ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-12, 08:41   #4201
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Hejo, zazdroszczę ci spokojnej nocki. Ja niestety nie miałam tak dobrze Człowiek ma tylko dwie spokojne noce do przespania w całym tygodniu a tu co a tu mu nie dadzą. Jak dotąd mieszkanie wyżej nas było puste, nie wiedziałam że się ktoś wprowadził ale wczoraj w nocy nie miałam już złudzeń, ktoś robił parapetówę no i wściekali się aż do 2 w nocy przynajmniej tyle słyszałam później już zwyczajnie padłam mam nadzieję że to tylko jednorazowa taka impreza, bo jak więcej takich będzie to nam sufit na głowę zleci Są "stali" sąsiedzi którzy są fajni mają małe dzieci nie ma z nimi problemów, spokojnie można pogadać, ale są dwa takie mieszkania gdzie praktycznie non stop zmieniają się wynajmujący i z nimi jak do tej pory zawsze były jakieś problemy, np zdarzyło się mi i sąsiadce że nam baba zarąbała bieliznę ze sznurka No bo była "nowa" w sensie pomieszkiwała u tej pary co wynajmowała mieszkanie i nie wiedziała która bielizna jest jej koleżanki a która nasza no jasne, wystarczyło by spojrzeć na koleżankę swoją która ma rozmiar około 50 gdzie ja najwyżej 38, no ale po co skoro można zarobić fajne nowe rzeczy, na szczęście zrobiłyśmy z sąsiadką dochodzenie i oddała nam nasze rzeczy
Trzeba było iść i upomnieć imprezowiczów. W końcu obowiązuje cisza nocna.

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Pochwal się pózniej łowami

Witam się w 30 tc
Jeśli będzie czym to się pochwalę, ale szaleć raczej nie będę, bo krucho w portfelu aktualnie.
No i brawa za 30tc!! Ani się obejrzymy a będziesz na wylocie.

A Elunka który dziś zaczyna? 18 czy 19?

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 09:41   #4202
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Hejo!
Udało mi się zasnąć bez problemów na szczęście. Trochę mnie dzisiaj boli dziura po zębie. Ciocia mnie nastraszyła suchym zębodołem i mam schizę teraz. Ale skrzep jest, więc mam nadzieję, że ten ból to jeszcze taki pourazowy.
Na 12 umówiłam się z koleżanką w galerii handlowej. Pewnie nie wrócę z pustymi rękoma
może jednak nie dziś są jakieś zniżki z kuponami z Twojego stylu i czegoś tam, może coś upolujesz
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Hejo, zazdroszczę ci spokojnej nocki. Ja niestety nie miałam tak dobrze Człowiek ma tylko dwie spokojne noce do przespania w całym tygodniu a tu co a tu mu nie dadzą. Jak dotąd mieszkanie wyżej nas było puste, nie wiedziałam że się ktoś wprowadził ale wczoraj w nocy nie miałam już złudzeń, ktoś robił parapetówę no i wściekali się aż do 2 w nocy przynajmniej tyle słyszałam później już zwyczajnie padłam mam nadzieję że to tylko jednorazowa taka impreza, bo jak więcej takich będzie to nam sufit na głowę zleci Są "stali" sąsiedzi którzy są fajni mają małe dzieci nie ma z nimi problemów, spokojnie można pogadać, ale są dwa takie mieszkania gdzie praktycznie non stop zmieniają się wynajmujący i z nimi jak do tej pory zawsze były jakieś problemy, np zdarzyło się mi i sąsiadce że nam baba zarąbała bieliznę ze sznurka No bo była "nowa" w sensie pomieszkiwała u tej pary co wynajmowała mieszkanie i nie wiedziała która bielizna jest jej koleżanki a która nasza no jasne, wystarczyło by spojrzeć na koleżankę swoją która ma rozmiar około 50 gdzie ja najwyżej 38, no ale po co skoro można zarobić fajne nowe rzeczy, na szczęście zrobiłyśmy z sąsiadką dochodzenie i oddała nam nasze rzeczy
z tą bielizną....
Cytat:

Witam się w 30 tc
uuuu no to już ostatnie 10 tyg

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 10:04   #4203
Agatau88
Zakorzenienie

Czesc Trzymam kciuki za testujące
I gratuluje kolejnych tygodni ciąż

Już wiem jak to jest z ovufrienda, dokładnie jak pisalyscie. Można mieć za darmo ale bez "bajerów". Pierwszy miesiąc tzw. premium jest za darmo. A potem już kosztuje. Dokupilam wiec dziś abonament bo nie jest jakiś super drogi. Do 27 stycznia, zaplacilam za ten czas 30 zł.
Także ovu detektor działa A póki co skrupulatnie wypełniam tempki i śluzy staram się bo czasem mam problem jaki ten sluz jest.

Miłego dnia
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 10:20   #4204
...Skierka...
Zakorzenienie

heej hooo, heej hooo

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
80 zł, tą nieszczęsną karuzelę zamówiłam
to typki na tej tablicy!
Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
a ja mam taką samą sytację ze sprzedającym z allegro
wprawdzie to 13 zł (1 zł za wygrana aukcję spodni plus 12 przesyłka)
ale ani się nie odzywa mimo moich meili do niej
ani towaru nie ma !
co robić, może do allegro zgłosić?
towar wylicytowałam 09.09 br.
no jak już to zgłosiłaś trzeba tenspór przez allegro zacząć i wtedy zawsze jakoś to sie rozwiąże
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Na te trzy tygodnie to wątpie żeby kg przytyl nie przejmuj się tym, będzie co będzie. Też się bałam dużego dziecka i.. urodziłam ogromne wyganiaj młodego, na co czekasz
bo słyszałam właśnie że na koniec dziecko rośnie najwięcej. Więc skoro do tej pory rósł jak na drożdzach to aż sie boje jak urośnie teraz...
a co do porodu to boje sie straszliwie, ale czuje że jestem już chyba gotowa, jak by zachciało mu sie wcześniej może i dobrzeby było. Ale jak go tu wyganiać?
Cytat:
ja ciągle mówiłam na mojego Okruszek
a na FB wstawiając pierwsze zdjęcie napisałam "nasze ogromne szczęście Kamilek 4300g 62cm" (nie skojarzyłam tego słowa z jego wagą) koleżanka mi dała komentarz "rzeczywiście ogromny!"
moje też będzie napewno ogromne
Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość

A co do pękniętych gumek, to czy któraś może wie, gdzie można nabyć takie co pękną?

I już nie pamiętam co miałam komu odpisać
dobre dobre
Cytat:
wklejam młodego, matka robi o 7 rano foty więc jestem zaspany
ooooo jak on urósł! jak to sie dzieje że tak szybko! no i taki już kawaler sie z niego zrobił i takie spojrzenie już ma inteligentne
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a w ogole na majowo czerwcowych mamusiach kilka dni temu sie okazalo, ze bedziemy mialy mamusie blizniakow i trojaczkow!! to dopiero wyczyn a najlepsze w tym wszystkim to, ze to nie pierwsze dzieci tylko jesli sie nie myle obie maja juz po szkrabie
noo nieźle, z jednego dziecka nagle mieć 4 to niezłe wyzwanie!
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Wrociłam w końcu do domu..mąż dryndał ze bedzie koło 22 więc już sie wykąpałam, co trzeba ogoliłam..wypachniłam i zaraz bede lezec i pchanieć...
no no no
Cytat:

Witam się w 30 tc
szok juz 30 tc! GRATULUJĘ!!!! no już zdecydowanie bliżej niż dalej

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

też bym sobie poszła na jakieś zakupy.... ale co tu kupić teraz na ten tyłek
ostatnio jedyne zakupy jakie robie w sporych ilościach są na allegro, i to dla najmłodszego członka rodziny, który puki co jest jeszcze nawet na minusie

znów sama w domku siedze sobie... i chyba zaraz wezme sie za kolejną porcję prania ciuszków Małego. Co prawda 0-3 mies ma juz poprane poprasowane i w szafie juz jego wisza, ale chyba popiore mu juz odrazu pare ciuszków kolejnych, co mniejsze
Może się okaże że większości z tych mniejszych nie założy

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 11:07   #4205
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
dzien dobry sobotnio
nie chcialam wczesniej pisac,zeby jeszcze bardziejnie nakrecac sprezyny ale ale Dziolchy ja nadal nie mam okresu
nawet jak przyjdzie jutro to to opoznienie bedzie dla mnie pozytkiem,bo zdaze wrocic z dniami plodnymi od rodzinki.Dzis kupie test i zrobie dopiero raczej w poniedzialek.
zatem , trzymamy kciuki dalej
Cytat:

Witam się w 30 tc
GRATULUJĘ

cebulka - udanych łowów z kuponami dobry pomysł chyba w GRAZI są i są całkiem fajnie, sama gazetka jest za ok 2 zł

dzień dobry
tż śpi po dyżurze, mieliśmy jechać na grzyby ale padł biedaczek po śniadaniu więc niech sobie śpi

u mnie 24dc... zimno i bleee

na obiad schaboszczaki, ziemniaczki i surówka
Stary 2013-10-12, 11:39   #4206
iza243
Zakorzenienie

Spam dla Linki

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 11:45   #4207
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Trzymam kciuki za testujące
I gratuluje kolejnych tygodni ciąż

Już wiem jak to jest z ovufrienda, dokładnie jak pisalyscie. Można mieć za darmo ale bez "bajerów". Pierwszy miesiąc tzw. premium jest za darmo. A potem już kosztuje. Dokupilam wiec dziś abonament bo nie jest jakiś super drogi. Do 27 stycznia, zaplacilam za ten czas 30 zł.
Także ovu detektor działa A póki co skrupulatnie wypełniam tempki i śluzy staram się bo czasem mam problem jaki ten sluz jest.

Miłego dnia
podziwiam i Ciebie i inne dziewczyny które tak skrupulatnie prowadzą taki kalendarz. mój ogranicza się do zaznaczenia miesiączki i dni w których się przytulamy
mam taką wersję w komórce, czasem zaznacze ból jajników i zerknę na śluz po siusianiu jak nie zapomnę
raz pracuje na noc w dzień odsypiam a raz na dzień, kończę i zaczynam pracę o różnych porach dnia i różnych godzinach. tempki nie byłabym w stanie mierzyć regularnie a wynik nie byłby wiarygodny.
nie wiem jak sobie poradzę z testami owu które mam zamiar robić regularnie od przyszłego cyklu jak @ przyjdzie
a chyba idzie bo jajniki od kilku dni mnie pobolewają
a tak bym chciała ją pogonić na jakiś czas.... tak bardzo, bardzo ehhh

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 12:20   #4208
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Spam dla Linki
ale na nowym watku nie ma tyle spamowania

Cytat:
podziwiam i Ciebie i inne dziewczyny które tak skrupulatnie prowadzą taki kalendarz. mój ogranicza się do zaznaczenia miesiączki i dni w których się przytulamy
mam taką wersję w komórce, czasem zaznacze ból jajników i zerknę na śluz po siusianiu jak nie zapomnę
raz pracuje na noc w dzień odsypiam a raz na dzień, kończę i zaczynam pracę o różnych porach dnia i różnych godzinach. tempki nie byłabym w stanie mierzyć regularnie a wynik nie byłby wiarygodny.
nie wiem jak sobie poradzę z testami owu które mam zamiar robić regularnie od przyszłego cyklu jak @ przyjdzie
a chyba idzie bo jajniki od kilku dni mnie pobolewają
a tak bym chciała ją pogonić na jakiś czas.... tak bardzo, bardzo ehhh
ja nawet nie zaznaczam kiedy się przytulamy termometra nie ruszam bo mi sie nie chce..poza tym co mi to da? nic wiem ze mam owu i to mi wystarcza..a licza sie efekty..zycie pod termometr jest nie dla mnie

dziewczyny na nowym watku tak nie spamowac..dajcie mi szanse bo widze ze ten watek ma zaledwie 1,5 miesiąca a to za mało abym zaciązyła...dajcie mi chciaz ze 3 cykle co??
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 13:20   #4209
magbes
Zadomowienie

no nieee mialam posta napisanego i dzidziol sie obudzil, zostawilam, komp ja zwykle sie wyaczyl i poszloooo... wrrrr
no nic, nie bede produkowac sie od poczatku....
zatem przywitam sie i uciekam na obiad
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 13:46   #4210
123spinka
Zadomowienie

Cytat:

ja nawet nie zaznaczam kiedy się przytulamy termometra nie ruszam bo mi sie nie chce..poza tym co mi to da? nic wiem ze mam owu i to mi wystarcza..a licza sie efekty..zycie pod termometr jest nie dla mnie

dziewczyny na nowym watku tak nie spamowac..dajcie mi szanse bo widze ze ten watek ma zaledwie 1,5 miesiąca a to za mało abym zaciązyła...dajcie mi chciaz ze 3 cykle co??
to poprowadzisz 2 wątki z rzęu
Stary 2013-10-12, 14:18   #4211
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:

Ty samolubie! Już Cię nie lubie!

Witam się i lecę na zakupy, potem do znajomych

Miłej soboty.

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2013-10-12 o 14:20
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:25   #4212
Agatau88
Zakorzenienie

spinka
no ja prowadze bo ja jestem ogolnie przesadnie skrupulatna. PRZESADNIE ale często na dobre mi to wychodzi. A czasem nie na dobre. A wiadomo ze jak pracujesz w dzień i noc to nie masz jak mierzyc...nie jest to możliwe. A ja wierze ze Tobie się wkrótce uda i pogonisz @ na długi czas
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:29   #4213
cebulova
Zadomowienie

Wrocilam, w zwiazku z faktem, ze z kolezanka nie widzialysmy sie wieki, ona mieszka teraz w Hiszpanii i przyjechala na kilka dni, usiadlysmy w kawiarni i zagadalysmy sie ostro. W drodze powrotnej weszlam tylko do netto i kupilam wyciskaczke do czosnku. Tak wiec takie moje dzisiejsze lowy. A teraz czekam na męża, powinien wrocic zaraz.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:45   #4214
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Ty samolubie! Już Cię nie lubie!
Ty sie akurat nie przejmuj bo my razem zachodzmy , więc tez modl się aby chociaz nam troszke czasu na to dały

Cytat:
Wrocilam, w zwiazku z faktem, ze z kolezanka nie widzialysmy sie wieki, ona mieszka teraz w Hiszpanii i przyjechala na kilka dni, usiadlysmy w kawiarni i zagadalysmy sie ostro. W drodze powrotnej weszlam tylko do netto i kupilam wyciskaczke do czosnku. Tak wiec takie moje dzisiejsze lowy. A teraz czekam na męża, powinien wrocic zaraz.
zaszalałas z tą wyciskarka...

a ja sie ubieram i idziemy do znajomych na kawę potem ... bedzie bedzie sex!
Stary 2013-10-12, 16:05   #4215
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie bedzie sex!
Tak trzymać

Znów mi cukry szaleją,chyba insulina na mnie nie działa

Stary 2013-10-12, 17:35   #4216
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
spinka
no ja prowadze bo ja jestem ogolnie przesadnie skrupulatna. PRZESADNIE ale często na dobre mi to wychodzi. A czasem nie na dobre. A wiadomo ze jak pracujesz w dzień i noc to nie masz jak mierzyc...nie jest to możliwe. A ja wierze ze Tobie się wkrótce uda i pogonisz @ na długi czas
a ja jestem roztrzepaniec
Cytat:
zakupy zakupami ważne że spotkanie się udało

Cytat:
bedzie bedzie sex!
uhuhuu dajcie czadu

Iza a co się dzieje?czemu cukry szaleją ??
Stary 2013-10-12, 17:46   #4217
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

Witam się w 30 tc

Cytat:
A Elunka który dziś zaczyna? 18 czy 19?
Jakby nie Wy to bym w ogóle zapomniała że dzisiaj sobota i czas mnie posuwa
Tak więc witam w rozpoczętym 21 tygodniu

Cytat:

Ja się mogę zgodzić, będę miała mniej nadrabiania wieczorami

Cytat:
W drodze powrotnej weszlam tylko do netto i kupilam wyciskaczke do czosnku. Tak wiec takie moje dzisiejsze lowy. A teraz czekam na męża, powinien wrocic zaraz.
A to możesz nie dawać zdjeć
Cytat:

a ja sie ubieram i idziemy do znajomych na kawę potem ... bedzie bedzie sex!
ZAZDROSZCZĘ!

Cytat:
Znów mi cukry szaleją,chyba insulina na mnie nie działa

Dobry wieczór! Pojadłam pomidorków i siedzę. Dzisiaj byłam w pracy, ale szefowej nie było ,to obgadywałyśmy ją z koleżanką

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 18:04   #4218
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza a co się dzieje?czemu cukry szaleją ??
Od 4 dni po obiedzie mam złe wyniki mimo insulinyWczoraj zwiększyłam dawke-nic,dziś zwiększyłam znowu o jednostke-jeszcze gorzej
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tak więc witam w rozpoczętym 21 tygodniu

Stary 2013-10-12, 18:16   #4219
bazile
Zadomowienie

jaka dzis cisza,mialysmy konczyc watek no ale to juz standard,bo weekend.

Iza a moze za duzo stresu kosztuja Cie te meble?Albo chodzacy po mieszkaniu Tesc Cie za bardzo irytuje?
Mam nadzieje,ze sie unormuje!
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 19:27   #4220
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cebula nie poszalała za to ja byłam na zakupach chciałam płaszczyk jesienny jeszcze.
Myślałam, że będzie łatwo, ale nieeee
W lipcu jak łaziłam z siostrą to trenczyków było jak mrówków, siostra kupiła za 69zł klasyczny beżowy, mi się spodobał w Reserved niebieski za 49, ale jakoś tak nie kupiłam, chciałam przemyśleć, czy ten kolor będzie ok no i zapomniałam.
Myślałam sobie, że powiszą jeszcze, w końcu sezon się dopiero zaczął niedawno, ale gdzie tam. Te z zeszłego sezonu pościągali a w nowych kolekcjach prawie same zimowe
5h łaziliśmy z TŻtem, w końcu znalazłam w miarę ok płaszczyk w Camaieau, no ale już 200zł. Patrzę - 20% z gazetką. No to sru do Empiku - ani jednej ani drugiej niet. Do kiosku - też niet. W całej manufakturze wykupili ...
Musieliśmy z TŻtem szukać gazety, co zajęło nam z pół godziny ale w końcu kupiłam. No i płaszczyk za 160 a nie 200 a gazetkę się poczyta.
Stary 2013-10-12, 19:59   #4221
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
ZAZDROSZCZĘ!
i z kawy zrobiło się wino..więc mnie jutro rano dp pracy mąz wiezie
Cytat:
jaka dzis cisza,mialysmy konczyc watek no ale to juz standard,bo weekend.
dobrze ze zwolniły bo myslalam ze skoncza w niedziele a ja wyjatkowo jutro ide do pracy na fuchę wiec na spokojnie w pon otworze
Stary 2013-10-12, 20:08   #4222
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Maru dobra jesteś ale masz rację - warto było kupić gazetę i zaoszczędzić, brawo dla Ciebie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 20:31   #4223
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Maru dobra jesteś ale masz rację - warto było kupić gazetę i zaoszczędzić, brawo dla Ciebie
Tja, ja ganiałam za gazetą a jeden cwaniak skorzystał.
Idziemy z TŻ do kasy a tam stoi facet bez kuponu, też nie mógł kupić gazety. To pani mówi, żeby ewentualnie się z nami dogadał, to pójdzie na jeden kupon. Gościu zadowolony, dla mnie w sumie nie ma różnicy, no ale kurna, mógł chociaż kopsnać dychę na tą gazetę ... a kupił płaszcz za 300zł czyli oszczędził 60.
Ja płaciłam kartą on gotówką, zwinął w sekundę resztę i sssru ze sklepu, nawet się nie obejrzał.
Stary 2013-10-12, 20:41   #4224
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Idziemy z TŻ do kasy a tam stoi facet bez kuponu, też nie mógł kupić gazety. To pani mówi, żeby ewentualnie się z nami dogadał, to pójdzie na jeden kupon. Gościu zadowolony, dla mnie w sumie nie ma różnicy, no ale kurna, mógł chociaż kopsnać dychę na tą gazetę ... a kupił płaszcz za 300zł czyli oszczędził 60.
Ja płaciłam kartą on gotówką, zwinął w sekundę resztę i sssru ze sklepu, nawet się nie obejrzał.
burak
Stary 2013-10-12, 21:08   #4225
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Iza a moze za duzo stresu kosztuja Cie te meble?Albo chodzacy po mieszkaniu Tesc Cie za bardzo irytuje?
Mam nadzieje,ze sie unormuje!
Teść mnie nie drażni,dziś go nie było tż pracował i nic nie składał.Jutro ma przyjść szwagier do pomocy.

Nie wydaje mi się zeby to był stres,bo po innych posiłkach cukry są ok,tylko ten obiad
Cytat:
Cebula nie poszalała za to ja byłam na zakupach chciałam płaszczyk jesienny jeszcze.
Myślałam, że będzie łatwo, ale nieeee
W lipcu jak łaziłam z siostrą to trenczyków było jak mrówków, siostra kupiła za 69zł klasyczny beżowy, mi się spodobał w Reserved niebieski za 49, ale jakoś tak nie kupiłam, chciałam przemyśleć, czy ten kolor będzie ok no i zapomniałam.
Myślałam sobie, że powiszą jeszcze, w końcu sezon się dopiero zaczął niedawno, ale gdzie tam. Te z zeszłego sezonu pościągali a w nowych kolekcjach prawie same zimowe
5h łaziliśmy z TŻtem, w końcu znalazłam w miarę ok płaszczyk w Camaieau, no ale już 200zł. Patrzę - 20% z gazetką. No to sru do Empiku - ani jednej ani drugiej niet. Do kiosku - też niet. W całej manufakturze wykupili ...
Musieliśmy z TŻtem szukać gazety, co zajęło nam z pół godziny ale w końcu kupiłam. No i płaszczyk za 160 a nie 200 a gazetkę się poczyta.
Super że udało się dorwać gazete
Cytat:
Co za cham

Stary 2013-10-13, 00:54   #4226
bazile
Zadomowienie

Dzdzdzdzieeewczyny witam sie w oficjalnym 1 dc
hi hi dzisiaj to dla mnie dzien ciazy
strasznie chcialo mi sie siusiu,przebudzilam sie z jakies 15 min temu i mysle kurcze szkoda mi siuskow,zrobie a co tam,co ma byc to bedzie
A TZ ma wyjsciowke na miasto,wiec klikam...

i co,moze byc tak rozpoczeta niedziela i zblizajaca sie koncowka watku??
kreska jest blada,ale golym okiem widoczna,a zdj zrobione komorka.

Edytowane przez bazile
Czas edycji: 2013-10-13 o 01:05
Stary 2013-10-13, 01:03   #4227
bazile
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (80,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2013-10-13, 05:16   #4228
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

bazile jednak moj watek jest naj.za.je.bistrzy pod sloncem tak sie ciesze czyli bazile, nie 1dzien ciazy, a ktory? 30?

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 07:05   #4229
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Cudownie!!! Gratulacje!!!!
Stary 2013-10-13, 07:09   #4230
monini2507
Zakorzenienie

Bazile gratulacje ale to jak pisze Santom nie 1dc tylko pewnie z 30 super nawet nie wiesz jak się cieszę czyli co tamtego testa zrobiłaś za wcześnie
Oj ja też muszę sobie kupić kurtkę ale na zimę ale jak na złość nic mi się nie podoba wszystko na jedno kopyto jest
Ja już wstałam bo oczywiście do pracy na 9 eh szalona jestem nie. Imprezka skończyła się o 2 w nocy ale ogólnie było super. Potrzymałam wygłaskałam wymiziałam moją koleżankę po brzuszku co bym się i ja zaraziła
Nawet o dziwo czuję się ok i kaca nie ma i głowa nie boli
A jak mnie wczoraj i dziś moje jajca kłuły to szok nie co im się tam dzieje
Miłej niedzieli życzę laseczki zajrzę może wieczorem
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości