|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Za to z mniej przyjemnych sytuacji, stoje rano w kolejce do warzywniaka po owoce dla synka. Brzuch ciąży, w wózku dziecko zaczyna się kręcić bo już troche stoimy w jednym miejscu, w końcu nadeszła moja kolej, a tu podbiega Paniusia, lat może ze 25, ubrana jak na sylwestra mimo wczesnej pory (świeciło jej się 3/4 garderoby) i pyta czy ona może tylko p jedno jabłuszko. Myśle sobie, dobra niech jej bedzie, nie zbawi mnie jeszcze minuta, chociaż w sumie widząc moja sytuację nikt dobrze wychowany by się przede mnie wepchnąć nie próbował. I powiem wam że jak zaczeła wybierać to nieszczęsne jabłuszko to myślałam że ją zamorduje!!! Nigdy wiecej!!!
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gwiazda jedna
|
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- |
||
|
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w sobote (z tym, że naa aptece a nie na drogerii) i nikt ale to nikt mnie nie poprosił bez kolejki- ani obsługa ani nikt mnie nei przepuścił. Tylko jeden chłopak widząc bój brzuch zamienił się ze mną na numerki bo miał wcześniejszy o 10 pozycji)
|
|
#1116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to zależy od kierownika sklepu i tego jakie zasady wprowadzi Ale nie ukrywam że było mi bardzo miło, chociaż czułam się wtedy dobrze i mogłam poczekac
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja już po kolejnych zajęciach w SR nie chciało mi się dziś z domu ruszyć ale nie żałuję podobają mi się zajęcia . Ale myślałam , że nie dojdę do tej SR. Ostatnio u lekarza się zastanawiałam czego te ciężarne tak dyszą jak wchodzą do poczekalni ...
A więc zostawiłam samochód i idę do szpitala już przy drzwiach nie miałam sił a tu jeszcze na pierwsze piętro trzeba wejść już ledwie co miałam tchu musiałam odpocząć i dopiero ruszyłam dalej a dyszałam , sapałam Już jednak mi coraz ciężej Jak ja zazdroszczę kas pierwszeństwa u mnie nie ma nigdzie . Dziś idąc do szpitala nikt mnie nie przepuścił przez wejście A nie sorry kierowca wpuścił mnie w kolejkę samochodem ale on nie widział , że w ciąży jestem
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj mnie tez to wkurza że nie mogę funkcjonować w takim tempie jakbym chciała
|
|
|
#1119 | |||||
|
Zadomowienie
|
Magdalennas brawo za wyniki
![]() pilotka86 zazdroszczę Ci przeżyć- na żywo, ale jeszcze nie na swojej skórze- ekstra! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie też odwiedził listonosz z tymi kubkami (jeden nieszczelny:/) i co- akurat byłam pod prysznicem, i wyszłam do niego w ręczniku dobrze, że zdążyłam się spłukać![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na razie spadam, bo mąż już wraca, potem zajrzę
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
hehehhe
dobre!Mnie zawsze do furii doprowadzają właśnie takie niezdecydowane brr.. albo na mięsnym... jak paniusia jedna z druga każą sobie dokładnie pokazywać jaki kawałek mięsa dostaną, a to nie taki, chce inny, a jeszcze inny albo może nie, a wie pani co.. jednak tak. wrr.. ![]() co do superpharm, raz miałam sytuację. Spieszyłam się jak cholera na autobus ( oczywiście zwolnione ruchy, więc dłużej trzeba liczyć) i sama podeszłam do babeczki w sklepie, czy mogłaby mnie skasować. Od razu podeszła do kasy
|
#1121 | |
|
Raczkowanie
|
sadlaczyca gratulacje i wielkie brawa
![]() Cytat:
A jak sama pracowałam w sklepie to jak widziałam kobietę w ciąży, a nie miałam kasy z pierwszeństwem to i tak kazałam podejść jako pierwszej i nikt nigdy nic głośno nie powiedział, tylko wszyscy z zakłopotaniem, że nie widzieli że ona tam stoi. Nie raz usłyszałam od tych pań, że pierwszy raz je coś takiego spotyka |
|
|
|
|
#1122 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no i mam nadzieję, że damy radę z Maludą ![]() Akkma - u nas odwrotnie - ja z Wielkopolski i przyjechałam do Lubina za Mężem ! ![]() Pozdrawiam serdecznie ! ps. może jakieś Regionalne Spotkanie Ciężarówek ? |
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a może taka bryka?: http://www.pomyslodawcy.pl/pomysl.php?5536 |
|
|
|
|
#1125 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja prowadzę wykłady od początku października z... brzuchem i pewnie wszyscy zastanawiają się jak długo dam radę ... hihi...
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zauważyłam ze mój brzuch się rusza, z reguły czułam ruchy ale brzuch aż tak bardzo się nie ruszał a dziś zaczęło się i teraz widzę i czuję ruchy małej
|
#1127 | ||
|
Raczkowanie
|
To był duży błąd, żeby zostawić Was na 3 dni, 20 stron do nadrobienia...
![]() No więc niestety internista potwierdził wczoraj, że mam bakteryjną infekcję zatok (zdychałam cały weekend, skakało mi tętno, dwie noce nie spałam wcale), wyszło podobno w morfologii (nawet nie wiedziałam, że to widać w badaniach), ale ja to i tak podejrzewałam. I dostałam na 5 dni antybiotyk (rovamycyna, podobno przebadana w ciąży), bo stwierdziła lekarka, że mam ciążę zagrożoną, więc każde kaszlnięcie, kichnięcie może wywołać skurcze. Więc leżę grzecznie, żrę leki i na zmianę śpię. Mam nadzieję, że do piątku będzie lepiej... A w sobotę mam diabetologa, boję się normalnie... Cytat:
Cytat:
Tylko burgundowa chustka w latach szczenięcych się nie sprawdziła-poszła w strzępy od razu! ![]() ![]() ![]() A na zdjęciu widać naszą rodzinną dzieciowo-psią przyjaźń...
|
|
#1128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pochwale sie wozkiem, odebralam dzis od bratowej. Bebe confort windoo. Jest śliczny i funkcjonalny, gondola jest jednoczesnie fotelikiem i jak nacisnie sie odpowiedni guziczek wysuwaja sie jakby kółeczka. Wtedy sama gondola ma opcję kołyski i bujania.
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1130 |
|
Gang Iren
|
Hej.
Dzisiaj mam totalny brak czasu,ale na szybko nadrobilam. Gratuluje poznanych plci! ![]() Z przejemnoscia obejrzalam wasze psiaki i kociaki. Boskie!! A nikt nie ma innych zwierzat? Chomikow,krolikow,jaszczu rek?? Mi sie marzy jeszcze jezyk,sa boskie! Ale to kiedys moze.
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy i padam na buzie. Miałam dzisiaj pierwsze w zyciu zajęcia ze studentami, o matulu
Ale lubię taki dni, przynajmniej czas szybko leci
|
#1132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
Opowieść/pamiętnik dziecka z brzuszka mamy: Opowieść dziecka z brzuszka mamy: https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ykul,5847.html
Polecam
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem bo w gazetce nie napisali.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1137 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Biszkoptowy labrador albo golden retriver to moje marzenie. Te psy aż kipią miłością Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
|
|
#1139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mam u mojego najgorzej z tymi poleceniami ale dopiero rok go trenuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Bella happy newborn ma ta dziurke chyba. Ale maja słabe opinie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że on będzie krótko, bo to tylko dr złapie i pociągnie. Nie dałam się ćwiczę swoją asertywność i powiedziałam, że nic mu się nie stanie jak poczeka 20 min, ja czekałam na wizytę cały miesiąc i teraz czekam już 40 min, i nie zamierzam czekać ani chwili dłużej Cytat:
wredota jakich małoCytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

gwiazda jedna
16.06.2012 

Lecę robić obiadek bo od rana nic nie jadłam i padnę 
musiałam odpocząć i dopiero ruszyłam dalej a dyszałam , sapałam