|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, pierwszy raz dzisiaj otworzyłam komputer, bo od rana cały czas jakieś zajęcia, na obiad wpadło rodzeństwo z rodzinami i tak zleciała cała sobota
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Filmik z porodu zaraz sobie odpalę ![]() ![]() ![]() A exTŻ dobrze rzeczywiście, że jest ex ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nikii ja jestem za 8 albo opcja neutralną jak pisały dziewczyny ![]()
![]() |
#3846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A najbardziej jak mówię do niej: Ale z Ciebie dzisiaj maruda! A ona oburzona tupie nóżką i mówi: Nie jestem maruda, jestem Misia! ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Agaaga ja wiem, że zniknęłam, ale miałam tyle pracy, że nie dałam już rady. Teraz jestem na L4 i staram się być chociaż tutaj na bieżąco. Czasami jeszcze podczytuję wątek staraczkowy ![]() Dziękuję za pamięć o mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Ja też czasem poczytam staraczkowy, czasem nawet coś napiszę, ale zaraz dziewczyny zasypią postami i nikt mi nawet nie odpisze
![]() ![]()
#3848 |
404 Not Found
|
Ja na staraczkowym nie zdążyłam się odezwać.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
jojla strasznie mi przykro
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Małe padło, nawet sie nie zastanawiam jaka noc będzie, wciąż gorączkuje. Tż na drugi mecz pojechał a ja odpoczywam caaaały dzień :P
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle zauważyłam, że sporo tutaj mam, które oczekują kolejnego dzieciaczka, fajnie, fajnie ![]()
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madziuuula dam radę zliczyć ![]() ![]() Młody śpi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z pracy, zaczęły mi się nudności ![]()
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka ![]() 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-10-12 o 21:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
witam sie wieczorową (nocną ) porą
![]() Cytat:
meduzka88>> Witaj ![]() jojla >> Tak strasznie mi przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
|
Jak to dobrze ze w sobote az tyle nie produkujecie, ja dopiero teraz mam chwilke zeby tu zajrzec...
U mnie byly dzis zakupy z kolezanka i mam nowa bluze i 2 koszulki. I na tym jak narazie zakonczylam dzisiejsza dzialalnosc. Jak wrocilam do domu to moje chlopaki pochlanialy wlasnie pizze wiec obiadu tez nie musialam robic. Po za tym pada u nas i oczy same mi sie zamykaja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3855 |
Wtajemniczenie
|
Hejo.
Wszyscy pewnie jeszcze śpia, a ja ... No tak, ale jak się wczoraj poszło o 20 spać to już się wyspałam. Mam okropną chęć iść dziś z młodym na grzyby!!! I chyba pójdę. Oby tylko już nie padało
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Raczkowanie
|
hej, ja tez juz od jakiegos czasu na nogach. Ciagle mecza mnie tak ciezkie koszmary, ze spac przez to nie moge. I tak naprawde to zaczelo sie w ciazy, a wlasciwie to od tego czasu jest ich sporo wiecej i sa coraz glupsze i brutalniejsze. Mam nadzieje ze szybko sie to skonczy, bo wstaje tak zdenerwkana i spiete, ze nawet nie chce myslec jak to na dziecko moze wplywac.
Jojla strasznie mi przykro |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłej niedzieli kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też lubię chodzić na grzyby a strasznie dawno nie byłam, chociaż nie lubię się natykać na pająki między drzewami, a niekiedy jest ich multum ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co pisałam Wam, że jednego dnia z rana odbijała mi się wędzona ryba i nie wiedziałam po czym, następnego dnia było to samo i się kapnęłam od czego to ![]() ![]() Dziewczyny życzę Wam miłej niedzieli, nie wiem czy do wieczora jeszcze wejdę, bo przyjeżdżają do nas znajomi na cały dzień, więc nie będę miała kiedy odpalić komputera ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
DZień dobry
![]() jeśli chodzi o dół- spodnie, ja nie mam żadnych jeszcze, a góra zawsze się znajdzie, mam sporo koszul takich dłuższych wiązanych pod biustem, dłuższe tuniki, itp... a jeśli chodzi o spodnie to na pewno kupie te pasy materiałowe. wtedy spodnie mozna mieć rozpięte i na to pas |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
BAN stały
|
Hej
![]() Emilka dała mi dzisiaj pospać do 9 ![]() ![]() jojla jest mi bardzo przykro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam.
Właśnie zadzwoniłam do brata i powiedziałam, że nie będę chrzestną. Po prostu mam za mocne mdłości i ciągle wymiotuje, nigdy nie wiadomo kiedy mnie złapie. Czasem rano, czasem po południu, a czasem wieczorem, czy w nocy. Nie idzie tego przewidzieć, ani tego opanować. Boję się, że np złapie mnie w środku uroczystości i zarzygam cały kościół usiłując z niego wybiegnąć, albo, że wogle tam nie dojadę, bo złapie mnie przed samym wyjściem i nie dam rady wyjść z domu... To byłoby jak totolotek, a oni nie potrzebują takiego stresu. Brat powiedział, że ok, ale i tak mi przykro, bo czuję, że nie dam rady ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym, ale to niestety zbyt poważna sprawa, by ryzykować. A teraz, jak mi się nie uda, to nie pokrzyżuję im planów na ostatnią chwilę, a jak dojadę, to stanę sobie przy wyjściu i nikomu nie będę zawadzać w razie czego. ![]() Wiecie, wczoraj myślałam sobie o imieniu dla chłopczyka i podoba mi się Gucio ![]() (wcześniej myślałam o Damianie, ale TŻ-towi kojarzy się z nielubianym przez nikogo kolegą, który wcinał robale ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
jakie to jest niesprawiedliwe !!! / mam tu na myśli poronienia/
>> dbasz o siebie, chuchasz-dmuchasz i nie uda sie donosić ciąży, inne piją palą>> dzieci rodzą.... !!!! tak ż enie ma reguły...ehhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Słonecznie za oknem.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
BAN stały
|
VwVampirka no i dobrze zrobiłaś skoro czujesz, że nie dasz rady. Lepiej odmówić dziś niż tak jak piszesz..na 2 godz przed uroczystością.
gosius91 to daj troszkę tego słońca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
VwVampirka -wooow odważne imię !!!!! P.S tylko się nie śmiej i nie odbierz tego złośliwie... >> od razu nasunęła mi się na myśl piosenka:
" pszczółka maja sobie lata uuuuuu zbiera nektar gdzieś na kwiatach, a Pan Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie" hehehe http://www.youtube.com/watch?v=Tw5lgkC5tTA ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() my pójdziemy chyba na 15, albo 17- pada troche i zresztą musz umyć włosy jeszcze.... ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- a co do bycia chrzestną ( też mam być na święta) to słyszałyście o tym zabobonie??? że ponoć kobieta w ciąży nie może być chrzestną.. bo to dziecko które jest chrzczone zabiera szczęście temu które jest w brzuszku. / wiem że to idiotyczne i chore jest ,ale mi nawet babcia o tym mówiła/ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3446113 Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-13 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
BAN stały
|
gosius91 pisałaś kiedyś, że 19.05 to szczególna dla Ciebie data. Tak sobie myślę, że chciałabym tego dnia urodzić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Byłam na grzybach. Uzbierałam z Kubą niecałe wiaderko. Fajnie było. Kurcze tak mi się chciało pójś na grzyby że szok. Zachcianka spełniona.
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |||
Zakorzenienie
|
Gustaw - Gucio - Gutek
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tego przesądu, to coś słyszałam... dużo osób w to wierzy... a słyszałyście ile jest przesądów ślubnych? Książka o tym powstała! I założę się, że każda z nas na swoim ślubie przynajmniej kilka złamała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Słyszałam o zabobonie nawet głupsze rzeczy, byłam w ciąży jak bratanka chrzcili i mnie nie chcieli na chrzestną :p U nas ciężki dzień będzie, młody całą noc w gorączce, wstał zdrowy, broił broił a od 10 znów gorączka ![]() A ja się w ogóle nie wysypiam ![]() ![]() A i mój Tż ;P Jak wraca z tej piłki wieczorem to spać nie może - dzisiaj do 2 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.