|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
Drugi piasek jest przegenialny! A na TAKICH paznokciach to już w ogóle: klękajcie narody ![]() Wyrafinowane migdały [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4318907 5]Przygrzało jaśnie Panią słoneczko przez szybkę? ![]() Ano... największe wrażenie zrobił na mnie kolor - taki mega intensywny i soczysty (jak na foilo-glassa), że nie wiem... Powtarzam się, ale oczywiście na zdjęciach tego nie widać. Marna namiastka...[/QUOTE] Nope Poza tym i tak chcesz skwardracić, więc Twoim migdałom będzie lepiej u mnie ![]() Cytat:
![]() Bo wiesz... to działa w obie strony. Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Oj Deemko Mieszczuchu Ty
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() No tak To prawda.
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Strażnik Wizażu
|
Rozumiem, rozumiem
![]() Tylko, że w mieście mieszkam dopiero od 4 lat... |
|
|
|
#2315 | ||
|
leśny stwór
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319310 0]Ja w lesie to bym się chyba tylko lochy z małymi przestraszyła. Serio, nasza krajowa fauna jest w większości mocno niegroźna, nawet jak coś w ostateczności dziabnie
[/QUOTE]święta prawda ![]() byki w czasie rykowiska też mogą ludzia wziąć za konkurencję w miłosnym zapomnieniu, ale rzadko się zdarza ![]() mnie się podoba ![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319329 1] Żmija to chyba raczej ucieka, w ostateczności dziabie... tak mi w sumie tłumaczyli. Aczkolwiek wolę nie sprawdzać. [/QUOTE]tak Cytat:
![]() sorry, ale dla mnie to już upośledzenie ![]() hahah ![]() dzięki
|
||
|
|
|
#2316 |
|
Strażnik Wizażu
|
|
|
|
|
#2317 |
|
leśny stwór
|
wyluzuj, żartuję. Znasz się na ciętym dowcipie przecież
![]() chodzi o taki paniczny strach, oczywiście, a nie to że się zgubiliście, czy cokolwiek. Jak Cię to obraziło, to przepraszam. Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-10-09 o 14:51 |
|
|
|
#2318 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
trzeba uważać jakich słów się używa pisząc coś na forum, bo nie znasz przeszłości osoby ani jego środowiska... no i mam alergię na słowo "sorry" wplecione w polskie zdanie Nie zgubiliśmy się jak się okazuje szlak nie jest uczęszczany, dlatego zaniedbany - stąd krzaki na trasie. Od zawsze boję się lasu, nie mieszkałam nigdy blisko niego i nie zamierzam Marceliński się nie liczy
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-10-09 o 14:55 |
|
|
|
|
#2319 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() A tak serio, to masz rację i to z jeszcze innego powodu. Jak coś piszesz to, przez brak możliwości kontaktu wzrokowego, Twoja wypowiedź może zostać zupełnie opacznie zrozumiana ![]() Twoja, czy moja czy kogokolwiek
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-10-09 o 15:00 |
|
|
|
|
#2320 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam się zabierać w tym roku... akademickim ![]() Cytat:
![]() Ja z kolei mam w drugą stronę - jeśli widzę, że coś pełznie, to zawsze sobie mówię to pewnie zaskroniec, niegroźny... żebym się kiedyś nie doigrała ![]() Cytat:
![]() Ostatecznie odłożę dodatkowe 7 peelenów na przesyłkę i nie będę sobie nerwów szarpać z kodami Dopsz Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319224 2]Świeżo malowane. Mgiełciu dla Ciebie Petrolpolitan ![]() Taaak, nabijam sobie wejścia na blogaska Żartuję, zaraz zmniejszę fotkę to wrzucę i tutaj. ![]() Niespodziankaaa... [/QUOTE]NIIIEEEEE! Normalnie będę opłakiwać migdały i oczekiwać jak najszybszego powrotu Choć jak zobaczę zupełnie ostre to i tak się pewnie zakocham ![]() Kolor świetny ![]() Rozwaliło mnie to [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319277 7]O, jeden z zaskrońców spotkanych w sobotę - no jak to można ze żmiją pomylić?[/QUOTE] Podoba mi się Lubię węże Następna! Łamiecie mi dziś serce ![]() Należy się
|
|
#2321 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
No ale za blue cross wyjdzie ci sporo mniej ![]() Polecam się
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa nie! to nie w Twoją stronę było
![]() Teraz najtańsza przesyłka na EF kosztuje 7 zł
|
#2323 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Nie ma problemu przecież. Nie odebrałam tego negatywnie tylko tak luźno rzuciłam
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że kwadraty w łaskach. Fajnie jak można miec i ten i ten kształt, całkowicie rozumiem chęć zmiany
Zwłaszcza jak tak jak u Nef, pilowanie przestaje wychodzić itp. Sama mam taki dół czasem... ale niestety kwadraty to była moja zyciowa pomyłka..
|
#2325 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
od tej pory nie użyłam tej emoty, bo się boję...ale chyba zacznę ![]() Prawda, ale niby pomóc tu mają emotikonki. Jak widać czasami nie spełniają swojej funkcji. Nic się nie stało Nie mogę znaleźć tej informacji... |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2327 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
hej piękne
u mnie dzisiaj piękne słońce, w dodatku zamiast skończyć o 19, to skończyłam o 15 ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
jest idealny Cytat:
no co Wy gadacie.. od 50 zł teraz minimalna? ![]() oho, to już sobie zamówiłam coś z EF.. spoko
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa :P
Ale apropo Twojej anegdotki związanej z histerią w lesie pamiętam jak na pewnych wakacjach bardzo chciałam iść na grzyby. Dodam, że już kiedyś chodziłam po lasach z prawdziwego zdarzenia (nie tych typowo miejskich z 5 drzewami na 10m2) i wszystko było w porządku- ale byłam młodsza. A tego ostatniego razu przy samym wejściu do lasu (wejście od strony pola) ujrzałam olbrzymie pajęczyny z właścicielami Byłam chyba pierwszą kobietą, która wyrobiła rekord w biegu przez pole Teraz co prawda nie boję się robaków, jedynie pająki sprawiają u mnie paraliż i abstrakcyjne zachowanie. Wmawiam sobie, że mnie obserwują |
|
|
|
#2329 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4318797 9]No to ja podziwiam, że ktoś umie trwać przy swoim kształcie. Mi on się nudzi... tak po dwóch miesiącach czuję przesyt migdałków. I jakoś tak się dzieje, że przestają mi się dobrze piłować. Na początku spoko, potem coraz trudniej, albo ja zaczynam kombinować za mocno.
Z kwadratami mam to samo z resztą. ![]() Wrzucam Halley's Comet Orly. W rzeczywistości ma zdecydowane nutki zieleni, chociaż w porównaniu z moimi wszystkimi tilopodobnymi lakierami to ten jest najbardziej blue. Ale tak niebieski jak na zdj to oczywiście nie jest Na fotkach ten glassfleck wygląda na srebrny, a w rzeczywistości jest złotawo/szmaragdowy. Poddaję się, focenie moich ukochanych tili to poraaażkaaa... mnie tam łatwo utrzymać kwadraty, chociaż czasami zdarza się, że gubię kształt albo mi coś nie odpowiada, ale wypiłowanie migdałków to byłaby katorga.. cudeńko ![]() Cytat:
to są jakieś jaja ..Cytat:
jak ja lubię to Twoje ADHD fajne połączenie ![]() Cytat:
oba śliczne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się byczę od poniedziałku w domu, ponieważ wszystkie pierdoły związane z inauguracją roku sprawiły, że nie mamy zajęć. Ale jutro już standardowo wstaje o 4:50
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Oby do wiosny
|
![]() Zmywa się niestety cieżko To nieludzka pora |
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Niestety. Gdybym musiała tak wstawać codziennie to bym przywykła po tygodniu. Jednak na 8 mam tylko zajęcia raz w tygodniu. Cieszę się, że tylko raz wstaję o takiej porze, jednak jak wracam kolo 16-17 do domu to jestem nieprzytomna i najczęściej przysypiam w autobusie... ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Niestety. Gdybym musiała tak wstawać codziennie to bym przywykła po tygodniu. Jednak na 8 mam tylko zajęcia raz w tygodniu. Cieszę się, że tylko raz wstaję o takiej porze, jednak jak wracam kolo 16-17 do domu to jestem nieprzytomna i najczęściej przysypiam w autobusie... Chociaż jak sama powiedziałaś w klubie to jestem zboczona bo widzę plusy takiego porannego wstawania Cisza, wschód i ptaki <3
|
|
|
|
|
#2333 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
podoba mi się Cytat:
jeste kursantko ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319224 2]Świeżo malowane. Mgiełciu dla Ciebie Petrolpolitan ![]() Taaak, nabijam sobie wejścia na blogaska Żartuję, zaraz zmniejszę fotkę to wrzucę i tutaj. ![]() Niespodziankaaa... [/QUOTE]kwadraty! ![]() piękny ten lakier.. chcę go muszę się przejść do drogerii ![]() taaaaak!
|
|
#2334 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319260 7]
[/QUOTE]jestem, ratuję i osłaniam Twoje kwadraty ![]() są boskie [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4319277 7]O, jeden z zaskrońców spotkanych w sobotę - no jak to można ze żmiją pomylić?[/QUOTE] świetne zdjęcie i zaskroniec jaki przystojny ![]() OBS! ![]() nawet nie wiesz jak się właśnie zacieszam ![]() Cytat:
kocham Cię
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal się śmieję z "syfory" ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Miał, dla Ciebie kwadraty to jak wibrator działają widzę |
|
|
|
|
#2337 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
po prostu padłam ![]() Cytat:
zazdroszczę trochę chociaż co się odwlecze to nie uciecze ![]() domyśliłam się.. taki urok piasków ![]() Cytat:
no ja kwadraty czasami myślę, że mogłabym z zamkniętymi oczami piłować, ale zdarza się, że zjadę za mocno któryś rożek i są krzywe więc nawet piłowanie kwadratów nie jest takie łatwe, jak się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- a wiesz.. napisałam Dmce, że Ty i Nef mi dzisiaj dobrze robicie, bo kwadraty pokazujecie
|
|
#2338 | |
|
Strażnik Wizażu
|
No bo one na pewno obserwują...
![]() Ja Ciebie też ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() EDIT: Neeeeeeeeeeeef: KLIK!
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-10-09 o 16:12 |
|
|
|
|
#2339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom W przyszłym tygodniu już pewnie wszystko normalnie Rozumiem Haha, wariatka ![]() Cytat:
![]() Jakie ładne te GR
|
||
|
|
|
#2340 | |||||
|
leśny stwór
|
Cytat:
Nie chcę robić z tego dyskusji na 10 stron. Piszę to zupełnie pokojowo - po prostu tak ja widzę udzielnie się na forum. Za "sorry" - wybacz. Czasem używam. W ogóle dużo wtrąceń z ang używam. Nie powiedziałam, że się zgubiliście To nie wynikało z Twojej wypowiedzi ![]() Marceliński to nie las ![]() Cytat:
Cytat:
to dobrze ![]() Cytat:
fajnie ![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

Drugi piasek jest przegenialny! 

U18 na Selence. Po dwie warstwy, bez topu. Na blogu jest 

trzeba uważać jakich słów się używa pisząc coś na forum, bo nie znasz przeszłości osoby ani jego środowiska...
o ile mnie pamięć nie myli to darmowa wysyłka jest od 50zł bez żadnego kodu 

chociaż co się odwlecze to nie uciecze