|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Ja do takiego póki co nie aspiruję, najważniejsze żebym tego okropnego tłuszczu się pozbyłaJestem już bardzo zdeterminowana żeby zmienić to moje odżywianie i żeby ruszyć d**ę na siłownię Chyba zacznę od jutra A jeśli chodzi o jasne pieczywo? Makaron? Ziemniaki?
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ranking Chirurgów Plastycznych- Polecajcie!
Rozwazam operacje powiekszenia piersi. Na konsultacji wstępnie dobrane mam wkładki anatomiczne, wysoki profil, 250ml i mam pytanko do dziewczyn, które mają podobne wkładki (widzę, że podobne ma magdalena_81 oraz Mattii) z jakiego rozmiaru startowałyście i jaki uzyskałyście? Nie chcę dużych i bardzo odstających, chcę takie fajne, zgrabne, proporcjonalne piersi (mam wąską klatkę piersiową)
Edytowane przez misia2684 Czas edycji: 2013-10-09 o 15:33 |
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczęśliwa, a masz jakieś wskazówki w odwrotną stronę, tj. jak przytyć ? Jednocześnie jakie ćwiczenia, aby wyrzeźbić ciało/ujędrnić/wzmocnić ? :P PS Dziewczyny, czy jest wśród Was ktoś, kto mieszka aktualnie na terenie Norwegii lub Szwecji ? Pilna sprawa |
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi
Potwierdzona jutrzjsza operacja, juz nie ma odwrotu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Jutro o tej godzinie bede lezec na stole ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
A to jednak nie na 11 masz ?
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na 11 ale operacja o 15
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
A to po co oni tak wcześnie każą się stawiać ?
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie zastanawiam. Konsultacja z dr z anastezjologiem, prysznic, przebieranie ale co jeszcze to nie man pojecia!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
Brzmi strasznie
![]() w końcu ile się można myć i przebierać Chyba najgorsze godziny "przed" :P |
|
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2681 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Dziewczynki jak Ja zazdroszczę tym które są już po. Nie wiem czy przez zbliżającą się operacje czy wydarzenia ostatnich dwóch miesięcy tak na mnie działają ale jakiejś nerwicy się nabawiłam. Mam kilkudniowe ataki które zaczynaja się jakby ściśnietym gardłem, potem mam wrażenie ze aż sie duszę i dochodzi ból głowy jakbym cisnienie miala za wysokie. Przechodzi. A kilka dni a potem to samo rozmawiałam ostatnio z ciocią i śmiała sie ze to chyba rodzinne bo ona w tym wieku czyli po 30tce przechodziła to samo. Jakiś wrażliwiec jestem i wszystko bardzo przeżywam , mam nadzieje ze nie uciekne z kliniki
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
Star, a może jest szansa, że Cię wezmą wcześniej na stół? Jak już będzie wszystko gotowe? Tak sobie gdybam, bo przecież bez sensu, żebyś tam 4 godziny siedziała bezczynnie. No chyba, że każą przyjechać dużo wcześniej, żeby Cię pilnować, żebyś już nie jadła i nie piła
.Będę jutro o Tobie myśleć i trzymać mocno kciuki. I wrzuć foty jak tylko będziesz mogła .
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam, naprawde
za kciuki Wczesniej niby nie wezma.. Bo anastezjologa maja w pozniejszych godzinach dlatego dopiero o 15 mam zabieg. Sama nie wiem. Jutro rano jak przyjade to dowiem sie o co chodzi z tymi 4 godzinami i w wolnej chwili jak sie uda to wam napiszę Carmen widze terminek masz, super juz niedlugo Sonyo Ty już bliziutko ![]() Kachula musisz wierzyc ze bedzie dobrze, z kliniki nie uciekaj, w koncu chcemy miec fajne cycki nie Agatka nie stresuj sie za mnie tylko 3maj kciuki Ja tam tylko sie boje tej narkozy.. Reszte przeżyję
|
#2686 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A narkozy się nie bój, nie ma po co. Ale w sumie to chyba każda się boi. Ale to jest fajne
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Star może nie zwieje z kliniki, ja właśnie teraz zaczęłam bać sie narkozy po tym jak sparaliżowało mi twarz po antybiotyku
jaki eś dziwne myśli czy oby na coś jeszcze nie jestem uczulona , muszę poprostu porozmawiać z anastezjologiem on napewno rozwieje moje obawy
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Tysiaczek szalona kobieto już sa piękne a z 650cc ... Czekam na fotki ![]() Star trzymam kciuki za Ciebie, tyle sie naczekalas, mam nadzieje, ze bedą piękne, dokładnie takie jak sobie wymarzylas! Amorcio jak sie czujesz? Jak cycuszki? Moje dochodzą do siebie. Lewa zeszła już troche niżej tz mówi, ze jest bardziej miękka od prawej mam wrażenie, ze zaczyna sie ruszać, ale może sobie wkręcamPozdrawiam Was wszystkie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam cykora z ta narkozą jak myślałam że będzie dotchawiczna to bałam się okrutnie ale jak dowiedziałam się ze dozylna to już zwariowana:@
|
|
#2690 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2692 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Ilovesleeping, będe pisać z kliniki
![]() Kachula, po prostu musisz dobrze i szczerze pogadać z anastezjologiem. Sandy dziękuję
|
#2694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietam ze pan doktor coś wstrzyknął w wenflon i odpłynełam. Tego samego dnia wyszłam do domu, dr. tylko kazał uważać na to jak będę szła po chodniku bo bedzie wydawał mi sie baaaardzo nierówny!!!
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
Star powodzenia jutro
![]() Zresztą tak samo jak u Tysiaczka
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
star 3 mam kciuki kachana
żebyś się wyrobiła do 15selena my następne w kolejce. Ja jutro wyślę swoje wyniki i chyba jeszcze pojadę na konsultację przed zabiegiem. tysiaczkuszalona kobieto. Mam nadzieję, że będą takie o jakich marzysz Edytowane przez Paula_32 Czas edycji: 2013-10-09 o 19:09 |
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kachuula;43197244]Wydaje mi sie ze ja miałam taką w żyłę , sama oddychałam ale to był krótki zabieg a cycuchy trochę dłużej sie montuje
Pamietam ze pan doktor coś wstrzyknął w wenflon i odpłynełam. Tego samego dnia wyszłam do domu, dr. tylko kazał uważać na to jak będę szła po chodniku bo bedzie wydawał mi sie baaaardzo nierówny!!! Przy krótkich zabiegach też miałam takie znieczulenie gdzie wstrzyknal w wenflon ale przy operacji hmmm
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
Star powodzenia. Obyś miała idealne wymarzone cycuchy
a narkozy się nie bój. Bądź szczera z anestezjologiem, podaj dokładną wagę i będzie ok
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
Star to juz jutro!
|
#2700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pamietam, jak bolalo po operacji kolana. Spytam sie nawizycie kontrolnej bo mi to spokoju nie daje, no i pewnie tak wycinaja migdalki a ja glupia zastanaaialam sie jak oni grzebia pomiedzy ta rurka zeby sie tam dostac |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Z bananem lub jabłkiem pyszna!
To tylko wymaga 10 minut dłużej w sklepie żeby czytać etykiety, potem już będziesz znała je na pamięć

rozmawiałam ostatnio z ciocią i śmiała sie ze to chyba rodzinne bo ona w tym wieku czyli po 30tce przechodziła to samo. Jakiś wrażliwiec jestem i wszystko bardzo przeżywam , mam nadzieje ze nie uciekne z kliniki
.
jaki eś dziwne myśli czy oby na coś jeszcze nie jestem uczulona , muszę poprostu porozmawiać z anastezjologiem on napewno rozwieje moje obawy