Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-08, 11:13   #451
tiara
Zadomowienie

GG do tiara
Dot.: Kielce

Kalex u Jozefa od tej nedzieli mozesz sluchac naszych zapowiedzi, bo to parafia mojego milego

Mela na Karczowce sa super sluby- bylam kilka razy- zawsze przepieknie bylo

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 13:51   #452
tiffi1
Rozeznanie

Co do samochodu, to mnhie się podobają stare samochody,ale w Kielcach znalazłam tylko jedną firmę, która takimi dysponuje, szkoda.
jak nic nie znajdziemy to pojedziemy naszym
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-08, 16:13   #453
Asienka 28
Przyczajenie

Kochane dziewczynki wiecie moze gdzie mozna zrobic fajny makijaz?
Bede swiadkiem w czerwcu u mojej przyjaciolki i chcialabym wygladac fajnie, czekam na wiesci od Was. Buziaczki
Asienka 28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-09, 06:10   #454
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Asiu slyszalam , ze na ulicy Paderewskiego w okolicach kwiciarni Pokusa ( czyli numery w okokicach 47-50st wejscie na podworko i na tym podworku jakas dobra dziewczyna zaczyna wynajmowac swoj punkt. Podobno najlepiej wyksztalcona wizazystka w Kielcach. Z wlasnego doswiadczenia jednak nie wiem jak sie sprawdza. W razie czego wejdz do kwiaciarni Pokusa i zapytaj sie dokladnie gdzie to, bo one wiedza - to one mi mowily.

Stary 2007-05-09, 08:34   #455
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Kalex u Jozefa od tej nedzieli mozesz sluchac naszych zapowiedzi, bo to parafia mojego milego
o proszę

Cytat:
Napisane przez Asienka 28 Pokaż wiadomość
Kochane dziewczynki wiecie moze gdzie mozna zrobic fajny makijaz?
Bede swiadkiem w czerwcu u mojej przyjaciolki i chcialabym wygladac fajnie, czekam na wiesci od Was. Buziaczki
Asiu - w tym wątku dziewczyny już podawały kilka pań albo salonów, gdzie robią ładne makijaże

EDIT:
tu są posty, gdzie dziewczyny pisały o makijażu:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=276
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=277
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=279
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=280
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=282
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=305
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-09, 09:10   #456
julies
Raczkowanie

http://www.waszeudanewesele.pl/
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:04   #457
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Nie wytrzymam. Musze sie pochwalić Mam juz moją suknie marzenJest boska po prostu doskonała. Oczywiscie kupiłam w Jedrzejowie i polecam tym dziewczynom ktore sie jeszcze rozgladaja zajrzec do salonu MLODA PARA. Pan przywozi najnowsze modele z Warszawy. Normalnie nie moge sie przymiarki doczekac

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:49   #458
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Nie wytrzymam. Musze sie pochwalić Mam juz moją suknie marzenJest boska po prostu doskonała. Oczywiscie kupiłam w Jedrzejowie i polecam tym dziewczynom ktore sie jeszcze rozgladaja zajrzec do salonu MLODA PARA. Pan przywozi najnowsze modele z Warszawy. Normalnie nie moge sie przymiarki doczekac

Gratulacje!! Masz może jakieś jej fotki??
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 13:04   #459
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

DziekujeTo nie jest ta suknia ze zdjecia. Bedzie troszke inna. Dół bedzie ozdobiony tkaniną wyszytą iskrzaca srebrna nitka. W słoncu wyglada bosko. Jak sie podoba?

Edytowane przez Petitka4
Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15
Stary 2007-05-10, 13:31   #460
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
DziekujeTo nie jest ta suknia ze zdjecia. Bedzie troszke inna. Dół bedzie ozdobiony tkaniną wyszytą iskrzaca srebrna nitka. W słoncu wyglada bosko. Jak sie podoba?
bardzo ładna. ciekawe tylko jak wygląda jak stoisz i z tyłu? gratuluję wyboru. ja tez juz mam swoją suknie, już byłam u przymiarki i czekam teraz na odbiór
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 06:44   #461
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Petitka suknai bardzi piekna, zreszta praktycznie kazdy model Demetriosa ma cos w sobie Masz moze swoje foty z przymiarki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-11, 07:12   #462
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Piękna!Bardzo podobają mi się tego typu suknie. Chciałabym już móc ubrać swoją...Ale pierwsza przymiarka dopiero pod koniec czerwca
Stary 2007-05-11, 11:43   #463
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
bardzo ładna. ciekawe tylko jak wygląda jak stoisz i z tyłu? gratuluję wyboru. ja tez juz mam swoją suknie, już byłam u przymiarki i czekam teraz na odbiór
Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Petitka suknai bardzi piekna, zreszta praktycznie kazdy model Demetriosa ma cos w sobie Masz moze swoje foty z przymiarki?
Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Piękna!Bardzo podobają mi się tego typu suknie. Chciałabym już móc ubrać swoją...Ale pierwsza przymiarka dopiero pod koniec czerwca
Dziekuje dziewczyny Jest rzeczywiscie piekna. Długo szukałam modelu który mnie powali na kolana. Ta jest własnie taka. Z tyłu nie ma zadnego trenu i jest na suwak całkowicie niewidoczny. Zdjec nie mam nie pomyslalam zeby aparat wziasc ale suknia juz w moim rozmiarze bedzie gotowa na koniec czerwca. Juz sie doczekac nie moge

Stary 2007-05-11, 13:31   #464
mazak21
Przyczajenie

Witam Panie,

Ze swojej strony mogę dodać link do strony dobrej kosmetyczki w Kielcach.
Ktoś już o niej wspomniał.
Od dziś dostępna jest już strona www Salonu kosmetycznego "Uroda":

http://uroda.martos.pl

Zapraszam.

Pozdrawiam,
MaZaK
mazak21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 13:33   #465
mazak21
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Ja się chyba zdecyduje odnośnie makijażu na Studio WIOSNA - chociaż nie jestem do końca pewna, ponieważ słyszałam o nim różne oponie. Mimo, że więcej było pochlebnych to jednak niepewność pozostaje - ciężki los

Czy któraś z Was korzystała z usług tego salonu - www.cococlub.pl - chodzi mi o makijaż??

Kogo jeszcze byście poleciły do wykonania makijażu??
A ja polecam dobry Gabinet kosmetyczny:
"Uroda" więcej danych na stronie :

Pozdrawiam,
MaZaK
mazak21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 15:20   #466
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Jest cudowna !!!!
:slina :

mnie się suknie dementriosa bardzo podobają

już nie mogę się doczekać kiedy ja będę wybierać suknię ma ślub
Stary 2007-05-11, 16:43   #467
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mazak21 Pokaż wiadomość
Witam Panie,

Ze swojej strony mogę dodać link do strony dobrej kosmetyczki w Kielcach.
Ktoś już o niej wspomniał.
Od dziś dostępna jest już strona www Salonu kosmetycznego "Uroda":

Zapraszam.

Pozdrawiam,
MaZaK
reklama? skad Pan wie ze od dzisiaj jest dostepna strona? tego na forum nie mozna .
Stary 2007-05-11, 19:22   #468
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

heh no reklama
Stary 2007-05-12, 08:26   #469
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Beznadziejna strona swoja droga

A moja kiecusia bedzie juz 20 maja W prawdzie we Wroclawiu, ale moze to Was interesuje

Petitka ja tez mam 'ksiezniczkowa" suknie - choc w troche innym stylu , bo z satyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-12, 19:09   #470
Andżulas
Przyczajenie

Witajcie Dziewczynki
Słyszałyście może coś o zespole K-2? Byłam dziś obejrzeć jak będzie udekorowana sala i akurat miele grać i wzięłam wizytówkę. niestety nie mogę wejść na ich stronę. Mam też płytkę demo i nawet jest niezła, ale nic o nich nie ma w internecie Może coś słyszałyście??
Pozdrawiam serdecznie
Andżulas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 20:30   #471
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Andżulas Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki
Słyszałyście może coś o zespole K-2? Byłam dziś obejrzeć jak będzie udekorowana sala i akurat miele grać i wzięłam wizytówkę. niestety nie mogę wejść na ich stronę. Mam też płytkę demo i nawet jest niezła, ale nic o nich nie ma w internecie Może coś słyszałyście??
Pozdrawiam serdecznie
Zespół K2 będzie grał u mnie na weselu 04 sierpnia. Nie widziałam ich na żywo, słuchałam tylko płytki i bardzo mi się podobała. Poleciła mi ten zespół znajoma moich rodziców(i teściów zresztą też), która zajmuje się organizacją imprez na wysokim szczeblu w Kielcach. Twierdziła, że są bardzo dobrzy, ona wynajmuje ich na każdą imprezę, według niej są najlepsi. Jest profesjonalistką, więc myślę, że wie co mówi. Po za tym słyszałam, że są bardzo na poziomie, tzn. nie lubują się w pomysłach na obleśne zabawy, raczej prowadzą wszystko z wyczuciem. Mam nadzieję, że po moim weselu będę mogła potwierdzić te pozytywy, jakie o nich słyszałam
Stary 2007-05-13, 16:25   #472
Andżulas
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Zespół K2 będzie grał u mnie na weselu 04 sierpnia. Nie widziałam ich na żywo, słuchałam tylko płytki i bardzo mi się podobała. Poleciła mi ten zespół znajoma moich rodziców(i teściów zresztą też), która zajmuje się organizacją imprez na wysokim szczeblu w Kielcach. Twierdziła, że są bardzo dobrzy, ona wynajmuje ich na każdą imprezę, według niej są najlepsi. Jest profesjonalistką, więc myślę, że wie co mówi. Po za tym słyszałam, że są bardzo na poziomie, tzn. nie lubują się w pomysłach na obleśne zabawy, raczej prowadzą wszystko z wyczuciem. Mam nadzieję, że po moim weselu będę mogła potwierdzić te pozytywy, jakie o nich słyszałam
Hej Wszystkim
Dzękuje za informacje mam nadzieje ze sie sprawdzą na Twoim weselu, a po Twojej wypowiedzi chyba sie z nimi skontaktuje przyznam szczerze że troszkę przeraża mnie szukanie orkiestryale chyba sobie poradzimy
Pozdrawiam
Andżulas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-15, 09:52   #473
magduska100
Raczkowanie

Chciałabym się dowiedzieć czy byłyście może na weselu albo coś słyszałyście o hotelu Łysogóry?

Edytowane przez magduska100
Czas edycji: 2008-05-13 o 12:46
magduska100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-16, 14:09   #474
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Kielce

Cytat:
Napisane przez magduska100 Pokaż wiadomość
Cześć
Jestem nowa na tym forum.
Chciałabym się dowiedzieć czy byłyście może na weselu albo coś słyszałyście o hotelu Łysogóry?
hej niewiele Ci mogę pomóc, bo niewiele słyszałam o tym hotelu. ktoś już wspominał na tym forum, że koszt to chyba 150 zł od osoby. nic więcej

Cytat:
Napisane przez Andżulas Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki
Pozdrawiam serdecznie
wiem tyle, że pani z Exbudu oficjalnie mi ich polecała, więc pewnie są godni polecenia. ale niestety nie mięli wolnego terminu na nasz ślus...

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-05 o 19:21 Powód: post pod postem
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 10:29   #475
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Kielce

Cytat:
Napisane przez magduska100 Pokaż wiadomość
Cześć
Jestem nowa na tym forum.
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
hej niewiele Ci mogę pomóc, bo niewiele słyszałam o tym hotelu. ktoś już wspominał na tym forum, że koszt to chyba 150 zł od osoby. nic więcej
ja mogę Ci napisac tylko tyle, ile się dowiedziałam teraz w maracu 2007 jak oglądalismy różne sale na 2008 rok

W hotelu Łysogóry wesele odbywa się w restauracji Victoria (duża sala swoją drogą ). Cena to 140-150 zł od osoby, w tym 5 ciepłych dań, owoce i tort. Napoje i dekorowanie sali jest we własnym zakresie. Zaliczkę wpłaca się przy podpisywaniu umowy i wynosi ona około 1000 zł.
Organizacją wesel zajmuje się Pan Piotr Dwurnik (tel. 697 090 125).
Tyle wiem

dziewczyny - moje pytanie: mamy zaliczone nauki przedmałżeńskie w Kościele, ale ponoć trzeba jeszcze się udać do jakiejś poradni rodzinnej na jakies spotkania

w związku z tym,że jestem bardzo bojowo nastawiona do wszelkich nawiedzonych bab, które będą chciały mnie uświadamiać bardzo proszę o podanie mi jakiś namiarów do poradni, gdzie nie ma nawiedzonych i upierdliwych kobiet i moge te spotkania przejść w miarę bezboleśnie

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-05 o 19:28 Powód: post pod postem
Stary 2007-05-17, 17:00   #476
magdusia8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
dziewczyny - moje pytanie: mamy zaliczone nauki przedmałżeńskie w Kościele, ale ponoć trzeba jeszcze się udać do jakiejś poradni rodzinnej na jakies spotkania

w związku z tym,że jestem bardzo bojowo nastawiona do wszelkich nawiedzonych bab, które będą chciały mnie uświadamiać bardzo proszę o podanie mi jakiś namiarów do poradni, gdzie nie ma nawiedzonych i upierdliwych kobiet i moge te spotkania przejść w miarę bezboleśnie
Kalex nie radzę bojowo naprawdę. We mnie aż się gotuje jak ich słucham - niestety w moim przypadku podyskutować się nie dało. Łatwiej było się wyłączyć i potakiwać na wszystko wyciągnąć rękę po kwitek z podpisem i po sprawie.
Może gdzieś znajdziesz nienawiedzoną katechetkę. Życzę powodzenia.
magdusia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 18:55   #477
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

ech magdusia to mnie dobiłas jeszcze bardziej
z tym,że ja hm... z moim charakterkiem ....ech to będzie trudne tak potakiwac jak będę jakies głupoty/wywody słyszeć

może ktos zna jakąś nienawiedzoną katechetkę?
Stary 2007-05-17, 21:04   #478
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ech magdusia to mnie dobiłas jeszcze bardziej
z tym,że ja hm... z moim charakterkiem ....ech to będzie trudne tak potakiwac jak będę jakies głupoty/wywody słyszeć

może ktos zna jakąś nienawiedzoną katechetkę?
Hej, my zakończyliśmy juz poradnictwo rodzinne i powiem szczerze ze bylo ok. Bardzo sympatyczna Pani. Nie sprzeczała sie z moim narzeczonym kiedy poprosil zeby troszke skrocic te spotkania bo i tak nie zapamietamy tego wszystkiego o czym mowi a jak bedziemy miec problem po slubie to zglosimy sie do poradni malzenskiej Nie ukrywam ze troche sie balam jej reakcji ale musze przyznac ze bardzo milo sie zaskoczylam gdy powiedziala ze dobrze i ze zrobimy to w skrocie. Takze zlecialo szybko i bezbolesnie. Bardzo sympatyczna Pani. Opowiadala nam o naturalnych metodach i probowala nas do nich przekonac, coz w koncu takie ma zadanie. Wiec grzecznie wysluchalismy i tyle. My chodzilismy do poradni przy parafii św. Wojciecha. Musialabys sie dowiedziec jak to jest, czy mozan z innej parafii chodzic do tej. raczej tak, bo z tego co pamiętam to chyba byl ktoś na pierwszym wspolnym spotkaniu z innej parafii. Pierwsze spotkanie jest w każdy wtorek o 18 i jest to spotkanie dla wszyskich. Kolejne 3 ustalane są juz indywidualnie dla par i odbywają sie równiez we wtorki. Także możesz zapytac. Jak bedziesz miala jeszcze pytania to pisz. Pozdrawiam.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 21:28   #479
magduska100
Raczkowanie

Dziękuję za informację. Jeśli ktoś by coś słyszał o Łysogórach to czekam na informację.
Ja ze swojej strony mogę Wam polecić firmę która zajmuje się fotografią i filmowaniem - SpaceMark - tel. 604-213-597.

Edytowane przez magduska100
Czas edycji: 2008-04-21 o 18:59
magduska100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 07:58   #480
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Gosiaczek - dziękuję za informację Przyznam,że mi ulżyło po Twojej wypowiedzi To muszę się zorientować jak można tam się dostać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości