|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
hohoho szaleństwo noremalnie, albo jaka inna gorsza zaraza - prącie boże mieć wymagania, co Cię tkło, nawiedziło ![]() ![]() szart szart bo nie znam kontekstu to ironizuję ad ogół ![]() czyli jednak wielkość? ![]() sorrry musiałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-11 o 16:14 |
|
|
|
|
#4712 |
|
BAN stały
|
się rozpisałam w tró
|
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Padam ze zmęczenia a w dodatku muszę jutro iść do pracy i to na przed 8
|
||
|
|
|
#4714 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
No przeca jeszcze ja jestem ![]() wprawdzie ostatnio w Barze raczej mysla niż czytaniem i pisaniem, ale bym kciała inaczej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4715 |
|
Nindżopesz
|
Pilnie przyjmę rady n/t usypiania dida odstawionego gwałtownie od cycka
Wcisnęłam jej kit, że chore, pozaklejałam to i owo. Kupiła to bez gadania czy płaczu i wcale jej do ciągnięcia nie ciągnie (masło maślane) ale nijak nie chce się uspać bo do tej pory usypiała z cyckiem w gębie. Skoro nie kwęka to olać, nie dawać i czekać aż padnie o 2 w nocy, czy się ulitować i na spanie raz dziennie dać? Książeczki jej nie interesują, net mi niezbyt działa więc bajki nie zapodam, ułożyć się do słuchania mojego bajdurzenia nie chce, ogólnie położyć się nie chce, mleka z butelki pić ciągiem nie chce, nosić na rękach i bujać ja nie chcę, urządzeń bujających nie posiadam, innych pomysłów nie mam
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ale choć myślom jesteś Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
![]() witam sobotnio
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dybry
wczoraj chuopin urządził mi takie domowe SPA, że odleciałam dosłownie rozkosz olejki eteryczne w wannie, świece, wino, maseczki, masaże - zaparowana łazienka ja kce jeeeeeeszczeeee |
|
|
|
#4719 |
|
BAN stały
|
rejcz, właśnie zajadam (na śniadanie) wrapa z serkiem i łososiem wg twego przepisu
![]() aż się skusiłam na drugiego, a za półtorej godziny koleżanka przychodzi na obiad, ups
|
|
|
|
#4720 |
|
Panaroja
|
Bry znad
, mgły ,wiatru , zimna i bulu guowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie słońce i 18 stopni ![]() A tu trzeba sprzątać
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Panaroja
|
1.
2. boszszsz , czuję jak obrastam tószczem
|
|
|
#4724 |
|
Piers do przodu
|
Wątek coś zamarł nocną porą
nastawiłam się na podczytanie a tu zonk
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie coś zamarł ![]() gdzie jesteście? ![]() Ja wstałam niedawno i zbieram sie do teściów na obiad
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem.
Wczoraj sobie obcięłam grzywkę - jest beznadziejnie. Czuję się okropnie. I jeszcze wiecie, chyba powinnam przymierzyć się do pierwszej w życiu rozbiórki - ale się boję. Że to strasznie skomplikowane, że odpowiedzialne itp. A jednocześnie może czas się przemóc? Robiłyście rozbiórki? I jak było?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-10-13 o 12:18 |
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się odezwę, żeby bar nie zdechł
![]() kupiłam niedawno to https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...lejki-Bielenda mam awokado, w składzie olejki: sojowy, awokado, macadamia, palmowy. Dobrze mi na włosy działa, szkoda tylko, że nie są samiutkie olejki. A to mój nowy nabytek z new looka. (znaczy się ze szmateksu za całe 23zeta )
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Te sprzączki nie dają mi spokoju - ma świetny pomys, jak je wykorzystać, ale nie powiem
![]() Fajny płaszczyk
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątek już dawno temu zamarł ![]() A do nas dziś przychodzą znajomi na obiad czyli na pizzę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4730 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
robiłyscie, i za pierwszym razem miałam gule w gardle i nerwy , ale z kazdą kolejną jest lepiej ![]() macham znad kasa nabytego w piątek, niewyspania nabytego dzis, pieknej pogody i chcenia nowych perfum. fogle sie nakreciłam znowy na wiedze perfumową i czuje niedosyt wszystkiego wiedzy spotkan dzialań wąchania wymiany mysli doswiadczen i fogle.i forum fragrantiki mnie nie zadowala w pełni, za mało sie tam dzieje, znowy na fragrantice com czuje sie zagubiona ![]() bardzi ciekawie było na forum fquiciora, ale wyglada na zgrubsza zdednięte nno nie fieu nie fieu, co robic, jakis inicjatyw pot rzeba nowych
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Mother of Cats
|
Oraz ja
I wychodzi, że jestem wiedźmą nie tylko w glanach - w dwa dni obłaskawiłam kotę, która przed M. chowała się po kątach przez trzy lata (podobnie jak przed większością ludzi). Kota oczywiście jest cała czarna ![]() Wolałabym przywieźć tego czarnego diabełka do nas, niż szukać jej i jej wspólniczce w kuwecie nowego domu. I przemyśliwuję, czy jest jakiś sposób, żeby wspomniany zwierz i nasza Milka się jednak polubiły? Albo przynajmniej w miarę pokojowo koegzystowały na trzydziestu kilku metrach kwadratowych? Znają się, widywały się, bo M. czasem zabierał Milkę do swojej mamy (i jej kotów). I zawsze było darcie pierza przez pierwsze 2-3 dni. A potem dąs i/lub nerwica. Wydaje się dużo straszniejsze, niż jest w rzeczywistości. Rób. |
|
|
|
#4733 |
|
To ja :)
|
Miałam odrabiać lekcje z węgierskiego, ale nie rozumiem, co robię, włączył mi się więc syndrom czynności zastępczych... Mam nowy silikon pod prysznicem zatem (izolacja, żeby nie było, że sobie pod prysznicem biust powiększałam). I sernik kawowy z dużą ilością alkoholu. I naleśniki. I dostópny krem vesowy też zrobiłam. I wyprasowałam wszystko...
I muszę iść do braketterki (tak to się pisze?) Kto był?? Widziałam się w piątek z moją byłą szefową -a na piwo polazłyśmy i jak zobaczyłam czym teraz oddycha... O hesusie... To podobno wyłącznie zasługa wizyty u u owej pani biuściarki i doboru odpowiedniego biustnika... No i chyba się powlokę na to nieszczęsne referendum...
|
#4734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja na przykład właśnie gotuję zupę ![]() Czy już mówiłam, że nienawidzę niedzieli? Wizja kolejnego tygodnia wisi już tak nisko nad głową i coraz mniej czasu, żeby wszystko przygotować, po prostu leci godzina za godziną i za chwilę poniedziałek Na jutro już się przygotowałam, zaraz jadę dalej...
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
|
Cytat:
Zabrałam się prawie za naukę, ale... Zasada "harmonii wokalicznej" jest charakterystyczna dla języków ugrofińskich i wiąże się ze strukturą aglutynacyjną
|
|
#4736 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo na kurs językowy to nie wygląda ![]() Macham znad zupy z soczewicy ![]() O właśnie, pomysły na proste zupy mile widziane, bo mam zamiar w niedzielę gotować cały gar, żeby w tygodniu móc sobie tylko szybko odgrzać, jak wracam wieczorem. |
|
|
|
|
#4737 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie muszę, jestem taką samozwańczą dla znajomych i siebie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4738 | |
|
|
Cytat:
gdyż fonetyka to coś, co mnie w węgierskim rozkłada na łopatki -albo jeszcze niżej ![]() Polecam brokułową -gotujesz brokuł z 2 ziemniakami w małej ilości wody, dodajesz serek topiony (albo śmietanę) i ulubione przyprawy, miksujesz -gotowe. Marchewkowa -szybko się robi, nie należy się przerażać długością opisu. To tak na szybko mi się przypomniało...
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyniową i pomidorową właśnie macham znad dyniówki - niemniej postanowiłam na mleczku kokosowym zrobić tylko pół, w sensie do jednej połowy ml kokos do drugije nie dodałam ale ale ale co mam do polecenia - świetne jednogarnkowe jadło - przepis Pascala Ryba z curry Ilość porcji: dla 4 osób Przygotowanie 15 minut Całkowity czas 15 minut Składniki: 800 g dorsza – pokrojonego w kostkę ok. 5cm x 2cm 1 mała żółta papryka – pokrojona w drobną kostkę 1 mała zielona papryka – pokrojona w drobną kostkę 1 mała czerwona papryka – pokrojona w drobną kostkę 1 cebula – drobno posiekana 250 ml mleka kokosowego 1 mały pęczek kolendry 1 łyżka curry 2 łyżki oleju szczypta soli i pieprzu Przygotowanie: Wymieszaj paprykę z cebulą i podsmaż na mocnym ogniu przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodaj mleko kokosowe i dorsza pokrojonego na kawałki, a całość posyp curry.Następnie delikatnie odwróć rybę. Gotuj na małym ogniu przez 10 minut. Dodaj kolendrę, sól i pieprz do smaku, a potem dokładniej wymieszaj. Podawaj z ryżem lub chlebem. tylko że ja dodałam to co miałam i co szło do dyniówki bo na jednej patelni - killed two birds with a one stone ![]() czyli: marchewka - moooocno uduszona na maśle z cebulą do miękkości imbir tarty - tu trzeba mieć wprawę z dozowaniem czosnek - kilka ząbków taka przyprawa indyjska z Kotanyi Chaing Mai Curry bo miałam otwartą, zamiast zwykłego curry, lubię mieszanki ![]() WAŻNE: posolić dosyć obficie, dla wydobycia, wzmocnienia smaków no i kilka kostek ziemniaków, ale to dlatego że to była baza do dyniówki, of kors papryki nie dałąm do dyniówki ![]() zrobiłam to bo ostatnio szukałam pomysłu an zamrożone paczki przesmażonej latem papryki, miałąm robić Micielowską ciapaję na grzanki ale zachciało mi się gara na ciepło właśnie mam orgazm kulinarny ![]() dziewczyna na YT robiła to z krewetkami no i mam gar egzotycznego żarełka, tylko do odgrzewania, proporcje mam całkiem nieprzepisowe, robiłam na dwa dni, na oko, mleka kokosowego mniej niż potrzeba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-13 o 18:09 |
|
|
|
|
#4740 | |||
|
Panaroja
|
Znat cherbaty waniliowo-poziomkowej i zamiaru kawy
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.może przywieziona do Was będzie grzeczniejsza ?Cytat:
Cytat:
? Czy też posiadanie glutów jest niezbędnym warunkiem prawidłowej wokalizacji ?Byłam na Rodos , zamiotłam liście i oczywiście jak zaczęłam je zamiatać , wiatr zaczął wiać , przedtem idealna cisza poza tym muszeu umyć guoweu co zamierzam zaras uczynić i to by było na tyle nowin Blok mejd baj Śnieżka jest kakaowo-kawowy
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

hohoho szaleństwo noremalnie, albo jaka inna gorsza zaraza - prącie boże mieć wymagania, co Cię tkło, nawiedziło 

Był tort i rzucanie się nim, polewanie szampanem, Andrus śpiewał karaoke i masa innych niesamowitych rzeczy. I... To koniec 

, mgły ,wiatru , zimna i bulu guowy