|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
haha w przerwach na drzemki albo zabawę sorrki nie wyrobię się, jeszcze łazienka czeka a czasu brak. ide kończyć obiad.
|
|
#2492 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo my się zgrałyśmy. A najgorsze że oczytałam się o rozszerzaniu diety, forum przecież jest a i tak zrobiłam inaczej niż miałam zrobić i zamiast odczekać to dawałam wszystko do jedzenia.Chyba muszę zaopatrzyć się w to wapno, ciekawe czy jest bezsmakowe? Boję się teraz dać z bananem żeby znowu coś go nie uczuliło. A u was jak? Przechodzi? Cytat:
daj maila na priva
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, doszło Jezu, ja dziś wymiękam- takiego rozdarciucha jak dzis to nie pamiętam, wszystko jest na nie, ciągle tylko bek- łeb mi już peka
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-10-10 o 15:51 |
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze nie raz walnie a potem sie przewróci chyba ze siedzisz cały czas na wyciagniecie reki i na niego patrzysz
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
Cóż się na tym forum wyprawia? Nie łapie o co chodzi z tym obgadywaniem na pw? Jakaś patologia tu się szerzy
![]() Mi tez dzisiaj przyszły książeczki, ale zapakowane dosłownie jak jajko były, kilka warstw kartonów. Polecam sprzedawcę Aros_pl bo już kolejny raz wszystko odbyło się szybciutko i bezproblemowo. Zamawiałam dla nas i na prezent. Dla Hani takie zamówiłam:
|
#2496 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też... heh...
hehe. nie ma za co. dla mnie to oczywiste. gdyby nie to żelazo niziutkie to karmiłabym jak Nestelle ![]() Cytat:
(odkryłam dziś w mojej dziwnej komórze, po dwóch latach użytkowania, "detekcję uśmiechu" - dla mnie duże WOW, ja jestem dzieckiem PRLu )Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo, proszę o recenzję "Na podwórku". Znaczy czy Hani się widzi ![]() Bura Kurka
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak wygladaja w srodku te Kaczuszka, Rybka, Pilka i na Podworku? wygladaja ciekawie, i jaka tresc, sensowna? ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moderna, na www.bajkizbajki.pl możesz zobaczyć chyba 3 pierwsze strony bajeczek ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- (tak wali nożynami, że wszystkie pozrywał...)Z czasów gdy pani od rehabilitacji zadała nam (za)interesować synka stopami
|
|
|
#2499 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Bura Kurka (Piłka) - tekst Hani sie podoba, ale rysunki wg niej mało ciekawe, słuchała raczej. Na podwórku - bardzo się podoba, kolorowe rysunki, do tego zagadka na każdej stronie Kaczuszka, Rybka (Seria Moj przyjaciel) - fajne książeczki, mamy już kilka, wszystkie z podobnym tekstem - krotką historyjką o zwierzaku i ładne obrazki Moderna wrzucam Ci fotkę losowo wybranych stron
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja moge tylko kupic z rekomendacji, na zywo nie mam jak ich niesttey jak zobaczyc :/ dlatego jak cos polecacie to piszcie ![]() wstawiam nasze tytuly
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-10 o 17:10 |
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- aż miło popatrzeć (prosiaczek na diecie powstała książka o mnie???? )
|
|
|
#2504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to mój na razie lubi tylko książki jeść
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
Czy na telefonie nie wyświetlają się zdjęcia? Bo tak o zdjęciach piszecie a u mbie nic nie widać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2506 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
a -
![]() kurde nie jestes ....ja sobie przypomnialam ze Ninke wozilam jak miala mniej niz 6 mies. ale to po grecji -ladne drogi.a T.duzy - idealny do tego wozka a na focie jaaaaki usmiech Cytat:
![]() mi sie wydaje ze jesli pewnie siedzi -to na jakis tam krotki czas moze .... ale krotko(lepsze sa takie foteliki ktore mozna zrobic na lezaco troszke Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
najpierw fochy teraz wredne ploty . ja sie nie zgadzam -nie dajmy sie sklocic . wszystko ma byc jawne . niech Strippi mowi kto i co i jak -albo nie ma tematu .takie podpuszczanie nie ma sensu . Cytat:
po co ? bo ten "ktos" nie ma co robic .... Cytat:
(u mnie wszedzie -doslownie -wszedzie walajace sie ciuchy , nie prasuje ,pelno prania(tu akurat moge sie tlumaczyc ze codziennie piore ale brudy nie znikaja),nie odkurzone ,niepozmywane ,i nic w ogole nie zrobione -caly dzien mnie nie ma a jak mnie nie ma to nie widze balaganu wiec sprzatac nie trzeba )Cytat:
)Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2507 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ale niespodzianka - wchodzę na forum, a tu 4 strony do przeczytania Przeczytałam jedną, a tu kolejna doszła Jak za dawnych czasów ![]() Postanowiłam więc coś napisać, bo nie wiem, czy zdążę dziś wszystko nadrobić; jestem "we wczoraj wieczór" ![]() My dziś w końcu do parku poszliśmy, nakarmiłam jak zwykle kaczki Pogoda super, taka klasyczna jesień, fajnie pachnie ![]() Cytat:
I zgadzam się z drugą częścią wypowiedzi. Na razie, jak Krzyś mnie klepie po ręku, to nie robię nic, najwyżej odsuwam Mu rękę, bo niby co mogłabym zrobić? ![]() Magiczna dyszka przekroczona ![]() Cytat:
, będzie dobrze! Czasem trudno ustrzec się przed takimi rzeczami, każdemu może się zdarzyć Cytat:
To bym dała plamę na czyimś ślubie... ![]() Cytat:
![]() Dziś smażyłam naleśniki, Krzyś z TŻ w pokoju i tak sobie myślałam, że fajnie by było, gdyby K. przyszedł sam do mnie Ale to jeszcze trochę Szczególnie, że mamy długi przedpokój ![]() No i na razie nici z nadrabiania, bo Książę się obudził
|
|
#2508 |
|
MBZ♥
|
Moderna dziękuję
jak znajdziesz coś na temat tych z 2012 to daj znaćPani, Torres jest bardzo Przystojny ![]() Oldzinx ![]() Bzinko zapisuję sobie tego sprzedawcę dzięki![]() Nestelle znowu pierzesz? ![]() Ja z zamawianiem muszę poczekać bo dumna Babcia-bibliotekarka zresztą ma przywieść Roszpunce zestaw książek Pospacerowałyśmy nogi mi włażą do zaliczyłam też kosmetyczkę, Roszpunka grzeczna
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
o co caman?
Miałam nadrabiac, ale nie dałam rady-jak zwykle tylko 2 ost. strony zaraz przelece![]() U nas dalej mega katar i bylismy u lekarza-osluchowo czysto, zebów c.d. Waga o dzwio 10400g czyli tylko 20dag na plusie w ostatnim miesiacu. Zatem mój Miszelinek już tak nie przybiera, ale fałdziochy są dalej. Poza tym ostatnio p. dr usłyszała szmer w serdeuszku, a jak bylismy w szpitalu to jeden lekarz tez slyszal chwile i mamy skier do kardioga-mam andzieje, ze to fizjologiczne i nic powaznego... Nic to ide nadrabiac choc ze 2 stronki ;* |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
nie .ale powinnam ....
babcia bibliotekarka mowisz ...? ekstra za kosmetyczke Cytat:
i kciuki za serduszko -oby nic nie wyszlo ![]() a! Pani bo nie odpowiedzialas ..... jak T.reaguje na dziury jezdzac w takim wozie ? nie telepie go zbyt? bo to jednak plastikowe kolka.....
|
|
#2511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój gRoszek jest malutki, bo Ty masz non stop skalę porównawczą. nawet dwie skale ![]() Cytat:
hehe kto się zdziwił najbardziej? no i serduszkowe wsparcie!!!!! Cytat:
ale też się zastanawiałam nad tymi mikrowstrząsami i mu zapodałam aniołki pod głowę (hehe również po to by przykryć różowe elementy wózka).
|
|
|
#2512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pralka codziennie leci Tona prasowania czeka na lepsze czasy. Szczerze odkąd jest Kubcio to prasuję większośc jego ciuchów, a z naszych znacznie mniej.Cytat:
|
||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Według informacji, które firma Vulli dostarczyła sprzedawcom, wszystkie egzemplarze zyrafy Sophie z partii dostepnej w sprzedaży przed 20.12.2011 r., zostana bezplatnie wymienione na nowe produkty wyprodukowane w okresie od marca 2012 roku. Wedlug producenta produkcja w miedzy czasie zostala tak zmieniona, że jest zgodność z prawem niemieckim. Pierwsza nowa partia ruszyla do sprzedazy 20 Grudnia 2011r., druga partia w okresie od marca 2012 r. Uwaga: numer serii znajduje się na wewnętrznej stronie lewej nogi. Nowe i nieszkodliwe produkty powinny miec numery partii od 321230 i od 321300.
|
|
#2516 |
|
MBZ♥
|
Klementynko mocne
za serduszko![]() Moderna wielkie dzięki Nestelle mam nadzię, że Roszpunka odziedziczyła po nas miłość do książek Oldzinx wapno jest smakowe i słodkie ![]() Despa ![]() Tasia j a nie wiem czemu przeczytałam zamiast nakarmiłam kaczki to polowałam Demeter ja lubię prasować ale teraz mam zaległości i jakaś niemoc mnie dopadła
|
|
|
|
#2517 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2518 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
Ale się rozpisalyscie. My jedziemy. Moderna, gazety, aby pojemniczki dłużej zimno trzymały. Kasia, tak, ta doktorka ma sporo dzieci. Przyszła wtedy zapoznać się z nowymi i dokumentacją. |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

maja szczescie, ze nie uszkodzone 

Słoiczek za słoiczkiem, ciągle coś nowego, bez odczekania. Ale teraz już wiemy co i jak
albo my się zgrałyśmy. A najgorsze że oczytałam się o rozszerzaniu diety, forum przecież jest a i tak zrobiłam inaczej niż miałam zrobić i zamiast odczekać to dawałam wszystko do jedzenia.
05.07.2008 

)
, będzie dobrze!