|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
|
|
|
|
|
#9392 |
|
Zakorzenienie
|
|
#9393 |
|
BAN stały
|
Macie lub znacie jakieś opisy po niemiecku? Będę bardzo wdzięczna
|
|
|
|
#9394 |
|
żona
|
z listy:
Pokrzywione myśli w głowie mej.. ''Pozwól szczęściu znależć ujście swe, Do odważnych świat należy...'' Czas się nie liczy i nie ważne jest miejsce...są żeczy istotniejsze ![]() "Człowiek zawsze jest samotny na własne życzenie"................ ..[?] ..wystarczy jeden uśmiech i wszystko nabiera sensu .. Czasem tak trudno usmichac sie gdy nie ma ciebie obok mnie.. Bo małe bywa wielkie, w odpowiedznim swietle. Każdy chce mieć swój kawałek nieba, a go nie ma... karoliana33 - piosenka boska ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#9395 |
|
Rozeznanie
|
Ponawiam swoja prozbe o opisy dajace chlopakowi do zozumienia ze narazie chce bysmy byli tylko na zasadah kolezenskich. Prosze Was naprawde potrzebuje takich opisow
napewno znajdziecie cos w swoim zbiorze
|
|
|
|
#9396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9397 |
|
Rozeznanie
|
*I jest czułość, której wszystkiego za mało - to ja jestem tą czułością...:P
*Czuje...Czuje się zgwałcona przez myśli:P *Właśnie naszła mnie pokusa,aby posłać Ci całusa;* *Czekam .. przyjdź i pocałuj mnie czule... *pocałunki bez wytchnienia, długie jak bez Ciebie noc .. ![]() *Dotykiem Piszesz Po Mym Ciele Słowa Miłości *...i poczujesz przez skórę, że powietrze składa sie tylko z czułości.. *ze słodyczy twego aksamitnego ciała zdejmuje pocałunki ust powiewem... *Kochaj się ze mną w noc atramentową,chwili pieszczoty nie poskąp,nie żałuj. *Od dzisiaj przychodź do mnie, jeśli zwątpisz w swoje szczęście...przypomnę Ci zaklęcie ![]() *TwojCzulyDotykZnowCzujeN aSwejSkorze. TwojDelikatnyPocalunekZno wZostawiaszNaMychUstach.. . *I znów razem, blisko siebie sami. To wszystko, reszta zostanie miedzy nami. *Znajdź moją łydkę.. I wędruj językiem po mapie mojego ciała ![]() *.. W pościeli z błękitnej satyny zapomnieć o świecie całym, wyszeptać, że Jesteś Jedyny, mój Ukochany Wspaniały ... ehhh.. jakoś miłośnie dzisiaj mnie naszło a poszukuję czegoś dwuznacznego, macie może?
|
|
|
|
#9398 |
|
Zakorzenienie
|
robimy konkurs kto ma najmniej zgrana zgrupe... WYGRAŁAM!!!
|
|
|
|
#9399 |
|
Rozeznanie
|
*Mein Herzt Tanzt nur fur Dich (moje serce tańczy tylko dla ciebie coś takiego
)*Immer wenn ich on Dich denk ist es wie Musik in Ohr- (zawsze kiedy myśle o Tobie jest to jak muzyka w uchu) *Du bist alles was ich bin (jesteś wszystkim czym ja jestem) *Heute sind wir hier die Welt bleibt vor die Tur (dziś jesteśmy tutaj, świat został za drzwiami)
|
|
#9400 |
|
Wtajemniczenie
|
UWAGA, opisy nie brzmią tak głupkowato po angielsku jak po polsku
![]() The feeling that you gave me really drives me crazy/(krótko mówiąc: )sprawiasz, że szaleję You might be the type if I play my cards right/ (ktoś ma jakiś pomysł jak to ładnie przetłumaczyć? UExpectMeThatJustLetUHitI t ButWillYouStillRespectMeI f UGetIt?/Oczekujesz,że Ci na to pozwolę, ale czy dalej będziesz mnie szanował jeśli to dostaniesz? UWannaGetInMyWorld,GetLos tInIt BoyI’mTiredOfRunning letsWalkForAMinute/Chcesz dostać się do mojego świata,zgób się w nim. Chłopcze, jestem zmęczona biegiem, pospacerujmy troche Wherever you are I’m all alone And it's you that I want/Gdziekolwiek jesteś, jestem całkeim sama a Ty jesteś tym czego chcę You know what I want And I got what you need/Ty wiesz czego chcę a ja mam to ,czego potrzebujesz I’m out of this world come with me to my planet/Jestem nie z tego świata, chodź ze mną na moją planetę I'm a big girl I can handle myself But if I get lonely I may need your help/Jestem duzą dziewczynką, poradzę sobie. Ale jak się zgubię, mogę potrzebować Twojej pomocy If you with it girl I know a place we can go -What kind of girl do you take me for?/ Jeśli się zgadzasz dziewczynko, znam miejsce gdzie możemy iść -za jaką dziewczynkę Ty mnie uważasz?! It's okay, it's alright I got something that you gonna like/ OK, w porządku, mam coś co Ci sie spodoba Boy,We're one and the same So we don't gotta play games no more/ Chłopcze, jesteśmy racy sami, więc nie musimy dalej bawić się w te gierki Powyższe opisy są z piosenki: Nelly Furtado - promiscuous girl (uwielbiaaam )"Damn boy, you're so fine..." :P 'Cold is the night,cold are my hands, cold as my heart...'
|
|
#9401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne fajne więcej proszę
|
|
|
|
|
#9402 |
|
Zakorzenienie
|
The feeling that you gave me really drives me crazy/(krótko mówiąc: )sprawiasz, że szaleję
UWannaGetInMyWorld,GetLos tInIt BoyI’mTiredOfRunning letsWalkForAMinute/Chcesz dostać się do mojego świata,zgób się w nim. Chłopcze, jestem zmęczona biegiem, pospacerujmy troche Wherever you are I’m all alone And it's you that I want/Gdziekolwiek jesteś, jestem całkeim sama a Ty jesteś tym czego chcę You know what I want And I got what you need/Ty wiesz czego chcę a ja mam to ,czego potrzebujesz świetne
|
|
|
|
#9403 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie wizażystki
Dołączam również moje opisiki:1..::Na białych skrzydłach uciec stąd, anioł wie gdzie jest mój dom::.. 2."Odcięli ANIOŁOM skrzydła, bo dawały im choć trochę wolności" 3........Skrzydła Me Porozrywał Wiatr Serce Me Pękło Na Pół ...... 4.Bo każdy ma swojego ANIOŁa i jest dla kogoś ANIOŁEM 5.Bylam juz tak blisko gwiazd, wystarczylo siegnac reka, ale spadlam... 6....:::.Piekne słowa są puste,jak ludzie,którzy rzucają je na wiatr.::: 7. . DlAcZeGo Na ŚwIeCiE ZaWsZe KtOs Za KiMś TeSkNi?;( *:. 8.Wystarczyło jedno ciepłe spojrzenie, by na twarzy pojawił się uśmiech.. 9.Nie jestem aniołkiem nie fruwam po niebie,ale szukam CIEBIE! 10.UśM!eCh JeSt JaK SŁoŃcE, KtÓrE SpĘdZa ChŁóD z LuDzK!eJ TwaRzY 11.``- Każdy na tej ziemi ma swój skrawek nieba... -`` 12.Istota wspomnień polega na tym, że nic nie przemija... 13."Usmiech to najpiękniejsza rzecz jaką człowiek moze dać człowiekowi" 14....tak blisko, jak nigdy...a jednocześnie tak daleko.. ![]() |
|
|
|
#9404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9405 |
|
♥
|
znacie jakies opisy dotyczace tego ze niektóre słowa straciły swoje znaczenie - stały sie mniej wazne , ze juz nie sa tak wartościowe jak kiedys ??
|
|
|
|
#9406 |
|
Przyczajenie
|
mój obecny :
Die Trennen sind spiegel unsere Gefühle (łzy są źródłem naszych uczuć) a macie może jakieś w języku hiszpańskim?; |
|
|
|
#9407 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli któraś z Was chce to mam po malajsku
![]() 1.Aku cinta kamu-awak tahu...(kocham cię i ty to wiesz) 2.Saya rindu awak(tęsknię za tobą) |
|
|
|
#9408 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez maartus Czas edycji: 2007-05-10 o 22:37 |
|
|
|
#9409 |
|
Raczkowanie
|
a cos na juwenalia?
|
|
#9410 |
|
Przyczajenie
|
To zwycięzcy ustalają reguły, a frajerzy ich przestrzegają!!
Running with scissors... Trudno żyć w nieszczęściu kiedy płacze się i szlocha, lecz trudniej żyć bez kogoś kogo się kocha. Co rano windą wjeżdżam prawie na sam dach. To nie jest miejsce dla Ciebie jeśli Twoje życie składa się ze złudzeń. To tyle na dzis ;**
|
|
#9411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9412 |
|
Rozeznanie
|
Tam gdzie nikt mnie nie znajdzie,tam gdzie nie znajdę samej siebie
nie wiem skąd wieje wiatr... Nieskończoność potrzebuje bezkresów W życia wędrówce, na połowie czasu. Żadnych słów. Żadnej rozmowy. Biegnijmy, by marzyć...
|
#9413 |
|
Zadomowienie
|
Damn Right I'm Good In Bed... I can Sleep 4 Hours!
o tak jestem dobra w łóżku... potrafię spać 3 godziny! studying hard! Just like a good girl should! pilnie się uczę! tak jak powinna grzeczna dziewczynka! I am changing my sheets, because you slept in them last night. Call me if you want to again. zmieniam prześcieradła bo na nich spałeś ostatniej nocy. zadzwoń jeśli chcesz jeszcze raz I am asleep! Having dreams of doing wet and dirty things! But when I wake up, I will relize that I must do my laundry alone! śpię! śnię o robieniu mokrych i niegrzecznych rzeczy! ale kiedy się obudzę zdam sobie sprawę że muszę sama zrobić pranie hey rolling around the floor naked... o ya...with a guy tarzam sie nago po podlodze... o tak... z facetem
|
#9414 |
|
Organizatorkaaa :)
|
|
|
|
|
#9415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja świetne, superaśne, cudne wręcz więcej takich |
|
|
|
|
#9416 |
|
Zadomowienie
|
dziękować
nieco później będzie dokładka
|
#9417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9419 |
|
Zakorzenienie
|
Who am I fooling, I'm just a smiling face.. In a make believe world
kogo ja chcę oszukać, uśmiecham się jedynie, w sztucznym świecie If I don't cry, Do you think I don't feel Jeśli nie płaczę, to znaczy że nie czuję If I look away, it doesn't mean I don't see Jeśli nie patrzę, to znaczy że nie widzę How far can we go before we break Jak daleko się posuniemy zanim się zniszczymy I don't change my mind for anybody. Nie zmienię moich myśli dla nikogo I can't have anything I want nie mam wszystkiego, tego czego chce Let me rise, let me fall, let me breathe Pozwól mi wznieść się, pozwól mi spaść, pozwól mi oddychać I wanna lose control, I'm not afraid to lose it all (Chce stracić kontrolę, nie boję się że stracę ją całą) When I look in your eyes, I don't see mine (kiedy patrzę w twoje oczy, nie widzę już siebie..) If I was drowning in the sea Would you dive right in and save me? (jeśli tonęła bym w morzu, uratował byś mnie?) If I was falling like a star Would you be right there to catch me? (Gdybym była spadającą gwiazdą, chciał byś mnie złapać?) Remember the time I told you that you were cool? I LIED!! (Pamiętasz ten dzień w którym powiedziałam ci że jesteś fajny? KŁAMAŁAM) Hey blue bird on my shoulder Can you carry me over? (hej niebieski ptaku na moim ramieniu, wzniesiesz mnie do góry?) Jestem bezbarwna i niewidoczna jak szklana tafla na sklepowej wystawie I learn to die in myself. (nauczyłąm się umierać w sobie and though you're still with me i've been alone all along. (i chociaż jesteście ciągle ze mną, czuje się samotna) takiego świata ja nie chce, więc go sobie ulepsze. Łatwo sie zgubić gdzieś między marzeniami widzisz ? jak nam spier**** szczęście ? Scooby: ja też mam odejść ? Kurdłaty: nie.. przjaciele nie odchodzą. Najchętniej zamknęłabym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć.. Kredka, którą maluję na twarzy uśmiech powoli się kończy. Oceniana przez pryzmat gestów wobec otoczenia.. zresztą, rób co chcesz..ja mogę gadać a ty i tak pójdziesz złą ścieżką Bo we mnie jest orkiestra która grać razem nie daje rady Celuje w Księżyc! Nawet jeśli nie trafię i tak będę wśród gwiazd ![]() Choć cię popieszczę, tak jak nikt jeszcze ![]() 24 godziny skoku adrenaliny i luzz ponad wszystkim ;] Ja tu nic nie widzę z góry, bo mi zasłaniają chmury..
|
#9420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogeeeeee
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

napewno znajdziecie cos w swoim zbiorze

nieco później będzie dokładka