|
|
#3721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Pierwszabryka dokładnie
Kiedyś jak byłam po jakąś butelkę (akurat mam bardzo blisko jeden ze sklepów i lubię tak chodzić Babka chciała wybrać Babyzena i jednym komentarzem moim zrezygnowała , chodziło o składanie stelaża to wszystko jest super na filmie i jak robi to inna osoba o my patrzymy jednak jak ma mama trzymać gondolę z dzieckiem i złożyć stelaż do którego użycia trzeba dwóch rąk, nie wspominając o graniczącej z cudem możliwości jednoczesnego zniesienia obu elementów i dzidziusia na filmie jest to jeden ruch ręki jednak w praktyce... kurczę ostatnio spotkałam dziewczynę za spacerze (znamy się z Sh którego klientkami jesteśmy ze Stokke i udanego wyboru-w 100% dla niej i jej warunków i ona była mega zadowolona na dodatek to jej pierwszy wózek a córeczka ma ponad 2,5 roku i jak ja jej zazdroszczę tego Stokke nie dla mnie ale taki wózek na cały okres użytkowania to skarb, powiedziała że nie zmienia a za jakiś czas będzie złożony i czekał na następnego dzieciaczka który w planach za jakis czas. A jak wypady szybkie zakupy zapytałam ...powiedział że korzystała tylko z rowerka lub spacerków ![]() Ps. własnie na Limango rozpoczęła się kampania Cybexa
|
|
|
|
#3722 |
|
Przyczajenie
|
My zdecydowaliśmy się na Bebecar. A w dodatku udało nam się skorzystać ze świetnego rabatu, który dostaliśmy, wyobraźcie sobie, w czasie spaceru!
Szalenie mi się ten wózek podoba, już nie mogę się doczekać kiedy znajdzie się w nim Maleństwo ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak jest z gwarancją/serwisem wózków w praktyce? Niby większość chociaż 12 mcy gwarancji daje, ale czy/jak to rzeczywiście potem działa?
Zastanawiam się ponieważ miałam np. panele z gwarancją na 20 lat a po 2 nadawały się wymiany i reklamacja nie została uwzględniona "bo używałam dywanu i pewnie to on porysował" Pewnie jakbym nie używała to argumentowaliby że nie używałam żadnej ochrony i też nie wymienili A jak jest z wózkami? Muszę wysyłać cały wózek na swój koszt na drugi koniec Polski do serwisu? Zachowywać oryginalne opakowanie? Czekać 2 tygodnie na wymianę dętki w kole? A może właśnie wystarczy wizyta w sklepie gdzie kupuję wózek i wymiana części czy naprawa jest w miarę możliwości od ręki? Pewnie zależy to od firmy, ale jakbyście mogły napisać parę słów o swoich doświadczeniach to dałoby mi to jakieś pojęcie na co się nastawiać. (Aktualnie rozważamy wózek Lupo firmy Baby Dream, kupno w Smyku lub sklepie internetowym z lokalnym odbiorem właśnie na wypadek konieczności dostarczenia przy reklamacji) |
|
|
|
#3724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pamiętaj, żeby zawsze mówić że 2 dni temu się stało bo na zgłoszenie też jest czas po 2 lepiej wyslac w oryginalnym pudełku bo moga się doczepić, że w trakcie transportu doszło do uszkodzenia, po 3 jeżeli to tylko drobna wada to chyba bym nie wysyłała, podjechałabym do sklepu z rowerami u mnie jak kupowałam dostałam wózek zastępczy ale to nie przez internet ja jestem zwolennikiem takich rzeczy kupowania w normalnym sklepie zawsze drukuję najtańszy w necie i dyskutuję ze sprzedawcą ja reklamowałam kilka razy wózek i w zasadzie zawsze i uznawali
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
pomocy ! MAM 9 miesieczna coreczke,szukam spacerowki,koniecznie pompowane koła ,pałąk no i siexzenie zeby mozna bylo zrobic calkiem pionowo i na lezaco,chcialam kupic uzywanego x landera ale kkazdy ma glupia regulacje na paski,w ktorej nie da sie ustawic oparcia na pionowo ,musi tez miec pasy 5 pkt,co polecacie ?
|
|
|
|
#3726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo będziemy szaleć Mamas & Papas Sola ale ok 1500 zł a piankowe duże koła mogą być ?ja teraz testowałam wózek micralite superlite super radzi sobie w ciężkim terenie ale niestety nie spełni Twoich oczekiwań, jest rewelacyjny dla mamy ale dziecko na płasko nie będzie leżało na płasko
<ciach_reklama> Edytowane przez pierwszabryka Czas edycji: 2013-09-10 o 14:54 |
|
|
|
|
#3727 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za informacje
![]() Sheryl podzielisz się jaki wózek/sklep? Może na pw żeby nie robić reklamy, ale jestem ciekawa, szczególnie jeśli nie trzeba się martwić o wózek zastępczy na czas naprawy. Pierwszafabryko możesz rozwinąć kwestię sklepu z rowerami? My w sumie lubimy z mężem sobie sami naprawiać rzeczy i sporo już na tym oszczędziliśmy, ale to raczej dotyczy rzeczy typu pęknięta dętka niż całkiem odpadające koło albo pęknięty stelaż? |
|
|
|
#3729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to raczej po gwarancji się robi
<ciach_reklama> Edytowane przez pierwszabryka Czas edycji: 2013-09-13 o 10:05 |
|
|
|
|
#3730 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Miałam problem z tapicerką, dostałam nową, nowe akcesoria do wózka i nowy stelaż . Bez dwóch kółek cały nowy wózek właściwe. No i na czas reklamacji dostałam wózek zastępczy Maclarena Questa.Prześlę ci nazwy sklepów na priva jeśli tu nie można.
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszafabryko faktycznie samodzielne naprawy to już po gwarancji lepiej
![]() Sheryl dzięki za informacje, nie jestem pewna jak z nazwami konkretnych sklepów, ale nie chciałabym żeby przez moją ciekawość ktoś podpadł jako reklamujący Czekam na pw w takim razie
|
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
UWAGA!!!!! W sklepie firmy Askot we Wrocławiu jest super promocja Maxi cosi mura 4 i w gratisie spacerówka quinny zapp za 1 zł
|
#3733 |
|
Rozeznanie
|
super wątek
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
|
|
|
#3734 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli ktoś jest zainteresowany opisałam maxi cosi mura 4 plus xxxxxx
zapraszam ))
<ciach_reklama> Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-20 o 22:13 Powód: link do bloga |
|
|
|
#3736 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś używała wózków Jane?
Mam na oku taki w komisie dziecięcym, model chyba Millenium, ze wszystkimi bajerami za 900 zł. Nie mogę w necie znaleźć żadnych informacji o tym konkretnym modelu - może któraś z mam ma jakieś info o nim?
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Temat wyboru wózka jest tak szeroki a zarazem przytłaczający, zę głowa mała, jest ich tyle i tyle firm, że w głowie się może zakręcić tym bardziej przyszłym rodzicom, którzy chcą dac maleństwu wszystko co najlepsze. Wiecie co zrobiłam ja? Powiedziałam mężowi, że wybór wózka pozostawiam jemu, może wybrać kolor, model i co tylko chce, ze to jest jego zadanie i co? Spisał się znakomicie, w ogóle podszedł do tematu bardzo szczegółowo, jakby to było najważniejsze zadanie w jego życiu, także polecam takie rozwiązanie sprawy i tatuś się ucieszy i wózek będzie dobry, bo sprawdzi każdą śrubkę
![]() Mój kupił wózek chicco, który bardzo dobrze mi się prowadza, no i jest lekki, a ja mieszkam na 3 piętrze bez windy, widziałam też, że aktorka Socha ma taki sam, także gratuluję jej wyboru i cieszę sie, ze byliśmy jej inspiracją ha ha ha
|
|
|
|
#3740 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Do porodu jeszcze sporo czasu, ale powoli rozglądam się za wózkiem. Po przeanalizowaniu idealnych funkcji wózka, lekturze tysiąca opinii internetowych i wizycie w 4 sklepach z wózkami na placu boju zostały trzy modele: Bebetto Luca, Baby Design Lupo Comfort i Tako City Move. Niestety te modele są dość podobne do siebie, więc wybór będzie koszmarnie trudny
|
|
|
|
#3741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystkie te wózki mają podobne opcje, jedna z czytelniczek też jest zainteresowana lupo comfort więc w następnym tygodniu podjadę do sklepu i ocenię go - niestety producet nie udostępnil mi tego modeli, xxxxxx tutaj możesz poczytać o lupo, w następnym tygodniu producent wyśle mi implast bolder neon, wizualnie mi sie bardzo podoba zobaczymy jak z funkcjami, nie wiem cczy znasz tą firmę, oraz ile chcesz wydać ale jego mozn już kupić za 1699 zł. jak opiszę wkleję link jak będę oglądać lupo to może zerknę na tako
<ciach_reklama> Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-20 o 22:13 Powód: link |
|
|
|
|
#3742 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
wypowiadam się o wózku tylko kiedy go widziałam, lub otrzymałam od producenta
ja nie oceniam wózków ponieważ wady wychodzą po czasie a ja wózki zazwyczaj mam na 2 tygodnie
|
#3744 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Potrzebuję porady Ja mam trzy typy wózków 3w1, ale jak czytam opinie to już sama nie wiem co robić. Może któraś z Was słyszała opinie na temat tutek grander albo bebetto solaris red collection albo tako sportime. Czytałam na temat tych wózków ale oczywiście wszędzie opinie są podzielone i dostaje zawrotów głowy od tych informacji ![]()
|
|
|
|
#3745 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy, tatusiowie - pomóżcie w wyborze wózka :)
Cytat:
drugie kryterium lekkość---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
powodzenia
|
|
#3746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc zaglądaj na stronkę resztę również zapraszam
|
|
#3747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
opisałam na stronie Mutsy Igo Comfort zapraszam xxxxxxxxOpis wózka Baby Design Lupo Comfort już dostępny na stronie, zapraszam xxxxxxxxxx Zapraszam na stronkę tym razem Implast Bolder Neon xxxxxxxxxxxx zapraszam
<ciach_reklama> Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-20 o 22:12 Powód: 4 posty w każdym reklama bloga - połaczone, link w podpisie wystarczy |
|
|
|
#3749 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź i opisanie wózka
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Kiedyś jak byłam po jakąś butelkę (akurat mam bardzo blisko jeden ze sklepów i lubię tak chodzić
na filmie jest to jeden ruch ręki jednak w praktyce... kurczę ostatnio spotkałam dziewczynę za spacerze (znamy się z Sh którego klientkami jesteśmy 
Pewnie jakbym nie używała to argumentowaliby że nie używałam żadnej ochrony i też nie wymienili