|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
|
|
|
|
#542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- w ogóle strasznie mnie dziwi, że rodzice (nie chcę generalizować, ale w większości przypadków sa to młodzi rodzice) zachowują się tak, jakby tego dziecka w ogóle nie było. Nie wiem, wrzucają jednoznaczne zdjęcia, używają (przy dziecku, czasem już kumatym) niefajnych słów albo zmieniają partnerów jak rękawiczki. To wszystko bez żadnego poczucia zażenowania. Rozumiem, że po urodzeniu dziecka, świat towarzyski się nie kończy, ale gdybym miała dziecko, czułabym ogromną odpowiedzialność za niego i za to, jak ono mnie widzi. Bo przecież zachowanie czy nawyki nie bierze się z kosmosu, tylko czerpie od rodziców. |
|
|
|
|
#543 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Była partnerka brata mojego ojca, miała ośmioro dzieci, każde (oprócz bliźniaków) z innym ojcem i o innym nazwisku. Z nim też miała córkę (później jeszcze dwoje, więc była 6), mieszkali wtedy w kawalerce. Palili i pili w domu. Co lepsze, jak ten brat rozstał się z kobietą, znalazł sobie i poślubił dziewczynę "z dobrego domu" całkowicie wyrzekł się dziecka. Jego rodzice też, chociaż wcześniej była najukochańszą wnuczką.
|
|
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie oszukujmy się, jaki przeciętny (nie jakiś z bogatej rodziny) 23 latek ma własne mieszkanie, by móc mieszkać bez rodziców czy nawet dostanie kredyt na 300 000-400 000 tyś, by sobie kupić własne? Dziwi mnie widok w takim małym koszu na śmieci przy chodniku dużego wepchanego worka ze śmieciami. to jakaś nowa forma oszczędzaniu na wywozie śmieci ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie to, że osoby mocno przeciętne, wręcz brzydkie mają odwagę komentować mój wygląd. Już nakreślam sytuację
![]() Pierwszy pan, to znajomy, który sam do atrakcyjnych nie należy, powiedział mi "piękna nie jesteś", po czym jakiś czas później proponował mi układ bez zobowiązań, a nawet przyznał, że liczył na coś więcej. Drugi pan, znajomość czysto internetowa, nie zainteresował mnie tyle, by się z nim spotkać, chociaż sam naciskał na piwo. Powiedziałam mu wprost, że zaczęłam się z kimś spotykać, to wtedy padło "nie jesteś miss piękności, da się z tobą pogadać, ale nie jesteś wszystkowiedząca" ![]() Żebym ja jeszcze któremuś z nich pisała o sobie, że uważam się za piękną, idealną... Ale dziwi mnie to, odważni są, nie ma co. Rozumiałabym to, gdyby sami wyglądali jak Brad Pitt, ale w takiej sytuacji nie umiem tego pojąć.
|
#549 | |
|
Raróg
|
Dziwi mnie jak mozna byc nieodpowiedzialnym odpowiadajac za prawidlowe dzialanie hamulcow w czyims aucie. Dzis z TZ o malo nie pozabijalibysmy ludzi i w ogole mam nadzieje, ze bezpiecznie wrocimy do domu
|
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie pewna cecha u niektórych osób, której nie potrafię nazwać.
Jak ktoś mówi im, że wyjeżdża na wakacje- a po co? Można przeciez urlop przeleżeć przed TV. Pfff... na wakacje się wybierajo, pewnie liczą na ładną pogodę. Takiego! Na pewno będzie padać i się wynudzą. I stracą tylko kasę. Jak ktoś mówi, że wybiera się na studia- pffff, a po co jak i tak pracy nie znajdzie? Pfff po co się przeprowadzać do innego miasta? Pfff i tak sobie nie dasz rady. Jak ktoś mówi, że chcę się przeprowadzić do innego miasta- a po co? Przecież można tutaj, z rodzicami mieszkać, źle? Pfff, tyle kasy przecież trzeba stracić, pfff po co? I tak sobie nie dacie rady. I wkurza mnie "nie dacie sobie rady." To co, mam do us***j śmierci siedzieć na garnuszku u rodziców? Jak bym chciała czasem z takimi ludźmi zerwać kontakt, ale nie zawsze tak można :/ |
|
|
|
#551 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzeniona
|
Dziwi mnie, kiedy ktoś nie korzysta z niczego, co oferuje mu uczelnia (jeśli oferuje). Mój uniwerek daje możliwość wyjechania na płatne stypendia, wymiany, staże, kursy, a naprawdę procent studentów z tego korzysta. Dziwi mnie to, bo stypendium pozwala na utrzymanie się i jeszcze zostaje, więc nie jest to kwestia wydatków.
|
|
|
|
#554 | ||||||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Najgorzej jak sié pojawiajá argumenty: mnie bili to jestem porzadnym człowiekiem. inne takie bzdury ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie dziwi to, że są ludzie, którzy nie widzą różnicy miedzy wiara w Boga a wyznawaniem religii. Nadal mnie dziwi, że osoby, które nie spełaniają zasad religii, bo sie z nimi nie zgadzają dalej chca usilnie w niej trwać, winiąc religię za to, że im życie utrudnia.
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moim bratem, to mnie jego sytuacja po prostu martwi. Nie ma on żadnej motywacji do usamodzielnienia się. Pracuje, zarabia, odkłada jakieś tam pieniądze. Myślę, że jakby chciał, to by się usamodzielnił. Z drugiej strony, rodzice mają duże mieszkanie, więc on ich wspiera. Dziwi mnie po prostu inne spojrzenie mojej mamy na mnie a inne na mojego brata. Mam nadzieję, że nicxzwego takiego nie zrobię w przyszłości. Co do mamusiek, to dziwi mnie fanpage, bo bloga dawno nie czytram, osoby o pseudonimie Matka Sanepid. Co wrzuca posta, to marudzi na swoje dzieci. Czasem się zastanawiam, po cl je w ogóle ma, skoro tak narzeka? Dawno nie widziałam u niej czegoś z pozytywnym wydźwiękiem, częściej w stylu "jestem taka zmęczona macierzyństwem". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Dzisiaj od koleżanki rok młodszej uslyszalam, że małym dzieciom można podawać cokolwiek i robić cokolwiek, bo i tak nie rozumieją. Moja prawie 1,5 roczna córka umie już wykłócać się o swoje, stroić foszki i rozumie słowo "nie". Jak nie chce czegoś, to woła, robi minę i sobie idzie do siebie. Jak jej się czegoś zabrania, to też postroi fochy a potem zapomni o sprawie. Dzieci wiecej rozumieją, niż się zdaje. Dziwi mnie znqwjoma, która daje klapsy prawie roczne,u maluchowi, bo on szaleje i ma ją gdzieś. Lanie nic nie daje, bo dzięki nikt nic nie wyjaśnia. Brak słów. Ona też uważa, że mały nie zrozumie, dlaczego czegoś nie może robić. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
http://muzyka.onet.pl/newsy/michal-w...ch-troje/e207g nie poznałam go
|
#557 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Wprost przeciwnie, mam wrażenie że mimo, że pokazuje tragikomiczne realia posiadania dzieci, to mimo wszystko jest fajną matką ze zdrowym podejściem.
|
|
|
#558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przyszłam rano do kiosku, patrze na gazetę i myślę "Nawet niezły, ciekawe kto to" a potem zobaczyłam nazwisko i zwątpiłam w swoje oczy, gust i rozum.
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię blog Matki Sanepid, fp nie śledzę (czasem zaglądam, ale rzadko).
Choco, haha
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) zaproponowalam, ze mozemy sie spotykac raz w tygodniu, zeby porozmawic i pocwiczyc. Zalatwilam sale, nauczyciela i kicha. Na pierwsze spotkanie przyszlo 12 osob, na drugie 7, a na ostatnich dwoch bylam i babka z Hiszpani. Czesc osob przestala sie odzywac, nie odpowiada na maile, ani sms-y, inne sie tlumacza, ze sa zmeczone i nie maja sily przyjsc No i ja tu slysze, ze mam szczescie i ze mi tak wszystko latwo przychodzi .
Only the dead fish follow the stream. Edytowane przez Kathareo Czas edycji: 2013-10-11 o 21:26 |
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie nie do końca moja estetyka. Niektóre teksty mnie rozbawiły, jak opis wakacji gdzieś nad morzem
.Mnie dziwią ludzie, którzy sami są imigrantami a narzekają na innych imigrantów. Ostatnio jechalam z takim gościem, że żałowalam, że nie można sobie wyłączyć słuchu. Wszyscy "ciapaci, czarni, Bułgarzy, Niemcy etc." są "do gazu", bo on wielki PAN z Polski tak uważa :banghead:. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sieo podoba, jak wiele ludzi podkreśla swoje pochodzenie. Przejście w koszulce z barwami narodowymi, często było związane ze spontanicznym "Siema" od innych imigrantów. Dzięki koszulce M., nawet dostalismy większa porcję kebaba, bo pan Turek ma jakąś rodzinę czy coś, w Polsce ![]() ![]() .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału |
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230336]Śmiej się śmiej, kiedyś się dziwiłam co te baby w nim widziały, że tak za nim leciały, a teraz sama pomyślałam, że niezła z niego d**a z twarzy
![]() Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału Będziesz celebrytką....bankiety i ścianki reklamowe są Twoje !Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230336]Śmiej się śmiej, kiedyś się dziwiłam co te baby w nim widziały, że tak za nim leciały, a teraz sama pomyślałam, że niezła z niego d**a z twarzy
![]() Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału kariera superstar stoi przed Tobą otworem
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
![]() Dziwi mnie moje "szczęście", parę dni temu nagrał mnie kamerzysta i trafiłam jako migawka do materiału w lokalnych wiadomościach. Dzisiaj zobaczyłam tego samego faceta na moim uniwerku, zgadnijcie kto znowu mignął podczas materiału Dawno, dawno temu, moj znajomy zalatwil sobie lewe zwolnienie, zeby pojechac na koncert Depeche Mode, zgadnij, kogo pokazano nastepnego dnia w Teleexpresie, wsrod publicznosci .Po prostu sa ludzie, ktorych kamera kocha .
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
Taa, wspaniała kariera, jeszcze Wojewódzki mnie zaprosi, Dzień dobry TVN i TVN 24 jako specjalistkę od wszystkiego.
|
|
|
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230508]Taa, wspaniała kariera, jeszcze Wojewódzki mnie zaprosi, Dzień dobry TVN i TVN 24 jako specjalistkę od wszystkiego.
[/QUOTE]coś Ty. Nie wygryziesz Hołdysa ani Korwin-Piotrowskiej |
|
|
|
#570 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43230508]Taa, wspaniała kariera, jeszcze Wojewódzki mnie zaprosi, Dzień dobry TVN i TVN 24 jako specjalistkę od wszystkiego. [/QUOTE]Będziesz wodzianką
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.