Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 09:07   #3391
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
kurdę, chyba znowu coś mi się stało. tym razem z nogą, a dokładniej ze stopą. Boli mnie kość w stopie jak chodzę, mama mówi, że to może być nadwyrężenie..
Aga miała podobny problem z tego co pamiętam.
2 razy mnie taki ból dopadł.. wrzesien tamtego roku i w marcu tego.. za dużo obciążenia było.. teraz biegam stopniowo, większe przerwy robię, ale wtedy tak się załatwiłam, że przez 3 tygodnie nawet chodzenie sprawiło mi ból..

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema spamery witam przy kawusi

Ale mam nadrabiania
i ja ponadrabiam

hej
Ten tydzień był szalony, wstawanie o 6, cały dzień latania, kładłam się około 1 i rano powtórka, także wczoraj, jak wróciłam to zasypiałam na blacie w kuchni, dobrze, że dzisiaj odpocznę, miałam odespać, ale się obudziłam już.. zapierdziel mam niezły na uczelni, dziś reset, może po południu coś się wezmę, bo wcześniej chcę do sklepów wyskoczyćm bo tak to na nic nie ma czasu.
Nie mam czasu na podjadanie, nie myślę wcale o słodkim, nie jem już od bodajże 23.09 a czekoladami, chipsami, ciastkami kusili współlokatorzy
Tak myślałam, żeby jakiejś pracy dorywczej poszukać, nawet mogą być nocki, tak 2-3 dni, tylko nie wiem, gdzie tak potrzebują, muszę się rozejrzeć
Ajj brakuje mi Was i nie mogę być teraz non stop na bieżąco
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:26   #3392
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
i ja ponadrabiam

hej
Ten tydzień był szalony, wstawanie o 6, cały dzień latania, kładłam się około 1 i rano powtórka, także wczoraj, jak wróciłam to zasypiałam na blacie w kuchni, dobrze, że dzisiaj odpocznę, miałam odespać, ale się obudziłam już.. zapierdziel mam niezły na uczelni, dziś reset, może po południu coś się wezmę, bo wcześniej chcę do sklepów wyskoczyćm bo tak to na nic nie ma czasu.
Nie mam czasu na podjadanie, nie myślę wcale o słodkim, nie jem już od bodajże 23.09 a czekoladami, chipsami, ciastkami kusili współlokatorzy
Tak myślałam, żeby jakiejś pracy dorywczej poszukać, nawet mogą być nocki, tak 2-3 dni, tylko nie wiem, gdzie tak potrzebują, muszę się rozejrzeć
Nadrabiam ale pisać mi się coś nie chce

No to niezły masz zapie.r.dol ale są pozytywne aspekty- nie podjadasz, mało jesz (ale mam nadzieję, że nie za mało ) to pewnie lżej się czujesz i zobaczysz efekty na wadze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:31   #3393
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nadrabiam ale pisać mi się coś nie chce

No to niezły masz zapie.r.dol ale są pozytywne aspekty- nie podjadasz, mało jesz (ale mam nadzieję, że nie za mało ) to pewnie lżej się czujesz i zobaczysz efekty na wadze
czuję już po ciuchach, że jest luźniej, a to dopiero półtorej tygodnia staram jeść co te 4 godziny, bo automatycznie głodna się wtedy robię także, jak tak dalej pójdzie to za miesiąc, dwa będzie dobrze
idę i ja strzelę jakąś kawę 3 in 1, bo się nie wyspałam
Stary 2013-10-10, 09:40   #3394
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Siema spamery witam przy kawusi

Ale mam nadrabiania
U mnie mleko wyszło, kawy nie będzie

Cytat:
hej
hej
Będziesz mieć jeszcze siłę na pracę po nocach przy takim zapieprzu jak masz teraz?
Też się chcę rozejrzeć w końcu za pracą, ale na weekendy

Siema

Aleee mnie wszystko boli po wczoraj
Szkoda, że efektów tego bólu nie widać
Jeszcze godzina i spadam na podwójny wykład :nudy:

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:41   #3395
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

hej
hej,no nareszcie jakas dłuższa wiadomość
fajnie,że nie masz czasu na podjadanie,zawsze to jakiś plus

tak piszecie o tej kawie,że i ja pójdę sobie zrobić

Edytowane przez kasia77177
Czas edycji: 2013-10-10 o 09:42
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:43   #3396
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Obciełam włosy....jakieś 15-20cm w sumie sama chciałam bo zniszczone były ale i tak szkoda mi ich
Spotkałam koleżankę zachwycała się moim wygládem miło mi się zrobiło
Byłam na tej konsultacji i okazało się, że jednak nie mam 155cm a 156,5 niby 1,5cm a cieszy w PL nic nie przytyłam wyniki poròwnam wieczorem.
kochane wiecie ile powinno być tkanki tłuszczowej u kobiety?
Ile? to jakiej długości teraz masz włoski? Pokaż się
Nie dziwię się, że zachwyciłaś koleżankę bo cudownie wyglądasz
Haha, 1,5 cm, a jak poprawia humor
Poziom jest bardzo rozpięty (zależy od wielu czynników ) 19%-25%

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Też powinnam się wybrać, bo w domu to mam na tyle odwagi, żeby sobie wyrwać te włoski pomiędzy brwiami co by mi monobrew nie urosła , ale żeby jakoś wymodelować to się boję.
Ja też mam tendencję do monobrwi ale średnio się tym przejmuję jakoś bardzo nie rzuca się to w oczy ale przydałoby się pójść na jakąś regulację

Cytat:
słodkie chili Jak widać słodyczy jak się zawezmęto nie ruszę ale chipsy

Cytat:
Klikam, klikam, ale że już chodzę do szkoły to nie mam na bardzo czasu.
Rozumiem Ja staram się klikać jak najczęściej, nawet kompa nie wyłączam to tak biegam z doskoku robiąc różne rzeczy naraz ale Madzia spadła, a reszta ją goni a kisiej w ogóle wypadła z rankingu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-10-10, 09:44   #3397
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
A ja leżę od godziny ósmej i nadal żadnych badań nikt mi mi zrobił ściągają z rana człowieka, by ten potem bezczynnie leżał cholera mnie bierze!
Yyyyy, Poska

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 10 km biegu
Szaleniec

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43195655]Melduję 20km stacjonarnego[/QUOTE]

Kolejna

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam! Odpisałam na Wasze posty i wyłączyłam sobie przeglądarke
Wiele razy tak zrobiłam wQrfffienie niesamowite

Cytat:
Rzucasz kawę z mlekiem?

Oks
Rzuciłam całe szczęście, że lubię taką czarną

Obiecanki cacanki, a głupiemu radość ileż można było w oknie stać i Cię wyglądać

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
dostałam dziś pierwsze 100% z kartkówki z angielskiego nie ma to jak dobre rozpoczęcie studiów
Zdolniacha!

Cytat:
Dostałam @ Spóźnił się jeden dzień, martwiłam się
Co to jeden dzień mi to się tyyyyle spóźnia już mam dość

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
No co? Strwierdziłam że bez tapety czuje się jednak naga poza domem
Skąd ja to znam muszę mieć przynajmniej te moje wory pod oczami maźnięte podkładem, no i tusz do rzęs- to takie minimum coby nie straszyć
Stary 2013-10-10, 09:48   #3398
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
czuję już po ciuchach, że jest luźniej, a to dopiero półtorej tygodnia staram jeść co te 4 godziny, bo automatycznie głodna się wtedy robię także, jak tak dalej pójdzie to za miesiąc, dwa będzie dobrze
idę i ja strzelę jakąś kawę 3 in 1, bo się nie wyspałam
No to super dżaga się z Ciebie robi
3w1 by mi nie pomogło w postawieniu na nogi

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
U mnie mleko wyszło, kawy nie będzie
Samo nie wyszło napijże się czarnej ze mną haha ja już kończę, ale myślę nad kolejnym kubkiem

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
tak piszecie o tej kawie,że i ja pójdę sobie zrobić
Haha
Zrobiłaś już napad na Biedronkę czy po pracy śmigasz?
Stary 2013-10-10, 09:53   #3399
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem Ja staram się klikać jak najczęściej, nawet kompa nie wyłączam to tak biegam z doskoku robiąc różne rzeczy naraz ale Madzia spadła, a reszta ją goni a kisiej w ogóle wypadła z rankingu
ja też głosuję,no Madzia spadła...a Kisiej to już w ogóle nie widać...

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
3w1 by mi nie pomogło w postawieniu na nogi

Haha
Zrobiłaś już napad na Biedronkę czy po pracy śmigasz?
mi też 3 w 1 nie pomaga,dla mnie to napój kawowy

po pracy pójdęmoże coś dla mnie jeszcze zostanie
a Ty już byłaś?
Stary 2013-10-10, 09:57   #3400
agulaaaa
Zakorzenienie

Madzia też tak ze 2 dni bliżej weekendu bym chciała, ale nie wiem w czym szukac.. a nawet parę groszy bym zaraobiła to bym się cieszyła, bo na stypendium nie mam szans..

To 3 w 1 raczej dla smaku piję niż dla pobudzenia

Heroine dżagą chce być na sylwestra, jak my wszystkie
Stary 2013-10-10, 10:03   #3401
heroine86
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43197099]
Chciałam pokazać, ale jakoś na zdjęciu tak ładnie to nie wygląda
[/QUOTE]

Szkoda widzę, że wszystkie fryzjerów odwiedzają

Cytat:
To bardziej ja podkradam jej niż ona mi ale fakt, większy wybór ubrań i w razie czego możemy się nawzajem ratować jak nie mamy co ubrać
Haha coś czuje, że jeszcze sobie poczekam
Nono, nie wolno sie kłócić
A to ja jak poszłam pierwszy raz w liceum to od tamtej pory bywam w miarę regularnie Sama staram się utrzymywać brwi w ładzie, żeby (jak to Elsay określiła) nie mieć monobrwi i wyrywam to co gdzieś dziko urośnie , ale jednak raz na jakiś czas się wybieram do kosmetyczki żeby mi je poprawiła. Henne pierwszy raz robiłam chyba w zeszłym roku i sama nie odważyłabym się jej sobie położyć, więc też co którąś wizytę odświeżam kolor
Jakbym wiedziała czego szukać, to może bym coś dojrzała Gdyby mi wczoraj tego nie powiedziała to też bym powiedziała, że nie mam problematycznej
Ja też mamie podkradam ona ma tyle ciuchów z sh, że głowa mała a niektóre to takie perełki, że bym jej z chęcią zakosiła ale przecież się gapnie nawet jakby miała tego nie wiadomo ile to po jakimś czasie się zapyta: "a czy Ty przypadkiem nie masz mojej bluzki takiej czarnej, no tej z motywem kwiatka na lewym ramieniu?" nic nie przeoczy
Prędzej czy później jakiś przystojniak się trafi
Dobra kłótnia nie jest zła potem się fajnie godzi
Jesuuu tak czytam o Twojej pielęgnacji, że czuję się taaaka zaniedbana muszę iść do kosmetyczki
No tak, ciekawe co ja bym usłyszała na temat swojej cery bo jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Co to za pytanie? Ja jestem tak ładna naturalnie, że makijaż nie jest mi potrzebny

Nie chce mi się go w trakcie pracy poprawiać a świece się, to się gdzieś wytre i nie odczuwam potrzeby pięknienia się dla tych ludzi kupie sobie lanserski dres i będę chodzić w nim do pracy, pełen luz sama natura
I tak powinna mówić każda kobieta z tym, że mi to ciężko przychodzi

Dres górą!
Stary 2013-10-10, 10:04   #3402
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę naspamowałyście, ale dało się ogarnąć
Pod uczelnią na środku drogi jest je.bna dziura, przez którą zamknęli jeden parking. No i jadę sobie rano na taki inny (prawie spóźniona, bo 15 minut na przejeździe stałam a specjalnie wyjechałam wcześniej z domu żeby bez problemu znaleźć miejsce). Wjeżdżam na ten parking, oczywiście full i jeden ci.l stanął tak, że zajął dwa miejsca (jeszcze kilku takich inteligentów też było, a dobrze wiedzą jak jest u nas z parkingami). Auto mam nieduże to się wcisnęłam obok tego co zajął dwa miejsca, bo o tej porze już nigdzie miejsca nie znajdę, ale przy okazji nie zostawiłam zbyt dużego odstępu od następnego samochodu. No i wracam po zajęciach, siadam za kierownicą i widzę kartkę za wycieraczką "Zachowaj odstęp przy parkowaniu! Pamiętaj o drugim!" Co za wstyyyyd Aż mi głupio było, bo zawsze jak ci.lato zaparkuję to poprawiam, żeby było ładnie, a akurat tym razem nie miałam jak i musiałam trafić na takiego sąsiada
ale jaki wstyd :P nie miałaś gdzie zaparkować to kurde trzeba kombinować u nas też tak ciulowo stają, zajmując dwa miejsca wieczorem to jest mega problem z parkowaniem stanie taki jeden z drugim na linii na środku i ani z jednej, ani z drugiej strony nie idzie się wcisnąć

Cytat:
To dobrze bo mleko niezdrowe jest
A że niby kinderki to już takie zdrowe?

Cytat:
No do ust.
Trafić.
Lewą ręką.
Jedzenie.

Nie wiem o czym Ty myślisz, bo chyba nie o tym co ja

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Jeździłam na rowerek 10km ale mega bolą mnie łydki...
jak bolą to może przerwa by się przydała?
Stary 2013-10-10, 10:15   #3403
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Samo nie wyszło napijże się czarnej ze mną haha ja już kończę, ale myślę nad kolejnym kubkiem
Muszę na prawdę baaardzo kawy potrzebować, żeby bez mleka wypić Zostaje by zielonej i pokrzywie

Cytat:
Madzia też tak ze 2 dni bliżej weekendu bym chciała, ale nie wiem w czym szukac.. a nawet parę groszy bym zaraobiła to bym się cieszyła, bo na stypendium nie mam szans..
Może wykładanie towaru? Wiem, że do Rossmana tak przyjmują, tylko wtedy np trzeba przyjechać na 3 nad ranem W większych marketach może też tak działają

Cytat:
Ja też mamie podkradam ona ma tyle ciuchów z sh, że głowa mała a niektóre to takie perełki, że bym jej z chęcią zakosiła ale przecież się gapnie nawet jakby miała tego nie wiadomo ile to po jakimś czasie się zapyta: "a czy Ty przypadkiem nie masz mojej bluzki takiej czarnej, no tej z motywem kwiatka na lewym ramieniu?" nic nie przeoczy
Prędzej czy później jakiś przystojniak się trafi
Dobra kłótnia nie jest zła potem się fajnie godzi
Jesuuu tak czytam o Twojej pielęgnacji, że czuję się taaaka zaniedbana muszę iść do kosmetyczki
No tak, ciekawe co ja bym usłyszała na temat swojej cery bo jestem zadowolona
Dobrze, że mieszkam z Rodzicami i nie mam problemów z podkradaniem
No chyba, że tak Pewnie specjalnie się kłócicie, żeby później móc się pogodzić
Taa, to tak tylko brzmi Do kosmetyczki pójdę, ale żeby codziennie balsamu do ciała używać to już nie

Cytat:
ale jaki wstyd :P nie miałaś gdzie zaparkować to kurde trzeba kombinować u nas też tak ciulowo stają, zajmując dwa miejsca wieczorem to jest mega problem z parkowaniem stanie taki jeden z drugim na linii na środku i ani z jednej, ani z drugiej strony nie idzie się wcisnąć
Najlepsze, że wszyscy narzekają na brak parkingów, ale zamiast stawać normalnie się rozwalają jak tylko mogą A potem se możesz człowieku szukać miejsca i znajdować liściki za wycieraczką

Chciałam rozmrozić truskawki w mikrofali, a zamiast tego mam zupę

I 2 zytnie grzanki, 2 parówki z szynki, plasterek brie, pomidor, ogórek
II jogurt nat. z truskawkami, żurawiną (15g), wiórkami (10g) i orzeszkami b/s (15g)

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2013-10-10 o 10:16
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 10:16   #3404
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
jak bolą to może przerwą by się przydała??
Miałam 2 dni przerwy. Dziś mam parę spraw do załatwienia jak się wyrobie to skalpel zrobię

Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-10-10, 10:16   #3405
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Khem, khem ogłoszenia parafialne. Z racji, że jestem żarłok i nie potrafię jednego dnia wytrzymać, bez żarcia (dziś wpadła cola i takie poluszki z sezamem i cukrem ) to postanawiam za każdy grzeszek poskakać 5 minut. Może to i mało ale nawet po takim czasie mi serce staje a jakby sięnałożyło kilka grzeszków to zgon na miejscu. A że jestem leniem to może taka kara sprawi że nie będę tykać tego co nie trzeba. No dziękuję za uwagę i idę odbywać karę skakania.
na du.pę nie zaszkodzi paluszki jeszcze mogę wybaczyć, ale cola?!

Cytat:
człowieku błagam cię jeden dzień co to jest. Nigdy mi się chyba nie zdarzyło, żeby mieć dwa razy z rzędu cykl takiej samej długości.
Ja to samo obecnie to ja już się pogubiłam w liczeniu nie wiem, który dzień cyklu mam

Cytat:
ja też mam ogłoszenie parafialne-mam dziś chcicę na słodkie-@ się zbliża-nie dość,że chodziłam i podjadałam to wpadła kostka czekolady,galaretka w czekoladzie,4 lady fingersy z cukrem,łyżeczka nutelli i łyżeczka miodu gryczanego.............

od jutra już będzie dobrze-do pracy przygotowałam sałatkę z lodowej,papryki,sera feta,zabiorę też mój fit batonik własnej roboty i serek homo nat.
Aleś namieszała ale dobrze, że już dzisiaj grzecznie
Jakie batoniki robiłaś?

Cytat:
Melduję 60 min fitnessu (BPU)
Stary 2013-10-10, 10:17   #3406
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Zostawiłam gdzieś 300zł w aptece i rossmannie a i tak nie kupiłam wszystkiego
Coś mi się z kolanem stało boli bardzo przy schodzeniu ze schodów...chyba odpuszczę już z bieganiem do wylotu...
Co do wizyty - w sumie nie dowiedziałam się nic poza tym co wiedziałam. Ważenie, mierzenie i krótka konsultacja. Niestety namawiali na ich produkty, za 2 tygodnie 130zł... Oczywiście nie kupiłam bo zależało mi na badaniu tylko
Porównanie:
Styczeń 2012
fat 31,5%
fat mass 19,2kg
Październik 2013
fat 19%
fat mass 9,61kg

Tak więc straciłam prawie 10kg tłuszczu
Ogólnie optymalna ilość tkanki tłuszczowej u mnie to 12,07 a ja mam 9,61 Czyli jestem na -2,46
Nie wiem jak to możliwe bo na brzuchu mam tłuszcz i udach no ale i tak się cieszę
Niestety od hormonów zatrzymała mi się woda w organizmie i mam jej aż 3,2kg za dużo
Sikorka, wynik zwala z nóg dokonałaś rzeczy wielkiej
No niezłe zakupy i pewnie jeszcze coś dokupisz
Uważaj na kolanko, z tym nie ma żartów

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
kurdę, chyba znowu coś mi się stało. tym razem z nogą, a dokładniej ze stopą. Boli mnie kość w stopie jak chodzę, mama mówi, że to może być nadwyrężenie..
Pewnie coś sobie naciągnęłaś odpuść treningi żeby nie przedobrzyć

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
Melduje godzinkę fitnessu W dalszym ciągu mam ciężkie dni W dodatku bardzo mnie wkurza to, że nie widać efektów ćwiczeń (bo ja bym chciała aby 6kg spadło z dnia na dzień )
Za fitness
Każda by tak chciała

Cytat:
Witam z rana
Nadal żyję xxD
Siema zrobili Ci w końcu te badania?
Stary 2013-10-10, 10:20   #3407
kisiej25
Tajka

Cytat:
:

Siema zrobili Ci w końcu te badania?

Tak. Robili całą noc prawie, co dwie godziny i nad ranem. Teraz znowu do wieczora mam ''wolne'' i powtórka z rozrywki. Ale jutro już wracam i mam nadzieję, że z jakimiś odpowiedziami...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 10:24   #3408
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
po pracy pójdęmoże coś dla mnie jeszcze zostanie
a Ty już byłaś?
Ja dopiero wieczorem będę miała możliwość mam nadzieję, że jeszcze coś i dla mnie zostanie

Cytat:
Heroine dżagą chce być na sylwestra, jak my wszystkie
Sie wie będziemy!

Cytat:
Muszę na prawdę baaardzo kawy potrzebować, żeby bez mleka wypić Zostaje by zielonej i pokrzywie
Ja bym bez kawy nie wydoliła za bardzo kocham ten smak żadne zielone i pokrzywy mi tego nie zastąpią

Cytat:
Dobrze, że mieszkam z Rodzicami i nie mam problemów z podkradaniem
No chyba, że tak Pewnie specjalnie się kłócicie, żeby później móc się pogodzić
Taa, to tak tylko brzmi Do kosmetyczki pójdę, ale żeby codziennie balsamu do ciała używać to już nie
No, są jakieś plusy
Nie no, aż tak to nie
Haha, ja o balsamie to sobie przypominam od wielkiego święta w lecie jeszcze jak Cię mogę, ale w zimie.... za zimno mi na takie ekscesy

Cytat:
Najlepsze, że wszyscy narzekają na brak parkingów, ale zamiast stawać normalnie się rozwalają jak tylko mogą A potem se możesz człowieku szukać miejsca i znajdować liściki za wycieraczką

Cytat:
Chciałam rozmrozić truskawki w mikrofali, a zamiast tego mam zupę
trzeba było se koktajl zrobić
Stary 2013-10-10, 10:25   #3409
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może wykładanie towaru? Wiem, że do Rossmana tak przyjmują, tylko wtedy np trzeba przyjechać na 3 nad ranem W większych marketach może też tak działają
o czymś takim myślałam
Stary 2013-10-10, 10:27   #3410
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

Aleś namieszała ale dobrze, że już dzisiaj grzecznie
Jakie batoniki robiłaś?
oj,namieszała,ale jakoś tam mam przed @ chcicę na słodkie muszę się opanować,bo w sobotę i niedzielę nie wejdę w sukienki
batoniki z płatków owsianych, dojrzałego banana + jakieś bakalie,które miałam pod ręką,orzechy włoskie,do tego troszkę miodu i 20 min. w piekarniku
Stary 2013-10-10, 10:51   #3411
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
Melduje godzinkę fitnessu W dalszym ciągu mam ciężkie dni W dodatku bardzo mnie wkurza to, że nie widać efektów ćwiczeń (bo ja bym chciała aby 6kg spadło z dnia na dzień )

Cytat:
hej
ależ miałaś pracowity tydzień!
za brak słodkości

hej hej
zaraz się zbieram i jadę załatwiać co muszę
jak wrócę, to od razu napiszę jak poszło

miłego dnia
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 11:31   #3412
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dawno mnie tu nie było. Pamietacie mnie jeszcze?

Cały czas nie mam dostępu do neta, ale nie dlatego przestałam się udzielać... Mój tata 9 lipca miał poważny wypadek rowerowy. Uderzył głową w kostke brukową, stracił przytomność, musiał szybko mieć operacje głowy bo zrobił mu się krwiak w mózgu, kości czaszki musiał mieć usunięte, długo leżał w śpiączke w stanie krytycznym a jak się wkońcu wybudził to nas nie poznawał, nie mówił, nie ruszał sie... Na dzień dzisiejszy cały czas jest w szpitalu, nie chodzi, sam nie siedzi, sam sie nie naje, trzeba się nim opiekować, musi ćwiczyć żeby zacząć normalnie funkcjonować... Ogólnie jest poplątany psychicznie. Są dni że nas nie poznaje, majaczy po nocach. To jest jakiś koszmar. Człowiek który tyle w życiu dla mnie zrobił już nie istnieje. Sama wpadłam znowu w depresje bo nie jestem wstanie mu pomóc... Długa droga przed nami bo nie wiadomo czy kiedykolwiek dojdzie do siebie... (Znowu ryczę)

Z moją wagą jest różnie, ale mimo wszystko jakoś ją trzymam. Obecnie na liczniku 67kg a było już jeśli dobrze pamiętam 63kg. Nie przejmuje się tym aż tak bo mam ważniejsze sprawy na głowie....

Naprawde chciałabym nadrobić całość, ale nie jestem wstanie cofnąć się kilka wątków wstecz...

A to dla Was kochane ogólnie za Wszystko

Madzia za priv
kochana
kurcze przez ta jesien jem za duzo slodyczy ale dzisiaj czysto poki co
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 11:34   #3413
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Robili całą noc prawie, co dwie godziny i nad ranem. Teraz znowu do wieczora mam ''wolne'' i powtórka z rozrywki. Ale jutro już wracam i mam nadzieję, że z jakimiś odpowiedziami...
To trzymam

Cytat:
oj,namieszała,ale jakoś tam mam przed @ chcicę na słodkie muszę się opanować,bo w sobotę i niedzielę nie wejdę w sukienki
batoniki z płatków owsianych, dojrzałego banana + jakieś bakalie,które miałam pod ręką,orzechy włoskie,do tego troszkę miodu i 20 min. w piekarniku
Ja ostatnio też mieszam różne rzeczy w ogóle więcej jem
Mniam mniam, muszę i ja takie zrobić

Cytat:
zaraz się zbieram i jadę załatwiać co muszę
jak wrócę, to od razu napiszę jak poszło

miłego dnia
Powodzenia w załatwianiu spraw i również miłego dnia życzę

Ja niedawno śniadanie wszamałam zaraz idę się ogarnąć i zacząć pakowanie bo TŻ wróci z pracy, a ja będę w ciemnej
Stary 2013-10-10, 13:24   #3414
kisiej25
Tajka

Na obiad dzisiaj dostałam makaron z jakimś sosem, mięso jakieś w grubej warstwie mąki i surowke z czerwonej kapusty plus zupę ogorkowa. Zjadłam kapuche i zupę. Mam nadzieję, że mama coś zdrowego przywiezie po południu o_o

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

A i nie jadlam dziś nic białkowego nie licząc jajka na śniadanie...ayayay

Stary 2013-10-10, 14:15   #3415
heroine86
Zakorzenienie

kisiej nie przejmuj się, w końcu jesteś w szpitalu wrócisz do domu to będziesz jeść zdrowo

No ja już ogarnięta trochę spakowana też czekam na TŻ-ta to jakoś sprawniej to pójdzie

Kawkę piję
Stary 2013-10-10, 14:15   #3416
kisiej25
Tajka

Jednak mi nie przywiezie...
Kolejny dzień przy ok. 700 kaloriach. Masakra jakaś. Ale nie narzekać nie narzekać. Dwa takie dni jeszcze zdrowego, jak ja, człowieka nie zabiły

Stary 2013-10-10, 14:24   #3417
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja już ogarnięta trochę spakowana też czekam na TŻ-ta to jakoś sprawniej to pójdzie

Kawkę piję
która to już kawka?
ja dziś 2 kawki i 2 kubki mojej herbatki ziołowej
zjadłam już wszystko co miałam do pracy jeszcze 1,5 h i będę w domku

to dziś świętujecie z TŻem?
Stary 2013-10-10, 14:36   #3418
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
która to już kawka?
ja dziś 2 kawki i 2 kubki mojej herbatki ziołowej
zjadłam już wszystko co miałam do pracy jeszcze 1,5 h i będę w domku

to dziś świętujecie z TŻem?
Druga i jedna herbata zielona... mało piję
jeszcze jutro i weekendzik

Tak zastanawiamy się czy nie iść dzisiaj gdzieś na miasto bo w sumie to baaardzo dawno nigdzie nie byliśmy, bo nie ma czasu... no nie wiem no ewentualnie będzie wieczorek z kolacją i winkiem w domku
Stary 2013-10-10, 15:39   #3419
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia w załatwianiu spraw i również miłego dnia życzę
dziękuję! i wiecie co?

UDAŁO SIĘ!!!

angielski nadal B2 i włoski A1

W ogóle jaka akcja! Wchodzę do Dziekanatu i akurat trafiłam na zastępcę kierowniczki (kierowniczka to taka su.cz, a on jest spoko) Pyta się o nazwisko, podaję mu (dziewczyny, które mają mnie na facebooku kojarzą moje nazwisko) a on na to: "oooo, taki aniołek z Pani, hę? " Szuka tego mojego podania, patrzy i ze smutną miną mi je podaje "no niestety, nie udało się " no to ja załamka, czytam co mi tam napisali w tej odpowiedzi i widzę "wyrażam zgodę; proszę o przepisanie do grupy Z I 9, ang B2, wł A1" WTF!? myślę sobie, no jaja sobie ze mnie robi! pytam się go, czy to znaczy, że odrzucili podanie, czy co? a on, że tak, że odrzucili... patrzy się na mnie i czeka aż wyjdę, ale ja nadal drążę temat mówię "no ale to ja tego nie rozumiem! tu jest napisane, że została wyrażona zgoda"... wziął jeszcze raz to podanie, czyta i "O KUR.DE, faktycznie! ja Panią baaardzo przepraszam, musiałem nie zauważyć! no okulary sobie muszę kupić! taka gapa ze mnie!" skserował mi to i musze z tym iść do starych i nowych wykładowców
eheh, się umie podania pisać
teraz muszę się skontaktować z ludźmi z tej grupy i dowiedzieć co wgl robią

ALE SIĘ CIESZĘ koniec szwaba z dziwnym gościem
tylko angla mi szkoda, bo babka świetna (no i te 100% z kart... ) ale już nie narzekam! idę się cieszyć

Edytowane przez blaszok
Czas edycji: 2013-10-10 o 15:41
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:42   #3420
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję! i wiecie co?

UDAŁO SIĘ!!!
Angielski nadal B2 i włoski A1

W ogóle jaka akcja! Wchodzę do Dziekanatu i akurat trafiłam na zastępcę kierowniczki (kierowniczka to taka su.cz, a on jest spoko) Pyta się o nazwisko, podaję mu (dziewczyny, które mają mnie na facebooku kojarzą moje nazwisko) a on na to: "oooo, taki aniołek z Pani, hę? " Szuka tego mojego podania, patrzy i ze smutną miną mi je podaje "no niestety, nie udało się " no to ja załamka, czytam co mi tam napisali w tej odpowiedzi i widzę "wyrażam zgodę; proszę o przepisanie do grupy Z I 9, ang B2, wł A1" WTF!? myślę sobie, no jaja sobie ze mnie robi! pytam się go, czy to znaczy, że odrzucili podanie, czy co? a on, że tak, że odrzucili... patrzy się na mnie i czeka aż wyjdę, ale ja nada drążę temat mówię "no ale to ja tego nie rozumiem! tu jest napisane, że została wyrażona zgoda"... wziął jeszcze raz to podanie, czyta i "O KUR.DE, faktycznie! ja Panią baaardzo przepraszam, musiałem nie zauważyć! no okulary sobie muszę kupić! taka gapa ze mnie!" skserował mi to i musze z tym iść do starych i nowych wykładowców
eheh, się umie podania pisać
teraz muszę się skontaktować z ludźmi z tej grupy i dowiedzieć co wgl robią

ALE SIĘ CIESZĘ koniec szwaba z dziwnym gościem
tylko angla mi szkoda, bo babka świetna (no i te 100% z kart... ) ale już nie narzekam! idę się cieszyć
ha ha,super Aniołku,że się udało
heh,siedzi taki na stołu i nawet nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem dobrze,że przeczytałaś przy nim tę decyzję i wyjaśniłaś sytuację
a co do tych 100 % to jeszcze pewnie nie raz będziesz mieć tyle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości