|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
AAA DOTKA, TARI - kulki z tyłu głowy dzieci to węzły chłonne
|
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43179845]AAA DOTKA, TARI - kulki z tyłu głowy dzieci to węzły chłonne
[/QUOTE]Ale to nic groźnego?
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
cynamon_owa nawet nie chcę myśleć co przeżywacie, ja się stresuję przeziębieniem małego więc co dopiero Wy musicie czuć, trzymam mocno kciuki za synusia i chcę wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Zyczę duuuużo sił dla rodziców a dla Adasia zdrówka!!
Surka pniesz się w górę ![]() My wczoraj byliśmy na kontroli, Piotrus ma przyjmować leki do soboty, biegunka ustała, ale jest jeszcze słaby i często śpi. ładnie przybiera na wadze- w piątek było 4950 a wczoraj już 5090 ![]() Odbiegnę trochę od tematu- w sobotę w naszym mieście doszło do tragedii- Była 18-tka jakiegoś chłopaka, i na tej imprezie któregoś z gości zaczęła zaczepiać grupka innych chłopców, ten się wystraszył i zadzwonił po tatę. W międzyczasie coś musiało się wydarzyć że ten chłopak zaczął uciekać w stronę domu (miał do domu jakieś 6 km) w połowie drogi udało mu się ukryć w jakiś krzakach a jak zobaczył tatę który idzie w stronę miejsca gdzie była ta impreza wybiegł do niego no i tam się zaczęło- Grupka pobiła ich tak że syn jest w szpitalu w ciężkim stanie a ojciec zmarł masakra, nie znam ludzi ale tak strasznie mnie to dotknęło- mieszkamy w małej mieścinie i straszne jest że na ich miesjcu mógł byc każdy z nas. Jestem prerażona tym jaka w tej chwili jest młodzież, dzieciaką się w głowach przewraca, myślą że mogą wszystko, no i co? Zmarnowali życie nie tylko rodzinie zabitego ale i sobie. Jeeejku mam nadzieję że uda mi się wychować naszego syna na porządnego mądrego i rozsądnego człowieka, dla którego coś wart jest drugi człowiek
|
|
|
|
#2014 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
Witam nowe mamusie
Podczytuje ale z pisaniem gorzej Cynamonki mi w głowie siedzą, nic jeszcze nie wiadomo? Mamusia Antosia |
|
|
|
#2016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nas też męczą kolki,ale to mija podobno
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nadrabiajac: Cynamonku wierze ze bedIe dobrze. To straszne co prEchodZicie, ale i Adaś i Wy jesteście bardzo silni i inaczej być nie może!!!! Witam nowe mamusie ![]() Iwonko super album! Ona ale Franek już duży jest!!! Perse oby po szczepieniu dzisiejszym Artus był spokojny! Ku*wa Mac !!! Jestem cała mokra i muszę wylezc bo mały gnomek wyje i go muszę przytargac do łazienki w bujaczku.. Naga zaraz do Was wracam! Odbije sobie to kiedyś jak już będzie większy i tez mu się wykąpać nie dam ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten w grochy dostalismy w prezencie alewidzialam je u kilku fotografów, bardzo fajne albumy sa wlasnie w punktach wywolywania zdjec i tym sposobem zachecamWas wszystkie do zrobienia albumów i wywolywania zdje bo ja je ogladam co rusz, i wzruszam sie jak dziecko widzac postepy jakie Zuza robi i jak rosnie, ale i tak zawsze najdłuzej zatrzymuje sie przy pierwszym zdjeciu w szpitalu ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już z powrotem w wannie.. Wsadzilam go do bujaczka wiec siedzi tam i łapy obgryza.. A ja przeprowadzam z nim jednocześnie poważna rozmowę. Miałam nadzieje, ze mu się głupio po niej Zrobi ale chyba się przeliczylam
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
|
#2020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-10-08 o 16:51 |
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Zabijcie mnie... Leży i wyje wściekły jak osa, a ja mam ochotę się utopić w tej wannie
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Zuzia została szczęśliwą posiadaczką tego oto żółwia ![]() http://canpolbabies.com/pl/produkty/...”/page:1 |
|
|
|
|
#2023 |
|
Konto usunięte
|
En powiedz mu, że mu kiedyś wejdziesz, jak się będzie kąpać z dziewczyną :P
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduję, że wróciliśmy wczoraj wieczorem i żyjemy ![]() Dziś będziemy mieli gości, więc nie mam jak nadrabiać Na weselu było całkiem ok, Mały nawet był chwilę na poprawinach i o dziwo był bardzo wszystkim zainteresowany i uśmiechał się do wszystkich Myślałam, że będzie beczał.Zaliczyliśmy też pierwsze odwiedziny u mojej 94 letniej babci, ależ było radości ![]() Niestety nie mam żadnych fajnych fotek, ale jedną wrzuciłam do klubu Zmykam, bo TŻ mnie goni do garów
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Koocur! Ja ta sama branża!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dalszej części, to ja już nie wiem co się na tym świecie dzieje. Tyle przemocy, że jestem przerażona, nie wyobrażam sobie momentu jak Lilka mi powie, że idzie na dyskoteke Cytat:
|
||
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona, my mamy zyrafe z tej serii. Fajna zabawką
![]() Oliwia też nie łapie nic na razie, chyba że jej coś wloze w dłoń, ale to się nie liczy Kocur, ja w przyszłym roku planuje fue. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
Zanim zdolam cokilwiek nadrobic przywitam sie grzecznie
Wczoraj i dzis moja aplikacja w tel nie dzialala, nie wiem dlaczego Edziu byl u lekarza, na szczescie osluchowo wszystko dobrze. Niestety nadal walczymy z katarem, czekam na przesylke z mascia majerankowa. Dzisiejsza noc byla kiepska, od 2.00 pobudka co godzine i teraz od 5h Edziu nie moze zasnac, co jego i mnie doprowadza do szalu... Lece poczytac co sie dzieje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Antek marudzi. Placze. Dalismy paracetamol. Probuje usnac na cycku ale nagle sie wybudza z placzem. Jejku pierwszy raz tak mamy ale jeszcze nie wpadam w panike. Moze ten stan poszczepienny ogarniemy szybko.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
Iwona jak bedziesz miec żółwika w reku to napisz jaki mniej wiecej jest duzy i czy dziec sie bawi
![]() A ja dostałąm kase z zus http://bawibobas.pl/maty-edukacyjne-...wcy-2-w-1.html zobaczymy czy super masuje brzuszek
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam go w rece bo kupilam w sklepie nie przez net |
|
|
|
|
#2032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albumy bardzo ładne Też chce zrobić odbicie rączek tylko właśnie ciężkawo może być ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43179373] Mały zdrowy, osłuchowo czysty, serduszko OK, za 2-3 tygodnie kontrolna morfo, no i rozwija się pięknie i w ogóle nie wygląda na wcześniaczka. Waży 5340g ![]() Za 6 tygodni kolejne szczepienie, tym razem pneumo...[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba było go wsadzić do wanny Udało nam się zaliczyć spacerek i nawet Młody jak się obudził to nie płakał ale już czuje w kościach, że noc będzie ciężka.
|
||||
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, probuje znalezc co pisalyscie o viburcolu.
czy on jest bee dla niemowlat bo ma jakies skutki uboczne czy jest spoko??? |
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam kolejny 1,5 godzinny spacer. Nogi mi w D*pe wchodzą...
Misio śpi a za godzinkę planowo kąpiel ![]() Ooooo a masz swoje biuro czy u kogoś pracujesz?? ![]() Cytat:
Więc nie jestem sama z myślą o wakacjach Ja w wolnych chwilach siedzę i grzebie w ofertach... Ostatnie wakacje były rok temu ![]() Cytat:
Super mata GŁOSUJEMY LASECZKI!!! |
||
|
|
|
#2036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech wraca szybko do zdrowia ![]() Cytat:
oby szybko przeszło ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
mi położna mówiła, że jest super, uspakaja dzieci, ja nie stosowałam ale chyba Ghia pisała, że u nich działało i się spisał
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Obudził mi się podjadacz rączek
Trzeba kąpiel przygotować, a tak mi się dzisiaj nie chce
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że mi się codziennie nie chce kąpać małego
|
|
#2040 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i ostatnio często sobie oglądam wszystkie fotki Hani Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

masakra, nie znam ludzi ale tak strasznie mnie to dotknęło- mieszkamy w małej mieścinie i straszne jest że na ich miesjcu mógł byc każdy z nas. Jestem prerażona tym jaka w tej chwili jest młodzież, dzieciaką się w głowach przewraca, myślą że mogą wszystko, no i co? Zmarnowali życie nie tylko rodzinie zabitego ale i sobie. Jeeejku mam nadzieję że uda mi się wychować naszego syna na porządnego mądrego i rozsądnego człowieka, dla którego coś wart jest drugi człowiek

zaraz do Was wracam! Odbije sobie to kiedyś jak już będzie większy i tez mu się wykąpać nie dam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Trzeba kąpiel przygotować, a tak mi się dzisiaj nie chce