![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Dobry wieczór
![]() nadrabiam dalej byliśmy dziś na spacerku się przewietrzyć mimo że młody choruje, ale już nie wiem jak mu pomoc więc skoro jest ciepło to go dotleniam (lekarka poleciła) oczywiście żadnych gorączek i tych gorszych spraw nie ma, tylko kaszel i katar. Pisałyście o siadaniu. Ja mam do tego luźne podejście, jak mi się chwytał rąk i siadał to pozwalałam. Teraz widzę że jak za długo jest na podłodze to marudzi bo musi chwile posiedzieć, potrafi siedzieć sam (ale usiąść sam tylko z półleżącej pozycji) chociaż niezbyt długo bo jak go coś zainteresuje to sięga po to i się wywraca, jednak coraz częściej sięga i utrzymuje równowagę ![]() gorzej ze staniem, bo uwielbia stać i stoi bardzo stablinie na całych stopach. Ortopeda pozwolił ale ja i tak się staram unikać ![]() Zauważyłam że bardzo się rozwinął odkąd ma puzzle. W tydzień z przewrotów na brzuch i obracaniu się wokół osi nauczył się przewracać we wszystkie strony, pełzać przez cały pokój i prawie raczkować i prosto siedzieć |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Moj juz pierwszy raz mial w spacerowce... ale bylo dziwnie...
![]() Cytat:
![]() Tak, mamy opcje połleżącą.. ![]()
![]() |
#2374 | ||
Kniaginia
|
Strippi, daj spokój
![]() Gdyby każdy brał tak do siebie, to co - jakby nie było - OBCE osoby piszą na forum, toby to forum nie istniało. Dlatego nie rozumiem odchodzenia z wątku albo ostentacyjnego ogłaszania, że się zaraz odejdzie. Cytat:
Idę tylko z TŻ. Nie będzie tam osoby, która mogłaby się Różą zajmować, nawet gdyby był taki pokój. Chyba że jedno z nas z Różą, a drugie na weselu, ale to żadne rozwiązanie. 2. W Stradivariusie. 3. Hehe, może jej przyniosła. Dla mnie kolor jak każdy inny. A to jest jakaś wiedza? Autentycznie się zastanawiam. Pierwsze słyszę, aby na weselu kolor miętowy przynosił pecha ![]() Cytat:
![]() I brawa za wagę! Wow! Trzymam kciuki za zdrówko! I nie obwiniaj siebie. ![]() Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-10-09 o 20:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jezeli ktoras jest zainteresowana ubrankiem do chrztu dla chlopca i becikiem bialym prosze o PW.
#2376 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie obraze sie, gupkowaty zarcik ![]() Cytat:
![]() (moj Marcel ma tez tak troche nierowna czaszke, tam wyboj i tam kolejny.. dotykam tez swojej glowy i tez mam nierowno... ![]() ![]() a kiedy wracasz do pracy? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ale Nestelle dobrze skojarzyla, chyba lepiej jednak zbudowac tak zdanie, by nie mogla pasc odpowiedz przeciwna do zamierzonej ![]() Cytat:
![]() ![]() powazna waga ![]() Cytat:
![]() ![]() ale dobrze, zes wrocila po rozum ![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki zacisniete bardzo mocno za Ewunie, jestescie pod opieka lekarzy, bedzie dobrze ![]() i nie win sie za to, infekcje sie przeciez bardzo czesto zdarzaja ![]()
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Hejka, wpadłam nadrobić.
Kingi wszędzie pełno, nie ma czasu posiedzieć. Dzisiaj jeszcze taka pogoda, że na polu trzeba było posiedzieć. Nadrabiam Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam, widzialam ![]() ja na wiosne serio kupic cos musze... takie cos lekkie i innego typu ![]()
![]() |
#2379 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
daj znac, jak znajdziecie przyczyne wysypki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() stolik http://www.ceneo.pl/2231784 hula kula http://www.ceneo.pl/8449033 gryzaczek drewniany http://www.ceneo.pl/14249474 kluczyki http://www.ceneo.pl/1561105 paininko http://www.smyk.com/fisher-price-pia...y-dla-dzieci-p Cytat:
![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-09 o 21:00 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy dzien w pracy 25.10... ![]() ![]() ![]() ZE stresu schudne tak mysle.. albo osiwieje...maz od 28 na ojcowskim
![]() |
#2382 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do spacerowki i zabawek - juz despa Ci odp. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do pecha- ja pierwsze slysze ze w ogole jakikolwiek kolor przynosi pecha ..... (a tak w ogole to ja nie wierze w pecha) ![]()
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Innego typu niz mam teraz... ale na oku nie mam nic poki co..
![]() Moderna.. ja mysle, ze to kosc bo ani sie nie uderzyl.. moj tz mowi, ze to glowka sie ksztaltuje.. ale pojdziemy zapytamy lekarza, Zmykam, dobranoc... ![]() ![]()
#2384 |
MBZ♥
|
Nestelle, a prałaś teraz?
![]() Demeter o bo mi umknęło:tylko na brzuniu ta wysypka? ![]() Bmma hej hej ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Maria, a ta laska niezła ![]() ![]() Eluśka myślałam, że inny typ niż ten zapp ![]() Nestelle ja mam jakiś sentyment do quinny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne takie puzle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale i tak chodzimy na spacerki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | ||
Kniaginia
|
A, właśnie, co do wysypki, Demeter, jakie słoiczki dawałaś Kubie, jakiej firmy?
Cytat:
![]() Cytat:
Ja poczułam ulgę, gdy podjęłam decyzję o przedłużeniu urlopu, bo tak to wracałabym z początkiem listopada. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() linki do zabawek wstawilam w poscie wyzej ![]()
![]() |
#2388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak chodzilo mi o ciezsza... nie mysle juz o tej porze ![]() mam nadzieje, smutno to bankowo ![]() Uciekam do lozeczka. Milej nocki jutro napisze jak po wizycie u lekarza pa ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Dziekuje ;* ![]()
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maria ja bym wracala 12.11. ale musze teraz.. 11 dni urlopu wykorzystam po pol dnia w pracy i do konca roku jakos przetrwamy... a pozniej nowy rok i na wiosne urlop i przeprowadzka mam nadzieje. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- zapytam
![]() |
#2392 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam kiedyś styczność z panią od NPR, która usiłowała mi wmówić, że to idealny patent na antykoncepcję. Trudno mi było w to uwierzyć bo była w 6ej ciąży. I na bank nie była planowana ![]() ładna waga. konkretna ![]() ![]() mam wrażenie, że już nie możemy ![]() ![]() takie rzeczy się dzieją. nie ma się o co obwiniać. wiadomka, że kciukasy mocne są. żeby Malutkiej szybko przeszło ![]() też jak byłam świadkiem to miałam czarną kieckę (z białym swetrem ![]() ![]() serio, serio :P? mój ma prawdziwąnierówność. Krwiak poporodowy za szybko skostniał. Jak masz wątpliwości - idź do lekarza. BTW fajny bodziak (w zasadzie napis ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie tak samo - od ubiegłego czwartku niebywały rozwój motoryczny (hehe jednak do małpkowego Karolka mu jeszcze daleko). Tylko ja w końcu nie (do)kupiłam puzzli ![]() dziś o mało zawału nie dostałam, bo przypełzł mi do kuchni (znaczy w drzwiach się chichrać zaczął i to go zdradziło), jak obiad robiłam. a sekundę wcześniej byłam na podglądzie i bawił się grzecznie... Chłop mi kojec ściąga jutro, bo jednak czasem muszę wyjść z pokoju...
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a to steryd, wiec szybko powinna wysypka zniknac, do stosowania tylko popd zalecenia lekarza ![]()
![]() |
#2395 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a oliwka tez dostala karniaka u nas za parkowanie, a zagryzla zeby i jest nadal z nami ![]() ![]() no serio serio, ale nie powiem co, bo ja jestem matka idealna i najmundrzejsza ![]() ![]() och ![]() ![]()
![]() |
#2397 |
MBZ♥
|
[Przeleciałam Modernę i sE myslę jakiego królika ma na oku
![]() ![]() ![]() Pani czasem mam podobniez tym pytaniem:/wolę nie pytać żeby nie było focha ![]() Aaaaaaa taki widok to musi być big ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak ja - najmądrzejsza w całej wsi ![]() BYou, głupio z tymi pytaniami. ale Ciebie (i o Ciebie, i o Roszpunkę) bym zapytała na bank i wcale bym się nie bała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tjaa... same dyplomatki ![]()
![]() |
#2400 |
MBZ♥
|
Zraniłaś me uczucia ![]() ![]() Perfekcyjne Dyplomatki ![]() Pani, czekaj czekaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.