Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 18:01   #481
barylka666
Zadomowienie

Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
O to mój tekst A TŻ też mówi tak Jak odpalę lapka to pokaże wiesz gdzie
I zdjęcia włosowe pooglądam Twoje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

To czekam

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:25   #482
happyday1901
Przyczajenie

Cytat:
Witaj
Hmm.. a jakie były włosy po tych dwóch ampułkach ? Od jutra w Biedronce te ampułki są w fajnej cenie, więc może bym kupiła
fajne widze już minimalną poprawe, nie są takie napuszone, ja je właśnie w Biedronce kupiłam
happyday1901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:41   #483
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mulankasia Pokaż wiadomość
Tak słyszałam o tym, żeby dodać odzywkę. Już mam przygotowaną.

Zdecydowałam się na hennę w kolorze brązowy orzech. W weekend będę walczyć

Niby tak, ale jak dla mnie np jasny brąz wydawał się taki za ciepły, wpadający w rudości. Ale to też zależy od koloru bazowego.
Ale czy henna jasny brąz to nie jest czasem ciepły odcień? Z tego co wiem, to zimny jest np. orzechowy brąz.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez _Remember Pokaż wiadomość
Ja z Ciebie też jestem dumna!

Kupiłam przed chwilą siemie lniane i taką aksamitną gumkę do związywania włosów do spania, nie wiem jak ją opisać
Welurową chyba?Zgadłam?

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Jutro chcę pierwszy raz spróbować olejowania na odżywkę jak Wy to robicie? Nakładacie odżywkę i czekacie aż trochę wchłonie i dopiero wtedy nakładacie olej czy zaraz po nałożeniu odżywki aplikujecie olej?
Ja po odżywce od razu nakładam olej i jestem zadowolona z tej metody.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka22 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!
Pedzicie i to ostro. Ja mam dzisiaj w planach maskę Placenta przed myciem i odzywkę Nivea po myciu-jej zapach poprostu jest boski

Nie przyszło jeszcze moje zamówienie z ZSK. We wtorek napisali, że paczka wysłana, dopłaciłam do kuriera a tu nic.
Czy u nich zawsze to tak długo trwa???
Też zamawiałam coś z tej strony, ale nie pamiętam, aby były jakieś problemy.
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:48   #484
_Remember
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość

Welurową chyba?Zgadłam?.
O właśnie Brakowało mi tego słowa

24.10.2019
_Remember jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:50   #485
Sansetka
Przyczajenie

Hej Dziewczyny. Jeśli można to dołączę i ja Może z Waszą pomocą uda mi się doprowadzić moje włosy do formy. Może zacznę od "przedstawienia" moich włosów Otóż włosy mam długości do łopatek, blond, wydaje mi się, że średnioporowate, nigdy nie farbowane po całości - ze trzy razy zrobiłam jedynie jaśniejsze pasemka, ale w niewielkiej ilości. Dosyć długo katowałam je jednak podkręcaniem na szczotce, suszyłam oczywiście gorącym nawiewem. Teraz suszarki staram się nie używać, ale czasami jednak zdarza się, że coś wypadnie i wtedy bez suszarki ani rusz. Bardziej świadomą pielęgnację rozpoczęłam w lipcu tego roku, ale do prawdziwego włosomaniactwa jeszcze mi daleko, bo wielu rzeczy jeszcze nie ogarniam. Moja pielęgnacja wygląda następująco: staram się olejować włosy co mycie, czyli co dwa dni. Nakładam wtedy olej na suche włosy (z tych, które próbowałam najlepiej spisuje się oliwa z oliwek, olej sezamowy i olej arganowy), po około dwóch godzinach nakładam maskę (używam masek Biovaxa- ta do blond włosów nie robiła nic, keratyna & jedwab oraz proteiny mleczne spisują się średnio, najbardziej lubię tę z olejem arganowym) i po jakiś 45 minutach zmywam szamponem do włosów blond także Biovaxa. Potem nakładam odżywkę Garniera AiK. Stram się żeby włosy wyschły same. Końcówki zabezpieczam serum A+E biovaxa. W najbliższym czasie planuję kolejne podcięcie włosów o kilka cm żeby zejść z cieniowania, które chyba mi nie służy. Widzę poprawę w "jakości" moich włosów, ale nie są to efekty zadowalające - poniżej załączam fotkę z czerwca i października. Czy mogłybyście mi doradzić czy moja pielęgnacja jest poprawna? Co powinnam zmienić żeby włosy były w lepszej kondycji? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (180,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (113,0 KB, 28 załadowań)
Sansetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:54   #486
Amalia1989
Rozeznanie

Jutro idę zaszaleć w Biedronce Nie wiem czy kupię tam odżywki z Garniera, bo AiK miałam, a ta żurawinowa i piwna nie podejdzie mi ze względu na skład. Na razie unikam alkoholu i IPA, żeby po raz kolejny nie kupić entego bubla. A jeśli to IPA szkodzi moim włosom, to wychodzi na to,że nawet wtedy, kiedy jest po substancji zapachowej.

Z moich zbiorów pozostał tylko szampon Cari i przeciwłupieżowy Cien oraz resztka odżywki marki sklepu E.Leclerc. Powinnam się leczyć, bo użyłam tej odżywki z 3 razy? i już tyle jej ubyło. Resztę zużyję inaczej, bo zauważyłam, że mi szkodzi (zawiera IPA). Ale jest to dobra odzywka .

Dziś kupiłam:
- szampon przeciwłupieżowy Pollena Savona, Trzy Zioła za 6.30;
- starą sprawdzoną odżywkę Ziaję do włosów tłustych za 5.20 (najgorsza z ziajowych wg wizażu, ale dla mnie jest hitem);
- starą sprawdzoną odżywkę Ziaji z czarną rzepą (z tego co pamiętam trochę gorszą od powyższej, ale innych nie było, ale i tak jest dobra).

Po prostu, mam już dość bubli, dlatego powracam do Ziaji. A jeśli coś kupię nowego, to w mniejszych ilościach i przy asyście Ziaji
Stary 2013-10-10, 19:01   #487
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Hejo
Ja dojrzalam do pewnej decyzji. Jak mi sie ten kolor zmyje kupuje henne Khadi w odcieniu chlodnego brazu.
Moze w sobote w biedrze tez sie skusze na odzywke Garnier a i k. Mialam kiedys i byla super.
Mam przetluszczone wlosy a zwladzcza grzywke od tej wczorajszej maski drozdzowej bo za duzo oleju mi sie do niej chlapnelo, jeszcze dodalam do niej skrobii. Wlosy sa przeciazone.

Kupilam wczotaj w rosie Bd kopf bis fuss dla dziecia ale sprobuje nim myc wlosy.
Dorwalam tez fajny bronzer z wibo.
Dzis na nic sprobuje tej wcierki z kozieradki bo na razie uzywalam jej jako toniku.

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:06   #488
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczyny. Jeśli można to dołączę i ja Może z Waszą pomocą uda mi się doprowadzić moje włosy do formy. Może zacznę od "przedstawienia" moich włosów Otóż włosy mam długości do łopatek, blond, wydaje mi się, że średnioporowate, nigdy nie farbowane po całości - ze trzy razy zrobiłam jedynie jaśniejsze pasemka, ale w niewielkiej ilości. Dosyć długo katowałam je jednak podkręcaniem na szczotce, suszyłam oczywiście gorącym nawiewem. Teraz suszarki staram się nie używać, ale czasami jednak zdarza się, że coś wypadnie i wtedy bez suszarki ani rusz. Bardziej świadomą pielęgnację rozpoczęłam w lipcu tego roku, ale do prawdziwego włosomaniactwa jeszcze mi daleko, bo wielu rzeczy jeszcze nie ogarniam. Moja pielęgnacja wygląda następująco: staram się olejować włosy co mycie, czyli co dwa dni. Nakładam wtedy olej na suche włosy (z tych, które próbowałam najlepiej spisuje się oliwa z oliwek, olej sezamowy i olej arganowy), po około dwóch godzinach nakładam maskę (używam masek Biovaxa- ta do blond włosów nie robiła nic, keratyna & jedwab oraz proteiny mleczne spisują się średnio, najbardziej lubię tę z olejem arganowym) i po jakiś 45 minutach zmywam szamponem do włosów blond także Biovaxa. Potem nakładam odżywkę Garniera AiK. Stram się żeby włosy wyschły same. Końcówki zabezpieczam serum A+E biovaxa. W najbliższym czasie planuję kolejne podcięcie włosów o kilka cm żeby zejść z cieniowania, które chyba mi nie służy. Widzę poprawę w "jakości" moich włosów, ale nie są to efekty zadowalające - poniżej załączam fotkę z czerwca i października. Czy mogłybyście mi doradzić czy moja pielęgnacja jest poprawna? Co powinnam zmienić żeby włosy były w lepszej kondycji? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
Cześć! Jesteś na dobrej drodze. Nie bój się suszyć chłodnym nawiewem. Widać na zdjęciu dużą poprawę Tylko włosy troszkę dziwnie sterczą. Ja mam podobnie, kiedy użyję szkodzącej włosom odzywki.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Hejo
Ja dojrzalam do pewnej decyzji. Jak mi sie ten kolor zmyje kupuje henne Khadi w odcieniu chlodnego brazu.
Moze w sobote w biedrze tez sie skusze na odzywke Garnier a i k. Mialam kiedys i byla super.
Mam przetluszczone wlosy a zwladzcza grzywke od tej wczorajszej maski drozdzowej bo za duzo oleju mi sie do niej chlapnelo, jeszcze dodalam do niej skrobii. Wlosy sa przeciazone.

Kupilam wczotaj w rosie Bd kopf bis fuss dla dziecia ale sprobuje nim myc wlosy.
Dorwalam tez fajny bronzer z wibo.
Dzis na nic sprobuje tej wcierki z kozieradki bo na razie uzywalam jej jako toniku.

Miałam BDKbF i jest to stały bywalec mojej kosmetyczki. Najlepszy do mycia twarzy i włosom też krzywdy nie zrobił, ale jest taki "tępy", dlatego wolę go do twarzy używać.

Ja też od dawna mam w planie przefarbować się henną na brąz. Widzę,że mamy opozycję blond-brąz.

Edytowane przez Amalia1989
Czas edycji: 2013-10-10 o 19:08
Stary 2013-10-10, 19:12   #489
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
To czekam
Szału nie ma, jak mi się podobały to rozmiaru nie było albo dziwnie odstawały i wgl, ech tam. W końcu coś wybrałam, chociaż nie takie jak plamowałam
Cytat:
Napisane przez happyday1901 Pokaż wiadomość
fajne widze już minimalną poprawe, nie są takie napuszone, ja je właśnie w Biedronce kupiłam
Hmm..może i się skuszę ;>
Stary 2013-10-10, 19:22   #490
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Szału nie ma, jak mi się podobały to rozmiaru nie było albo dziwnie odstawały i wgl, ech tam. W końcu coś wybrałam, chociaż nie takie jak plamowałam
Ja zawsze mam tak, że kupię coś innego niż chciałam

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:45   #491
_Remember
Rozeznanie

Mam nadzieje, że moje włosy nie będą obciążone, bo sporo odżywek dzisiaj użyłam
Przed myciem nakremowałam końcówki
Umyłam odżywką jajeczną z Joanny (nie lubię jej, szybciej ją zużyję jeśli będę jej używać zamiast szamponu )
Potem nałożyłam nowy Garnier AiK, a na skórę głowy Natur Vital przeciw wypadaniu
Na koniec Joanna miód i cytryna na końcówki bez spłukiwania (ostatnio staram się je dociążać, nienawidzę jak są takie lekkie, bo wtedy wydaje się, jakby ich nie było wcale)
Jeszcze czeka mnie tylko jedwab i ewentualnie eliksir ziołowy z GP jako wcierka.

Szkoda, że przy takiej ilości kosmetyków będzie mi cięzko ocenić działanie AiK, muszę któregoś dnia nałożyć ją po umyciu Babydreamem

24.10.2019
Stary 2013-10-10, 19:47   #492
malibu69
Raczkowanie

GG do malibu69

Ja dzis po tynm jak zaspalam u TZa nie mialam czasu na dlugie trzymanie odzywki wrocilam szybko do domu, szampon i kallos vanilla na 2 min i biegiem na uczelnie bylam specjalnie w biedronce po garnier AiK a tu sie okazalo ze nie bylo! Nawet pustego miejsca po nim, czy etykietki z cena, nic! A tak bwrdzo chcialam go wyprobowac Nie moge sie doczekac niedzieli, przyjaciolka wroci z domu z dwoma litrami oliwy z oliwek z Wloch oczywiscie ja tez wkrecilam w wlosomaniactwo i wspollokatorki mojego TZa tez powoli sie wkrecaja

Edytowane przez malibu69
Czas edycji: 2013-10-10 o 19:54
malibu69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:51   #493
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po odżywce od razu nakładam olej i jestem zadowolona z tej metody.
w takim razie jutro zrobię tak jak Ty, jestem ciekawa efektu

mogę dać wcześniej proteinową odżywkę, a po myciu emolientową czy lepiej takie same odżywki przed i po myciu?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Mam nadzieje, że moje włosy nie będą obciążone, bo sporo odżywek dzisiaj użyłam
Przed myciem nakremowałam końcówki
Umyłam odżywką jajeczną z Joanny (nie lubię jej, szybciej ją zużyję jeśli będę jej używać zamiast szamponu )
Potem nałożyłam nowy Garnier AiK, a na skórę głowy Natur Vital przeciw wypadaniu
Na koniec Joanna miód i cytryna na końcówki bez spłukiwania (ostatnio staram się je dociążać, nienawidzę jak są takie lekkie, bo wtedy wydaje się, jakby ich nie było wcale)
Jeszcze czeka mnie tylko jedwab i ewentualnie eliksir ziołowy z GP jako wcierka.

Szkoda, że przy takiej ilości kosmetyków będzie mi cięzko ocenić działanie AiK, muszę któregoś dnia nałożyć ją po umyciu Babydreamem

nono, pięknie je dopieściłaś ja robię domowe SPA jutro

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Szukam peelingu do ciała, takiego typowego zdzieraka, chciałabym trochę zniwelować bliznę, pomożecie?
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:52   #494
_Remember
Rozeznanie

Cytat:
nono, pięknie je dopieściłaś ja robię domowe SPA jutro
mam nadzieje, że będzie widać jakiś efekt i nie obciążyłam ich za bardzo
Uwielbiam takie SPA, ahhh oleje, maski, odzywki

24.10.2019
Stary 2013-10-10, 19:55   #495
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Ja zawsze mam tak, że kupię coś innego niż chciałam
No ja też Stwierdziłam, że to must have na już, więc po dłuuuugich namysłach cos wybrałam..ech
Stary 2013-10-10, 19:55   #496
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, że będzie widać jakiś efekt i nie obciążyłam ich za bardzo
Uwielbiam takie SPA, ahhh oleje, maski, odzywki
Daj znać jaki osiągnęłaś efekt.

Nie mogę doczekać się już jutra
Stary 2013-10-10, 20:08   #497
Aysell
Wtajemniczenie

Heeej
Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
Filtry oczywiście muszą być... ja stosuję filtr 50 dermedic i polcam
Aha, dzięki
Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
(...)

Byłam tydzień temu na regulacji brwii,a dzisiaj już mam całe zarośnięte krzaczory Chyba się wybiorę na jakieś laserowe usuwanie tych włosków bo to jest masakra jakaś
Niestety, u mnie też brwi szaleją teraz na dodatek są okropne, bo do kosmetyczki jestem umówiona dopiero na poniedziałek...
Cytat:

(...)

Ja używałam toniku z PHA 10%, ale skórę miałam gorszą Zachowywała się jak po mocnym kwasie, a kwas PHA należy do łagodnych. Nie wiem, co źle zrobiłam. Teraz bez podkłądu dobrze kryjącego się nie mogę na ulicy pokazać.
(...)
Może to po prostu oczyszczanie? Czytałam, że może tak być...
Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Długość obecna: 55 centymetrów
Długość docelowa: ok. 75 centymetrów (liczyłam tak, żeby do tyłka mi dosięgały

Licząc przy możliwym przyroście 2 centymetrów na miesiąc (przy planowanym zużyciu połowo butelki Jantara i piciu skrzypokrzywy), biorąc pod uwagę prawdopodobne podcinanie końcówek - swoją długość wymarzoną powinnam uzyskać, lekko licząc, we wrześniu!
Wow, zazdroszczę, że tak szybko rosną Ci włosy
Cytat:
Napisane przez paulina1347 Pokaż wiadomość
no właśnie, czy stosowanie suszarki z chłodnym nawiewem codziennie bardzo je niszczy? bo od początku mojego włosomaniactwa zastanawiam się czy nie popełniam błędu w tej kwestii
Myślę, że nie.

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 20:21   #498
paulina1347
Raczkowanie

haha czyli chyba większość z nas jutro zaszaleje z pielęgnacją
zakupiłam dzisiaj maskę biowax do włosów suchych i zniszczonych z edycji limitowanej i odżywkę garnier Aik o której się dużo naczytałam na blogach no i u tutaj najlepsze jest to, że dzisiaj chciałam lecieć po nią do rosmanna i mnie oświeciło, że będzie w biedronce w promocji

Cytat:
bylam specjalnie w biedronce po garnier AiK a tu sie okazalo ze nie bylo! Nawet pustego miejsca po nim, czy etykietki z cena, nic! A tak bwrdzo chcialam go wyprobowac
malibu też dzisiaj wpadłam do biedronki w tym celu i byłam zła jak zobaczyłam, że jest wszystko z gazetki promocyjnej oprócz garniera, ale jak to ja poszłam do pani do kasy się zapytać i co widzę? to czego szukałam przy samiutkiej kasie na tych kartonowych półeczkach gdzie są różne kosmetyki także sprawdź tam, bo założę się, że będzie
Stary 2013-10-10, 20:28   #499
malibu69
Raczkowanie

GG do malibu69

Cytat:
Napisane przez paulina1347 Pokaż wiadomość
haha czyli chyba większość z nas jutro zaszaleje z pielęgnacją
zakupiłam dzisiaj maskę biowax do włosów suchych i zniszczonych z edycji limitowanej i odżywkę garnier Aik o której się dużo naczytałam na blogach no i u tutaj najlepsze jest to, że dzisiaj chciałam lecieć po nią do rosmanna i mnie oświeciło, że będzie w biedronce w promocji

malibu też dzisiaj wpadłam do biedronki w tym celu i byłam zła jak zobaczyłam, że jest wszystko z gazetki promocyjnej oprócz garniera, ale jak to ja poszłam do pani do kasy się zapytać i co widzę? to czego szukałam przy samiutkiej kasie na tych kartonowych półeczkach gdzie są różne kosmetyki także sprawdź tam, bo założę się, że będzie
Dzieki! spieszylam sie na uczelnie a byla dluga kolejka do kasy i nie przyszlo mi nawet do glowy zeby tam poszukac mam nadzieje ze sie odnajdzie jeden dla mnie

malibu69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 20:33   #500
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Heeej

Niestety, u mnie też brwi szaleją teraz na dodatek są okropne, bo do kosmetyczki jestem umówiona dopiero na poniedziałek...
raz na 3-4 tygodnie mogę iść do tej kosmetyczki, ale nie częściej.
W szkole niby nauczyłam się robic regulację, ale sama sobie zawsze robie krzywo nie wiem czemu Zazwyczaj chodzę co 2 miesiące a w między czasie sama poprawiam, jak coś odrośnie. I tak muszę poprawiać co 2 dzień niestety

Włosy dzisiaj znów są straszne Umyłam je kallosem, nałozyłam garniera AiK i jest tragedia
Wydaje mi się, że to przez zmianę wody...
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 20:42   #501
Visomya
Raczkowanie

Hej, jakie dokładnie są odżywki na promocji w Biedronce? Tylko Ultra Doux, czy jak?

Od kilku dni robię z włosami to samo i widocznie im to służy. Przed myciem niebieska Isana, mycie takim też szamponem, a po Bioetika+ AiK+ migdał&papaja Alterry. Trochę już podeschły. Taaaakie miękkie
Visomya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 21:20   #502
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Visomya Pokaż wiadomość
Hej, jakie dokładnie są odżywki na promocji w Biedronce? Tylko Ultra Doux, czy jak?

Od kilku dni robię z włosami to samo i widocznie im to służy. Przed myciem niebieska Isana, mycie takim też szamponem, a po Bioetika+ AiK+ migdał&papaja Alterry. Trochę już podeschły. Taaaakie miękkie
tak tylko ultra dax, z drożdzami, żurawiną bądź awokado
Stary 2013-10-10, 21:34   #503
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Kobitki, dopiero wróciłam do domu... padam na ryj nie mam ochoty ani czasu robić niczego z włosami, tylko im nałożę silikon na końce, Jantar na skalp i wypiję moją skrzypokrzywę...
Jeszcze tyle nauki... :sad:
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 21:36   #504
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Kobitki, dopiero wróciłam do domu... padam na ryj nie mam ochoty ani czasu robić niczego z włosami, tylko im nałożę silikon na końce, Jantar na skalp i wypiję moją skrzypokrzywę...
Jeszcze tyle nauki... :sad:
Współczuje, ja się dziś cały dzień leniłam. Jutro kończy mi się zwolnienie od lekarza i już od poniedziałku na uczelnie

Jutro jest dzień domowego SPA Przyłącz się
Stary 2013-10-10, 21:36   #505
Visomya
Raczkowanie

Cytat:
tak tylko ultra dax, z drożdzami, żurawiną bądź awokado
Dziękuję.
Visomya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 21:44   #506
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Współczuje, ja się dziś cały dzień leniłam. Jutro kończy mi się zwolnienie od lekarza i już od poniedziałku na uczelnie

Jutro jest dzień domowego SPA Przyłącz się
Przyłączyłabym się, ale jak mnie mama ujrzy z umytą głową, to mi ją ukręci -.- chyba pójdę sobie do biblioteki po coś fajnego do czytania i herbatka... kocyk... i świadomość, że za półtora roku obleję maturę xD
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 21:56   #507
_Remember
Rozeznanie

Cytat:
Daj znać jaki osiągnęłaś efekt.

Nie mogę doczekać się już jutra
są świetne, ja i AiK chyba się polubimy

Za to przesadziłam z dociążaniem końcówek (za dużo jedwabiu....), ale chyba kryzys już zażegnany

24.10.2019
Stary 2013-10-10, 21:59   #508
Blondyna66
Zadomowienie

W sobotę mam inaugurację roku akademickiego i zastanawiam się czy iść. W sumie niebardzo mi pasuje, bym musiała wszystkie plany pozmieniać.
Chodziłyście/ chodzicie na inaugurację ?
Stary 2013-10-10, 22:02   #509
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Przyłączyłabym się, ale jak mnie mama ujrzy z umytą głową, to mi ją ukręci -.- chyba pójdę sobie do biblioteki po coś fajnego do czytania i herbatka... kocyk... i świadomość, że za półtora roku obleję maturę xD
no dobraaa, niech Ci będzie taaaaa oblejesz, nie ściemniaj mi tutaj ja obleje ale za niecały rok licencjata, nawet nie zabrałam się jeszcze do pisania

Cytat:
są świetne, ja i AiK chyba się polubimy

Za to przesadziłam z dociążaniem końcówek (za dużo jedwabiu....), ale chyba kryzys już zażegnany
AiK jest bardzo treściwa, dlatego ją lubie a jutro końcówki powinny wyglądać lepiej

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
W sobotę mam inaugurację roku akademickiego i zastanawiam się czy iść. W sumie niebardzo mi pasuje, bym musiała wszystkie plany pozmieniać.
nie byłam na inauguracji, ale to może dlatego, że nikt nie zorganizował
u mnie są zawsze studenckie czwartki na dyskotece, ale tak w środku tygodnia nie chce mi się i ani razu też nie byłam :P

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2013-10-10 o 22:05
Stary 2013-10-10, 22:03   #510
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
dopiero teraz?

Ja byłam. W sumie musiałam, bo później musiałam pisac testy językowe.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości