|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
. A nad biżuterią poważnie się zastanowię, ale rozsądek nakazuje mi odpuścić... nie wiem, czy gdzieś znajdę zestaw, w którym się tak samo zakocham, ale wydać 300zł za tak słabą jakość to przesada...Cytat:
Wiadomo, włosy i tak na szczotce zostają, ale to włosy wypadnięte, a nie wyrwane Wg mnie warto! Więcej u mnie na blogu http://kotwkosmetyczce.blogspot.com/...le-teezer.html ![]() A ja dostałam właśnie na maila... ofertę weselną jednego z hoteli Aż żałuję, bo ceny dość ok, sama sala i hotel b. ładne, ale kurde - dostałam tą ofertę po równych CZTERECH miesiącach od zapytania, a jak wiadomo, w kwestii wesela 4 miesiące to ogromny okres czasu, a poza tym dostałam tzw. masówkę - wyświetliły mi się adresy mailowe innych 18 osób, do których mail został wysłany. Okej, niby nic, ale wg mnie to b. nieprofesjonalne podejście, wysyłanie masówki, a jak już, to robi się chociaż kopię ukrytą... nie podoba mi się, że 18 obcych osób dostało mój adres e-mail :/
|
||
|
|
|
#962 | ||
|
Raczkowanie
|
24 maja więc teoretycznie jeszcze mam ciut czasu, ale jak czytałam że tutaj już fryzjerzy MUA i inne tego typu hece trzeba to zaczęłam się stresować. Myślałam że to zacznę w lutym szukać
Dobrze jest móc tu zaglądnąć żebyście człowieka na ziemię sprowadziły Na razie mamy: sala z cateringiem dj foto złoto na obrączki, ale same obrączki nie zamówione Za niedługo będzie: sukienka buty moje wódka Zaproszenia chyba mamy w miarę wybrane, ale jeszcze nie zamawialiśmy próbek. Yhhh jesteśmy w ciemnej Cytat:
Dzięki wielkie za info, miła niespodzianka że nieodpłatnie wysyłają Cytat:
No nie no dziewczyny kusicie tym TT, ale w sumie zaoszczędzenie nawet tych kilku dyszek mi nie wychodzi dziś kupiłam sobie kosmetyczkę, a jutro lecę na polowania z kuponami z Twojego Stylu ![]() A wracając to szczotek to też zastanawiałam się jakiś czas temu nad taką z naturalnego włosia dzika, może coś o takich możecie powiedzieć?
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Co do bizuteri to ja zTZ ustalislam, ze on mi ja kupic na gwiazke , bo niby jest jakas tam tradycja czy cos, ze Pan mlody kupuje bizuterie a panna mloda koszule lub spinki :P wiec prezent gwiazdkowy ma z glowy :d
Aaaa w poniedzialek bede miala butki :d dzisiaj znalazlam awizo w skrzynce, bo niestety dopiero co wrocilam do domu :d Dalsza czesc przygotowan po Nowym roku, w tym zostalo mi tylko rozwiezienie zaproszen i nauki
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj oglądałam post o lakierze wibo wow, google mnie nakierowało ![]() a co do sali to niepoważni są
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wyruszam na przymiarki, proszę o kciuki
Miłego dnia dziewczynki!
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was moje kochane!
Na wstepie przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, nalezy mi sie lanie ![]() Niestety nie mialam kompletnie czasu na wizazowanie.... Studia i praca pochlonemy mnie calkowicie Witam serdecznie wszystkie Nowe PM U mnie z nowosci slubnych: Zlozylismy juz wszystkie dokumenty w urzedzie i z radoscia oglaszam, ze nazwisko zmienie juz 26.04.2014 Takze, de facto wtedy biore slub. Jednak prosze Was nie zmieniajcie nic w kalendarzu slubnym, niech zostanie nasza koscielna data 16.08.2014. Slub cywilny bierzemy wczesniej glownie ze wzgledow formalnych i organizacyjnych ( mieszkamy za granica). Biorac pod uwage, ze za pol roku stane sie juz prawnie zona, dopada mnie goraczka przedslubna
|
|
|
|
#968 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem pewne problemy, ale jednak to, co oni zrobili, wydaje mi się po prostu nieprofesjonalne... wątpię, żeby ktokolwiek, z osób, do których napisali, się zdecydował, bo która z nas czekałaby 4 miesiące z wyborem sali?... Cytat:
Cytat:
Powodzenia!
|
|||
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
cashmere przyjemnych przymiarek
kciuki trzymane ![]() ParisParisienne Anesthesia bardzo fajny ten Twój blog Witam wszystkie Pm i uciekam ogarnąć mieszkanie,później zakupy i jakieś jedzonko na mieście na które zbiera nas Tż Przyjemnej soboty
|
|
|
|
#970 |
|
BAN stały
|
Grace gdybyś widziała jak to wygląda po dwóch latach używania to byś też tak mówiła
![]() Jakaś dziewczyna na blogu porównywała ją do podróbki chińskiej z ebaya i wychodziło na to samo, także jak umiesz kupić to śmiało możesz wziąć podróbę ![]() A szczotki z dzika nie mam, ale planuję kupić Mój fryzjer , ostatnio mi polecał, on uzywa![]() Paris gratuluję przyśpieszenia spraw
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki raz jeszcze za wszystkie miłe opinię mojej sukienki
![]() Paris to już niedługo będziesz żoną, ale super! Co do tangle teezer, ja używam ponad 3 lata i nie zamieniłabym jej na inną, włosy strasznie mi się plątają i dzięki niej nie wyrywam ich tylko gładko rozczesuje wiadomo, że jakieś tam włosy na szczotce zostaną ale nie są to wyrwane, tylko te co naturalnie nam wypadają. Plus jest bardzo łatwo utrzymać ją w czystości. Widziałam, że wersja 'travel' jest teraz na grouponie za 39.99 zł z darmpwą wysyłką. Ja mam oboe, standartową i travel i z obu jestem tak samo zadowolona ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zostaje nam 11 miesięcy do ślubu
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
dzieki za gratulacje
wiecie z jednej strony sie bardzo ciesze, ale z drugiej troche denerwuje. I tak musielismy podzielic nasze sluby, a ze wzgledow organizacyjnych najlepeij bylo pod koniec kwietnia. Moze to i dobrze, bo w dniu slubu koscielnego bedzie juz relaksik i swietowanie z rodzina ![]() Pytanie: w co sie ubrac?! |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
U nas Paris bedzie podobnie. Data cywilnego prawie na 100% to 2 maja 2014 ( kościelny 21 czerwca). Ale nie będziemy wymieniać sie obraczkami tylko podpiszemy papiery. Założę suknie z sesji- tz powoedzial, ze teraz ma do niej sentyment po tej naszej crazy sesji
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję
|
|
#976 |
|
Erudycja
|
No i namówiłyście mnie na tą szczotkę... Zamówiłam ją na allegro razem z kwasem glikolowym
Moje przedślubne zabiegi kosmetyczne doprowadzą moją kieszeń do ruiny. Gratki kroooliczek
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam zdjęcia wydruków zaproszeń w klubie
jeśli macie ochotę, zajrzyjcie na mój wątek i oceńcie a dla nie-klubowiczek mogę wysłać pw (nie chcę umieszczać na wątku, bo są widoczne nasze dane)
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
lecę na wesele, wszystko obejrze dokładnie każdy szczególik i zdam relacje jak wyglądali PM
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super Już niedługo będziesz żonką ![]() Ja już się nie mogę doczekać naszego ślubu.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TZ jest obcokrajowcem i dla nas lepiej wziac slub u niego i niektorzy goscie nie beda mogli przyjechac do Polski,a TZ bardzo by chcial takze z nimi swietowac... No i to bylo tez jego marzenie, wziac slub w tym konkretnym urzedzie, w tym konkretnym miescu... po prostu "u siebie"... No i tez sierpien to troche pozno, jesli chodzi o dokumenty, bo w czerwcu bede miec obrone i chcialabym miesc na dyplomie nazwisko TZ...
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozumiem Wasze powody
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
Ja bym się pewnie zdecydowała na jakąś kobiecą, nieco elegancką sukienkę, np. ecru, którą później wykorzystałabym np. na poprawinach (jeśli planujecie) ![]() Do kogo należy się zgłosić żeby poprosić o dostęp do klubu? Bo stuknęły mi dwa miesiące i czuję się już mocno zżyta z wątkiem, chętnie bym dołączyła
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pozazdroscilam Wam szybszych ślubów i rozważamy z TZ wzięcie szybciej cywilnego tylko w dwójkę
Mój Tż teraz wyjechał do Paryża na 2 tygodnie a ja rozkminiam ciekawa jestem czy ciężko będzie załatwić akt urodzenia Tżta bo On sie urodził w Rosji, ale nie ma obywatelstwa rosyjskiego, tylko normalnie polskie. Bo pewnie nie będzie tego aktu w USC gdzie TZ jest zameldowany?A tak btw jestem w pracy na pezerwie...żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-10-12 o 16:59 |
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza...
akurat wtedy, kiedy mogę sobie trochę posiedzieć na forum!
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie! Czemu tak Tu cicho?
Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
|
|
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie
az dziwne ![]() chyba wszystkie kiecki mierza i zalatwiaja sprawy slubne... |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja byłam na uczelni
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

. A nad biżuterią poważnie się zastanowię, ale rozsądek nakazuje mi odpuścić... nie wiem, czy gdzieś znajdę zestaw, w którym się tak samo zakocham, ale wydać 300zł za tak słabą jakość to przesada...
Aż żałuję, bo ceny dość ok, sama sala i hotel b. ładne, ale kurde - dostałam tą ofertę po równych CZTERECH miesiącach od zapytania, a jak wiadomo, w kwestii wesela 4 miesiące to ogromny okres czasu, a poza tym dostałam tzw. masówkę - wyświetliły mi się adresy mailowe innych 18 osób, do których mail został wysłany. Okej, niby nic, ale wg mnie to b. nieprofesjonalne podejście, wysyłanie masówki, a jak już, to robi się chociaż kopię ukrytą... nie podoba mi się, że 18 obcych osób dostało mój adres e-mail :/

Dobrze jest móc tu zaglądnąć żebyście człowieka na ziemię sprowadziły
Dzięki wielkie za info, miła niespodzianka że nieodpłatnie wysyłają 
wczoraj oglądałam post o lakierze wibo wow, google mnie nakierowało
15:00