![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
Ale sie usmiałam
![]() Kiedyś poszłam z moim TŻ na basen i w szatni zmywałam makijaż... Zmyłam jedno oko, drugie z mocno podkreślone na czarno zostało- i tak wyszłam dumna z siebie pływać ![]() Ostatnio bylam juz spożniona na zajecia wiec biegałam jak oszalała... załozyłam kurtke i wyszłam. Gdy ja w klasie zdjęłam szok: nie miałam bluzki.. sam koronkowy stanik ![]() Mojemu TŻ wysłałam ostatnio smska ..." Ja Siebie tez Kocham" ![]() Kumpela się spóźniała, czekałam na nia już dobre 20 min wiec postanowiłam zadzwonić... Dzwonie i krzycze na nią" Gdzie Ty ku***a jesteś?! Ileż można na Ciebie czekać? Ruszasz się gorzej niż moja babcia!" - tel wykonałam własnie do babci ![]() I kolejny sms, świntuszyłam z TŻ i napisałam " Mam na Ciebie ochote..." dostał to mój pan od matematyki ![]() Często mi się takie rzeczy zdarzają... niestety ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Sytuacja wydarzyła się mojemu znajomemu. Obecnie mieszka w Anglii, więc zmienił prawo jazdy na angielskie. Będąc ostatnio w Polsce został zatrzymany przez policję w celu rutynowej kontroli drogowej. Policjant zaczął oglądać prawo jazdy i jak zobaczył UK to zapytał "A co pan robi na Ukrainie?"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
niezle
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja kiedyś wychodząc z autobusu powiedziałam: dzień dobry ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
amoja kolezanka przyszla do szkoły z wałkiem na głowie ale to bylo daaawno
Natomiast ja ostatnio pojechalam sprzatac grób,chcialam zobaczyc ktora godzina na tel. ,aw plecaku zamiast telefonu zabralam pilota do telewizora i nawet nie pamietam jak to sie stało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
świetne
![]() moja babcia raz pojechała do pracy mając na jednej nodze kapeć, a na drugiej wyjściowy but ![]()
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Wszystkie świetneeeeeeeeeee!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() > - A ja wcześnie rano gdy śpieszyłem się do pracy, zaspany po imprezie użyłem lakieru do włosów jako dezodorantu i wszystkie włosy pod pachami posklejały mi się. Okropne uczucie. I musiałem z tym wytrzymać cały dzień bo byłem spóźniony do pracy i już nie zdążyłem tego zmyć. hahahahahaha ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam czytać takie wpadki. Poprostu kwiczę ze śmiechu.
![]() Ja jak byłam młodsza miałam przecedzić rosół, jacyś goście byli na obiedzie i już wszyscy głodni, więc szybko poleciałam do kuchni, oparłam durszlak (taki metalowy) o brzeg zlewu i wylałam cały rosół. Zapomniałam tylko postawić garnek pod tym durszlakiem i cały rosół popłynął sobie.... Mieliśmy suczkę rodziców na przechowaniu, bo miała cieczkę i nie mogła być w domku (wiecie watahy psów), po domu chodziła w majtkach z dziurą na ogonek. Rano przed pracą mój zaspany mąż wyszedł z nią na dwór, ale zapomniał jej zdjąć te majtki. Ale biedna się w niego wpatrywała, a on nic. A ja płakałam ze śmiechu przy oknie. W końcu wysikała się przez te majtki. Moja koleżanka wsiadła z mamą z zakupami z targu (pełno siatek, cała wytłoczka jajek) do samochodu, w którym miał czekać na nich tata. Poukładały zakupy za siedzenia, na tylnej szybie, nagadały się przy tym. Nagle patrzą a to nie ich samochód, a kierowca ma buzię otwartą. Ups... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka wsiadła z mamą z zakupami z targu (pełno siatek, cała wytłoczka jajek) do samochodu, w którym miał czekać na nich tata. Poukładały zakupy za siedzenia, na tylnej szybie, nagadały się przy tym. Nagle patrzą a to nie ich samochód, a kierowca ma buzię otwartą. Ups...
wyobrażam sobie minę tego faceta ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ale sie uśmiałam ... ja opowiem historie srednio śmieszną
![]() mojej koleżanki brat poszedł do sklepu z psem. Wcześniej oczywiście uwiązał go na zewnatrz. Zakupy trwały dość długo w każdym razie koles zapomniał wziąć psa ze sobą do domu. Po prostu zapomniał że zabrał ze sobą psa. A pies naprawdę piękny i łagodny jak baranek.Dopiero po jakiejś niecałej godzinie skapnął sie że nie ma w domu psa. Pobiegł do sklepu a psa nie ma. Pyta sie ekspedientki gdzie jest pies a ta na to ,,straz miejska go zabrała". No to ten noga po siostre i biegną na straż miejską. W straży miejskiej dowiadują sie że pies jest już w schronisku jakieś 25 km od ich miejscowości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja tez kiedys poszlam ze swoim psem do sklepu. Uwiazalam pod sklepem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio nie tak zapelam poly plaszcza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Kiedyś , rano mój syn strasznie rozrabiał , co jest u niego normalne
![]() Prosiłam żeby się uspokoił , bo tata śpi ale nic na niego nie działało. Synka roznosiło tak bardzo że w pewnym momencie spytałam srasznie już zła ![]() Na co Tż przez sen - a h....j wie ???? Ja na dzieciaka , dzieciak na mnie i w śmiech ![]() Jak się obudził nic nie pamiętał , i twierdził że nic mu się nie śniło.
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
często jak siedzę w łazience i ktoś puka to zamiast zajęte mówię kto tam? lub proszę
Kiedyś przyciełam sobie głowę lodówką... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
poszlam kiedys do sklepu z psem. przywiazalam moje psisko przed wejsciem pokupowalam co mialam i wracam. przechodzilam kolo miejsca gdzie byl jakis remont i strasznie glosno bylo (ok 10 min od sklepu) i przypomnialam sobie ze jak szlam w tamta strone moja Jutka szczekala a teraz tak jakos cicho.... zostawilam ja przy sklepie!!
ale to to nic! moi znajomi jechali kiedys do Grecji wyjezdzali w srodku nocy wszystkie bagaze popakowane to jedziemy! zapomnieli tylko o... swoich malych dzieciach ktore sobie smacznie w tym czasie spaly! na szczescie w pore sobie przypomnieli!
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
O matko dawno się tak nie uśmiałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
KWC
|
cudowne! ![]() Cytat:
![]() przypomniało mi się jak kiedyś odwiedzałam tatę w szpitalu i musiałam założyć takie foliowe ochraniacze na buty. Oczywiście zapomniałam o nich zupełnie i wracałam w nich przez pół miasta do domu ![]() Cytat:
![]() a ja kiedyś na jakimś forum czytałam tekst faceta, który w niedzielę sprzątał samochód na działce, a w poniedziałek, podczas jazdy do pracy zobaczył w aucie wielkiego robala. Bał się, że mu to świństwo wejdzie w nogawkę od spodni, a nie mógł sie zatrzymać i ubić świństwa, więc wepchnął sobie właśnie nogawki do skarpetek. I oczywiście zaraz o tym zapomniał. Warto dodać, że był pracownikiem bankowym, chodzącym w garniturze. Cały dzień łaził po banku ze skarpetkami naciągniętymi na spodnie od garniuturu ![]() ![]() Edytowane przez spray Czas edycji: 2007-04-28 o 19:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Hehe dobre historie...
Moja mama skarpetki zamiast do kosza na bielizne chciała wyrzucic do kibla Ja często lunatykuje i kiedyś wstałam z łóżka w nocy otworzyłam oczy podeszłam do komputera i mowie do mamy "mamo wyłaczyć telewizor" dodam że komputer był wyłaczony, więc nawet jak coś to .... Albo kiedyś wstałam z łózka i chciałam usiąść siostrze na głowe... ale naszczescie sie obudziła i kazała mi sie położyć (nic nie pamietam) Lubie sobie też przez sen pogadac.. siadam na łóżku i gadam sama do siebie i mam otwarte oczy i mama kiedys sie zbudziła patrzy ja siedze i gadam i mowi ty spisz, ja nic.. mam sie szczaiła że ja spie, powiedział do mnie spij, a ja sie połozyłam jak nigdy nic ![]() Czasem mam że ide do kuczni i nie wiem po co przyszłam Lub mowie dobry wieczór z rana <lol>
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
mój Tatuś umył kiedyś włosy szamponem dla psa ...
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na wyjezdzie wujek i jego syn myli sie cali przez caly wyjazd...szamponem z henna do wlosow brazowych (a sa blondynami) byli potem zdziwieni... ze jakos im wlosy 'tu i owdzie' pociemnialy... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
To z tą podpaską to taka darmowa depilacja
"Revenge is a dish best served cold" - Old Klingon Proverb ************************* ************************ "Zemsta jest jest daniem, które najlepiej smakuje na zimno" - stare klingońskie przysłowie Mój blog: http://o-ksiazkach-i-nie.blog.onet.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
boskie
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Boskie
![]() To teraz ja ![]() W szkole, matma. Dział trygonometria ![]() Psorka tłumaczy tłumaczy jakieś zadanka coś tam jeszcze i jeszcze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
KWC
|
Przypomniało mi się jak kiedyś nie odwinęlam tamponu do końca z tej zabezpieczającej folii. Potem wyglądał jak..rakieta! ( Podobno zdażyło się to też mojej przyjaciółce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
![]() koleżanka mojej mamy, gdy jechała do pracy, miała po drodze wyrzucić śmieci. W autobusie zorientowała się, że dalej ma ze sobą worek ze śmieciami ![]()
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja też uchodzę za zakręconą MOJE WPADKI: - do pracy raz poszłam BEZ MAJTEK, w spódnicy z koła i bez rajstop ![]() ![]() -raz też przyszłam do pracy z jednym okiem mocno umalowanym - o drugim już zapomniałam............ -jak byłam studentką to pożyczałam od mamy czasami autko - kiedyś pojechałm na uczelnie samochodem, po czym zapomniałam o tym i do domciu wróciłam już autobusem ![]() -jako dezodoranu zdarzało mi się używać sprayu do pielęgnacji obuwia zamszowego...... -kiedyś tak mocno chciało mi się do Wc, że siadając na kibelku zapomniałam ściągnąć spodnie.... normalnie się obsikałam ![]() moja koleżanka miała też fajną przygodę.... opowiadała, że pewnego dnia jechała do pracy i ludzie się na nią dziwnie patrzyli - a ona naiwnie myślała, że tego dnia wyjątkowo fajnie wygląda..... dopiero zorientowała się w domu, że Z NAGAWKI SPODNI WYSTAJĄ JEJ RAJSTOPY!!!!! I WLOKĄ SIĘ ZA NIĄ PO ZIEMI - po prostu ściągnęła poprzedniego dnia spodnie razem z rajstopami które zostały w środku.... a następnego dnia ubrała te same spodnie....podczas chodzenia rajstopy wysunęły się z nagawki i wlokły się za nią po ziemi..... Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2008-04-08 o 20:51 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
nieeee nooo ![]() ![]() ja to przeważnie jak się śpieszę zakładam majtki na lewą stronę;D i dopiero wieczorem zauważam,ze są na lewej stronie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.