|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Bzinka- co Ci w Bad Girl nie pasuje?
|
#2522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też polecam tego sprzedawcę, zamawiałam od niego już kilka razy. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Maria, a dlaczego dajesz Róży mleko HA a nie zwykłe? Rozmawiałam dziś ze szwagrem o znajomych, którym w kwietniu urodziła się córka. Mają problem, bo podejrzewają jakąś chorobę genetyczną - dziewczynka waży już 12 kg, ma 6 palców u stóp. Termin badań genetycznych mają na wrzesień 2014...
|
|
#2524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wstrzasow to zastanawiam sie jak sobie dajecie rade tym wozkiem w terenie -lasy czy cos? T grubas ? nieeeeeeee ![]() co do skali a nawet dwoch - to chyba racja .czyli on bedzie przez dlugieeee lata kruszynka ![]() nie ![]() Cytat:
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
|
|
#2526 |
|
MBZ♥
|
Córko
a w innych ośrodkach też takie terminy?my we Wroc też długo czekaliśmy na termin badania kariotypów. W Kato czy w Krakowie kolejka była krótsza:/dodatkowo tam nie rozbijali wywiadu i pobrania na 2 wizyty
|
|
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
Witam wieczorem,
Tom śpi, ja obok. Pewnie zaraz też zasne, przecież już 21 Byliśmy na spacerze, powrót do opuszczonego oparcia zakończony sukcesem. Podlozylam podusie pod głowę i ściągnęłam budę. Tomek jeździł dumny jak paw i zadowolony. W sklepie pomarudzil chciał na ręce ale zajął się mietoszeniem paczki z makaronem. W kaufl pampersy po 33 zł, kupiłam na zapas bo taniej niż dady wychodzą. Co do wapna chodziło mi o takie bez dodatków smakowych typu banan czy truskawki. Znalazłam na dozie, zamówiłam. ![]() Super ksiazki dziewczyny pokazalyscie. Pana pierdzioszka trzeba nabyć ![]() Dobranoc i do jutra.
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
O dzięki, trzeba będzie im podpowiedzieć.
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________ Moderna, jakie masz książki o blw? w ogóle.. jest sens interesowania się tym w trakcie rozszerzania diety? mam na myśli zamianę papek na coś normalniejszego, najpierw dla zabawy/poznawiania konkretnych potraw: smaków, kolorów, kształtów a potem już w konkretnych jedzeniowych celach. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-10-10 o 21:29 |
|
|
|
|
#2530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci chyba czuja poddenerwowanie Cytat:
Cytat:
![]() hehe Cytat:
|
|
#2531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny z aniołkowego robią w Genomie w Rudzie Śląskiej wylądowałaś po tych dziennych lotach? Cytat:
póki co największym naszym iście terenowym wyzwaniem jest nasza ulica i ul. Sienna (kocie łby). ale w takim dzikim parku też było OK. nawet bardzo OK.
|
|
|
#2532 |
|
MBZ♥
|
Pani właśnie się relaksuję i czekam na pomidorową bo mam zachciewajkę
|
|
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tak wiem ze nic nie wiem dobranoc a i na koniec tekst Ninki : kuba - a tata nas zmierzyl ja - i ile macie? kuba - (pokazuje )o taaaaki jestem nina- a mama jest dluzsza ! kuba - ale tata jest dluzszy od mamy ninka- bo mama jest jeszcze mlodziudka !!! (dodam ze jestem rok starsza od tzta ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- zupelnie jak na poczekalni czyzby ?
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratunku..mój syn miał 2 podejscia do spania.. i wlasnie drugi raz sie obudzil i sie smieje... tz najpierw kichnal tak mocno i syn sie obudzil a 2 raz sam sie przebudzil ... no i nie wiem... Boze aby mu sie nie poprzestawialo.. dzis mi i w dzien spal nawet troche lepiej niz zawsze..duzo lepiej.. mam efekty
|
#2535 |
|
MBZ♥
|
Nestelle, Ninka miażdży
![]() A nie to typowa zachciewajka przed @![]() Eluśka spróbuj Go wyciszyć Roszpunka tak miała jak przyjechali do nas moi Rodzice z SIostrą ale padła za chwilę
|
|
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja osobiście wi ęcej skorzystałam ze szkolenia/kursu dla rodziców i wychowawców- w wi ekszości poradni jest prowadzony na podstawie własnie tej ksiązki.Cytat:
Małpka co do "obgadywania" to czasem ludzie swoje kompleksy tak leczą i "głupotami" przysłaniaja na prawde ważne kwestie. -jak juz Któras pisała ![]() C orka-smutne, to ![]() Ide spać, brakuje mi Was na codzień, a nie daje rady nadrabiac wszystkiego...Ale posty nestelle PAni i Reszty tez skutecznie mi poprawiaja humor
|
||
|
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chyba nigdy was nie nadrobię więc dziś krótko.
Młody dalej chory, od dziś daje mu wapno-może pomoże ![]() przed kąpielą urządził taką awanturę że nie dało się go wykąpać... masakra nigdy tak nie było. Bardzo rzadko płacze a dziś tak wrzeszczał że ciągle się zapominał a jak zapominał to zaczynał sie krztusić i dusić bo chory więc musiałam robić wszystko żeby go uspokoić. Tym sposobem dwa razy lekko zamoczyłam i dwa razy musiałam wynosić z wanny więc cała byłam mokra a ubierałam na chodząco... gdyby się nie krztusił to nawet chętnie bym sobie posłuchała tych jego żalów, tzn ubolewań raczej ![]() Despa od porodu ciągle gadam o tych karnych kutasach i nie moge się zmobilizować żeby zamówić ![]() Cytat:
![]() Mój tez się kąpie w wanience na siedząco a jak myje główkę to leży ![]() Cytat:
ale u nas pałka (czyt. bejsbol) to absolutny hit, dzień bez niego dniem straconym ![]() http://allegro.pl/drewniana-grzechot...565786409.html (sama bym nigdy nie wpadła żeby to kupić ale kupiła moja ciocia i byłam w szoku jak podpasowała) |
||
|
|
|
#2538 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Córko, ha, bo jestem alergikiem i Roza ma większa szanse też nim być, a mleko ha ponoć czegoś tam nie ma, teraz nie pamiętam. O co chodzi ze Strippi i priv? Takie zachowania to dopiero jest patologia. |
||
|
|
|
#2539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, wiem- ja sie staram nie denerwować, juz se nawet odliczałam do stu- ech.... Cytat:
ale,ale co my poradzimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie mama w sobote przyjeżdza i tez mi ugotuje ![]() a jutro leczo od teściowej ![]() Cytat:
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bzinka, dzięki za info własnie zamówiłam 7 książeczek, w tym Pana Pierdółkę ![]() ------------------------ A ja rozpaczam, bo wróciłam ze spaceru i jak otwierałam drzwi to biały kot mi uciekł i go nie ma Pierwszy raz poza domem, w nowej okolicy Czuję, że nie wroci
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro nadrobie reszte ![]() Dobranoc!
|
|
#2543 |
|
MBZ♥
|
Dragusiu musieliśmy zbadać z powodu poronień nawykowych. Jestem potrójną Mamą Aniołkową
![]() Ja czekam na gołąbki mamine ![]() Maria, przepraszam musiałam pomylić ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Moderna nasze też ok![]() Demeter, oby wrócił
|
|
|
|
#2544 | ||
|
Zadomowienie
|
Wiesz, ze musiałam dłuższą chwile się zastanowić, o co pytasz?
![]() Sa za mocno napigmentowane i nie potrafię się nimi malować, cieniować itd. Zresztą miałam tylko taki zryw na mocne kolory, tak naprawdę to wole inne, bo w takich ciemnych czuje się staro i podkreślają mi cienie pod oczami Allegro Cytat:
Cytat:
Oby wrócił, koty mają szósty zmysł i dobra orientacje PS Książeczki mój przyjaciel zamawiałam u expans_pl i tez wszystko OK.
Nasza kochana córeczka Hania 04.04.2013 Mój BLOG, zapraszam Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-10-10 o 23:33 |
||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Napisalam sie i mi net znikl no i mala sie obudzila ale plus taki ze wlasnie konczy mi sie gotowac ogorowa na obiad ![]() Zasadniczo to zaciskam usta by zbyt wiele nie powiedziec a podobno kobiety w ciazy sa drazliwe . . .
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-10-11 o 08:30 |
|
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki. odgapiam ![]() (forum jest zaraźliwe )coś mnie się wydaje, że jednak wiesz też znam teorie, że parasolka jest dla dziecka powyżej roku. ale spacery też są ważne a ja mam opcję - bez spaceru lub ten wózek... (trzeciej spacerówki nie kupię, bo nawet nie miałabym gdzie trzymać...)nawet nie wiesz jak mi Cię brak... ale, na szczęście, trochę piszesz choć, nie powiem, brakuje mi zabawnych anegdotek przedszkolnych (sobie wyobrażam, że się tylko chichracie toż w przedszkolu to dużo Ninek jest, więc pewnie tekstszą na potęgę )padłam. toż to, faktycznie, mini-zabawkowy-bejsbolek. zestaw małego łobuza must have a nie ciężkie? i jak???? wrócił jednak???? Cytat:
zero samokrytycyzmu ![]() (dlatego zdjęć nie lubię )a to maty?! nie znam sleeka... Cytat:
Aga, w nocy sprawdziłam i widzę zdjęcia na komórce. Tyle, że ja najzwyczajniej się z netem łączę.
|
|
|
#2547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za mobilonosc ![]() szkoda ze nie 25.11 - we moje imieninki no ale za powrot .Cytat:
takze za to ![]() Cytat:
![]() cdn - choc wam powiem KREW NIE WODA a tu ze Pierdyliard stopi wczoraj bylo yhmm ide czytac dalej - jak sie to potoczylo ze kolejną z nas ubyło.
|
|||
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
jak masz mocne nerwy to poczytaj se wczorajszego FB
|
#2549 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
, typowa ? ja Wiem ze zachciewajki jesli chodzi o @ to czekolada,lody ..no ogolnie slodycze ale ...zupa pomidorowa??? haha ![]() Cytat:
Tez mi Ciebie brakuje Cytat:
Cytat:
ale z kim???? Cytat:
.ale sieeerota ze mnie . mlodziutka ,mlodziutka,mlodziutka .... (powinnam 100 razy na tablicy zapisac)Cytat:
wielkie kciuki aby wrocil !!!!!!!!!!!!Cytat:
![]() Cytat:
zupa ogorkowa o 8 rano ??? i do tego juz konczysz????? o matko ,ja cudem zdazylam wlosy umyc .....(no ale ale ....dzieci ,sniadanko ,ubranie ,przedszkole ,szkola w sumie to moze latwiej ogorkowa ugotowac .... )Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- rozbudzasz moja cieeekawosc .....a ja fb nie mam
|
|
#2550 | |||||
|
Raczkowanie
|
dobra pora na pomidorową
![]() Cytat:
masz super córkęCytat:
Szkoda życia na spanie ![]() Cytat:
Aa jaka fajna grzechotka, chyba zamówię młodemu bo on z tych tłukących wszystko, im głośniej tym lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
teściu ma przyjść dzisiaj pobawi trochę Tomka to coś upichcę. Na pewno zrobię rogaliki z jabłkami i cynamonem Dzień Dobry, szukam książek i będę zamawiać bo jak narazie tylko wymemłaną księgę dźwięków mam. Tomek nawet z tak twardymi kartkami sobie poradził
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

Tona prasowania czeka na lepsze czasy. Szczerze odkąd jest Kubcio to prasuję większośc jego ciuchów, a z naszych znacznie mniej.

do mnie mama w sobote przyjeżdza i tez mi ugotuje
nasze też ok
no i mala sie obudzila ale plus taki ze wlasnie konczy mi sie gotowac ogorowa na obiad
za mobilonosc 

za powrot .
yhmm ide czytac dalej - jak sie to potoczylo ze kolejną z nas ubyło.