|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Jestę trądsetterę
Kupiłam płaszcz od Hansa Klossa zanim stał się modny ![]() Szybkie pytanie: musze coś kupić na małe, świeże czerwone rozstępy do 30zł. Podobno balsam Palmers jest super? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tch-marks.html Długotrwały stres i niejedzenie z nerwów źle mi robią na skórę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-09 o 14:38 |
|
|
|
#4652 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ptaki za oknem zaczynały (lub kończyły) śpiewać ![]() Cytat:
Śpisz nisko czy wysoko? Polecacie jakieś czerwone, słodkie lub półsłodkie wino/wina z Lidla lub Biedronki? (poza tymi co piłam ![]() ). Cena nie gra roli A i to co Redzia ostatnimi czasy polecała nie widziałam w Lidlu I dziś już nazwy nie pamiętam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-09 o 14:55 |
||
|
|
|
#4654 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. właśnie, właśnie, szacun. 3. nie, tylko czapki sam projektował. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
To sobie zanotuj w pamięci, że coś jak madre padre czyli Mavrodaphne of Patras Mi ostatnio TŻ kupił bardzo dobrego, słodkiego i ciężkiego mózgotrzepa - Porto Saint Clair Ruby Port (nie wiem które to właściwa nazwa).
|
|||
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(prawdopodobnie gdzieś w tysiącach moich zakładek )Ale, ale jakbym zobaczyła tę nazwę w Lidlu na ten przykład, to bym skojarzyła A to "nie wiem które to właściwa nazwa" to z Lidla?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-09 o 15:05 |
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Nindżopesz
|
Ni, z Biedry albo Reala. Aaalbo z Tesco. Ale najprędzej z Biedronki.
A właśnie! Jeśli ktoś nie jadł jeszcze zupy dyniowej z cynamonem, rodzynkami i serem pleśniowym to polecam i podam przepis jakbyco! Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-09 o 15:17 |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4659 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.o prosz , ale za to jakie ![]() 3.porto to rodzaj wina jak tokaj np ,więc nazwą właściwą będzie reszta ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4660 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4661 |
|
Panaroja
|
no fiesz , takiego pafona bym nie popełniła , przyjrzyj sie uważnie i zauważ , że on spoczywa w zrelaksowanej pozycji typu rozlany prostokąt
|
|
|
#4662 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Nindżopesz
|
Bierzesz dynię (miałam 1/3), wydrążasz, pieczesz godzinę w około 200 stopniach aż lekko zbrązowieje.
W garze rozpuszczasz sporo masła, podsmażasz w nim cebulę (ze 2 szt), 2-3 cm korzenia imbiru posiekanego, ostrą paprykę sztuk jeden, ze 2 ząbki czosnku rozciapane. Dodajesz do tego obraną ze skóry i pokrojoną dynię, rodzinki skolko ugodno, pestki słonecznika, cynamonujesz, solisz, pieprzysz jeśli trzeba. Gotujesz 10 min, powoli dodając sera pleśniowego (200 g, polecam jakiś ostry) zmieszanego ze śmietaną (300 ml). Po zagotowaniu blendujesz, dorzucasz uprażone pestki dyni. Następną razą dorzucę też zmiażdżone goździki. Cytat:
|
|
|
|
|
#4664 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
w starej nie leżał , a nowa to taki śliczny domek , nie można nie poleżeć no fiesz , dzisiaj niczego nie można być na pewno pewnym ![]()
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki konkretnie dałaś ser - czy turek jakiś czy taki niebieski zielony? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-09 o 16:45 |
|
|
|
|
#4666 |
|
Nindżopesz
|
Jakiś niebieskozielony z rodzaju tych gotowych w trójkątnym pudełku ale za mało smaku miał jak na mój gust. Chyba lepszy byłby jakiś chamsko pleśniowy kupowany na wagę albo może parmezanu dodać...
|
|
|
|
#4667 |
|
Wpisz tu zomzing
|
gołą zolę
|
|
|
|
#4668 |
|
Piers do przodu
|
A do tego proponuję dorzucić serek topiony przed zmiksowaniem
|
#4669 |
|
Nindżopesz
|
Yyy... nie znam...?
W sumie jest masło i śmietana więc ma dość serkowo-ciapowaty smak. Chyba, że jakiś konkretny ten serek ![]() Jeszcze daktyle by pasowały... |
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
refleks szachisty noremalnie mam
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
gorgondzolę
![]() no świetna zaiste ![]() no to wykorzystam fakt, że kulinarnie jest, bo ostatnio podupadłam kulinarnie, z lenistwa to raz z braku weny to dwa, a muszę zużyć zamrażarkowe zapsy przesmażonej papryki - i nei wiem jak, żeby były dobre - tzn słowo leczo ciśnie się na usta ale ja chcę coś ekstra smaczne i takie, ze ta papryka gra główną rolę - nie mam kompletnie weny z czym ją podać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-09 o 20:19 |
|
|
|
#4673 |
|
Nindżopesz
|
Aaa
![]() Rejcz, ja paprykę mieszam z podsmażaną cebulą, cukinią, pieczarkami i do tego normalnie mięsiwo i coś tam, albo też z cukinią, cebulą, grzybkami chińskimi, paluszkami krabowymi, sosem sojowym etc. i wychodzi taka chińszczyzna dla ubogich. |
|
|
|
#4674 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Być może już dziś coś z tym zrobię...Cytat:
O tutaj są przepisy
|
|
#4675 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zciapacić i podawać na grzankach?
|
|
|
|
#4676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takoż u mnie występowąło pod kryptonimem leczo topre ale znów to saaaaaamo Cytat:
oooo to misię podoba najbardziej ![]() thnx szczerze to jakoś uleciała ze mnie chęć pichcenia czegokolwiek ![]() a i tak była znikoma ![]() srobie grzanki Miciellowe, brzmi Nigellowo - uwielbiałam jej stajl - to jest maj stajl, minimum effortu maksimum efektu na kubkach smakowych |
||
|
|
|
#4678 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twój przepis wygląda fajnie ale skomplikowany dość |
||
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
No i mam zlecenie od Katty!
Zażyczyła sobie małą pupę ![]() znaczy Aliena L'Essence na małym formacie ![]() tonę w zleceniach
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Był tort i rzucanie się nim, polewanie szampanem, Andrus śpiewał karaoke i masa innych niesamowitych rzeczy. I... To koniec 

a ptaki za oknem zaczynały (lub kończyły) śpiewać
Śpisz nisko czy wysoko?