|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Bijkora sto lat duzo milosci i radosci, sto lat młodziaku nasz
![]() Lenova abyscie sie coraz bardziej kochali i zawsze byli dla siebie podpora, udanych obchodow rocznicowych
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah Ems dobry ten Twój tz, mój to byle co by ubrał młodej, dziś jej kupił body zielone i niebieskie
a jak powiedziałam ze chlopiece to on ze jak to czemu? A takie widać chlopczykowe, no ale fajnie ze w ogole kupił ![]() Insolito zdrowia dla tz niech Was tylko spróbuje zarazić Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
#1563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1565 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam wcześniej Radical i chciałam zmienić na coś innego, bo mi się znudził ![]() Fructis mi niestety nie służy. Coś mnie z tej serii uczula bo mnie głowa swędzi i tak jakby skóra schodzi ![]() Jakie buty? I spódniczka? ![]() Cytat:
Ale Nadia na pewno pamiętała i mama dostała dzisiaj super uśmiechy i buziaki ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43185572] w auchan są na bank[/QUOTE] No i jesteśmy w domu bo Simply Auchanowe ![]() Mój mąż próbuje uśpić Ewcię i ino słyszę z pokoju jakieś śmiechy, a potem najnaj, eeeeeeeaaaaaaa, mamamamama, dadadada ![]()
|
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
toś mu zaczes pierdzielnęła
![]() ale przynajmniej odmiana dla różu
|
#1567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jeszcze jeden spożywczy, jeden sklep ciuchowy, jeden jakiś stary z bielizną, butami, ciuchami; z artykułami szkolnymi; z pościelą/kwiatami.Voila ![]() Nie mamy ŻADNYCH ciucholandów, firmowych z ciuchami, nic ![]() Po prostu wieś
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-08 o 22:44 |
|
|
|
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
Lady jaki fajny Pietraszko
![]() ![]() Bokeh w Lidlu kupił? Bo mój właśnie te lidlowe wziął niebieskie i zielone bo mu się spodobał ten smok i ROAR Choć nie powiem, wg mnie też fajne te body są ale rajstopki już wziął różowe ![]() W ogóle to ja zauważyłam, że jak moja Mała ma ubranie w innym kolorze niż różowy to od razu wszyscy gadają, że jaki śliczny synek Nie wiem czemu chłopczyk może mieć zielone albo białe ubranko, a dziewczynka już nie
|
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Powinnam isc spac, bo jutro mamy plener slubny i dobrze zebym wyspana byla, bo nie dosc p, ze chora to jeszcze niewyspana, ale nie moge sie zebrac pod prysznic
![]() A wy hje robiliscie sesje w plenerze? |
|
|
|
#1571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko ze ja nie chce jeszcze odstawic (o, nie, za bardzo walczylam o kp, zeby teraz dac sobie z nim spokoj; uwielbiam karmic), tylko chcialabym "nauczyc" moje dziecko zasypiania bez uu... |
|||
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki macie pomysł na sesję?
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na placu zabaw
![]() Jeszcze w parku mieliśmy mieć, ale już było za ciemno.. |
|
|
|
#1574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- W sumie to nie mamy pomyslu, zobaczymy co nasz foto wymysli, spotykamy sie przy moscie kolejowym bo tam chcielismy troche zdjec i wlasnie jutro chce zadzwonic na dworzec pkp, czy moglibysmy tam cos popstrykac, bo my sporo czasu witalismy sie i zegnalismy co tydzien na tym dworcu bardzo chcialabym uniknac takich przeslodzonych, zacałowanych zdjeć, ale zobaczymy co nam wyjdzie.---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- No nic, chyba serio czas spac, dobranoc wszystkim papa |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, fajnie byłoby mieć jakieś zdjęcie ślubne z Fifkiem no nic, za późno
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Pola śpi od 20, a ja tu dalej siedzę
Do jutra |
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Silny detergent, wrazliwe skory glowy moze podrazniac, bo ma kwas salicylowy i chlorek sodu+duza ilosc ekstraktow ziolowych(a takze cytryna) moze przesuszac wlosy. A jak spisywal sie u Ciebie Radical? Bo on tez ziolowy, ale jesli nie bylo zadnych problemow to mozliwe, ze ziola Ci niestraszne ![]() Skoro reagujesz tak, jak piszesz na Fructisa to faktycznie nie warto kupowac nic wiecej z tej serii - nie dla Ciebie ona i juz. bokeh polecala szampony i odzywki Alterry - podpisuje sie pod tym Generalnie mozna powiedziec, ze jesli chcesz miec dobry szampon to odrzuc z gory te wszystkie drogeryjne Welle, Schaumy, Garniery, Palmolive, itp. Lepsze sa polskie firmy - np Barwa, Malwa, Farmona, Bingo, itp. Buty? Nic nadzwyczajnego: http://img1-pl.vinted.net/images/ite...jpg?1376047685 a drugie na koturnie - granatowe ![]() Kiecka tuba, tez w granat wpadajaca w New Yorkerze. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-08 o 23:14 |
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Radical mi nawet służył, bardzo lubię serum z tej serii http://www.farmona.pl/pielegnacja-wl...szczonych.html W ogóle to mi fryzjerka ostatnio polecała na wypadanie olejek arganowy, ale żadnej konkretnej nazwy specyfiku nie chciała powiedzieć. Tylko mówiła, żeby pójść do hurtowni fryzjerskiej i tam popatrzeć. Fajne buty, ale ja bym się pewnie zabiła kurde, muszę zacząć znowu na obcasach chodzić, bo przez ciążę przerwa i nie umiem się wkręcić na nowo
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
szklanko olejek arganowy na piekne wlosy Ci pomoze, ale czy na wypadanie? ezzo bawcie sie dobrze na sesji! Moj tz ostatnio zaczal cos przebakiwac, ze moze wesele urzadzilibysmy... mala brawa dla Oskara! Gdzie charlizz i fewcia? Mam nadzieje, ze u nich ze zdrowiem lepiej... hje teraz takie przygody beda codziennoscia debrah Yae tez ucieka z ubrudzona pupa, ale na szczescie jeszcze nie siada. Tzn. przez ostatnie dni kilka razy jej sie zdarzylo usiasc, ale chyba przypadkiem i na szczescie w pieluszce. W temacie zasypiania, to Yae raczkuje juz poltora miesiaca i nadal przy zasypianiu sa problemy. Zawsze obraca sie na brzuch i czasami na spiocha zdarzy jej sie na spiocha raczkowac i stawac. little fajnie, ze Antosia dogaduje sie z babcia (pra-?) lenova dalszych szczesliwych lat! marsi Wczoraj mnie nie bylo, bo Yae urzadzila dyniowo-batatowy armagedon w kuchni; przynajmniej byl pretekst, zeby posprzatac cala kuchnie. Mamy pierwszy raz reakcje po szczepieniu. Uwaga uwaga - po gruzlicy z poczatku sierpnia!! Fajnie nie? Powiekszony wezel chlonny pod pacha od szczepionej reki. To teraz lepszy hit: procentowo szansa wynosi 0,7%, z czego zdecydowana wiekszosc przypadkow odnotowana byla u chlopcow. Nigdy nic nie bylo po szczepieniach a jak juz cos sie pojawi, to takie rzadkie |
|
|
|
#1580 |
|
Konto usunięte
|
Bo ona jest wyjatkowa
![]() Dobry, wlasnie sie karmimy i mam niecne plany wobec meza zaraz przed praca. |
|
|
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
No i stało się - Piotrek pokasłuje
![]() ![]() Niby nic więcej się nie dzieje, ale umówię go na popołudnie do lekarza Szaja, szalejesz z rana
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Laski, Oliwka ma 38,3 stopnie gorączki!
Szaja? I co z tym robić? Kurczę, pediatra dopiero jutro przyjmuje u nas... Cytat:
|
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, właśnie tak czytam na necie i by się zgadzało chyba... Mała już wieczorem była ciepła, ale normalnie przespała noc, normalnie jadła... Mam nadzieję, że to tylko to... Powinno się z dzieckiem wychodzić, jak ma gorączkę? Jestem zielona w tym temacie, to nasz 1. raz.
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie dobrze, obserwuj Oliwke |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Black-mi tylko przychodzi w takim układzie trzydniówka, podałaś coś małej?
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Meneq mnie ubiegła Spacery bym sobie odpuściła.
|
#1587 |
|
Konto usunięte
|
Black, trzydniówka może? obserwuj, daj ibum, ew. na zmianę co 4h z paracetamolem
|
|
|
|
#1588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale lody macie dobre Cytat:
![]() wq mnie też start trzydniówki. Z Dawidem miałam to samo. Pogody był, ale temperatura. Zbijałam gorączke Ibumem i pedicetamolem. |
|||
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, u nas dzisiaj pobudka po 6
ale dzięki temu buraczkowa dla Hani wstawiona, żurek dla nas wstawiony, kuchnia posprzatana, pranie wstawione, nawet się umyć zdążyłam przed wyjściem Tż ![]() Black ja tak jak Dziewczyny obstawiałabym trzydniowkę, albo zęby
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego moje dziecko od 19 do północy wytrzymuje bez jedzenia, a potem co 2 godziny pobudka na jedzenie
![]() :bang head::banghead:Black tak jak dziewczyny pisały może 3 dniówka ?? Ja bym się wstrzymała że spacerami. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

a jak powiedziałam ze chlopiece to on ze jak to czemu? A takie widać chlopczykowe, no ale fajnie ze w ogole kupił 

).
Ale Nadia na pewno pamiętała i mama dostała dzisiaj super uśmiechy i buziaki 

no nic, za późno