|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. IX - TŻtówki i ex-TŻtówki
O sarmatach :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2042 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
Hej
Kurde znowu nie wyspana. A czas do roboty. Milego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2044 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Uczesałam się dzisiaj inaczej do pracy i ludzie mnie nie poznają ![]() ![]() Wypracowania to pestka w porównaniu z pisaniem prac dyplomowych ![]() Ale gratuluję, że udało Ci się napisać na 150 słów. Pewnie taki był wymóg? Ja też zazwyczaj na początku zastanawiałam się jak w ogóle owe wypracowanie napisać, a jak już zaczęłam to też mi wychodziło dłuższe niż wymagane i czasami jeszcze skracałam, żeby nie przesadzać ![]() Co do anty i gumek, o których wczoraj rozmawiałyście. Ja nie biorę anty, bo za rzadko się widujemy i szkoda mi zdrowia ![]() Nauczyłam się jednak obserwacji swojego organizmu i umiem stwierdzić kiedy mam dni płodne a kiedy na 100% nie. Zdarza nam się wtedy poszaleć ![]() Niedawno na weselu strasznie ryzykowaliśmy. Mieliśmy na siebie straszną ochotę, nie mieliśmy gumek przy sobie, a ja miałam akurat dni płodne. Zdecydowaliśmy się na przerywany. Nic nam się jednak nie przytrafiło. Ale tak ogólnie to moglibyśmy już mieć dziecko ![]() Jednak świadomie póki co się nie zdecydujemy. Może najpierw się ochajtamy ![]() Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2013-10-10 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się uczesałaś? ![]() My musimy pisać wypracowania na 250 słów ![]() Ja nie potrafiłam określić tych dni ![]() ![]() A no to fajnie, że czujesz już ten "instynkt"... My planowaliśmy się hajtnąć w wieku 26 lat, wiec dziecko to dużo za wcześnie teraz ![]() Ja ogólnie nie chciałam wgl dzieci...ale TŻ mówił że chce z piątke ! (jest jedynakiem to go rozumiem) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Co do anty to ja za bardzo wyboru nie miałam bo mam uczulenie na gumki ale nie żałuję ![]() ![]() Dysia, ja też mam duży instynkt macierzyński, a to od niedawna mi się tak wykształcił. Czasami sobie myślę, że chciałabym mieć już dziecko z Tż, ale potem włącza się mój mózg i przedstawia wszystkie przeciw. I jak na razie nie chcemy z Tż dziecka, dopiero po ślubie jak oboje będziemy mieć stałą pracę. Czyli może za jakieś 3 lata ![]() Tż nie będzie studiował już. Wczoraj się zdecydował, postawił się mamie i wszystko powiedział. Jestem z niego bardzo dumna ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe też tak mam ![]() Jak sie objawiało u Ciebie te uczulenie ? Tabsy są wygodniejsze jak dla mnie ![]() Fajnie, że się widzicie codziennie ![]() ![]() Jakoś tak nie chce...dużo problemów z wychowaniem i PORÓD w moim przypadku byłby chyba trudny (jestem taka malutka, drobniutka, że nie wiem jak by sie to odbyło ![]() No a po drugie to chyba jeszcze nie pora, może zmienie zdanie ![]() Edytowane przez Moniunia199 Czas edycji: 2013-10-10 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No wiesz, ja w lutym skończę już 24 lata, więc nie jestem za młoda na dziecko ![]() A uczesałam się dziś mniej więcej tak. Z tym, że mam trochę mniej postawione włosy i zamiast koczka kucyk. Nie znalazłam podobnej fryzury do mojej w necie ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla TŻta za odważną decyzję ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jeżeli chodzi o poród to nie ma reguły. Moja siostra ma dość obfite biodra i nie jest drobna więc teoretycznie powinna szybko i łatwo urodzić - a miała tragiczny poród. Z kolei moja znajoma - malutka i szczuplutka urodziła dziecko zaledwie w ciągu kilku godzin, bez żadnych komplikacji. Ale rzeczywiście, jeszcze jesteś młoda i może Ci się odmienić za jakiś czas. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, jesteś jeszcze młoda (bodajże rok młodsza ode mnie) u niektórych instynkt macierzyński wykształca się później ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O to ślicznie to musi wyglądać ![]() No ale i tak się tego obawiam ![]() No właśnie ![]() Edytowane przez Moniunia199 Czas edycji: 2013-10-10 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No mam 18 lat ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- A no :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
Tz przyjezdza
![]() ![]()
#2055 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
Bardzo
![]()
#2058 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
U mnie codziennie się dzieje
![]() Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2013-10-10 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
To 2 lata wtedy
![]() Będzie się działo, ubierz coś seksi ![]() U mnie też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Ale padnieta jestem, a dopiero wstałam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Zebyscie tylko lozka nie polamali ![]() Dzis przyjedzie dzis pojedzie ![]() Jutro do pracy idzie ![]() W sobote zostanie do niedzieli to cos z sexi bielizny zaloze ![]()
Spadek wagi z 66 kg do 53 kg Intensywnie dbam o włosy od 7 miesięcy ![]() Edytowane przez Migotka8923 Czas edycji: 2013-10-10 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi nawet nie chce sie ruszyć z łóżka...nie poszłam do sql ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Hehe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Leń ![]() A ja nie mam co robić a Tż dopiero pod wieczór przyjedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tz lozko to.masakra nie dosc ze sprezyna wystaje to jeszcze trzeszczy tal jak by mialo zaraz sie rozwalic ![]()
![]() |
#2067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe to ostro jest ![]() ![]() Nie bij ! ![]() To zbieraj siły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Konto usunięte
|
Zazdroszczę
![]() Dziewczyny, zobaczcie to. Serio można mieć aż taki brzuch w ciąży? ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Moje łóżko już było kilka razy zbijane bo się rozpadało ![]() Moniunia co to za wagary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.