Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-11, 19:32   #3271
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
ja jezztem bo małż mecz ogląda...

ależ jestem zmęczona, coś czuję, że nawet za bardzo się przemęczyłam... od 8 do 16 łazilam. Jeszcze się zgubiłam w lesie, ale całe szczęscie ludzi pełno to się odnalazłam.

Ja jutro muszę pranie zrobić, bo przecież wyjazd już blisko

Swoją drogą niechcący wygadałam coś niecoś szwagierce o staraniach tj. nie w prost, ale pewnie się domyśliła...i teraz teściowa mi się bacznie przyglądaa, także pewnie myślą, że już coś rośnie
nie mów mi o grzybach bo właśnie małż otwarł prażynki o smaku grzybów w śmietanie z Biedrony nosz jakbym maślaka surowego żuła
A co do grzybobrania to podziwiam, ja osobiście nie cierpię, za dziecka byłam zmuszana do chadzania po lesie, bo najzwyczajniej nie miałam nic do gadania

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:38   #3272
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
za 3 tygodnie zobaczysz takie same na usg ja ci to mówię
mam nadzieję, że mi wykraczesz

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Jak na moje oko ty Ty się już postarałaś
Ja testuję razem z Tobą, w poniedziałek
Ja - w niedzielę
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:39   #3273
krusia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Zmierzyłam sobie z ciekawości teraz temperaturę - 37,5 stopnia
Ja wierze ze Wam sie udalo kiedy testujesz?
(Juz doczytalam kiedy )

Cytat:
a niech by spróbował to byśmy tu nawzdały na niego, że hej

ja nie wiem po co on to ogląda, tosz to strata czasu i nerwów

Że też synuś poszedł spać to bym się z nim pobawiła, bo nie nacieszyłam się nim dzisiaj
No ja tez nie wiem po co ale spelnil swoje mezowskie obowiazki to niech se oglada hehe

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Jestem po kolacji - relaks Robiłam na kolacje - cannolleli - po czym moj tata stwierdził - "musimy Cie trzymac jak najdłuzej przy zdrowiu, zebys nie chorowała" Parschnełam smiechem Po prostu mu smakowało ;-) Cały dzien mnie dzisiaj cos boli w prawej stronie brzucha :/
No i dobrze ze sie relaksujesz. Oby bole jak najszybciej przeszly.

Edytowane przez krusia83
Czas edycji: 2013-10-11 o 19:43
krusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:40   #3274
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
nie mów mi o grzybach bo właśnie małż otwarł prażynki o smaku grzybów w śmietanie z Biedrony nosz jakbym maślaka surowego żuła
A co do grzybobrania to podziwiam, ja osobiście nie cierpię, za dziecka byłam zmuszana do chadzania po lesie, bo najzwyczajniej nie miałam nic do gadania
Ja tam bardzo lubię grzybobranie, ale ostatnio panicznie boję się kleszczy
Stary 2013-10-11, 19:42   #3275
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
Ja wierze ze Wam sie udalo kiedy testujesz?
Pojutrze ovu mi na jutro wyznaczyło @, ale chyba nie przyjdzie
Stary 2013-10-11, 19:44   #3276
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam łapię, chociaż czuję, że chyba nic z tego
a baciki chce? nie? to dobrze będzie dobrze-musi

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
o

Kciukole za wyniki, a latorośl cała mama Super że wszystko ok
nie dzięki

Cytat:
mam nadzieję, że mi wykraczesz

Ja - w niedzielę
ja ci to już wykrakałam i wymodliłam miesiąc temu a przynajmniej głęboko w to wierzę a jak ja w coś wierzę to tak ma być i koniec kropka ament pacierzu yo!

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-11, 19:46   #3277
Pacynka
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Właśnie wróciłam z pracy i mam dziś cały dzień z przerwami jakieś mdłości. @ zbliża mi sie wielkimi krokami. Zastanawiają mnie te mdłości bo przed @ to raczej nie miewam. Miewałam w młodości jak były pierwsze lata @.

Zubi, pisałaś o rozpulchnionej szyjce. Moja własnie jakaś taka dziwna jest że sama nie wiem.
Ale jakoś tak u mnie to niemożliwe żeby mi się udało bo serduszka słabiutkie były. A może ja się czymś przytrułam i to stąd?...
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:47   #3278
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

No ja tez nie wiem po co ale spelnil swoje mezowskie obowiazki to niech se oglada hehe
dobra kobita z Ciebie jak doceniasz i wynagradzasz

Cytat:
Ja tam bardzo lubię grzybobranie, ale ostatnio panicznie boję się kleszczy
a miałaś ostatnio nie miłą styczność z nimi czy tak ogólnie? bo w lato trochę nagonki było na te kleszcze w mediach

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-11, 19:50   #3279
Goraleczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

właśnie kto teraz testuje wcześniej niż w poniedziałek ??
Wyglada na to że ja ...
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:52   #3280
Elfka86
Zakorzenienie

też się kleszczy boję - z tym, że mnie nie lubią i nie łapią się, za to moja babcia chodzi na grzyby i kiedyś przyniosła z lasu 15 kleszczy na sobie a przez lata zbierania to te kleszcze na tysiące może liczyć co miała

Moją mamę w tamtym roku tylko jeden złapał - i akurat był zakażony i mama ma boreliozę
Stary 2013-10-11, 19:52   #3281
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
ja ci to już wykrakałam i wymodliłam miesiąc temu a przynajmniej głęboko w to wierzę a jak ja w coś wierzę to tak ma być i koniec kropka ament pacierzu yo!
To mi teraz modlij jeszcze mam szanse 13dc uciekam bo tżt strzeli focha i będę musiała na sąsiada zza płotu polować

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:53   #3282
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Właśnie wróciłam z pracy i mam dziś cały dzień z przerwami jakieś mdłości. @ zbliża mi sie wielkimi krokami. Zastanawiają mnie te mdłości bo przed @ to raczej nie miewam. Miewałam w młodości jak były pierwsze lata @.

Zubi, pisałaś o rozpulchnionej szyjce. Moja własnie jakaś taka dziwna jest że sama nie wiem.
Ale jakoś tak u mnie to niemożliwe żeby mi się udało bo serduszka słabiutkie były. A może ja się czymś przytrułam i to stąd?...
Czasem i słabe serduszka wystarczą , byle się wstrzeliły A ja mdłości też ostatnio miewałam...

Cytat:
dobra kobita z Ciebie jak doceniasz i wynagradzasz

a miałaś ostatnio nie miłą styczność z nimi czy tak ogólnie? bo w lato trochę nagonki było na te kleszcze w mediach
Ja osobiście nie miałam, ale mnóstwo osób z otoczenia po wizytach w lesie wróciło z tymi żyjątkami w pakiecie, więc się zraziłam, bo naczytałam się jeszcze o tej boleriozie, brrr
Stary 2013-10-11, 19:55   #3283
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
To mi teraz modlij jeszcze mam szanse 13dc uciekam bo tżt strzeli focha i będę musiała na sąsiada zza płotu polować
Walcz trzymam kciuki za szczęśliwe zapłodnienie
Stary 2013-10-11, 20:01   #3284
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Czasem i słabe serduszka wystarczą , byle się wstrzeliły A ja mdłości też ostatnio miewałam...

Ja osobiście nie miałam, ale mnóstwo osób z otoczenia po wizytach w lesie wróciło z tymi żyjątkami w pakiecie, więc się zraziłam, bo naczytałam się jeszcze o tej boleriozie, brrr
Nie wiem czy się wstrzeliło to nasze serduszko bo jeden dzień po owulce wg ovuf było. Jak na razie tempka mi się trzyma, ale to dopiero 9- ty dpo, a mi spada tak jakoś 11- go dpo.
Stary 2013-10-11, 20:05   #3285
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
też się kleszczy boję - z tym, że mnie nie lubią i nie łapią się, za to moja babcia chodzi na grzyby i kiedyś przyniosła z lasu 15 kleszczy na sobie a przez lata zbierania to te kleszcze na tysiące może liczyć co miała

Moją mamę w tamtym roku tylko jeden złapał - i akurat był zakażony i mama ma boreliozę
przykro mi, ale miała pecha

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się wstrzeliło to nasze serduszko bo jeden dzień po owulce wg ovuf było. Jak na razie tempka mi się trzyma, ale to dopiero 9- ty dpo, a mi spada tak jakoś 11- go dpo.
To pozostaje czekać i trzymać
Stary 2013-10-11, 20:06   #3286
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi, ale miała pecha
Niestety także na kleszcze lepiej uważać
Stary 2013-10-11, 20:20   #3287
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

a patrz Twoja bbcia tyle i nic. nie którzy to faktycznie pecha mają ja miałam raz, w gimnazjum chyba czy na początku technikum

Cytat:
mogę też po arabskiemu to może się wystraszy owulka i nie będzie pyskować i wydziwiać

Allah AKBAR

i ma być ciąża i koniec

Cytat:
w sumie to jak mam być szczera to mało o tej boleriozie wiem aż wstyd się przyznać wiem, że jest groźna, coś tam o zapaleniu opon mózgowych, że kleszcze mogą spowodować?i to chyba tyle. Tak to jest jak się nie ma styczności to człowiek się nie interesuje

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-11 o 20:22
Stary 2013-10-11, 20:27   #3288
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
a patrz Twoja bbcia tyle i nic. nie którzy to faktycznie pecha mają ja miałam raz, w gimnazjum chyba czy na początku technikum

mogę też po arabskiemu to może się wystraszy owulka i nie będzie pyskować i wydziwiać

Allah AKBAR

i ma być ciąża i koniec

w sumie to jak mam być szczera to mało o tej boleriozie wiem aż wstyd się przyznać wiem, że jest groźna, coś tam o zapaleniu opon mózgowych, że kleszcze mogą spowodować?i to chyba tyle. Tak to jest jak się nie ma styczności to człowiek się nie interesuje
Borelioza jako choroba wielonarządowa atakuje różne organy, wywołując rozmaite reakcje.

Sprawdzonym objawem choroby z Lyme jest rumień wędrujący. Na początku będzie on miał kształt koła, wyjątkowo regularnego, jak na zmianę skórną, znajdować się niestety może w różnych miejscach. Jego popularna nazwa to „rumień wędrujący” i rzeczywiście pojawia się niekiedy w zupełnie innym miejscu niż ukąszenie, co więcej u przeszło 33% chorych, rumień w ogóle nie występuje. Zachowanie rumienia musi zostać zauważone, często rozrasta się do znaczących rozmiarów, by po pewnym czasie zwyczajnie zacząć zanikać od środka aż do krawędzi koła.

Objawy, które mogą pojawić się w trakcie trwania choroby, nie są objawami stricte boreliozy, mogą występować również przy mnóstwie innych schorzeń i bakterii, są one jedynie oznaką pracy systemu immunologicznego, który próbuje się bronić, można jedynie spekulować, że właśnie przed boreliozą. Są jednak symptomy, ułatwiające zdefiniowanie właśnie tej choroby. Najbardziej charakterystycznymi, choć nadal nie pewnymi, są te, związane ściśle z układem nerwowym. Niestety mogą one wynikać z wielu innych przyczyn, ich nagłe wystąpienia bez względu na źródło, powinno zmusić do wizyty u lekarza. Wśród nich są przede wszystkim:
zmiany słuchowe – chwilowy zanik słuchu, słyszenie dźwięków, jak brzęczenie czy szum,
odczucia skórne – ostre i nagłe bóle, uczucie zimna lub gorąca bez wyraźnych przyczyn,
jednostronny bądź obustronny paraliż twarzy – wyjątkowo niebezpieczny,
zaburzenia pracy mięśni – drganie, dygotanie, skurcze,
osłabienie – szczególnie dotyczy mięśni,
zaburzenia psychiczne – zagubienie, depresja, zdezorientowanie,
problemy z wymową,
zaburzenia wzroku.

Poza układem nerwowym, o pojawieniu się boreliozy świadczyć będą zmiany stawowe. Ten objaw niestety może stać się obiektem powikłań, niewyleczona choroba może spowodować stałe zniekształcenie stawów. Jeśli chodzi o sam symptom, zazwyczaj ukazuje się rzutami, w okresach zaostrzeń jeden lub oba stawy – zwykle kolanowe oraz biodrowe – cechują się obrzękiem i niestety towarzyszy temu ogromny ból. Specyficznym objawem dla bakterii europejskich, wywołujących boreliozę jest także zanikowe zapalenie skóry. Pozostałe, takie jak różnorodne bóle, mdłości czy jakiekolwiek zmiany w organizmie, zależne są od narządu, który choroba zaatakuje. Objawy w zależności od infekcji konkretnego organu prezentują się inaczej i związane są wyłącznie z zaburzeniami jego pracy.
Stary 2013-10-11, 20:36   #3289
Carmenaa_88
Zakorzenienie

wik ola troszku mnie doedukowałaś bo o rumieniu słyszałam, a widzisz nie wiedziałam, ze występuje przy boreliozie

a właśnie już kiedyś miałam zapytać, gdyż mnie to nurtuje czemu wik and ola ?

Igorek ur.4.09.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-11, 21:00   #3290
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
wik ola troszku mnie doedukowałaś bo o rumieniu słyszałam, a widzisz nie wiedziałam, ze występuje przy boreliozie

a właśnie już kiedyś miałam zapytać, gdyż mnie to nurtuje czemu wik and ola ?
to taki mix imion córci i mojego

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Ja się żegnam na dziś, miłej nocki dziewczynki
Góralka wyskakuj jutro rano z testu nam tu
Stary 2013-10-11, 21:05   #3291
Elfka86
Zakorzenienie

Też uciekam odezwę się jutro z pracy
Stary 2013-10-11, 21:21   #3292
vioris
Zakorzenienie

Uffff doczytałam 4 strony

Ja dziś cały dzień poza domem. Wróciliśmy koło 17 i padłam bo tak mnie bolała głowa, że myślałam że się wykończę. Wziełam 2 apapy ale nic mi nie dały. Potem się zorientowałam, że nie piłam kawy. Wypiłam i przeszło
Tż poleciał z kolegą na mecz i na piwo i go nie ma do teraz, aż się boję jaki dziś wróci
W dodatku się trochę pokłóciliśmy i jakoś mi smutno

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Z tego co kojaże to maciejce tez się nie udało z wiesiołkiem.
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
mnię tęż
To sama na szczescie nie jestem ALe dziś tż mi kupił nowe opakowanie i biorę dalej. 13,60 zł płacił za 60 tabletek. Tylko taki jeden jedyny u nas w aptece był ale 500 mg więc jest ok

Cytat:
haj hej heloł

zaraz Was ponadrabiam, bo dopiero wróciłam, a wyszłam po 7 z domu do mamy się już nie wyrobiłam poogarniam w domu jeszcze, bo małż to nawet palcem nie kiwnął pod moją nieobecność

A więc tak:

serduszko było oczywiście oczy mokre

badania krwi w Krwiodawstwie zrobione, we wtorek po południu wyniki, się zobaczy babki powiedziały, że rzadko ale się zdarza konflikt przy samym "A", ale też może być tak, że to jakaś pomyłka.
Na razie nie martwię się na zapas

a to moja latorośl
Stary 2013-10-11, 21:29   #3293
Leine
Zakorzenienie

Widzicie? Jestem Wam potrzebna! Gdyby nie ja, to byście nie obejrzały shreka!

Wczoraj ogoliłam sobie nawet wąsik, woow- sorry, wyrwałam z korzunami

Krusia, Makarena

Pacyna a jak tam z tempką? Może w następnym cyklu spróbujesz z wiesiołem?

Cytat:
No u mnie to samo, ale przygotowuję się, bo jak chłopaki gola nie strzelą to mój małż musi strzelić mi z dedykacją dla Leine
"Lubię to!"

szykuj bramę!

Cytat:
to taki mix imion córci i mojego
wiktor andrzej ola? Czyżby mały trójkącik?
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 21:58   #3294
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Widzicie? Jestem Wam potrzebna! Gdyby nie ja, to byście nie obejrzały shreka!

Wczoraj ogoliłam sobie nawet wąsik, woow- sorry, wyrwałam z korzunami

Krusia, Makarena

Pacyna a jak tam z tempką? Może w następnym cyklu spróbujesz z wiesiołem?

"Lubię to!"

szykuj bramę!

wiktor andrzej ola? Czyżby mały trójkącik?
Moja tempka dość wysoko jak na razie jest, ale to dopiero 9 dpo. A wieśka w tym cyklu brałam. Ale nie wiem co o nim myśleć bo pół roku temu też brałam i nie pomógł A teraz braliśmy razem ja i TŻ.
Stary 2013-10-12, 03:46   #3295
(kicia)
Zakorzenienie

se kurde znowu spałda i mnie wysyfiło na brodzie że hej
jajniki mi rozsadza odkąd się obudzilam i zaczął się ból slutków więc.... ale może nie pff
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 05:48   #3296
krusia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
se kurde znowu spałda i mnie wysyfiło na brodzie że hej
jajniki mi rozsadza odkąd się obudzilam i zaczął się ból slutków więc.... ale może nie pff
No lekko niby spadła ale taki mały pojedynczy spadek jeszcze o niczym nie świadczy raczej. Trzymam kciuki za II kreseczki
Stary 2013-10-12, 06:31   #3297
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ojc, jaki mnie bol zlapal brzuch z prawej strony boli, i dolem. Alalala ;( polozylam sie. Juz chyba wolalabym te wymioty :/
Już dobrze kochana? Jak się czujesz? Leż i odpoczywaj.
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ja mam już ubranka chyba typowo dziewczęce ale mam też po chrześniaku jakby co wszystko... i wózek i ciuszki... cała masa...
chciałabym dostać od kogoś dużo ciuszków Nie mam jeszcze ani jednego ubranka, bardzo mnie to dobija, że jeszcze 'nie wypada' kupować bo to za wcześnie. Więc nie kupuję

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Kochana - jeszcze czekam do niedzieli, juz tyle wytrzymałam to i te 2 dni przetrzymam
No to
Trzymam mocno!

Cytat:
haj hej heloł

zaraz Was ponadrabiam, bo dopiero wróciłam, a wyszłam po 7 z domu do mamy się już nie wyrobiłam poogarniam w domu jeszcze, bo małż to nawet palcem nie kiwnął pod moją nieobecność

A więc tak:

serduszko było oczywiście oczy mokre

badania krwi w Krwiodawstwie zrobione, we wtorek po południu wyniki, się zobaczy babki powiedziały, że rzadko ale się zdarza konflikt przy samym "A", ale też może być tak, że to jakaś pomyłka.
Na razie nie martwię się na zapas

a to moja latorośl
PIĘKNY SZKRAB gratulacje Słońce

Cytat:
Napisane przez BieniekI Pokaż wiadomość
Ja też czułam, że będzie chłopak, poza tym miałam ochotę na ogóry, ryby w occie i wszelkie kwasioły a urodziła się dziewczynka z moją mamą podobno było tak samo...
No to już nie wiem... Co będzie to będzie, byle było zdrowe
Oczywiście nie mogę się doczekać aż poznam płeć

Carmena - błagam o litość i możliwość powrotu. Napisz czego sobie życzysz a zrobię wszystko aby sprostać temu zadaniu

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Cytat:

Dziś obudził mnie rano ból brzucha, na samym dole... tak, jakbym wstrzymywała mocz przez noc i ten ból właśnie taki przypominał.
Do tej pory mnie kłuje. Mam nadzieję, że to nic poważnego i to nasza dzidzia się rozpycha

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2013-10-12 o 06:15
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 07:25   #3298
jagodzia133
Zakorzenienie

hej uffff nadrobiłam 2 dniowe zaległości :P
Cytat:
Napisane przez miss_matyldzia Pokaż wiadomość
witam,
przyjmiecie do swojego grona kolejna staraczkę???

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Hej..

Gosius, alez Ci zazdroszcze tego serduszka.. Piekny maluszek..

U mnie.. Coz... Stresowo bardzo, bo wszedzie czytam, ze w 6 tyg juz powinno byc serduszko.. A u mnie tylko pecherzyk zoltkowy widzial.. ;( no i jak sobie porownalam dzis badania z Zuza, to z nia w 6 tyg juz widzialam robalka i slyszalam serduszko.. I jeszcze bardziej sie zaczelam bac.. Przepraszam, ze marudze, ale naprawde sie boje...
będzie dobrze nie stresuj się pewnie o późna owulacja i już
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Aaaaaa dziewczyny ale czad przyszła @ i mówię małżowi a ten co mi powiedział: będzie atak na macicę
a twój tżcik to ma teksty
Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Oh dzięki za przyjęcie, już mysłałam, że nie zaakceptujecie mnie tu po tak długiej nieobecności.
Czuję się dobrze. Miewam mdłości baaardzo rzadko i to w dodatku tylko wieczorami, ani razu nie wymiotowałam, na szczęście
Śpię - ciągle, masakra. Wracam z pracy i musze się przespać bo chodzę jak cień, zjem obiad i znów drzemka aż do późnego wieczora a potem kąpiel i znowu cała nocka
Piersi urosły mi o cały pełny rozmiar i mam mnóstwo żyłek.
Brzuszek się lekko napiął i troszkę zaokrąglił.
Wizytę u gina i kolejne usg będę miała w przyszłą środę.

Wyniki wyszły w porządku, wszystkie
witamy witamy a masz za długą nieobecność
Cytat:
Będziesz miała córę!!!
oj czy ja wiem?? moją siostrę odrzuciło od słodkiego nic nie jadla a teraz ma 10 miesięczną córę
Cytat:
w busie? Też coś

Ja czuję, że u mnie będzie chłopak, od samego początku tak przeczuwam. Zobaczymy, czy nam się sprawdzi
ja tez tak czuję ale wolała bym córkę... tyle ubranek bym miała po siostrze
Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
Witam znów zauważyłam że rozmowa zeszła na temat wiesiołka

Kurcze, mam nadzieję, że nie dostanę opierdzielu bo też ostatnio rzadko się odzywam cholibka ale nie mam czasu, nawet nie zawsze jestem w stanie wszystko nadrobić ale czytałam, że ostatnio te wizyty u ginów jakieś niezbyt szczęśliwe więc i moja też do takich nie należała w środę skończyłam brać Clo i dziś byłam na usg zobaczyć co i jak no i na lewym jajniku się porobiły torbiele jakieśtam (nie pamiętam jak to lekarz nazwał) i ten jajnik jest przestymulowany, a na prawym widział jakiś pęcherzyk chyba 1,6cm i może się z niego coś wykluje ale to też jakoś lekarz bez entuzjazmu mówił powiedział, że dobrze że oba nie są takie jak ten lewy bo byłby problem... a tak się cieszyłam na to Clo no i w poniedziałek kolejna wizyta..
trzymam żeby wszytko było dobrze
Cytat:
Hej Zawiozłam Wikiego na ćwiczenia, potem do przedszkola, potem do pracy, potem na zakupy, potem do przedszkola odebrać Wikiego, potem obiad, umyłam okna, wprałam i powiesiłam wiranki, poprasowałam, wykąpałam i położyłam Wikiego i teraz jestem Jak mi kiedyś tżt powie że z mnie zła gospodyni domowa to mu tego posta przeczytam A wy jak zwykle tony nadrabiania
wooooooooooow i to wszystko w 1 dzień jedna sama???
Cytat:
ja uwielbiam chodzić na grzyby ale w tym roku nie byłam ani razu
Cytat:

No lekko niby spadła ale taki mały pojedynczy spadek jeszcze o niczym nie świadczy raczej. Trzymam kciuki za II kreseczki
dobrze że ja nie mierzyłam tempki ile to stresu przy tym czy spada czy rośnie ehhhhh

Kurcze miałam więcej was po cytowane ale gdzieś mi uciekły posty buuuuuuuuu
No to tak na pewno widziałam 2 zdjątka maluszków pięknie oczy me cieszą.

A za pół godzinki mam wizytę u gina. Mam nadzieję że wyniki już dotarły bo jak nie to bo boje się że może gdzieś się moje próbki zapodziały.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 07:29   #3299
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
witamy witamy a masz za długą nieobecność

A za pół godzinki mam wizytę u gina. Mam nadzieję że wyniki już dotarły bo jak nie to bo boje się że może gdzieś się moje próbki zapodziały.
Baty przyjęłam z pokorą

Robiłaś wyniki na wszystko?
Stary 2013-10-12, 07:31   #3300
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Baty przyjęłam z pokorą

Robiłaś wyniki na wszystko?
jedna parta juz była i tam wszytko dobrze. Teraz czekam na tokso w zeszłym tygodniu powinny być ale nie dotarły grupy krwi mi nie robił bo mam krew kartę jestem krwiodawcą więc tego nie musiałam robić.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości