Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-08, 23:50   #2641
belseno
Zadomowienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
....
A dzis spie z dziecmi, pluszowym psem, myszka minne i naszym zywym psiorem
nic dodać, nic ująć - jest idealnie
Stary 2013-10-09, 00:30   #2642
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Star90 10.10 - jutro
Selena06 15.10 - 6
Paula32 17.10 - 8
Lirene1 24.10 - 15
Raczek11 24.10 - 15
_Justynaaa_25.10 - 16
Sonyo 29.10 - 20
Gosiek78 05.11 - 27
Elminio 05.11 - 27
Slonce99 05.11 - 27
Aniaania1992 19.11 - 41
Aniolek199007 20.11 - 42
Kachuula 28.11 - 50
Carmen2206 12.12 - 64
Agataka1979 20.01 - 103
Tysiaczek83 21.01 - 104
Madlen666 17.02 - 131
Stary 2013-10-09, 00:31   #2643
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
I kolejne dzieło z rąk TK Nie mogę się doczekać aż zobaczę fotki
Ja też już nie mogę się doczekać...
Stary 2013-10-09, 06:31   #2644
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi

I ja tyz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-09, 07:27   #2645
Saba08
Zadomowienie

miłego dnia babeczki
Stary 2013-10-09, 08:13   #2646
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
miłego dnia babeczki
Wzajemnie
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 08:26   #2647
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja juz u fryzjera siedze, bede miala ladne wloski na jutro

Stary 2013-10-09, 08:35   #2648
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
nic dodać, nic ująć - jest idealnie
hm...idealnie to jak sie patrzy z boku. Pol nocy nie spalam bo mala postanowila spac w poprzek z glowa na siostrze i nogami na...moich cyckach te nogi nie spaly tak grzecznie jak reszta ciala

To, ze sie dobrze czujemy i wydaje nam sie, iz mozna cos wiecej porobic jest bardzo zludne bo juz wieczorami i w nocy cycki nam podziekuja tak wiec lepiej sobie odpuscic wiele rzeczy. Trudno balagan. nie ucieknie a nam sie lepiej wymarzone piersi wygoja
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 09:01   #2649
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ten balagan mnie przeraza bo ja raczej z tych co codziennie biegaja ze szmatką, az czasami wszyscy mi mowia ze nienormalna jestem .
No ale coz chcialam to mam

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Dzisiaj znowu snily mi sie pajaki !!

Stary 2013-10-09, 09:15   #2650
happy_hour_24
Przyczajenie

Star. Trzymaj sie. Zycze ci pieknych wymarzonych, wysnionych i dlugo oczekiwanych cycusiow. Jutro twoj dzien. I jak to zlecialo .

Tysiak. Ty szokujesz. jak zawsze. Rozmiarek konkretny wybralas. Brawa za odwage . Bede ci dopingowac i trzymac kciukaski.

Selenka. Ty tez juz niedlugo. Ciesze sie z toba.

Przepraszam ,ze ja tak tylko sporadycznie, Ale pracy mam duzo w salonie. Zimno na dworzu a u mnie ciepelko, przytulnie wiec mam znowu Co robic.

Moja poprawka tez sie zbliza. Prawdopodobnie bedzie w styczniu. Terminu jeszcze nie ma Ale bedzie.
Buziaki
happy_hour_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 09:20   #2651
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ten balagan mnie przeraza bo ja raczej z tych co codziennie biegaja ze szmatką, az czasami wszyscy mi mowia ze nienormalna jestem .
No ale coz chcialam to mam

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Dzisiaj znowu snily mi sie pajaki !!

Star jak sie ma dzieci, meza i psa to zycie wyglada troche inaczej. Ja musze pamietac o wszytkich sprawach domowych, zeby wszyscy mieli zorganizowane to co potrzebuja, po wszytkich posprzatac, zakupy, pranie, sprzatanie, odebrac dziecko ze szkoly, rehabilitacje malej 2razy w tyg, jacys lekarze, plywanie synchroniczne starszej itd. Akurat teraz nie mam nikogo do pomocy przy sprzataniu domu, do dzieci nigdy nie mialam opiekunek, babciow, babcie sa na chwile jak przyjda w odwiedziny. Wiem jaka jest roznica bo 7lat po slubie mielismy dzieci, wczesniej mialam zawsze blysk w domu bo nie bylo komu brudzic i mnostwo czasu dla siebie ale za nic bym nie chciala wrocic do tamtych czasow a wrecz jezeli by sie dalo to cofnac czas to chcieli bysmy miec wczesniej dzieci

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

[QUOTE=happy_hour_24;43188 779

Moja poprawka tez sie zbliza. Prawdopodobnie bedzie w styczniu. Terminu jeszcze nie ma Ale bedzie.
Buziaki[/QUOTE]

Super, naprawisz swoje piersi tylko chyba dluzszy czas pracowacmnie bedziesz mogla?
Stary 2013-10-09, 09:30   #2652
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez happy_hour_24 Pokaż wiadomość
Star. Trzymaj sie. Zycze ci pieknych wymarzonych, wysnionych i dlugo oczekiwanych cycusiow. Jutro twoj dzien. I jak to zlecialo .

Tysiak. Ty szokujesz. jak zawsze. Rozmiarek konkretny wybralas. Brawa za odwage . Bede ci dopingowac i trzymac kciukaski.

Selenka. Ty tez juz niedlugo. Ciesze sie z toba.

Przepraszam ,ze ja tak tylko sporadycznie, Ale pracy mam duzo w salonie. Zimno na dworzu a u mnie ciepelko, przytulnie wiec mam znowu Co robic.

Buziaki
Dziekuje !!!! Oby wszystko poszlo po mojej mysli

U mnie w domu tez ma kto brudzic, maly brat, siostra, tata,moj pies ktory zostawia wszedzie kłaki i moj tz jak akurat jest u mnie .
To nie tak ze mieszkam sama i sprzatam tylko po sobie. Jakbym sama mieszkala to w domu by byl błysk .
Niestety u mnie w domu tylko ja i mama potrafimy zadbac o czystosc z naciskiem na mnie bo ja chyba najbardziej mam kota na tym punkcie

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

A jeszcze takze pracuje tu i tam, mam jeszcze mieszkanie tz o ktore tez dbam i robie tysiac innych rzeczy ktore chce lub robie bo musze

Stary 2013-10-09, 09:49   #2653
belseno
Zadomowienie

Cytat:
hm...idealnie to jak sie patrzy z boku. Pol nocy nie spalam bo mala postanowila spac w poprzek z glowa na siostrze i nogami na...moich cyckach te nogi nie spaly tak grzecznie jak reszta ciala

To, ze sie dobrze czujemy i wydaje nam sie, iz mozna cos wiecej porobic jest bardzo zludne bo juz wieczorami i w nocy cycki nam podziekuja tak wiec lepiej sobie odpuscic wiele rzeczy. Trudno balagan. nie ucieknie a nam sie lepiej wymarzone piersi wygoja
Amorcio, ja się przeraziłam jak zobaczyłam wyliczankę do Twojego łóżka Myślałam, żeby coś odjąć ale co? Myszkę? Pieska...no nie da się Wcisnąć tam pewnie też by się już nic nie dało więc powstał idealny obrazek jak z bajki no ale to jest życie... Ty widzę ani w dzień ani w nocy nie masz chwili wytchnienia

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Ja juz u fryzjera siedze, bede miala ladne wloski na jutro
Piękna i Cycata Trzymam kciuki za jutro
Stary 2013-10-09, 09:51   #2654
Happy_hour
Rozeznanie

Amorcio, bede musiala zrobic sobie 3 miesieczny urlop po poprawce. A Co tam. Przyda sie . Domen sie w koncu zajme i dzieci mnie beda wiecej mialy .i tak mam juz wyrzuty sumienia,ze stale mnie nie ma.

Zycze wam samych udanych operacji , bo do poprawek juz czlowiek tak optymistycznie nie podchodzi i zaufanie juz tez nie to samo.
Ale wierzyc trzeba.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 10:13   #2655
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Amorcio, ja się przeraziłam jak zobaczyłam wyliczankę do Twojego łóżka Myślałam, żeby coś odjąć ale co? Myszkę? Pieska...no nie da się Wcisnąć tam pewnie też by się już nic nie dało więc powstał idealny obrazek jak z bajki no ale to jest życie... Ty widzę ani w dzień ani w nocy nie masz chwili wytchnienia

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Piękna i Cycata Trzymam kciuki za jutro
Dziekuje belsenko
Mniej wiecej sprawy domowe ulozone dzisiaj jesCze w pracy dokoncze i jestem gotowa na jutro...

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Amorcio, bede musiala zrobic sobie 3 miesieczny urlop po poprawce. A Co tam. Przyda sie . Domen sie w koncu zajme i dzieci mnie beda wiecej mialy .i tak mam juz wyrzuty sumienia,ze stale mnie nie ma.

Zycze wam samych udanych operacji , bo do poprawek juz czlowiek tak optymistycznie nie podchodzi i zaufanie juz tez nie to samo.
Ale wierzyc trzeba.
Bedzie dobrze slonko, cycki beda pikne doktor sie postara

Stary 2013-10-09, 10:19   #2656
Amorcio
Wtajemniczenie

Wiecie co wyczytalam ostatnio. Narkoza wiaze sie z bardzo duzym stresem dla organizmu i to przetluszczanie skory jest zwiazane z reakcja na stres, wytwarza sie duzo kortyzolu i on powoduje to przetluszczanie. To bardzo dziwne uczucie gdy umyje sie buzie i za chwile jest tlusta jakby sie olejem nasmarowalo. Ja akurat mialam nowe doswiadczenie bo mam normalna cere, czasem lekko przesuszy mi sie gdy nietaki kosmetyk uzyje
Stary 2013-10-09, 10:25   #2657
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

A mi wlasnie mama napisala sms jak sie czuje przed jutrem i ze boi sie mojej narkozy chociaz sama juz miala pare razy.

Stary 2013-10-09, 10:32   #2658
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Star to już jutro!
Trzymam kciuki!
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 10:38   #2659
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzieki dzieki!! Ja zaraz wychodze od fryzjera i lece do pracy!
Dzisiaj juz malo jem i lekkostrawnie

Stary 2013-10-09, 10:47   #2660
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki dzieki!! Ja zaraz wychodze od fryzjera i lece do pracy!
Dzisiaj juz malo jem i lekkostrawnie

To jutro z glodu padniesz, najedz sie porzadnie dzis bo jutro sily nie bedziesz miala, oslabisz organizm
Stary 2013-10-09, 10:49   #2661
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

ja ogolnie malo jem a chcialam jakos lekkostrawnie dzisiaj.
co jutro na sniadanie zjesc???

Stary 2013-10-09, 11:59   #2662
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Szczesliwa, jak to na tym rowerku trzeba jeździć? I w ogóle... siedzisz chyba w temacie, to powiedz mi co mam zrobić żeby troszkę tłuszczyku zgubić? O ćwiczeniach siłowych na razie nie ma mowy, myślałam o rowerku/orbitreku/bieżni... Co mi radzisz?
Jeśli chcesz spalić tłuszczyk to niestety ćwiczenia aerobowe, szybkie tempo, minimum 40 minut ponieważ tłuszcz zaczyna być spalany po ok 30 minutach przy tętnie ok. 130-140 Zależy jeszcze ile masz lat
Zarówno bieżnia, orbiterek jak i rowerek jest bardzo dobra na spalanie i mitem jest, że rowerek najmniej. Otóż najbardziej ponieważ można najlepiej robić na nim interwałowe treningi. Interwały są najlepszą formą spalania tkanki tłuszczowej bo spalana jest ona nawet kilka godzin po zakończeniu treningu. Natomiast nie są dla zupełnie początkujących. Owszem jakieś delikatne się da ale takie, żeby efekty były super to już trzeba być trochę zawziętym bo w głowie się kręci i potrafi być nie dobrze łacznie z... no wiesz Po coś są wiaderka na sali np bokserskiej
Ja ćwiczę na rowerku ponieważ najmniej obciąża stawy i najlepiej da się przyśpieszyć i zwolnić czyli właśnie wykonać interwał.
Orbitek też jest bardzo dobry bo ogólnorozwojowy ale trzeba się zaznajomić dobrze z ustawieniem go, żeby kroki nie były zbyt krótkie i żeby nie szaleć jak głupek a potem ból kręgosłupa
Bieżnia natomiast najbardziej obciąża stawy i kręgosłup.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam. W razie czego jeszcze pytaj.
Aha i niestety... na efekty najbardziej przekłada się systematyczność Niestety jak jej nie ma można zapomnieć o utracie cm

Kamila zjedz sobie jakiś serek homogenizowany z bułeczką z masełkiem Ja tam takie uwielbiam Jogurcik może być, twarożek Co tam chcesz.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Szczesliwa a ja chce to wszystko o czym pisalas jedrny i troche odtluszczony bo nie wiem, moze jak ujedrnie i miesnie wzmocnie to wcale otluszczony nie bedzie
Jak nie masz na brzuchu dużo tkanki tłuszczowej to pomyśl jednak o brzuszkach ale oczywiście nie o jakieś 6 weidera, wrrrr tylko o brzuszkach z nogami na np kanapie (żeby były oparte pod kątem prostym) to trochę odciąża kręgosłup. I jeśli ćwiczy się na rzeźbę to wykonujesz więcej serii bo np 14 z niewielkim odstępem, np 30 sekund do 1 minuty. A jak nie brzuszki to jest jeszcze parę ćwiczeń na brzuch ale ja bym tu referat mogła napisać to może poszukam w necie i Ci wyślę na prv jakieś propozycje konkretne. Oki? Tylko w przyszłym tygodniu bo mam egzamin w sobotę i masę pracy swojej do tego :P Przypomnisz się?
Stary 2013-10-09, 12:01   #2663
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
I ja tyz

Star to jutro od 11 trzymamy kciuki !
Nie mogę się doczekać Twoich
Szybko ten czas zleciał, chwilę temu miałaś do op jeszcze kilka miesięcy
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 12:12   #2664
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz spalić tłuszczyk to niestety ćwiczenia aerobowe, szybkie tempo, minimum 40 minut ponieważ tłuszcz zaczyna być spalany po ok 30 minutach przy tętnie ok. 130-140 Zależy jeszcze ile masz lat
Zarówno bieżnia, orbiterek jak i rowerek jest bardzo dobra na spalanie i mitem jest, że rowerek najmniej. Otóż najbardziej ponieważ można najlepiej robić na nim interwałowe treningi. Interwały są najlepszą formą spalania tkanki tłuszczowej bo spalana jest ona nawet kilka godzin po zakończeniu treningu. Natomiast nie są dla zupełnie początkujących. Owszem jakieś delikatne się da ale takie, żeby efekty były super to już trzeba być trochę zawziętym bo w głowie się kręci i potrafi być nie dobrze łacznie z... no wiesz Po coś są wiaderka na sali np bokserskiej
Ja ćwiczę na rowerku ponieważ najmniej obciąża stawy i najlepiej da się przyśpieszyć i zwolnić czyli właśnie wykonać interwał.
Orbitek też jest bardzo dobry bo ogólnorozwojowy ale trzeba się zaznajomić dobrze z ustawieniem go, żeby kroki nie były zbyt krótkie i żeby nie szaleć jak głupek a potem ból kręgosłupa
Bieżnia natomiast najbardziej obciąża stawy i kręgosłup.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam. W razie czego jeszcze pytaj.
Aha i niestety... na efekty najbardziej przekłada się systematyczność Niestety jak jej nie ma można zapomnieć o utracie cm
Dzięki wielkie za odpowiedź. No muszę iść na siłownię i sobie pojeździć na rowerku. Trzeba się za siebie wziąć. I czy jeśli 5 razy w tygodniu będę jeździć po np. godzinie to czy to już jest wystarczająco? No i do tego dieta... To jest chyba najważniejsze, a z tym u mnie ciężko Co jeść a czego nie
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 12:20   #2665
_szczesliwa_
Raczkowanie

ilovesleeping no dieta to 55% sukcesu więc musisz sama zdecydować czy chcesz bo połowicznie to ja uważam, że nie ma się po co męczyć. Albo coś robić na prawdę na 100% i mieć efekty albo wcale bo to męczarnia bezsensowna.
5 razy w tygodniu to bardzo dużo więc jak dasz radę tyle ćwiczyć z dietą to nie wierzę, że efektów nie będzie. Tylko jeździsz na lekkiej w miarę przerzutce i tak szybko żeby mieć tętno ok 130 i nie schodzić z niego tyle minut. To jest ciężkie ale uwierz mi, że tylko dobicie przez pierwsze 20 minut. Potem można jechać i 2 godziny na stałym tętnie.
Ale do tego NIE JEMY później niż 2 godziny przed snem!
Stary 2013-10-09, 12:33   #2666
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Inez dziękuję, dwa miesiące temu zapisywałam się na termin, zleciało

Szczęśliwa, dzięki. Zjem jakiś serek i kromkę chleba
Stary 2013-10-09, 12:38   #2667
Amorcio
Wtajemniczenie

Star o ktorej masz operacje?
Stary 2013-10-09, 12:42   #2668
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
ilovesleeping no dieta to 55% sukcesu więc musisz sama zdecydować czy chcesz bo połowicznie to ja uważam, że nie ma się po co męczyć. Albo coś robić na prawdę na 100% i mieć efekty albo wcale bo to męczarnia bezsensowna.
5 razy w tygodniu to bardzo dużo więc jak dasz radę tyle ćwiczyć z dietą to nie wierzę, że efektów nie będzie. Tylko jeździsz na lekkiej w miarę przerzutce i tak szybko żeby mieć tętno ok 130 i nie schodzić z niego tyle minut. To jest ciężkie ale uwierz mi, że tylko dobicie przez pierwsze 20 minut. Potem można jechać i 2 godziny na stałym tętnie.
Ale do tego NIE JEMY później niż 2 godziny przed snem!
A mówiąc "dieta" co masz na myśli? Czy to są naprawdę jakieś specjalnie przygotowane posiłki wg różnych diet czy po prostu połowa tego co się do tej pory jadło? Bo nie uśmiecha mi się specjalnie gotować tylko dla mnie czegoś, taki leń trochę ze mnie Myślałam, żeby właśnie jeść mniej, zrezygnować ze słodyczy i fast foodów... Myślisz, że to wystarczy?
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 12:56   #2669
lirene1
Raczkowanie

star90 trzymam jutro kciuki.powodzenia
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 13:08   #2670
_szczesliwa_
Raczkowanie

Dietę czyli zmianę sposobu myślenia, odżywiania. Bez konkretnych diet, kombinacji i męczenia się z gotowaniem.
Nie używasz majonezów, zamiast śmietany w sklepie kupujesz jogurt ok 2% (nie greckie itp.), nie pijesz słodkich napojów, nektarów, soku szklankę dziennie max ale tylko 100%, ograniczasz cukier do minimum. Słodzisz herbatę czy kawę 2 łyżeczki? To za 3 dni 1,5 łyżeczki a za kolejne 3 - 1 łyżeczkę. Jak się da to wcale. NIE ma mowy o napojach gazowanych (coco-cola na święta hehe). Nie smarujesz chleba białego grubą ilością masła tylko jak najmniej. Nie jesz badziewiastego samego tłuszczu w postaci serków topionych czy puszystych serków typu almette. Tylko kupujesz serki jak np bieluch. Tak samo pyszne a tłuszczu ma zamiast 25gram to 8. Różnica jest? Jest. Ser żółty jest zdrowy ale jemy go bardzo mało bo jest straszliwie tłusty. Nie jemy słodyczy!!!! Gorzką czekoladę można sobie podjadać po kawałku. Nie jadamy krakersów, popcornu i innych słonych tłustych rzeczy. Nie mówiąc o chipsach :P
Aha i niestety mięso w piekarnik... smażę bardzo rzadko, bardzo.
Dużo warzyw i owoców ale bananów np na noc nie jemy. Po treningu wskazany banan lub jajko.
Polub owsiankę Z bananem lub jabłkiem pyszna!

To nie żadna dieta tylko zmiana żywienia. Ja kiedyś nie sądziłam, że można lubić zwykły naturalny jogurt, przecież to kwaśne obrzydlistwo :P A teraz kubek wypijam na raz i... LUBIĘ, bardzo lubię Kiedyś słodziłam po 2łyż. kawę i herbatę i piłam po 4 na dzień. podlicz ile cukru? Teraz od lat nie słodzę nic To tylko wymaga 10 minut dłużej w sklepie żeby czytać etykiety, potem już będziesz znała je na pamięć

To zwyczajnie zdrowsze żywienie. A jeśli chodzi o jedzenie mniej to poczekaj najpierw na efekty takiego jedzenia. A potem zobaczysz.

Mój np. brzuch nie jest jakiś idealny może ale na pewno odtłuszczony i wyrzeźbiony w miarę moich możliwości. Więc jakby co zdjęcie jest w folderze "życie staje się piękniejsze"

Powodzenia

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-10-09 o 13:10
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości