Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-12, 12:49   #2011
Cicici
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Ahhaaaaa bicie serca około 149 , myślałam ,że coś innego hahaha
To u mnie tez tak 135-150, raz tylko spadlo na moment i raz sie podnioslo na moment.. Skurcze 10-20 % w ogole ich nie czulam.. Wiesz moze jak tu jest, czy w kazdym szpitalu sa pojedyncze sale?
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 13:03   #2012
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Mezaga jaki ten kaszel jest? Suchy czy mokry?
Raczej mokry choć tak naprawdę ciężko to określić. Mąż kupił drosetux. Po pierwszej dawce zwymiotowalam. To cięższe niż glukoza. Dodalam odrobinę cytryny i jakoś poszło. Mam nadzieję że pomoże.
Stary 2013-10-12, 13:17   #2013
perfuzja
Zakorzenienie

Ciekawa jestem bardzo która z nas pierwsza urodzi. Ale jestem prawie pewna, ze nie bedzie to pierwsza na liscie emma
Stary 2013-10-12, 13:23   #2014
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy którąś z Was boli/bolał brzuch "jak na okres"? Nie żeby jakoś silnie, ale właśnie takie typowe pobolewania przedokresowe? Ja dziś z rana miałam coś takiego-przeszło po nospie, ale nie powiem, że jakiś niepokój czuję z tego powodu.
A mialas przy tym twardy brzuch, albo ból w krzyzach?

Regularnie mierze dziś ciśnienie bo coś mi za duże wychodzi. No i leze.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-10-12 o 13:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 13:26   #2015
sadlaczyca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Raczej mokry choć tak naprawdę ciężko to określić. Mąż kupił drosetux. Po pierwszej dawce zwymiotowalam. To cięższe niż glukoza. Dodalam odrobinę cytryny i jakoś poszło. Mam nadzieję że pomoże.
Ojej przykro mi! No nie jest on najlepszy w smaku, słodki bardzo. Żeby chociaż pomógł..
Stary 2013-10-12, 13:26   #2016
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Wróciłam i przeżyłam tą glukozę- nie jest tak źle do najprzyjemniejszych doznań tez nie należy. W smaku skojarzyło mi się z.... bezą łyknęłam wszystko na raz okraszając cytryną, nie cofnęło się więc OK.
Na szczęście nie zemdlałam, nic się nie dziąło- no może po 20 minutach jakoś taka wiotka byłam ale siedziałam i po paru chwilach to uczucie przeszło
Byliśmy oględac wózki i UWAGA WYBRALIŚMY!!!
będzie taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E
jeśli któraś zna jakies opinię to poproszę

polecam takie pastylki Propolki- łagodza gardło
Bardzo fajny, peg perego jest naprawdę świetną marką, no i masz pewność że nie był klepany w chinach, jak większość elementów do wózków innych producentów, oni je produkują we Włoszech
Twój będzie podobny do mojego, my bierzemy tego http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=5897&<osCsid> tylko będzie miał inny stelaż
Stary 2013-10-12, 13:44   #2017
jin
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny czy którąś z Was boli/bolał brzuch "jak na okres"? Nie żeby jakoś silnie, ale właśnie takie typowe pobolewania przedokresowe? Ja dziś z rana miałam coś takiego-przeszło po nospie, ale nie powiem, że jakiś niepokój czuję z tego powodu.
Ja miałam tak przynajmniej dwa razy(w tym raz bolało mocno i robiło mi się słabo), bolały mnie jajniki, miałam bóle krzyżowe, identycznie jak w pierwszy dzień okresu, wzięłam kąpiel było ok, ale jak wyszłam to zaczęło się od nowa, ale wkońcu przeszło.

U mnie dzisiaj rewelacyjna pogoda więc zmykam do ogródka.

Edytowane przez jin
Czas edycji: 2013-10-12 o 13:46
jin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 13:57   #2018
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez jin Pokaż wiadomość
Ja miałam tak przynajmniej dwa razy(w tym raz bolało mocno i robiło mi się słabo), bolały mnie jajniki, miałam bóle krzyżowe, identycznie jak w pierwszy dzień okresu, wzięłam kąpiel było ok, ale jak wyszłam to zaczęło się od nowa, ale wkońcu przeszło.

U mnie dzisiaj rewelacyjna pogoda więc zmykam do ogródka.
Zazdroszczę pogody, u mnie rano było słoneczko a teraz czarne chmury

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Dziewczyny przepraszam za zmianę tematu ale może któraś orientuję się w funduszu gwarancyjnym?
Mąż kiedyś pracował dla pewnej firmy i ona ogłosiła upadłość, wszyscy zostali zwolnieni a zalegają chyba z paroma miesiącami z wypłatą, choć to było dosyć dawno temu to dopiero jakiś czas temu wpadli na genialny pomysł żeby wysłać papiery do funduszu gwarancyjnego...czy może któraś z Was orientuje się czy są jakieś szanse na te zaległe wypłaty z funduszu i czy jak są to ile to trwa?
Trochę mnie to ciekawi a nie mogę znaleźć info w internecie
Stary 2013-10-12, 13:58   #2019
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem bardzo która z nas pierwsza urodzi. Ale jestem prawie pewna, ze nie bedzie to pierwsza na liscie emma
Hihi jak mam nadzieję, że która z nas to nie będzie to i mama i dzieciaczek będą zdrowe Mi się aż tak nie śpieszy z wydawaniem małej na świat
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A mialas przy tym twardy brzuch, albo ból w krzyzach?
Brzuch stwardniał, ale na bardzo krótko. A krzyż to praktycznie boli mnie cały czas, więc tu trudno mi ocenić.
Cytat:
Napisane przez jin Pokaż wiadomość
A pytałaś lekarza o te bóle może?
Stary 2013-10-12, 13:58   #2020
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Mnie też nieźle rozłożyło Nos zatkany, gardło boli, większość nocy nie przespane . Leczę się czosnkiem, miodem, cytryną i prenalenem ale niestety chyba potrzebuję już czegoś mocniejszego.
Tak mnie rozbolała głowa, aż mi do dziąseł promieniuje
Od wczoraj wzięłam półtora panadolu, boje się brać więcej.
Zdrówka zyczę!
Ni męcz się i bierz panadol,bo mozna. Ja w ciąży z Erykiem miałam zapisane po 8 tabletek paracetamolu na dobę.

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
czy taki niemowlak da sobie z tym radę ???:c onfused: czy będzie miał na tyle siły w paszczy
No i teraz będę siedzieć i się nad tym zastanawiać.....
Na pewno da radę
Poza tym niemowlę inaczej ssie niż dorosły,ty tak nie potrafisz i dlatego wydaje ci się to trudne

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a i oczywiście kupiłam małemu http://www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-D
http://www.hm.com/pl/product/15796?article=15796-A zestaw niby na 56 ale nie jest tak mały niestety nie było innego do wyboru ale i tak chciałam bardzo ten kupić z rabatem w sumie czapkę mam gratis

Ale śliczne ciuszki!

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Byliśmy oględac wózki i UWAGA WYBRALIŚMY!!!
będzie taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E
jeśli któraś zna jakies opinię to poproszę

Bardzon fajnie wygląda

Cytat:

Miałam tak dwa razy w ciągu ostatnich tygodni. Tez mnie trochę niepokoiło,ale nic się nie stało po tym.
Stary 2013-10-12, 13:59   #2021
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Zaraziłyście mnie tą szarlotką chyba dziś zrobię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 14:00   #2022
Muminek1991
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
To u mnie tez tak 135-150, raz tylko spadlo na moment i raz sie podnioslo na moment.. Skurcze 10-20 % w ogole ich nie czulam.. Wiesz moze jak tu jest, czy w kazdym szpitalu sa pojedyncze sale?
Wiesz co ten w którym ja jestem zapisana, ma tylko pojedyncze sale porodowe, a sale poporodowe są 2 osobowe.Ale czy tak wszędzie jest to nie mam pojęcia. Najlepiej przejdź się do szpitala w którym chcesz rodzić i popytaj.
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:03   #2023
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a i oczywiście kupiłam małemu http://www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-D
http://www.hm.com/pl/product/15796?article=15796-A zestaw niby na 56 ale nie jest tak mały niestety nie było innego do wyboru ale i tak chciałam bardzo ten kupić z rabatem w sumie czapkę mam gratis
Super...jak mąż wróci to też się wybieramy do h&m po fioletowy zestaw a czapka urocza, też o niej myślałam
Stary 2013-10-12, 14:05   #2024
NitkaKitka
Przyczajenie

Oj coś mnie zaczyna swędzieć i szczypać, podejrzewam infekcję intymną...kurcze a wczoraj u gina byłam co moge na te początki zapodać? Pimafucin ?

Edytowane przez NitkaKitka
Czas edycji: 2013-10-12 o 14:12
NitkaKitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:07   #2025
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NitkaKitka Pokaż wiadomość
Oj coś mnie zaczyna swędzieć i szczypać, podejrzewam infekcję intymną...kurcze a wczoraj u gina byłam co moge na te początki zapsać? Pimafucin ?
Nitka, jak mnie tak zaczynało szczypać, zaaplikowałam vitagyn c, w aptece bez recepty, mozna stosowac od I dni ciąży. No i mi przeszło, później ginowi o tym mówiłam, to śladów infekcji nie znalazl.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 14:11   #2026
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NitkaKitka Pokaż wiadomość
Oj coś mnie zaczyna swędzieć i szczypać, podejrzewam infekcję intymną...kurcze a wczoraj u gina byłam co moge na te początki zapsać? Pimafucin ?
może na początek tantum rosa lub zwykły rumianek...
Stary 2013-10-12, 14:16   #2027
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Dziewczyny przepraszam za zmianę tematu ale może któraś orientuję się w funduszu gwarancyjnym?
Mąż kiedyś pracował dla pewnej firmy i ona ogłosiła upadłość, wszyscy zostali zwolnieni a zalegają chyba z paroma miesiącami z wypłatą, choć to było dosyć dawno temu to dopiero jakiś czas temu wpadli na genialny pomysł żeby wysłać papiery do funduszu gwarancyjnego...czy może któraś z Was orientuje się czy są jakieś szanse na te zaległe wypłaty z funduszu i czy jak są to ile to trwa?
Ja tylko wiem ze zeby fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych zaczął wypłacać pieniążki to musi byc zakończone postępowanie upadłościowe. Co często jest mylone z postępowaniem w toku. I najpierw z tego funduszu sa zaspalajame zobowiązania pracownicze wobec ZUS czy us. Najlepiej jak zadzwonisz do powiatowej inspekcji pracy powinni tam udzielić informacji mozna jeszcze Ew. Kontaktować sie z syndykiem masy upadłościowej.
A nie staraliscie sie o wypłatę swiadczen wcześniej? Np u komorników?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:21   #2028
senira666
Zakorzenienie

hej. byłam w SH i co prawda okrycia wierzchniego na zimę nie znalazłam ale kupiłam sobie gacie jeansowe ogrodniczki i dwie bluzeczki z długim rękawem.
no i przywieźli mi dzisiaj szafę do przedpokoju i poprzekładałam już część rzeczy a miejsca nadal ddduuużżżżżoooo.
Stary 2013-10-12, 14:21   #2029
NitkaKitka
Przyczajenie

O, tantum rosa mam, zapodam, jutro kupie te globulki vitagyn c, dziękuę
NitkaKitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 14:26   #2030
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Ja tylko wiem ze zeby fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych zaczął wypłacać pieniążki to musi byc zakończone postępowanie upadłościowe. Co często jest mylone z postępowaniem w toku. I najpierw z tego funduszu sa zaspalajame zobowiązania pracownicze wobec ZUS czy us. Najlepiej jak zadzwonisz do powiatowej inspekcji pracy powinni tam udzielić informacji mozna jeszcze Ew. Kontaktować sie z syndykiem masy upadłościowej.
A nie staraliscie sie o wypłatę swiadczen wcześniej? Np u komorników?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No właśnie nic w tym kierunku nie było robione
Mąż stwierdził ze pieniędzy i tak nam nie oddadzą, sprawa chyba już jest zakończona, przynajmniej firma już nie istnieje dawno.
Ale właśnie ostatnio coś ich tknęło i złożyli wnioski do funduszu...hmmm mąż musiałby zadzwonić do inspekcji pracy i popytać.
Stary 2013-10-12, 14:32   #2031
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:

hej z tego co się orientuję, to jeżeli masz już tytuł wykonawczy z kl. wykonalności - wydanym przez Wydział Pracy SR, to najpierw oddajesz sprawę do Komornika. Jeżeli firma dalej sobie działa i da się to ściągnąć to Komornik egzekwuje te wierzytelności (kat. 3)jesteś spłacana szybciej niż wierzytelności wobec US i ZUS (jeśli tam też firma miałaby długi - kat. 7 zgodnie z art. 1025kpc). Jeżeli egzekucja okazała by się bezskuteczna, bo np. firmy już nie ma, właściciel uciekł, konta firmy są puste, firma się ulotniła i ślad po niej zaginął - Komornik umarza postępowanie, oddaje Ci twój tytuł wykonawczy, nabija na ten tytuł koszty postępowania i wtedy możesz się starać o wypłatę z Funduszu Gwarancyjnego.
Stary 2013-10-12, 14:40   #2032
katarzyniak
Rozeznanie

S Witam sie prosto ze szpitala moje przeczucie kazalo mi umowic sie do takiego starszego gin.do ktorego rok temu chodzilam, a ktory pracuje w szpitalu co ma wg mnie dobre opinie. I dzis bylam na wizycie, przedstawilam sytuacje a on na to ze: doknal tylko brzucha i mowi ze macica jest napieta, ale szyjka dosc dluga i zamknieta.... Co oczywiscie nie znaczy ze takie napiecie macicy moze doprowadzic do tragedii...dlatego najlepiej polozy mnie w szpitalu i tam porobia mi badania i byc moze dostane kroplowke podlacza z fenoterolem, ktora pomoze zmniejszyc napiecie .... Takze leze sobie grzecznie i czekam glownie do poniedzialku bo wtedy zapadna dec.dot.kroplowki. narazie kazali odstawic fenoterol a dali jakis lek na podtrzymanie ciaze - zastrzyki w tyłek
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:46   #2033
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
hej z tego co się orientuję, to jeżeli masz już tytuł wykonawczy z kl. wykonalności - wydanym przez Wydział Pracy SR, to najpierw oddajesz sprawę do Komornika. Jeżeli firma dalej sobie działa i da się to ściągnąć to Komornik egzekwuje te wierzytelności (kat. 3)jesteś spłacana szybciej niż wierzytelności wobec US i ZUS (jeśli tam też firma miałaby długi - kat. 7 zgodnie z art. 1025kpc). Jeżeli egzekucja okazała by się bezskuteczna, bo np. firmy już nie ma, właściciel uciekł, konta firmy są puste, firma się ulotniła i ślad po niej zaginął - Komornik umarza postępowanie, oddaje Ci twój tytuł wykonawczy, nabija na ten tytuł koszty postępowania i wtedy możesz się starać o wypłatę z Funduszu Gwarancyjnego.
Na komornika już chyba za późno bo firmy już nie ma
Pozostał tylko fundusz, ale i tak jakoś czarno to widzę
Ach bo ten mój mąż to się niczym nie przejmuje, co tam ze kiedyś mu nie wypłacili, ważne ze teraz ma wypłaty.....czasami ta jego frywolność mnie denerwuje
Dzięki dziewczyny za pomoc
Może uda mi się go zmobilizować żeby zadzwonił i popytał co i jak..

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
S Witam sie prosto ze szpitala moje przeczucie kazalo mi umowic sie do takiego starszego gin.do ktorego rok temu chodzilam, a ktory pracuje w szpitalu co ma wg mnie dobre opinie. I dzis bylam na wizycie, przedstawilam sytuacje a on na to ze: doknal tylko brzucha i mowi ze macica jest napieta, ale szyjka dosc dluga i zamknieta.... Co oczywiscie nie znaczy ze takie napiecie macicy moze doprowadzic do tragedii...dlatego najlepiej polozy mnie w szpitalu i tam porobia mi badania i byc moze dostane kroplowke podlacza z fenoterolem, ktora pomoze zmniejszyc napiecie .... Takze leze sobie grzecznie i czekam glownie do poniedzialku bo wtedy zapadna dec.dot.kroplowki. narazie kazali odstawic fenoterol a dali jakis lek na podtrzymanie ciaze - zastrzyki w tyłek
O rany....co ty się po tych szpitalach biedulko nachodzisz...oby wszystko było dobrze
Stary 2013-10-12, 14:56   #2034
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Na komornika już chyba za późno bo firmy już nie ma
Pozostał tylko fundusz, ale i tak jakoś czarno to widzę
Ach bo ten mój mąż to się niczym nie przejmuje, co tam ze kiedyś mu nie wypłacili, ważne ze teraz ma wypłaty.....czasami ta jego frywolność mnie denerwuje
Nie jestem pewna na 100% ale Fundusz raczej chce żeby wcześniej Komornik próbował to wyegzekwować... Mieliśmy takie sytuacje w Kancelarii, że mimo, że wiedzieliśmy i my i wierzyciel, że nic z tej egz nie będzie, że będzie to bezskuteczne to wierzyciel musiał mieć właśnie zlożony wniosek i po 2-3 miesiącach umorzone i wydane postanowienie o bezskuteczności (być może takie wnioski są szybciej rozpatrywane, nie wiem, nigdy się nie dopytywałam).
Stary 2013-10-12, 15:05   #2035
em ma
Zadomowienie

Katarzyniak trzymaj się!

Wstawiam jeszcze łupy, które kupiłam z miesiąc temu (potem już sobie obiecałam, że koniec z tym i jakoś póki co udaje mi się w tym wytrwać), ale wtedy zdjęć nie porobiłam:

Edytowane przez em ma
Czas edycji: 2013-10-12 o 15:07
em ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 15:30   #2036
pilotka86
Rozeznanie

cześć
chyba jutro dopiero nadrobię, zaczęłam wcześniej ale musiałam wracać do sprzątania
czekam teraz na męża i mnie zaraz trafi, mamy jechać na pępkowe i już jesteśmy spóźnieni
tak w ostatnich wpisach widzę katarzyniak że jesteś w szpitalu , trzymaj się tam

emma
super ciuszki! też mam tego różowego pajaca z Disneya dostałam od kolegi
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 15:41   #2037
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:

Wstawiam jeszcze łupy, które kupiłam z miesiąc temu (potem już sobie obiecałam, że koniec z tym i jakoś póki co udaje mi się w tym wytrwać), ale wtedy zdjęć nie porobiłam:
udało Ci się polowanie na ciuszki jestem zauroczona tymi podwijanymi portkami na trzecim zdjęciu
do mnie właśnie dzwoniła teściowa - była dziś na zakupach i oczywiście nie mogła minąć uroczych sukieneczek i różowej kurteczki. więc garderoba małej też powiększa się z każdym tygodniem. a ja póki co sama kupiłam tylko 3 pary bodziaków i rajstopki z hello kitty ( krzyczałam, ze nie będzie różu, ale nie wiem co mnie naszło jak je zobaczyłam )
jakoś ja nie mam weny na zakupy. dzisiejsze all uważam za sukces
Stary 2013-10-12, 15:52   #2038
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak mam od początku ciąży, średnio co 2-3 dni. Ginka powiedziała, że to normalne, bo wszystko się powiększa Dopiero jakby te bóle były bardzo silne i częste to coś się z tym robi.

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Zdrówka zyczę!
Ni męcz się i bierz panadol,bo mozna. Ja w ciąży z Erykiem miałam zapisane po 8 tabletek paracetamolu na dobę.
Fajnie, że to piszesz Bo ja powoli czuje, że odlatuje. Najgorszą zmorą jest zatkany nos

Na pocieszenie idę zrobić ciasto

Słońce walnęło mi w okno! O jacież pierdziele jakie usyfione! A równiutki miesiąc temu je myłam ;/

Edytowane przez Akkma
Czas edycji: 2013-10-12 o 16:00
Akkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 15:57   #2039
krolowa_nilu
Rozeznanie

Melduję się po zakupach Zdobycze prezentuję na fotce. Nie ma wózka, fotelika i łóżeczka, przyjdą do domu za tydzień.

No to ten... rodzimy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wyprawka.jpg (136,7 KB, 87 załadowań)
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 16:03   #2040
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Melduję się po zakupach Zdobycze prezentuję na fotce. Nie ma wózka, fotelika i łóżeczka, przyjdą do domu za tydzień.

No to ten... rodzimy?
1 paczka wkładów poporodowych - mało Tyle to zaraz po porodzie pójdzie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości