Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 12:58   #4651
a34
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Ja okulary przeciwsłoneczne noszę o każdej porze roku, bo mam wrażliwe oczy i czasem razi mnie nawet słońca przebijające przez chmury, nie wspominając o wietrze, od któego ciągle łzawię, także śmiało kupujcie okulary na zimę

Forget_me, gratuluję budowy domu Chociaż sama jestem wielką fanką mieszkań znajdujących się jak najbliżej centrum miasta, to zazdroszczę urządzania.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 13:08   #4652
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja okulary przeciwsłoneczne noszę o każdej porze roku, bo mam wrażliwe oczy i czasem razi mnie nawet słońca przebijające przez chmury, nie wspominając o wietrze, od któego ciągle łzawię, także śmiało kupujcie okulary na zimę

Forget_me, gratuluję budowy domu Chociaż sama jestem wielką fanką mieszkań znajdujących się jak najbliżej centrum miasta, to zazdroszczę urządzania.
Mam ten sam problem z oczami! Też wiecznie mi łzawią, także okulary to u mnie podstawa

Dziękuję Nie mogę się już teraz doczekać wiosny i tego momentu, kiedy będziemy mogli w końcu ruszyć z budową Dzisiaj jak projektant potwierdził spotkanie, to już w ogóle pełna euforia
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:08   #4653
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ooooo!!! Jesteś projektantem wnętrz? Fajny zawód!!!
Z wnętrzami mówiąc szczerze problemu nie mam, bo mniej więcej już wiem, jakbym chciała, żeby wyglądało nasze mieszkanko Gorzej z ogrodem Bo niestety działkę mamy spadową i nie wiem, jak to zagospodarować
Jestem zawód planowany od dziecka. Inni kupowali Bravo, ja kupowałam Cztery Kąty i Dobre Wnętrze
Ogród spadowy najlepiej zrobić kaskadowo.
http://bi.gazeta.pl/im/9/11598/z11598269Q.jpg
Zależy czy chcesz zrobić ogród nowoczesny ( http://www.inspiracje.com.pl/images/...nowoczesny.jpg ), czy bardziej angielski http://fmgdesigns.s3.amazonaws.com/1...9c91ad7bd07b68

Opcji jestdużo

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Pieknie, pieknie!

Pomyslimy
Po dokladnym przeanalizowaniu dolaczonych materialow , stwierdzam ze mniejszy rozmiar jest zbyt opiety. Wiekszy lepiej lezy

I Pradziochy i Ital Ind przecudne sa Chcialabym obie Raz w Tikeju mierzylam wspanialej urody okulary by Tom Ford i naprawde nie wiem, gdzie mialam glowe, ze ich nie wzielam Dobranie okularow do mojej twarzy to nielada wyzwanie, wrecz mission impossible. A tamte nie dosc, ze dobrze lezaly to i cene mialy atrakcyjna
Dzięki
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 20:06   #4654
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, pochwalę się Rozmawiałam przed chwilką z projektantem i w przyszłym tygodniu mamy do niego przyjść obgadać projekt domku A najważniejsze jest to, że obiecał zabrać się za rysowanie projektu od razu, żebyśmy mogli jeszcze w tym roku uzyskać pozwolenie na budowę Także w przyszłym roku prawdopodobnie ruszamy z budową
Gratuluję! My jeteśmy w trakcie budowy najdłużej trwają formalności, ale macie czas bo wcześniej niż w kwietniu to pewnie nie zaczniecie, a sama budowa idzie szybciutko i domek rośnie w oczach

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Mam ten sam problem z oczami! Też wiecznie mi łzawią, także okulary to u mnie podstawa

Dziękuję Nie mogę się już teraz doczekać wiosny i tego momentu, kiedy będziemy mogli w końcu ruszyć z budową Dzisiaj jak projektant potwierdził spotkanie, to już w ogóle pełna euforia
Ja też się tak ekscytowałami przebierałam nogamni kiedy tylko się zacznie i choć umówiona ekipe mieliśmy na czerwiec to i tak zaczęli później. Zresztą wciąż jest dużo decyzji przed nami, a własciwie przede mną, bo sama wybałam projekt (męzowi od razu się spodobał). Radocha przy wybieraniu kafelek, drzwi, płytek etc, ale niesamowite wyzwanie,żeby to wszystko było spójne
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 21:53   #4655
caarolaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ja znowu w temacie urodowym - jak często stosujecie peeling na twarz ? i jaki używacie ?
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 22:46   #4656
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja znowu w temacie urodowym - jak często stosujecie peeling na twarz ? i jaki używacie ?
ja 2-3 razy w miesiącu, używam korund, jest dość mocny, dlatego tak rzadko
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 00:15   #4657
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Ziaja Pro bardzo mocny, raz w tygodniu.
Stary 2013-10-11, 07:49   #4658
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Jestem zawód planowany od dziecka. Inni kupowali Bravo, ja kupowałam Cztery Kąty i Dobre Wnętrze
Ogród spadowy najlepiej zrobić kaskadowo.
http://bi.gazeta.pl/im/9/11598/z11598269Q.jpg
Zależy czy chcesz zrobić ogród nowoczesny ( http://www.inspiracje.com.pl/images/...nowoczesny.jpg ), czy bardziej angielski http://fmgdesigns.s3.amazonaws.com/1...9c91ad7bd07b68

Opcji jestdużo
Ja uwielbiam Moje mieszkanie (tak się chyba tak nazywa ta gazeta). Są w niej boskie inspiracje!!! Kupuję ją co miesiąc i odkładam na półkę Kiedyś się przydadzą
Powiem szczerze, że nie myślałam jeszcze o tym, jak ma wyglądać ogród. Teraz priorytetem jest dom, potem zajmiemy się resztą Jednak już teraz wiem, że tak jak z wnętrzem problem nie będzie, tak z ogrodem będzie i to konkretny

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Gratuluję! My jeteśmy w trakcie budowy najdłużej trwają formalności, ale macie czas bo wcześniej niż w kwietniu to pewnie nie zaczniecie, a sama budowa idzie szybciutko i domek rośnie w oczach

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Ja też się tak ekscytowałami przebierałam nogamni kiedy tylko się zacznie i choć umówiona ekipe mieliśmy na czerwiec to i tak zaczęli później. Zresztą wciąż jest dużo decyzji przed nami, a własciwie przede mną, bo sama wybałam projekt (męzowi od razu się spodobał). Radocha przy wybieraniu kafelek, drzwi, płytek etc, ale niesamowite wyzwanie,żeby to wszystko było spójne
Dziękuję i również gratuluję!
My już pewne rzeczy mamy pozałatwiane. Dzisiaj będę musiała napisać pismo do konserwatora zabytków, z prośbą o wydanie zgody na prowadzenie robót, a jak już ruszymy, trzeba go będzie poinformować o tym, bo niestety mamy na decyzji z gminy informację o konieczności przeprowadzenia prac archeologicznych
Teraz najważniejszy jest projekt, ale ten mamy już wybrany, zostaje do naniesienia kilka poprawek W przyszłym tygodniu mamy spotkanie z projektantem Już wie, że to sprawa priorytetowa, bo w tym roku MUSIMY mieć decyzję pozwoleni na budowę! Zależy nam na tym dlatego, ponieważ od decyzji wydanych w tym roku będzie możliwe odliczanie zakupionych materiałów. W przyszłym roku niestety to znoszą, dlatego teraz tak się spieszymy
Później zostanie zakup materiałów i umówienie ekipy budowlanej Tym już będzie zajmował się małżon
Moment urządzania wnętrza jest chyba najprzyjemniejszym momentem w całej budowie Ale do tego momentu jeszcze u nas sporo czasu!!! Nie chcemy się budować na "hurra" , że w ciągu roku stanie dom, a my w nim już zamieszkamy. Poza tym nie chcemy zaciągać nie wiadomo jak dużego kredytu. Dlatego na razie będziemy budować z oszczędności, a później się zobaczy Kredyt niestety boli najbardziej

Cytat:
W ostatnim czasie nie stosuję żadnego
Stary 2013-10-11, 07:53   #4659
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Fajne siersciuchy! A nudziaki boskie. Pochwal sie jak przyjdą.

Ja znalazłam Pradziaki tu i tu
W obu sklepach zamawialam, zaraz poszukam jakiegoś kodu i dosle.

Z opłatami celnymi i podatkami wyjdą sporo droższe , to bez sensu.
Tutaj znalazłam w sklepie polskim , info z bloga Kariny :http://optique-exclusive.pl/product-...OS-1AB0A7.html
Tez kupowałam w tym sklepie online okulary polecam
Stary 2013-10-11, 11:05   #4660
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Raz w tygodniu używam peelingu Clarins gommage Jest moim ulubieńcem, mogę go śmiało polecić
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 11:54   #4661
Olcia
Zakorzenienie

Forget me, super, po cichu zazdroszczę i gratuluję!

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-10-11 o 11:55
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-11, 12:09   #4662
a34
Zakorzenienie

blekitne_niebo dawno się nie odzywała. Mam nadzieję, że to tylko natłok zajęć.
Stary 2013-10-11, 12:14   #4663
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Forget me, super, po cichu zazdroszczę i gratuluję!
Bardzo dziękuję Kochana
Choć im dalej się zagłębiam w te wszystkie formalności, tym bardziej jestem załamana!!! Okazuje się, że musimy jeszcze ustalić projekt z konserwatorem zabytków Dopiero później możemy wnosić do Starostwa o wydanie decyzji
Stary 2013-10-11, 12:26   #4664
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dziękuję Kochana
Choć im dalej się zagłębiam w te wszystkie formalności, tym bardziej jestem załamana!!! Okazuje się, że musimy jeszcze ustalić projekt z konserwatorem zabytków Dopiero później możemy wnosić do Starostwa o wydanie decyzji
Domyślam się, że droga do tego wymarzonego domu jest długa, ale jest już bliżej niż dalej
ja od zawsze mieszkam w bloku, ciekawe jakbym się czuła w domu pewnie na początku ciężko
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 12:35   #4665
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Domyślam się, że droga do tego wymarzonego domu jest długa, ale jest już bliżej niż dalej
ja od zawsze mieszkam w bloku, ciekawe jakbym się czuła w domu pewnie na początku ciężko
Nas niestety goni termin, żeby do końca grudnia uzyskać pozwolenie na budowę Ale jak zobaczyłam, ile jeszcze załatwiania nas czeka, to już mi się odechciewa Dzisiaj na spokojnie muszę po pracy przeszukać wszystkie dokumenty, jakie posiadamy i zobaczyć, co jeszcze jest do załatwienia, żeby od przyszłego tygodnia ruszyć z kopyta Musimy się spiąć, innej opcji nie ma
Ja też w bloku całe życie mieszkam Ale moim marzeniem zawsze był domek. Z małżonem od samego początku wiedzieliśmy, że to będzie nasz cel po ślubie Mieliśmy ruszyć z budową znacznie wcześniej, ale tak się do tego zabieraliśmy, że dopiero teraz kompletujemy dokumenty
Stary 2013-10-11, 12:54   #4666
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam Moje mieszkanie (tak się chyba tak nazywa ta gazeta). Są w niej boskie inspiracje!!! Kupuję ją co miesiąc i odkładam na półkę Kiedyś się przydadzą
Powiem szczerze, że nie myślałam jeszcze o tym, jak ma wyglądać ogród. Teraz priorytetem jest dom, potem zajmiemy się resztą Jednak już teraz wiem, że tak jak z wnętrzem problem nie będzie, tak z ogrodem będzie i to konkretny

My już pewne rzeczy mamy pozałatwiane. Dzisiaj będę musiała napisać pismo do konserwatora zabytków, z prośbą o wydanie zgody na prowadzenie robót, a jak już ruszymy, trzeba go będzie poinformować o tym, bo niestety mamy na decyzji z gminy informację o konieczności przeprowadzenia prac archeologicznych
Teraz najważniejszy jest projekt, ale ten mamy już wybrany, zostaje do naniesienia kilka poprawek W przyszłym tygodniu mamy spotkanie z projektantem Już wie, że to sprawa priorytetowa, bo w tym roku MUSIMY mieć decyzję pozwoleni na budowę! Zależy nam na tym dlatego, ponieważ od decyzji wydanych w tym roku będzie możliwe odliczanie zakupionych materiałów. W przyszłym roku niestety to znoszą, dlatego teraz tak się spieszymy
Później zostanie zakup materiałów i umówienie ekipy budowlanej Tym już będzie zajmował się małżon
Moment urządzania wnętrza jest chyba najprzyjemniejszym momentem w całej budowie Ale do tego momentu jeszcze u nas sporo czasu!!! Nie chcemy się budować na "hurra" , że w ciągu roku stanie dom, a my w nim już zamieszkamy. Poza tym nie chcemy zaciągać nie wiadomo jak dużego kredytu. Dlatego na razie będziemy budować z oszczędności, a później się zobaczy Kredyt niestety boli najbardziej

W ostatnim czasie nie stosuję żadnego
Niezbyt szczęśliwy zapis.. Prace archeologiczne potrafią się przeciągnąć. A wiesz może czemu macie taki zapis?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 13:12   #4667
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Niezbyt szczęśliwy zapis.. Prace archeologiczne potrafią się przeciągnąć. A wiesz może czemu macie taki zapis?
Wiem, ale to mnie nie przeraża, bo już mamy pewne rzeczy pozałatwiane Najgorsze jest to, że trzeba omówić z konserwatorem projekt przez złożeniem go w starostwie
A zapis mamy takowy dlatego, że działka znajduje się w starej części miasta i niestety badania te są wymagane
Stary 2013-10-11, 13:41   #4668
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
blekitne_niebo dawno się nie odzywała. Mam nadzieję, że to tylko natłok zajęć.
Też się zastanawiałam gdzie się podziała:?
Ja używam Ziaja Ulga, peeling enzymatyczny i glinkę ghassoul
Stary 2013-10-11, 13:55   #4669
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale to mnie nie przeraża, bo już mamy pewne rzeczy pozałatwiane Najgorsze jest to, że trzeba omówić z konserwatorem projekt przez złożeniem go w starostwie
A zapis mamy takowy dlatego, że działka znajduje się w starej części miasta i niestety badania te są wymagane
tak ze strony przyszłego planisty napiszę, że dobrze, że takich rzeczy wymagają, bo dzięki temu twój przyszły dom będzie ładny nie tylko dla ciebie, ale również dla postronnych przechodniów

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-11, 14:01   #4670
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Z doświadczenia wiem, że konserwator potrafi namieszać . Szkoda, że jestem po specjalizacji konstrukcyjno-przemysłowej, bo mogłabym ci coś więcej doradzić.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 17:47   #4671
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie zrażaj się formalnościami, je po prostu trzeba odhaczyć, a czasem lepiej powierzyć to komuś z branży, kto zrobi to za nas, bo wie w które drzwi zapukać i idzie to sprawniej. My tak w pewnym momencie zrobiliśmy. A pochwalisz się nazwą projektu?
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 22:14   #4672
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
<3 pięknie dziękuję! Pięknością nie jestem, ale lubię się pobawić makijażem żeby wyeksponować to co lubię w swojej twarzy
Jesteś piękną kobietą i masz świadomość swoich atutów to mix doskonały
Bardzo podobał mi się twój wpis o pokojach dziecięcych - to jeszcze przede mną i to dosyć sporo, ale chętnie kiedyś z niego skorzystam

I bardzo proszę o wpis odnośnie dobierania koloru pomadek do typu i odcienia skóry bo nie umiem sobie z tym poradzić, wydaje mi się że w mocnych kolorach wyglądam wulgarnie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
wiesz co ja nie mam fizycznie jeszcze gazety ale koleżanka z pracy kupiła i mówiła, że do całego re? ale skoro Olcia pisze, że do kids to widocznie się pomyliła szkoda bo chciałam sobie kurtkę z rabatem kupić
Tu macie wszystkie rabaty, do Re jest ale w Glamour, do kidsa w TS
http://www.styl.pl/raport-stylowe-za...campaign=other
http://www.glamour.pl/akcja-love-sho...ta-sklepow-493
i nast weekend
http://rabatomierz.blogspot.com/2013...zdziernik.html

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ja znalazłam Pradziaki tu i tu
W obu sklepach zamawialam, zaraz poszukam jakiegoś kodu i dosle.

Z opłatami celnymi i podatkami wyjdą sporo droższe , to bez sensu.
Tutaj znalazłam w sklepie polskim , info z bloga Kariny :http://optique-exclusive.pl/product-...OS-1AB0A7.html
Cytat:
Aurore.pl i twojesoczewki.com kupowałam u nich i wszystko poszło sprawnie.

Strasznie drogie!!!
W Polsce w salonie optycznym mogli mi je sprowadzić za nieco ponad 700 zł. Znalazłam coś takiego http://www.edel-optics.pl/SWING-(PR-...BZXB13C,,.html ale nie jestem pewna tego sklepu, chociaż cena bardzo zachęca.
Proszę tu nie kusić takimi pięknościami

Cytat:
Odkąd mam savon noir nie stosuję żadnego, nie mam potrzeby poza tym mechaniczne bardzo podrażniały mi policzki mimo omijania tej okolicy, a enzymatycznych nie lubię.

Forget_me, gratulacje! Będziesz miała swoje miejsce na ziemi Zabawne jest to że najpierw chcemy mieć swój kawałek podłogi, a później jednak własny kawałek....przestrzeni Ja na razie przeglądam oferty domów na sprzedaż, nie mam jeszcze cywilnej odwagi na budowę od podstaw

Miłego weekendu Wam życzę, dla mnie będzie bardzo pracowity
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:13   #4673
Bonjour_tristesse
Raczkowanie

Dziewczyny, ostatnio nie mam czasu ani ochoty chodzić po sklepach (boję się pokus ) - orientujecie się gdzie można kupić rozkloszowaną pseudo-skórzaną spódnicę za kolano?
Ta - http://salonsense.blogspot.com/2013/...ord-byron.html jest piękna, ale trochę za droga, a w ZT mieli same L-ki

Mój blog minimalistyczno - modowy
Bonjour_tristesse jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 14:19   #4674
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny, miło że o mnie pamiętacie Aktualnie dużo pracuję, podjęłam więc decyzję o ograniczeniu aktywności na wizażu. Jednak kiedy tylko mam czas na relaks, to podczytuję ten wątek
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 14:25   #4675
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, miło że o mnie pamiętacie Aktualnie dużo pracuję, podjęłam więc decyzję o ograniczeniu aktywności na wizażu. Jednak kiedy tylko mam czas na relaks, to podczytuję ten wątek
dobrze, że wpadasz jakiś termin ruszenia z blogiem?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 20:48   #4676
Alioth
Raczkowanie

Hej klasyczki, gdzie kupujecie bizuterie? Sama nie nosze czesto ale dzisiaj wybralam sie na poszukiwania dlugiego wisiora ktory pasowalby do swetrow. Odwiedzilam wiele sklepow i nie znalazlam nic. W sieciowkach sama tandeta. Jedyna rzecz ktora mi sie spodobala to wisior Atelier Swarowski.

http://www.fashionlollipop.com/wp-co...-Swarovski.jpg

Jest to iluzja optyczna - lustrzane zlote wklesle dyski mieniace sie na czerwono. Dopiero kiedy spojrzy sie mocno pod kat widac ze na srodku kazdego dysku jest kwadratowy krysztalek. Wkleilam zdjecie z netu, ktore nie oddaje calego uroku. Podoba mi sie wisior z trzema dyskami, ale £155 to wiecej niz chce poswiecic na ten zakup. Pozatym boje sie ze metal zesniedzieje i czar prysnie.

Wiec, co polecacie z bizuterii?

Edytowane przez Alioth
Czas edycji: 2013-10-12 o 20:50
Alioth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-12, 22:25   #4677
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Jesteś piękną kobietą i masz świadomość swoich atutów to mix doskonały
Bardzo podobał mi się twój wpis o pokojach dziecięcych - to jeszcze przede mną i to dosyć sporo, ale chętnie kiedyś z niego skorzystam

I bardzo proszę o wpis odnośnie dobierania koloru pomadek do typu i odcienia skóry bo nie umiem sobie z tym poradzić, wydaje mi się że w mocnych kolorach wyglądam wulgarnie

Miłego weekendu Wam życzę, dla mnie będzie bardzo pracowity
Bardzo dziękuję za komplement. Co do tej świadomości atutuów to bym się sprzeczała Mimo wszystko dziękuję.
Postaram się zrobić posta o kolorach szminek

Cytat:
Napisane przez Bonjour_tristesse Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ostatnio nie mam czasu ani ochoty chodzić po sklepach (boję się pokus ) - orientujecie się gdzie można kupić rozkloszowaną pseudo-skórzaną spódnicę za kolano?
Ta - http://salonsense.blogspot.com/2013/...ord-byron.html jest piękna, ale trochę za droga, a w ZT mieli same L-ki
Wiem że w Mosquito było w sprzedaży. Coś takiego http://www.mosquito-sklep.pl/pl/spdn...ca-z-koa.html#

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Alioth Pokaż wiadomość
Hej klasyczki, gdzie kupujecie bizuterie? Sama nie nosze czesto ale dzisiaj wybralam sie na poszukiwania dlugiego wisiora ktory pasowalby do swetrow. Odwiedzilam wiele sklepow i nie znalazlam nic. W sieciowkach sama tandeta. Jedyna rzecz ktora mi sie spodobala to wisior Atelier Swarowski.

"Klasyczki" - pięknie ujęte! Połączenie laseczek z klasyką , super
Ja mam specyficzną relację z biżuterią. Kiedyś nosiłam jej sporo, zwłaszcza bransoletek i dużych pierścionków. Etap z dużymi kolczykami również zaliczyłam. Były okresy gdy kupowałam tego naprawdę dużo: allegro, bijju brigitte, six itp. Po pewnym czasie ilość nagromadzonych świecidełek mnie przytłoczyła i styl się zmienił. Pozbyłam się prawie wszystkiego na allegro. Teraz mam kilka sporych naszyjników, bo je uwielbiam i uważam, że potrafią "Zrobić" cały strój. Kupuję je zwykle w Mango lub H&M. Zara też ma ciekawe, ale już droższe. Co do bransoletek to zaczęłam robić sama koralikowe, sporadycznie kupuję coś z Pandory i Lilou. To mi zdecydowanie wystarczy.

Błękitne Niebo, powodzenia w pracy Trzymaj się ciepło!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-12, 22:38   #4678
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Wracaj do nas

LadyI, Ty także

Jestem śmiertelnie obrażona na mydlarnię u F. - nasze czarne mydło które było mieszanką zmiażdżonych oliwek i wodorotlenku potasu teraz ma w składzie glicerynę, której nie cierpię i to tak bez uprzedzenia. A ja zakupiłam w ciemno dużą wersję i jeszcze z różą nie mogę

Reklamowałyście kiedyś soczewki? Bo kupiłam miesięczne i po raz kolejny na jednej mam jakiegoś paprocha, coś jakby bardzo drobniutki pęcherzyk, ale po nałożeniu daje wrażenie wiadra piasku, nie da się tego nosić. No i zostałam z jedną soczewką minus 2
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 00:55   #4679
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alioth Pokaż wiadomość

http://www.fashionlollipop.com/wp-co...-Swarovski.jpg

Jest to iluzja optyczna - lustrzane zlote wklesle dyski mieniace sie na czerwono. Dopiero kiedy spojrzy sie mocno pod kat widac ze na srodku kazdego dysku jest kwadratowy krysztalek. Wkleilam zdjecie z netu, ktore nie oddaje calego uroku. Podoba mi sie wisior z trzema dyskami, ale £155 to wiecej niz chce poswiecic na ten zakup. Pozatym boje sie ze metal zesniedzieje i czar prysnie.

Ja dziś kupiłam taki naszyjnik
http://www.berriesandco.pl/naszyjnik...kat-1-947.html
Stary 2013-10-13, 02:37   #4680
Alioth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
Ladny
Alioth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości