych mozna jesc pewne produkty. A jej maz jest Wlochem i do tego miesozernym. ![]()
#4288 |
Zakorzenienie
|
Jestem Kochane nie mamy internetu pradu ani wody siedzimy w domu odcieci od swiata po mosty sie zawalily i nie ma dojazdu do miasta
#4289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Konto usuniête
|
kurde, tutaj jak pada deszcz albo snieg, to zawsze jakas katastrofa musi byc. jakis umiar by sie przydal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.