My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 13:53   #661
enzunio
BAN stały

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

PROSZĘ (znowu ) O POMOC!!

potrzebuję tekstu na zaproszenie o wino zamiast kwiatów, ale nie z wierszykiem!! żeby to jakoś po polsku brzmiało i żeby było w formie, że nie, że mają przynieść i koniec, tylko jakby chcieli przynieść kwiaty to ZAMIAST tego wolimy wino...

sorry, że tak was wykorzystuję dzisiaj, ale utknęłam na formularzu...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 13:54   #662
misia880
Zakorzenienie

takie sobie dzis upatrzyłam dekoracje sali
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1(9).jpg (22,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 541.jpg (108,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1576.jpg (72,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002166.jpg (50,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002364.jpg (38,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-fioletowa.jpg (37,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele-7.jpg (59,4 KB, 8 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:06   #663
justynkie
Wtajemniczenie

enzunio mój kolega miał coś w stylu:
Kochani!
Wiemy, że często goście przychodzą na Ceremonię Zaślubin z kwiatami. To bardzo miły i piękny gest, jednak kwiaty szybko więdną. Jeśli chcecie kupić nam piękny bukiet, bardzo prosimy o bukiet... winny. (dalej było coś że będą wieczorem przy kieliszku wspominać ten dzień)

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:08   #664
kasia1201
Rozeznanie

Enzunio może coś w stylu. " Gdybyście szanowni goście mieli wolę kupna nam kwiatów, prosimy, abyście rozważyli możliwość zastąpienia ich butelką wina". No wybacz, nie mam lepszych pomysłów. Ja sama nic nie piszę bo moja mama uważa że jak się kogoś zaprasza to nie można wymuszać na nim żadnego prezentu, ale pocztą pantoflowa puściłam cynk że wino mnie bardziej ucieszy ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:10   #665
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
19,29 zł za 0,5 litra.
To my mamy bardzo podobną cenę I przywożą nam ją zapakowaną od domu, także nie musimy po nią jechać nawet

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Informacja dla dziewczyn planujących zrobić koszyczki awaryjne na wesele W biedronce są do kupienia 2 koszyczki mniejsze lub jeden większy za 14,99 ->klik Co prawda nie są wiklinowe tak jak większość z Was planowała ale ja je wzięłam i mam zamiar je wykorzystać do tego celu a później w przyszłości też się przydadzą
O to to, muszę w takim razie się wybrać! Dziękuję za info!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

potrzebuję tekstu na zaproszenie o wino zamiast kwiatów, ale nie z wierszykiem!! żeby to jakoś po polsku brzmiało i żeby było w formie, że nie, że mają przynieść i koniec, tylko jakby chcieli przynieść kwiaty to ZAMIAST tego wolimy wino...

może Kochana coś o tym, by zamiast kwiatów podarować Wam książki, które za każdym razem będą przypominać o gościach?

EDIT:

Tak, tak - książki WINO miało być! To może: By umilić nowożeńskie wieczory prosimy mili Goście by kwiat cięty, stał się kwiatem winnym.

ha ha ha I ten kwiat nas spije! (żarcik )

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2013-10-10 o 14:13
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:19   #666
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:

Ja na moich zaproszeniach napisałam po prostu "Będziemy wdzięczni, jeśli zamiast kwiatów podarują nam Państwo książkę z dedykacją lub inną pamiątkę". Wydaje mi się, że jest OK
Stary 2013-10-10, 14:30   #667
docik10
Zakorzenienie

W pewnych kwestiach jestem staroświecka. Nie przeszkadza mi to jak ktoś pisze co chce bo chwała im za to, że ja nie musze się głowić co komu dać, ale nie chce być źle odebrana. Kuzyn Tż miał na zaproszeniu wino i kasę i spowodowało to wielkie oburzenie wśród rodziny tż, że każdy daje kasę ale o tym się nie powinno pisać. Dla świętego spokoju mojego i wszystkich gości nic takiego nie bede pisać. Gość jest gościem niech on decytuje co dostanę to jego dobra wola, że cos da.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:36   #668
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

Kuli
, z tego co pamiętam jesteś z okolic Słupska, gdzie macie zamiar się szkolić? Bo jest parę szkół w okolicy, ale nie wiem gdzie się udać

A my na pierwszy taniec:
https://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw

Akurat tam gdzie my będziemy chodzić na kurs tańca to nie są okolice Słupska niestety, my mamy kurs raz w tygodniu indywidualny, więc można dojechać zawsze

I jak wrażenia?
Akurat tam gdzie my będziemy chodzić na kurs tańca to nie są okolice Słupska niestety, my mamy kurs raz w tygodniu indywidualny, więc można dojechać zawsze

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
kuli1986 Dziewczyno....ja codziennie po 10 razy w pracy magluje ten teledysk a reakcja Pana Młodego po prostu bezcenna
Tak samo się zachwycam tym teledyskiem i jego reakcją na widok PM, super
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:36   #669
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
W pewnych kwestiach jestem staroświecka. Nie przeszkadza mi to jak ktoś pisze co chce bo chwała im za to, że ja nie musze się głowić co komu dać, ale nie chce być źle odebrana. Kuzyn Tż miał na zaproszeniu wino i kasę i spowodowało to wielkie oburzenie wśród rodziny tż, że każdy daje kasę ale o tym się nie powinno pisać. Dla świętego spokoju mojego i wszystkich gości nic takiego nie bede pisać. Gość jest gościem niech on decytuje co dostanę to jego dobra wola, że cos da.
Ja robię dokładnie tak samo. Ludzie są uparci i nie lubia jak coś im się narzuca. U mnie w rodzinie zawsze były bileciki z informacją o pieniądzach czy zamiennikach kwiatów. I zawsze trafiały się osoby które mimo to przynosiły ogromne pudło, zapewne garnki czy naczynia... To samo kwiaty, mimo informacji że Młodzi chcą zabawki czy kupony Lotto, goście i tak przynosili bukiety + te kupony, zabawki itp.
Ja uważam że koperty są tak rozpowszechnione że każdy zdaje sobie sprawę z tego że Młodzi wolą pieniądze.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:39   #670
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
asia
Gratuluję zaręczyn

Ooo! Pierwszy raz o tym słyszę Obok mnie będzie mój brat z narzeczoną i siostra TŻ z mężem

kroooliczek
Dotarły dzisiaj do mnie cyrkonie. Są świetne, dobrze się kleją i ładnie wyglądają.

U mnie też jest tradycja że rodzice siedzą z młodymi
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:47   #671
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ludzie są uparci i nie lubia jak coś im się narzuca.
Jak ze wszystkim - to zależy. W mojej rodzinie wierszyki się sprawdzają, ja ich nie chcę, bo nie spotkałam jeszcze żadnego, który by mi się podobał - tego typu rymy w ogóle do mnie nie trafiają, uważam je za kiepskie.

Kwiaty czy prezenty rzeczowe też nas ucieszą. Po prostu są rzeczy, które ucieszyłyby nas bardziej. Chociaż o pieniądzach akurat nic nie piszę, też jestem zdania, że obecnie wszyscy sobie zdają sprawę, że to najbardziej pożądany prezent ;-)
Stary 2013-10-10, 14:49   #672
kasia1201
Rozeznanie

Dziewczyny w których regionach rodzice młodych siedzą obok nich, właśnie tak pomyślałam że trochę wam tego współczuję przy akcji " gorzko, gorzko" chyba wtedy bym teściowej obok mieć nie chciała ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:53   #673
anannke
Zakorzenienie

Hej hej

Gratuluję asia1206 zaręczyn

My też wierszyków żadnych nie będziemy pisać dodatkowo - myślę że nasi goście są na tyle ogarnięci że sami wybiorą dobrze.

Byłam dziś na zakupach i obkupiłam się trochę w kosmetyki, staniki sweter taki super co za mną od dawna chodził.

Mam do was pytanko co myślicie o czarnej lub białej z czarną aplikacją sukience na wesele?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 14:57   #674
Dotka90
Zakorzenienie

Anannke - ja byłam w czarnej sukience na dwóch weselach w tym roku i nie uważam tego za nic złego. Kolor, jak każdy inny.
Nie ja jedna byłam w czarnej sukience.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:02   #675
no_doubt
Wtajemniczenie

A ja się dzisiaj załamałam Odkąd się zaręczyliśmy z TŻ prosiłam znajomą kosmetyczka, by mnie zapisała na mój termin. Ona jednak mi odpowiedziała, że nikogo nie zapisuje tak wcześnie, dopiero jak będzie miała kalendarz na 2014 r. to dopiero zapisze. Dopytywałam się cały czas, czy już ma kalendarz. Powiedziała, że w październiku powinna mieć. Przeszłam się dzisiaj do niej. Spytałam czy ma już kalendarz. A tu okazuje się, że ma od tygodnia i już dwie osoby ma zapisane i godziny od 12 do 14. są zajęte. Mało tego przyznała się, że zadzwoniła do jednej koleżanki, że ma już kalendarz i "pewnie ona poinformowała resztę dziewczyn". Wiedziała, że ja chcę zapisać 4 osoby. Ślub mam na 16. Zaproponowała mi godz. od 9. do 12. Dzwoniłam do fryzjerki i powiedziała mi, że ona nie wie, czy się wyrobi. Nie dziwię się, ja i 2 siostry mamy długie włosy i trochę trzeba nad nimi postać. Aż cała zaczęłam się telepać. Zadzwoniłam do drugiej kosmetyczki, ona jeszcze nie ma nikogo na 2014 r., nikogo nie zapisuje, ale ubłagałam ją by zapisała mnie na 12., mam potwierdzić jeszcze w przyszłym tygodniu. Nie dość, że mam problemy z barmanem, godzina w Kościele nie ta co chciałam, to jeszcze kosmetyczka!!!! A człowiek myślał, że się wcześnie za wszystko wziął Załamka!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Hej hej

Gratuluję asia1206 zaręczyn

My też wierszyków żadnych nie będziemy pisać dodatkowo - myślę że nasi goście są na tyle ogarnięci że sami wybiorą dobrze.

Byłam dziś na zakupach i obkupiłam się trochę w kosmetyki, staniki sweter taki super co za mną od dawna chodził.

Mam do was pytanko co myślicie o czarnej lub białej z czarną aplikacją sukience na wesele?
Gratuluję zakupów. Mi też, by się przydały Moim zdaniem takie sukienki jesienna porą ok, ale latem czarna to moim zdaniem odpada. Pytasz oczywiście o sukienkę jako gość, a nie PM?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:03   #676
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A człowiek myślał, że się wcześnie za wszystko wziął Załamka!!!!!!!!!!
Wiem co czujesz chciałam się zapisać u kosmetyczki 8 m-cy przed a ona mi mówi, że ona mnie zapisze, ale mam sobie kogoś jeszcze szukać w razie W, bo ona studiuje i może mieć zajęcia tego dnia chodzę do niej kilka lat a ona mi takie numery odstawia. Byłam ostatnio i nadal nie wie czy będzie mogła czy nie. A musi być czas na 3 osoby.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:07   #677
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz chciałam się zapisać u kosmetyczki 8 m-cy przed a ona mi mówi, że ona mnie zapisze, ale mam sobie kogoś jeszcze szukać w razie W, bo ona studiuje i może mieć zajęcia tego dnia chodzę do niej kilka lat a ona mi takie numery odstawia. Byłam ostatnio i nadal nie wie czy będzie mogła czy nie. A musi być czas na 3 osoby.
Po dzisiejszej akcji radzę Ci kogoś rezerwowego poszukać. Łatwiej jest się wypisać, niż znaleźć wolne miejsce w ostatniej chwili.

Stary 2013-10-10, 15:10   #678
enzunio
BAN stały

Dzięki za pomoc, już ogarnęłam

PS. Nie pytałam jakie macie na ten temat zdanie, nie proszę o kasę tylko o wino i to się w mojej rodzinie sprawdza

no_doubt, a nie masz tam jakiejś innej? Bo tej chyba nie zależy na czterech klientkach :/
Stary 2013-10-10, 15:13   #679
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
no_doubt, a nie masz tam jakiejś innej? Bo tej chyba nie zależy na czterech klientkach :/
Mam i nad nią też się zastanawiałam. I do niej się zapisuję sama. Moje siostry jednak chcą tą moja znajomą, a mama się waha, bo chce iść do swojej koleżanki, sprawdzonej kosmetyczki.

Stary 2013-10-10, 15:21   #680
madzixx88
Zakorzenienie

no_doubt-wspołczuje akcji z kosmetyczką ale na pewno znajdziesz inną, równie dobrą

co do kiecki na wesele to ja bym czarnej nie ubrała
teraz w sobotę idziemy i muszę szpilki kupić i wybrać jakaś fryzurę, którą przetesuję jako próbną ślubną mój fryzjer jest kochany, zadzwoniłam do niego dziś w ostatniej chwili i na sb ma klientki od góry do dołu ale stwierdził, że zostanie godzinkę dłużej
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:22   #681
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Anannke - ja byłam w czarnej sukience na dwóch weselach w tym roku i nie uważam tego za nic złego. Kolor, jak każdy inny.
Nie ja jedna byłam w czarnej sukience.
ok dzięki niektórzy uważają że to żałobna

Cytat:
PS. Nie pytałam jakie macie na ten temat zdanie, nie proszę o kasę tylko o wino i to się w mojej rodzinie sprawdza
chyba temat po postu tak wyszedł a i przypomniało mi się - fajnie że u ciebie w rodzinie wesela są tak "celebrowane" - w sensie że ludzie się bawią tańczą korzystają z okazji widać wtedy że warto robić wesele. Gorzej jak właśnie goście niby idą na wesele ale tańczyć to nie, zabaw nie (na poziomie oczywiście) itd..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:28   #682
enzunio
BAN stały

Cytat:
Mam i nad nią też się zastanawiałam. I do niej się zapisuję sama. Moje siostry jednak chcą tą moja znajomą, a mama się waha, bo chce iść do swojej koleżanki, sprawdzonej kosmetyczki.
To Ty się zapisz, najważniejsze, żebyś Ty nie została na lodzie
Cytat:
ok dzięki niektórzy uważają że to żałobna

chyba temat po postu tak wyszedł a i przypomniało mi się - fajnie że u ciebie w rodzinie wesela są tak "celebrowane" - w sensie że ludzie się bawią tańczą korzystają z okazji widać wtedy że warto robić wesele. Gorzej jak właśnie goście niby idą na wesele ale tańczyć to nie, zabaw nie (na poziomie oczywiście) itd..
No wiem, tylko nie chcę żeby rozpętała się burza
No właśnie, rodzina TŻta... oni co prawda doskonale się bawią bo dla nich wesela to okazja do pogadania, ale moja rodzina nie pojmie tego, dla nich wesele jest żeby tańczyć Trochę uświadomiłam moją rodzinę jak jest tam, ale nie chcą mi wierzyć
Stary 2013-10-10, 15:46   #683
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej rodzinie i rodzinie TŻ do tematu bilecików podchodzą bardzo pozytywnie. Stwierdzili, że fajnie, że Młodzi się określają czy wolą pieniądze, czy prezent i czy zamiast kwiatów coś innego. My dajemy bilecik i o pieniądzach, i o winie.

Dla niektórych wcale nie jest oczywiste, że Młodzi woleliby pieniądze. Kilka osób podchodziło do tego w ten sposób - lepiej dać prezent, bo pieniądze się straci i nic z tego nie będzie. Ja sama niezależnie od tego, czy jest bilecik czy nie dawałam innym na wesele pieniądze. U nas tylko najbliżsi wiedzą, że po ślubie będziemy brać kredyt na mieszkanie i byłoby nam miło gdyby zamiast prezentów wspomogli nas "groszem".

Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - najważniejsza jest dla mnie obecność gości, ale jeśli zamiast sztućców, serwisu (to już mam nowe w posagu od rodziców i rodziny) itp. mogę poprosić o pieniądze, nie widzę w tym nic złego.

Nie mogłam się powstrzymać, bo przyszły cyrkonie. Oczywiście nie jest to efekt końcowy, bo dół i góra jest nierówno. Przytknęłam tak na szybko, bo się nie mogłam doczekać
Fajnie, że te cyrkonie są na takich samoprzylepnych paskach po kilkanaście w rzędzie. Myślałam, że będę musiała kleić pojedynczo.
IMG_7242.jpg
Inicjały wcale nie są takie malutkie, dla porównania ustawiłam je koło telefonu.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-10-10 o 15:56
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:57   #684
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Inicjały wcale nie są takie malutkie, dla porównania ustawiłam je koło telefonu.
Wow efekt jest mega! już widzę te inicjały na torcie

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:01   #685
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Jakbym czytała o sobie... Ja nawet w przerwach na picie tańczę!!! Na szczęście moja rodzina bawi się bardzo dobrze i to rzadko w parach, bardziej w kółku i ujmę to tak: "dajemy czadu, bo niewiadome kiedy znów przyjdzie się bawić!". Podobnie od strony TŻ'a, także daj Boże aby wszyscy się dobrze bawili! Choć mam kilka osób na liście gości, które lubią przyjść i oceniać... Dlatego będzie wisiał przy wejściu Regulamin Wesela! O!

Cytat:
No właśnie, rodzina TŻta... oni co prawda doskonale się bawią bo dla nich wesela to okazja do pogadania, ale moja rodzina nie pojmie tego, dla nich wesele jest żeby tańczyć Trochę uświadomiłam moją rodzinę jak jest tam, ale nie chcą mi wierzyć
Jaki ja szok przeżyłam na jednym weselu! Rodzina Panny Młodej tańcowała, a Pana Młodego siedziała i rozmawiała. Dlatego rozumiem zdziwienie Twojej rodziny

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2013-10-10 o 16:03
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:34   #686
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogłam się powstrzymać, bo przyszły cyrkonie. Oczywiście nie jest to efekt końcowy, bo dół i góra jest nierówno. Przytknęłam tak na szybko, bo się nie mogłam doczekać
Fajnie, że te cyrkonie są na takich samoprzylepnych paskach po kilkanaście w rzędzie. Myślałam, że będę musiała kleić pojedynczo.
Załącznik 5440652
przepięknie !!!
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:39   #687
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
kroooliczek
Dotarły dzisiaj do mnie cyrkonie. Są świetne, dobrze się kleją i ładnie wyglądają.
Super! Ciesze się że są porządne Hmm może do mnie też dotarły Nie zajrzałam do skrzynki
A literki wyglądają baaardzo fajnie

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:42   #688
enzunio
BAN stały

Cytat:
Załącznik 5440652

Kishlaczek, ja się boję tylko, że panowie się poobrażają jak panie będą im odmawiać...
Stary 2013-10-10, 16:57   #689
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Taniec super i walc piękny Ja wolę jednak coś "ze słowami"

Przeraża mnie ten wyćwiczony pierwszy taniec. Z tego, co czytam, to chyba tylko ja nie planuję żadnego kursu...
my nie idziemy też

asia gratuluję zaręczyn

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-10-10 o 16:58
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:00   #690
Dotka90
Zakorzenienie

My idziemy na kurs nie po to, żeby mieć wyreżyserowany pierwszy taniec

Po prostu, trzeba nauczyć się tańczyć z różnymi osobami. Z osobistym TŻtem tańczymy jak chcemy, nawet jak nie w rytmie, to nam to idzie.

Ale przecież na weselu tańczy się z mnóstwem osób, więc wypadałoby jednak umieć choć trochę tańczyć..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości