Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 18:05   #3511
Gosiiaczek
Raczkowanie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Ktora to pisala o chipsach bo przecztytalam to i teraz mam sama ochote na nie zabije ktora to byla ktora no ktora ale to sama chemia nie wolno ale takie serowo- cebulowo o jeju zwariuje .......
VwVampirka tez pisalas o tym dentyscie chyba tez musze isc bo zab troche pobolewa a dziura tam bedzie jestem pewna ..... tylko jestem tak zrazona do dentystow bo po 28 latach dowiedzialam sie ze mam jeszcze mleczaka i zebybta sprawe zalatwic to potrzebne studnia bez dna

Edytowane przez Gosiiaczek
Czas edycji: 2013-10-10 o 18:09
Gosiiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:05   #3512
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Pochwale sie wam co dostalam od mojego narzyczonego mały grawer MAMA
ale śliczna

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Podczytuje Was dzis od rana, ale sie wbic nie moge... :/
witam się i na tym wątku

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:08   #3513
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

a pod spodem dałam swoją propozycję i teraz to ja się obrażę, bo nawet nie spojrzałaś na mój post
To ja chyba jakaś ślepa jestem, błagam o wybaczenie

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:09   #3514
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wyszlam wczoraj popoludniu. Pozniej Wam wrzuce zdjecie USG jak chcecie zobaczyc.. I zdam krotka relacje co u mnie. Jak tylko wroce z zakupow z mezem i obejrze jakis serial
Pewnie, że chcemy
A jaki serial oglądasz?
Też bym coś pooglądała, ale wszystko już mi się nudzi...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:13   #3515
Gosiiaczek
Raczkowanie

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

[/COLOR]
No fajowo tak w domku posiedziec Tylko ja mam szkołę jeszcze na głowie. I nie chce mi się strasznie do niej jeździc. Szczególnie, że mój kierunek nie jest bliski Bąbelkowi i mojej ciąży[/QUOTE]

Wiem wiem ja juz skonczylam studia i dziekuje ze mam to za soba ale moj narzeczony ma sie bronic od lipca a my niemozemy sie doczekac terminu bo te maja wiecznie czas a ty musisz pod promotorow plany podporzadkowac
Stary 2013-10-10, 18:14   #3516
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
A jak tam nasza mamuska ktora ma jutro wielki dzien ????? ślub cywilny ♡♡♡♡♡♡jest stresik i jak tam samopoczucie ?????
Dziękuje Gosiaczku za pamięćKurde no właśnie stres mi sie powoli włącza..Boje sie,że będę miała mdłości..że popłacze sie na przysiędze..ze rodzice sie nie polubia..ze moi beda dziwnie patrzec na jego mame..ehh..dzien pelen nerwów.Nie chce w sumie o tym myśleć i nie mam ochoty tam iść

Cytat:
Wow cudowna! Alee masz fajnego narzeczonego! kurde;p Ja to jeszcze nic nie dostałam tak spontanicznie od mojego..jedynie zakupy zachciankowe mi robi i placi za badania;p ale to i tak wiele znaczy

Cytat:
Ktora to pisala o chipsach bo przecztytalam to i teraz mam sama ochote na nie zabije ktora to byla ktora no ktora ale to sama chemia nie wolno ale takie serowo- cebulowo o jeju zwariuje .......
(
No a teraz Ty napisałaś i mi ślinka leci na bekonowe albo duszki

Co do typów imion to my chcemy dla dziewczynki Dalia a dla chłopca Aleksander (Alek) albo Tomasz

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-10-10 o 18:17
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:17   #3517
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
No i miałam dziś koszmar. Śniło mi się, że straciłam dzidziusia. I nie mogłam się obudzić... aż zaczęłam wierzyć, że to nie sen...
A chwilę wcześniej śniło mi się, że walczyłam z mutacją diabła tasmańskiego i rosiczki, która pożerała moją hodowlę piesków
Obudziłam się jak kopałam go z półobrotu i... trafiłam w TŻ...
Tak więc nie tylko dzieci miewają koszmary...

Ja też jestem szeroka w biodrach (przed ciążą miałam w nich 100cm przy wadze 60 kg) Też mam nadzieję, że po ciąży nie będą jeszcze szersze, bo i tak są mocno nieproporcjonalne do mojej figury...

Ja też mam jakieś dziwne sny, najczęściej koszmary. Dziś mi się śniło że dwóch moich kolegów nie żyje. Okropne to sny. Narmalnie to mi się śniło coś raz w miesiący, a teraz codziennie. Masakra.

Co do bioder to ja też ważę ok 60 kg i też mam w biodrach ok 100 cm. I wszyscy faceci mówili zawsze że to bardzo sexi. A mój mąż zawsze za mój największy atut uważał mój tyłek.

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Można dołączyć? Przeczytałam ten wątek od deski do deski i strasznie mi ułzylo... Najpierw myślałam, ze jestem zupełnie sama na tym świecie z moimi objawami, a tu widzę, ze to normalne Strasznie fajnie, ze są takie miejsca, gdzie się można podzielić z innymi i jeszcze uzyskać takie wsparcie. Dziewczyny jesteście niesamowite! Jeśli chodzi o mnie to jestem aktualnie w 8tc, tp mam na 25 maja. Od 2 tygodni tak mnie męczą nudnosci, ze jestem na L4. Na początku pomagały spacery, ale teraz jest już totalna masakra i nawet się z łóżka nie mogę ruszyć Najgorsze jest to, ze nie jestem w stanie nic zjeść i zaczynam się pomału martwić o swoje zdrowie. Może macie jakieś pomysły na jedzonko, które nie wzbudza od razu odruchow wymiotnych?
Niech ci gin przepisze czopki Torecan. mi pomogły
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Co do bólu to może to ta rwa kulszowa w ciąży ale ból nie do wytrzymania

Ja mogę zgłosić się na ochotnika do założenia nowego postu Kiedyś już zakładałam taki i wiem co i jak No chyba że już jest jakaś chętna ?

Lecę połozyć młodego na drzemkę
Ja jestem za żebyś załozyła nowy wątek własnie ty.
A co do bólu to sp[rawdzałaś tak jak pisałam wcześniej czy to nie nerki?
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Wiecie co?Wlasnie sobie oglądnęłam poraz 100 filmik z usg prenatalnego i dawałam pauza play pauza play i mój Dzidziuś ma chyba jaja jak dzwon!! Co Wy na to?
Dodatkowo zrobiłam parę ujęć by Wam go pokazać i fluidki przesłać Ciotkom i komu potrzeba
Dla mnie facet!!!
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Jądra chłopcom zstępują się pod koniec ciąży. Teraz ma je w brzuszku
Może to wargi?

Chociaż też nie wiem czy już by były tak wykształcone?
Nie znam się. A lekarz nic nie powiedział?
Jądra zstępują pod koniec ciąży, ale worek mosznowy jest od początku.
Cytat:
Kurcze ja nie wiem z czego to wynika... Moja babcia i mama, obie pracowały do ostatniego dnia ciąży i do znudzenia powtarzają hasło "Ciąża to nie choroba"... A ja chce tu normalnie umrzeć! Obiecalam, ze wrócę do pracy od poniedziałku i naprawdę chciałam wrócić, bo w domu mi się troszkę nudzi, ale na ta chwile sobie po prostu tego nie wyobrażam. Cały czas biegam na rozmowy z Posejdonem Nie wiem czy to jest kwestia nowego trybu życia, czy o co chodzi, ale naprawdę strasznie cieżko przetlumaczyc osobom z innej epoki, ze można się złe czuć :/
Starsze kobviety tak do tego podchodzą, że ciąza to nie choroba. Mi jedna pani w pracy też tak powiedziała. I może tak było kiedyś. Ale dziś mamy inne czasy. Dziś ciężej jest zajść w ciążę i trudniej ją utrzymać. I dziś lekarze każą na siebie chuchać i dmuchać! Więc tak trzeba robić!
Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
O to ja pisałam.
A Ty myślisz że moja mama zakochana w swoim zięciulku nie dzwoni i nie dopytuje się co mu na obiad podałam?
Pewnie ze tak.
Poza tym zawsze znajdzie jakiś pretekst żeby do nas podjechać, przejść mi się po chałupie i skomentować że łóżeczko źle stoi, że kafelki w łazience niewypolerowane.
Ileż już awantur o to było.
Najłatwiej byłoby się odciąć, ale nie chcę pozbawiać dziecka jedynych dziadków (drudzy mieszkają daleko więc się bardzo rzadko widujemy).
Dlatego muszę masę komentarzy przemilczeć, czasem wręcz z domu wychodze bo nie chcę się awanturować.
A teraz ja się do ciaży przyznac nie chcę, więc wychodzę na lenia i nieroba, że taki bałagan i w tym wszystkim dziecko chowam.
Oj znam to. Moja mam też lubi się w****rzać!

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:18   #3518
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
VwVampirka tez pisalas o tym dentyscie chyba tez musze isc bo zab troche pobolewa a dziura tam bedzie jestem pewna ..... tylko jestem tak zrazona do dentystow bo po 28 latach dowiedzialam sie ze mam jeszcze mleczaka i zebybta sprawe zalatwic to potrzebne studnia bez dna
Nom pisałam. Też mnie bolał. Zanim poszłam do dentysty, to spytałam się gina o to i powiedział, że jak coś jest, to trzeba to jak najszybciej wyleczyć, bo bakterie z zęba przedostają się przez łożysko do dzidziusia i bardzo mu szkodzą. Wspomniał też, że samo borowanie nie ma wpływu na ciążę i jej trymestr. Tak więc jak coś masz, to szybko to załatw, puki jeszcze nie masz mdłości (ja swoje zęby leczyłam w czasie jak je miałam i ciągle się bałam, że nie dam rady wysiedzieć na fotelu). No i w 1 trymestrze nie można mieć znieczulenia... a przynajmniej ja z każdym tygodniem mocniej odczuwam ból (druga wizyta bolała dużo gorzej, chociaż dziurka była o wiele mniejsza i krócej byłą borowana).

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
To ja chyba jakaś ślepa jestem, błagam o wybaczenie
I będzie Ci wybaczone

Oscar Wilde
Stary 2013-10-10, 18:18   #3519
Gosiiaczek
Raczkowanie

h0pe
też tak myślę Gosiaczku.

i piekny prezent, zaraz pokaze swojemu na wzór!
No jasne pokaz ja mu to kiedys powiedzialam bo tak strasznie mi sie podobal a mam hopla na punkcie branzoletek a w pracy nie moglam nic nosic wiec teraz chodze dumna i blada
Bo razem jechalismy ja odebrac ♡

Czas edycji: 2013-10-10 o 18:22
Stary 2013-10-10, 18:20   #3520
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Marsi Ty tutaj? jej...dziękuję Ci bardzo
Aj bo już przestałam się udzielać dawno temu. Potem jak chciałam się wbić to już nawet ciężko było, bo Wy tam wszystkie takie ze sobą na maksa zżyte, nawet na żywo wszystkie ze sobą się spotykacie i jakoś tak ciężko mi się było już odnaleźć na wątku. Potem nawet myślałam, żeby Wam napisać na wątku nowinę...ale tak sobie myślałam.. i co..wpadnę, powiem, że jestem w ciąży..i sobie pójdę..też bez sensu No to teraz powiedz jak Ty mnie tu odnalazłaś ?
Fizycznie czuję się super. Psychicznie coraz lepiej..bo na początku było kiepsko. Nie oszukujmy się..dzidzia jest wpadką Więc to był dla mnie szok..i ogromny strach, że jak ja sobie poradzę
kochana nie ja Cię wyczaiłam
ktoś napisal na forum,że spodziewasz się fasolki i wpadłam osobiście pogratulować
no pamiętam,że miałyśmy się spotkać no ale przemilcze

wiele razy dziewczyny pytały o Ciebie, nieładnie kochana tak nas zostawiać w końcu masę czasu ze sobą spędzałyśmy wszystkie,mam nadzieję,że wpadniesz do nas

ściskam mocno
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:23   #3521
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:

No to by było w czym wybierać:
Fasolki, misie i ludziki małe, na USG jeszcze widać Was całe. Mamusie majowo-czerwcowe 2014 cz. 2
Vampirko rzeczywiście przeoczyłam wybacz
Ciekawe propozycje , a się zastanawiam kiedy wykończymy wątek, bo już się nie moge doczekać, nie wiedząc czemu

Ale się rozczuliłam, Nunek przyniósł prezencik dla swojego siostrzeńca bądź siostrzenicy , a to drugie to skarpeteczki jakie dostałam od przyjaciółki z napisem kocham mamę oczywiście ze szczęścia
Aż się nie mogę doczekać kiedy urodzę i przytulę Maleństwo do swojej piersi i powiem, że jest moim największym szczęściem i że bardzo mocno je kocham
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1888.jpg (52,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1889.jpg (112,9 KB, 14 załadowań)

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:28   #3522
VwVampirka
Zakorzenienie

Seleniti, śliczne

Oscar Wilde
Stary 2013-10-10, 18:33   #3523
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje Gosiaczku za pamięćKurde no właśnie stres mi sie powoli włącza..Boje sie,że będę miała mdłości..że popłacze sie na przysiędze..ze rodzice sie nie polubia..ze moi beda dziwnie patrzec na jego mame..ehh..dzien pelen nerwów.Nie chce w sumie o tym myśleć i nie mam ochoty tam iść

Wow cudowna! Alee masz fajnego narzeczonego! kurde;p Ja to jeszcze nic nie dostałam tak spontanicznie od mojego..jedynie zakupy zachciankowe mi robi i placi za badania;p ale to i tak wiele znaczy

No a teraz Ty napisałaś i mi ślinka leci na bekonowe albo duszki

Co do typów imion to my chcemy dla dziewczynki Dalia a dla chłopca Aleksander (Alek) albo Tomasz
A no napewno bedziesz pieknie wygladac i napewno wszystko sie uda caly czas mysle o tobie i o sobie bo ja tez mam strach , ale kurde jestesmy dorosli no jest kochany ten moj przyszly mąż jak razem zamieszkalismy to ja bylam ta co wiecej zarabialam i ledwo wiazalismy koniec z koncem i moja rodzina nam pomagala a teraz jak dostanie premie albo cos tam odlozy to naprawde spelnia moje marzenia ♡ 2 lata odkladalismy na jego studia i byl to spory wydatek wiec wiem jaki jest tez dumny z siebie jak moze mi cos kupic zawsze mowi ze ten blysk w moich oczach to najpiekniejszy widok i jest tego warte kazde poswiecenie 

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Seleniti skarpeteczki slodziaki jeju jeju slodziaki *
Stary 2013-10-10, 18:34   #3524
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
[/COLOR] Też chcę zielony wózek W ogóle to ja mam chopla na punkcie tego koloru Nawet buty ślubne miałam zielone
też mialam zielone buty slubne. zielone jabluszko

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
zdarzylam sie spytac o typy, a tu juz mnie wyprzedzilyscie

u nas chlopiec bedzie Ignas albo Julek, a dziewczynka Lilka albo Ida tylko jeszcze musze o tym Tz powiedziec

witam

u nas bedzie piotr. dziewczynka to wielka niewiadoma, są trzy typy - alicja, magdalena i agata. mąż chce to ostatnie, ja niekoniecznie. dlatego nastawiam sie na chłopca

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:35   #3525
Gosiiaczek
Raczkowanie

[]VwVampirka[/B] zaraz w poniedzialek zadzwonie i zapisze sie na wizyte obiecuje )

Zmienilam avatora bo tamten byl stary .... tenjest nawet aktualny ja i moj luby

Czas edycji: 2013-10-10 o 18:56
Stary 2013-10-10, 18:56   #3526
wiola883
Rozeznanie

Cytat:
Cowie dziękuje za odpowiedz,bo już normalnie plakać mi się chcialo po nich(
Wiecie co?Wlasnie sobie oglądnęłam poraz 100 filmik z usg prenatalnego i dawałam pauza play pauza play i mój Dzidziuś ma chyba jaja jak dzwon!! Co Wy na to?
Dodatkowo zrobiłam parę ujęć by Wam go pokazać i fluidki przesłać Ciotkom i komu potrzeba
sliczny
Cytat:
A moim zdaniem faceci w naszym wieku są mocno niedojrzali... Oczywiście nie wszyscy, ale chyba wiekoszc Zdrowa jest taka różnica wieku minimum 4 lata... Najlepszy dowód, ze większość facetów zaczyna myśleć o dziecku po 30, a jak same wiecie dla kobiety to już trochę późno....
moj maz jest 5 lat starszy
Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Frytki się robią Nie wytrzymałam

A ja mam inną przypadłość ciążową - ciągle się martwię, non stop, nawet jak śpie
ja tez mialam dzisiaj frytki
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Ceść dziewczyny.
Nadrobiłam te parę stron, co od rana naskrobałyście. Oglądając zdjęcia dzieci z USG, przypomniała mi się, że miałam wam pokazać moje trzy kropeczki.
Co do wieku TŻ to jest 4 lata starszy ode mnie. Nie zamieniałabym go na żadnego innego.

Objaśnienie zdjęcia: dwa bliźniaki jednojajowe po prawej stronie i trzecia fasolka u góry po lewej stronie.
Wszystkim pięknie biły serduszka. Nie mogę doczekać się środowej wizyty.
wszystkie trzy sliczne

ide jesc bo glodna jestem nie piszcie za duzo bo ciezko nadrobic a wejde dopiero jutro bo zaraz maz wraca i znim posiedze bo sie stesknilam
Stary 2013-10-10, 18:59   #3527
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
W zeszłym roku jak siedziałam w kawiarence na uczelni z koleżanką i plotkowałyśmy o facetach dosiadła się jej koleżanka, której zdaniem mężczyzna starszy od dziewczyny kilka lat to największa obrzydliwość, że to już podchodzi pod pedofilię i ona na pewno nie dałaby się takiemu dotknąć, bo to już jak dla niej stary dziad Moi rówieśnicy i chłopcy rocznikami młodsi ode mnie to takie dzieci w większości , że już naprawdę wolałabym być sama niż użerać się z takim ale w końcu każdy lubi co innego
To co by ona powiedziała na mojego brata który był 9 lat starszy od dziewczyny i jak zaczęli być razem to ona miała 13 lat a on 22!!! A teraz są razem już od 17 lat i w tym roku wzięli ślub ( w końcu)

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
My z mężem w pierwszych tygodniach ciąży mieliśmy jedne z gorszych kłótni
My też sie okropnie kłócimy
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dzięki banan zjedzony, kefir za chwilę bo tylko to mi zostało a zanim dojadę do domu znów będę głodna Ja nic tylko jem...
Ja też ciągle jem. Ale to ciągle!!! Na okrągło. niedługo będę jak antałek
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Ceść dziewczyny.
Nadrobiłam te parę stron, co od rana naskrobałyście. Oglądając zdjęcia dzieci z USG, przypomniała mi się, że miałam wam pokazać moje trzy kropeczki.
Co do wieku TŻ to jest 4 lata starszy ode mnie. Nie zamieniałabym go na żadnego innego.

Objaśnienie zdjęcia: dwa bliźniaki jednojajowe po prawej stronie i trzecia fasolka u góry po lewej stronie.
Wszystkim pięknie biły serduszka. Nie mogę doczekać się środowej wizyty.
Takiego usg jeszcze nie widziałam. Śliczności
Cytat:
To może zaproponuję taki: Małe Szkraby rosną w Nas, nowy wątek zacząć czas. Mamusie majowo-czerwcowe 2014 cz. 2
Podoba mi się!

Cytat:
1,5 godziny temu jadłam i znów głodna jestem

Dziewczyny a macie jakieś typy na imiona, my niby coś tam mamy, ale taka nieprzekonan jestem. Dla syna miałam od razu i byłam 100% pewna, jak i tego że to chłopak. A teraz nic już nie wiem
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A u mnie jest Patryk A dziewczynka to nie wiem, żadne mi się chyba nie podoba No może Maja, ale znów coś mężowi nie pasuje. Sama nie wiem.
Ej dziewczyny... mam mega zagwostkę... Jak się najem i opiję tak sporo to mam wrażenie, że tam coś mnie od środka tak delikatnie smyra... Czy to może byc TO moje dziecie, czy ja już sfiksowałam do końca?
Jeszcze o imionach nie myślałam. Ale tak ogólnie to podobają mi się: Sara, Nadia, Michalinka, Ola, Maks, Liliana i jakbym pomyslała to jeszcze coś bym wymyśliła

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

Edytowane przez dwakolory1
Czas edycji: 2013-10-10 o 19:02
dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:18   #3528
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a macie jakieś typy na imiona, my niby coś tam mamy, ale taka nieprzekonan jestem. Dla syna miałam od razu i byłam 100% pewna, jak i tego że to chłopak. A teraz nic już nie wiem
Jak będzie chłopiec to dostanie imię po swoim tacie - Andrzej (bo mój mąż ma imię po swoim ojcu i tak powstaje pewna mała rodzinna tradycja ) Jak będzie dziewczynka to imię wybiorę ja, ale szczerze mówiąc jeszcze się specjalnie nad tym nie zastanawiałam.

Cytat:
piękny prezent!

Cytat:
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Ja też mam jakieś dziwne sny, najczęściej koszmary. Dziś mi się śniło że dwóch moich kolegów nie żyje. Okropne to sny. Narmalnie to mi się śniło coś raz w miesiący, a teraz codziennie. Masakra.
Straszne. Ja ostatnio obudziłam się zapłakana ale na szczęście nie pamiętam co mi się śniło

Cytat:
Starsze kobviety tak do tego podchodzą, że ciąza to nie choroba. Mi jedna pani w pracy też tak powiedziała. I może tak było kiedyś. Ale dziś mamy inne czasy. Dziś ciężej jest zajść w ciążę i trudniej ją utrzymać. I dziś lekarze każą na siebie chuchać i dmuchać! Więc tak trzeba robić!
dokładnie, to nie te czasy co kiedyś.

Cytat:
Napisane przez wiola883 Pokaż wiadomość
ja tez mialam dzisiaj frytki
ja też

Cytat:
Ja też ciągle jem. Ale to ciągle!!! Na okrągło. niedługo będę jak antałek
Uff, bo myślałam, że tylko mnie to dotyczy
Ja ciągle jem a jak nie jem to o jedzeniu myślę

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:26   #3529
kaorlak
Zadomowienie

Uff Córcia śpi, ale była dzisiaj marudna

Cytat:
[]VwVampirka[/B] zaraz w poniedzialek zadzwonie i zapisze sie na wizyte obiecuje )

Ale by mi mój Małżonek dał jakbym go tu umieściła

Cytat:
To co by ona powiedziała na mojego brata który był 9 lat starszy od dziewczyny i jak zaczęli być razem to ona miała 13 lat a on 22!!! A teraz są razem już od 17 lat i w tym roku wzięli ślub ( w końcu)

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Uff Córcia śpi, ale była dzisiaj marudna

Cytat:

Ale by mi mój Małżonek dał jakbym go tu umieściła

Cytat:
kurczę to trochę pod paragraf podchodziło
Nikt nie miał nic przeciwko?
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:30   #3530
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
gratuluję teściowej, o mojej mogę powiedzieć podobnie, choć moze mnie nie komplementuje ale myślę, że akceptuje i lubi

no jedna 15 druga 6. także rodzinę mam ogromną. chcąc nie chcąc miałam duże wesele dlatego rownez nie zamierzam zwracac uwagi jakie imie w rodzinie juz jest a jakie nie, wezmę co mi się podoba

haha no myszko skoro to po jedzeniu a sczególnie piciu to może jeednak jedzonko się przesuwa albo pęcherzyk )) ale jeśli to ruchy to podobnie jak santom- zazdroszczę okropnie

ooo santom też mi się Lila podoba. Tylko czy ty masz na myśli zdrobnienie od Liliana? Lilia? czy po prostu Lilka?

też tak myślę Gosiaczku.

i piekny prezent, zaraz pokaze swojemu na wzór!

a n jakim kierunku sie uczysz?

aj lak it
lilianna

Cytat:

oo Dalia tez bardzo ladnie a Tomasz to moj luby wiec tez ladnie

tescie byli u nas i sie zadeklarowali z kupnem wozka

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:39   #3531
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Tak wyszlam wczoraj popoludniu. Pozniej Wam wrzuce zdjecie USG jak chcecie zobaczyc.. I zdam krotka relacje co u mnie. Jak tylko wroce z zakupow z mezem i obejrze jakis serial
no to czekamy

Cytat:
Vampirka tez pisalas o tym dentyscie chyba tez musze isc bo zab troche pobolewa a dziura tam bedzie jestem pewna ..... tylko jestem tak zrazona do dentystow bo po 28 latach dowiedzialam sie ze mam jeszcze mleczaka i zebybta sprawe zalatwic to potrzebne studnia bez dna
no to trzeba naprawić bo jak mówi Wampirka trzeba takie sprawy w ciąży zaleczać szybciochem bo niestety to bywa bardzo groźne dla dziecka. mysle, ze nie bedzie bolało aż tak, a nawet jesli to znieczulenie mozna, ale dentysta daje juz wtedy znieczulenie typowo pod ciążę tak żeby było ok.
Cytat:
Vampirko rzeczywiście przeoczyłam wybacz
Ciekawe propozycje , a się zastanawiam kiedy wykończymy wątek, bo już się nie moge doczekać, nie wiedząc czemu
Ale się rozczuliłam, Nunek przyniósł prezencik dla swojego siostrzeńca bądź siostrzenicy , a to drugie to skarpeteczki jakie dostałam od przyjaciółki z napisem kocham mamę oczywiście ze szczęścia
ale śliczne prezenty... Nunek to Twój braciszek?

Cytat:
zawsze mowi ze ten blysk w moich oczach to najpiekniejszy widok i jest tego warte kazde poswiecenie [COLOR="Silver"]
Ależ Wy się kochacie z tym Twoim gratuluję Wam tego szczęścia i oby trwało wiecznie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
u nas bedzie piotr. dziewczynka to wielka niewiadoma, są trzy typy - alicja, magdalena i agata. mąż chce to ostatnie, ja niekoniecznie. dlatego nastawiam sie na chłopca
podobają mi się wszystkie trzy typy dla dziewczynek

Cytat:
nooo to mocna różnica jednak 9 lat gdy jest np 20 -29 a 13 -22 to co innego. Jacy oni musieli być zakochani! ))

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-10-10 o 19:40
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:40   #3532
VwVampirka
Zakorzenienie

znowu się modliłam

Oscar Wilde
Stary 2013-10-10, 19:42   #3533
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
znowu się modliłam
Biedna... oby Cię to opuściło już...
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:45   #3534
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Biedna... oby Cię to opuściło już...
dzięki. I tak jest już lepiej, bo rano czuję się w miarę i dopiero od południa mnie męczy...

Oscar Wilde
Stary 2013-10-10, 19:46   #3535
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
znowu się modliłam
współczuję, oby to było ostatni raz

Stary 2013-10-10, 19:49   #3536
carolyna86
Zakorzenienie

mam nerwowe popołudnie i wieczór - na mojego tatę, nic do niego nie przemawia, i mi ciśnienie podnosi, aż przed chwilą podniosłam głos, teraz siedzę i liczę do 10 żeby się uspokoić... (silly me) - dobrze że jutro wyjeżdża na 2 miesiące - będzie spokój

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:54   #3537
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
mam nerwowe popołudnie i wieczór - na mojego tatę, nic do niego nie przemawia, i mi ciśnienie podnosi, aż przed chwilą podniosłam głos, teraz siedzę i liczę do 10 żeby się uspokoić... (silly me) - dobrze że jutro wyjeżdża na 2 miesiące - będzie spokój
Kochana nie denerwuj się, szkoda nerwów i Maluszkowi to na pewno się na pewno nie podoba

Stary 2013-10-10, 19:58   #3538
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
A co zrobił?
Stary 2013-10-10, 19:58   #3539
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 19:59   #3540
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
kochana nie ja Cię wyczaiłam
ktoś napisal na forum,że spodziewasz się fasolki i wpadłam osobiście pogratulować
no pamiętam,że miałyśmy się spotkać no ale przemilcze

wiele razy dziewczyny pytały o Ciebie, nieładnie kochana tak nas zostawiać w końcu masę czasu ze sobą spędzałyśmy wszystkie,mam nadzieję,że wpadniesz do nas

ściskam mocno

Podpisuję się pod Marsi !

Fama na wątku już poszła nie ukryjesz się ! Gratulacje !!! zobaczysz będzie super (skrycie Ci zazdroszczę)

Powodzenia dziewczyny !

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości