Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. IX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-09-17, 13:21   #601
musisz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 530
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. IX

aneta1879, gratulacje!

Ja Wam powiem, ¿e nie nalega³abym na jazdy w niedzielê, bo instruktor te¿ cz³owiek i nale¿y mu siê wed³ug mnie chocia¿ jeden dzieñ odpoczynku.

Da³am radê od tej 6, fajnie mi siê jecha³o
Stary 2013-09-17, 15:17   #602
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 510

Cytat:
Napisane przez aneta1879 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie,nie wiem czy mnie pamiêtacie,bo nie mia³am teraz na nic czasu wiec nie zaglada³am do was,ale chcia³am sie pochwaliæ ze po 8 latach od ostatniego egzaminu wczoraj uda³o mi siê zdaæ,bardzo siê ciesze i wam równiez zycze powodzenia,nie ma rzeczy niemo¿liwych
Gratujê

Cytat:
Napisane przez musisz Poka¿ wiadomo¶æ
aneta1879, gratulacje!

Ja Wam powiem, ¿e nie nalega³abym na jazdy w niedzielê, bo instruktor te¿ cz³owiek i nale¿y mu siê wed³ug mnie chocia¿ jeden dzieñ odpoczynku.

Od 6, matko bosko
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-17, 18:35   #603
Scio
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 985
GG do Scio

Cytat:
aneta1879, gratulacje!

Zgadzam siê Te¿ jakie¶ godziny pracy go obowi±zuj±. hoæby dla bezpieczeñstwa.

Ja dzi¶ je¼dzi³am w deszczu, w³a¶ciwie ulewie.
Mia³am dzisiaj jazdê po tygodniowej przerwie i mówiê do instruktora, ¿e po ostatniej je¼dzie to siê bardzo zniechêci³am i nie mia³am ochoty ju¿ przyhodziæ, bo stwierdzi³am, ¿e siê do tego nie nadaje, to on stwierdzi³, ¿e wymy¶lam, bo naprawdê sobie nie¼le radzê, ¿e mam wyczucie sprzêg³a i je¿dze spokojnie i p³ynnie. Podbudowa³ mnie bardzo

W Gagatkowym ¶wiecie Mamo, po³amig³ówkujemy? - Logico primo
Agatka jest ju¿ z nami
Scio jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-17, 18:56   #604
justka89
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 140
GG do justka89

Cytat:
Napisane przez aneta1879 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie,nie wiem czy mnie pamiêtacie,bo nie mia³am teraz na nic czasu wiec nie zaglada³am do was,ale chcia³am sie pochwaliæ ze po 8 latach od ostatniego egzaminu wczoraj uda³o mi siê zdaæ,bardzo siê ciesze i wam równiez zycze powodzenia,nie ma rzeczy niemo¿liwych
Gratulacje
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisz±c z telefonu nie mam opcji cytowania. Je¿eli przekrêcê jaki¶ nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-17, 19:21   #605
musisz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam siê Te¿ jakie¶ godziny pracy go obowi±zuj±. hoæby dla bezpieczeñstwa.

Ja dzi¶ je¼dzi³am w deszczu, w³a¶ciwie ulewie.
Mia³am dzisiaj jazdê po tygodniowej przerwie i mówiê do instruktora, ¿e po ostatniej je¼dzie to siê bardzo zniechêci³am i nie mia³am ochoty ju¿ przyhodziæ, bo stwierdzi³am, ¿e siê do tego nie nadaje, to on stwierdzi³, ¿e wymy¶lam, bo naprawdê sobie nie¼le radzê, ¿e mam wyczucie sprzêg³a i je¿dze spokojnie i p³ynnie. Podbudowa³ mnie bardzo

Ka¿dy mo¿e mieæ gorszy dzieñ, nie ma co siê zniechêcaæ, sama siê o tym ostatnio przekona³am Te¿ dzisiaj je¼dzi³am w najwiêkszej ulewie, ale to dobrze - nie wiadomo w koñcu w jakich warunkach bêdziemy zdawaæ egzamin. Ile masz ju¿ wyje¿d¿onych godzin?
Stary 2013-09-17, 20:48   #606
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Zw³aszcza, ¿e niektórzy instruktorzy je¿d¿± od rana do wieczora.

Ka¿dy mo¿e mieæ gorszy dzieñ, nie ma co siê zniechêcaæ, sama siê o tym ostatnio przekona³am Te¿ dzisiaj je¼dzi³am w najwiêkszej ulewie, ale to dobrze - nie wiadomo w koñcu w jakich warunkach bêdziemy zdawaæ egzamin. Ile masz ju¿ wyje¿d¿onych godzin?
10 godzin.
Zgadzam siê, w sumie to ucieszy³am, siê, ¿e w deszczu (pomijaj±c etap doj¶cia z domu na jazdê i z powrotem). Chcia³abym siê jeszcze umówiæ na jazdê po zmroku

Agatka jest ju¿ z nami
Stary 2013-09-18, 14:23   #607
201611241302
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 242

Te¿ bym chcia³a w deszczu (a najlepiej i w ¶nie¿ycyale niech lepiej zima nie atakuje jeszcze d³ugo).
Po zmroku ju¿ zaliczy³am.
Za mn± 14h i jestem na etapie nauki parkowania.
Do egzaminu wci±¿ daleko.

Edytowane przez 201611241302
Czas edycji: 2013-09-18 o 14:27
201611241302 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 14:26   #608
201607061212
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 674

Cytat:
Napisane przez dzasminka Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ bym chcia³a w deszczu (a najlepiej i w ¶nie¿ycyale niech lepiej zima nie atakuje jeszcze d³ugo).
Po zmroku ju¿ zaliczy³am.
Za mn± 14h i jestem na etapie nauki parkowania.
Ale to siê ci±gnieee. Egzamin odleg³y.
Ja nie je¼dzi³am w deszczu, ani po zmroku I trochê siê bojê, co to bêdzie jak na egzaminie, albo jak ju¿ bêdê sama, w³asnym auteczkiem je¼dzi³a
201607061212 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-18, 14:45   #609
A_neta1
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 105

Ja tam mia³am jazdy w ulewe, w burze....
Egzamin nawet gdy ¶nieg wali³ (nie zda³am :x)
Ostatni mój egzamin by³ w ¶lizgawice (na drogach da³o siê jechaæ gorzej z parkowaniem ) ale uda³o sie

16.01.2009

A_neta1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-24, 14:49   #610
Cherrybelle
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cze¶æ
Chcia³abym siê tutaj poradziæ, bo zupe³nie nie wiem, co mam robiæ... Moja sytuacja wygl±da tak: Kurs na prawo jazdy zaczê³am w czerwcu, od razu po maturze. W drugiej i trzeciej klasie, kiedy wszyscy wokó³ mnie zdawali/zdali egzamin, ja nie czu³am siê na si³ach, by w ogóle wsi±¶æ do samochodu na fotelu kierowcy. I tak sobie ¿y³am spokojnie bez prawa jazdy, ale tu¿ przed matur±, u¶wiadomi³am sobie, ¿e ju¿ jestem gotowa na je¿d¿enie samochodem. Teraz wydaje mi siê, ¿e chyba za wcze¶nie tak sobie pomy¶la³am...

Bo je¼dzi³am przez ca³e wakacje, trochê z przerwami (a to urlop instruktora, a to ja wyjecha³am na wycieczkê, a to ró¿ne inne przyczyny), ale od po³owy czerwca do dzisiaj, mia³am jazdy. Wyje¼dzi³am ju¿ ponad 60 godzin (czyli dwa kursy), zap³aci³am ponad 2000z³ i nadal robiê b³êdy (czasem nawet powtarzam b³êdy sprzed poprzedniej jazdy) i instruktor wci±¿ nie chce daæ mi o¶wiadczenia o ukoñczeniu kursu. W pe³ni go rozumiem, bo boi siê o bezpieczeñstwo moje i innych i widzi, ¿e sobie nie poradzê na drodze, a ja sama wiem, ¿e na obecn± chwilê, nie wyjecha³bym dalej ni¿ do osiedlowego sklepu lub po ma³ych, nieuczêszczanych uliczkach. Egzamin w sprzyjaj±cych warunkach, zda³abym na jakie¶ 80%, chocia¿ i z tym zdaniem by³by problem...

Mam wra¿enie, ¿e po opanowaniu podstawowych zasad u¿ycia sprzêg³a i etapie chaotycznej, nieuporz±dkowanej jazdy, zatrzyma³am siê na etapie pope³niania g³upich b³êdów i kompletnym braku umiejêtno¶ci ocenienia sytuacji na drodze (szczególnie gubiê siê na rondach) I mam teraz du¿y dylemat: czy je¼dziæ dalej, wydawaæ pieni±dze i po¶wiêcaæ czas (którego teraz, na studiach, bêdê mieæ bardzo ma³o), czy raczej wycofaæ siê, wróciæ do tego za jakie¶ pó³ roku/rok, a mo¿e i wcale?

Instruktor radzi mi kontynuowaæ naukê, rodzice nie s± zbyt zadowoleni, bo - wiadomo - nie jest fajna perspektywa wydania kolejnej kwoty, zw³aszcza, ¿e nie wiadomo, czy po kolejnych godzinach dodatkowych, zacznê ogarniaæ jazdê samochodem. Ja sama chcia³abym to kontynuowaæ, tym bardziej, ¿e na razie zale¿y mi jedynie na zdaniu egzaminu, samochodem bez eLki i tak nie bêdê je¼dziæ, bo go nie mam i to siê w najbli¿szym czasie nie zmieni. A nawet maj±c ju¿ prawo jazdy, zawsze mogê wróciæ do eLki, by przypomnieæ sobie jazdê. Poza tym, po¶wiêci³am na to ca³e wakacje i chcia³abym to zakoñczyæ egzaminem, choæby i niezdanym, wtedy przynajmniej bêdê mieæ satysfakcjê, ¿e próbowa³am. Jednak do egzaminu i tak nie mogê podej¶æ

Je¶li mia³ kto¶ podobny problem, to bardzo proszê o rady
Cherrybelle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-24, 15:09   #611
PPP90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 33 582

nie odpuszczaj nie mo¿esz teraz je¼dziæ bo nie masz czym ale nigdy nie wiesz kiedy prawko ci sie przyda
mo¿e nie czujesz sie tyle na si³ach i wróæ do tego za jaki¶ czas kiedy bêdziesz gotowa i to ty musisz to czuæ i chcieæ.
Ja na swoim przyk³adzie moge powiedzieæ ¿e te¿ sie podda³am kiedy¶ (teraz tego ¿a³uje dlatego ze ju¿ dawno bym je¼dzi³a ) i wróci³am ostatnio do tego. Zacze³am chodziæ na egzaminy bo nie mog³am zdaæ teorii a praktyke zda³am od razu. Oczywi¶cie wykupi³am sobie jazdy dla powtórzenia Mi taka przerwa jak widaæ pomog³a. Zdystansowa³am sie do tego

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowc±
PPP90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-25, 14:39   #612
201611241302
Konto usuniête

Odpuszczaæ nie ma co.
Jestem zdania, ¿e jak siê co¶ zaczyna, to i koñczy.

A u mnie dzi¶ bêdzie 18h, jestem wiêc za po³ow±.
Ahh tak bym chcia³a wyrobiæ siê do koñca pa¼dziernika.
Stary 2013-09-28, 15:15   #613
Burza_1994
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 791
GG do Burza_1994

Dziewczyny, nie wiem, gdzie powinnam siê o to zapytaæ, ale mam nadziejê, ¿e mo¿ecie mi pomóc.
Prawo jazdy zda³am, ale teraz je¿d¿ê wiêkszym samochodem, bo to jest combi i mam problem z parkowaniem
Przedstawiê to na obrazku, bo lepiej zrozumiecie o co chodzi.
Mój samochód jest samochodem B. Zawsze podczas parkowania, czy to po lewej czy prawej stronie, mój samochód stoi krzywo. I nie potrafiê zrobiæ dobrze korekty
Czy mo¿ecie mi powiedzieæ jak zrobiæ prawid³owo korektê? Czy najpierw wyprostowaæ ko³a, wyjechaæ trochê i znowu zaparkowaæ, czy na maksa skrêciæ ko³a w lewo i wtedy dopiero wycofaæ czy jak
Problemem jest to, ¿e mam ma³o miejsca, a du¿y samochód i bojê siê, ¿e uderzê w s±siaduj±ce.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg obrazek.jpg (21,8 KB, 8 za³adowañ)

Cel: Pani Dyrektor!

Cel osi±gniêty po³owicznie: Zastêpca Dyrektora!

"Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice."
Burza_1994 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-28, 15:43   #614
201607111632
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 280

Najbezpieczniej bêdzie, jak wyjedziesz na prostych i zaparkujesz od nowa, bo tak to du¿ym autem mo¿esz przydzwoniæ
201607111632 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-28, 16:12   #615
Burza_1994
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 791
GG do Burza_1994

Cytat:
Napisane przez amelsss Poka¿ wiadomo¶æ
Najbezpieczniej bêdzie, jak wyjedziesz na prostych i zaparkujesz od nowa, bo tak to du¿ym autem mo¿esz przydzwoniæ
ale jakbym by³a bardzo blisko prawego samochodu i wyje¿d¿a³a na prostych ko³ach, to mogê o niego zahaczyæ

Cel: Pani Dyrektor!

Cel osi±gniêty po³owicznie: Zastêpca Dyrektora!

"Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice."
Burza_1994 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-28, 16:18   #616
201607111632
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Burza_1994 Poka¿ wiadomo¶æ
ale jakbym by³a bardzo blisko prawego samochodu i wyje¿d¿a³a na prostych ko³ach, to mogê o niego zahaczyæ
Tzn chodzi³o mi dok³adnie o wyjechanie na prostych, czyli musisz trochê najpierw odbiæ, ¿eby wyprostowaæ i wtedy wyjechaæ
Stary 2013-09-28, 19:09   #617
Agrh
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 721

Zadam do¶æ istotne pytanie? Choæ ju¿ zapisa³am siê na kurs i odby³am teori±, mam j± zdawaæ. Jazdê naukê mogê zacz±æ. Czy id±c wcze¶niej na prawo jazdy mia³y¶cie styczno¶æ z samochodem? Tzn umia³y¶cie w miarê p³ynnie jechaæ, ruszaæ? Ja niestety nie mia³am, tylko raz. Wiêc czy w ogóle braæ siê za to? Mam auto w domu ale nie ma mnie kto "szkoliæ" wiêc jedynie na w³asn± rêkê po polach...
Agrh jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-28, 19:12   #618
201607111632
Konto usuniête

Nic, nigdy nie siedzia³am w tamtym miejscu Teraz wiem, ¿e to by³ wielki b³±d
Stary 2013-09-28, 19:13   #619
PPP90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 33 582

Cytat:
Napisane przez Agrh Poka¿ wiadomo¶æ
Zadam do¶æ istotne pytanie? Choæ ju¿ zapisa³am siê na kurs i odby³am teori±, mam j± zdawaæ. Jazdê naukê mogê zacz±æ. Czy id±c wcze¶niej na prawo jazdy mia³y¶cie styczno¶æ z samochodem? Tzn umia³y¶cie w miarê p³ynnie jechaæ, ruszaæ? Ja niestety nie mia³am, tylko raz. Wiêc czy w ogóle braæ siê za to? Mam auto w domu ale nie ma mnie kto "szkoliæ" wiêc jedynie na w³asn± rêkê po polach...
sama na w³asn± rêke to chyba nie jest dobry pomys³.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowc±
PPP90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-28, 21:13   #620
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja nie umia³am. Nigdy nie siedzia³am za kó³kiem. Nie wiedzia³am co z czym. Po to jest instruktor, ¿eby nas nauczy³. Pierwsza jazda. Pojechali¶my na "zadupie" i tam nauka ruszania, zatrzymywania, skrêcania.
Nie doszkalam siê poza kursem. I z tego co mówi instruktor nie¼le mi idzie
Naprawdê kursant nieumiej±cy je¼dziæ w ogóle to dla instruktorów nic nowego, a nawet lepiej, bo nie maj± z³ych nawyków

Agatka jest ju¿ z nami
Stary 2013-09-28, 21:13   #621
muchacita
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 122

Cytat:
Napisane przez Agrh Poka¿ wiadomo¶æ
samej w ¿yciu sie nie braæ moim zdaniem nie powinna¶ siê niczego obawiaæ ja zapisywa³am siê na prawo jazdy z brakiem jakikolwiek jazdy wiedzia³am tylko gdzie sprzêg³o hamulec i gaz podczas jazd wszytko stopniowo opanowuje w sumie to jestem przy koñcu wiec nie ma siê co stresowaæ tez tak mia³am ze ojej nie umiem je¼dziæ jak to bêdzie po to jest instruktor ¿eby wyt³umaczyæ u mnie mog³am sobie wybraæ po jazdach mog³am maksymalnie 6 jazd z ró¿nymi instruktorami i nie ma co siê za³amywaæ ¿e na kilku pierwszych jazdach ga¶nie z czasem bêdzie to siê zdarzaæ coraz rzadziej w koñcu siê uczysz, praktyka czyni mistrza
Stary 2013-09-28, 21:18   #622
201611241302
Konto usuniête

Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - czê¶æ IX"

Zaczynalam od zera i z plynnym ruszaniem nie mialam problemu.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-02, 13:15   #623
musisz
Rozeznanie

Przysz³am siê pochwaliæ (albo po¿aliæ?), ¿e zda³am wewnêtrzny i dzisiaj mam ostatni± jazdê. Szczerze mówi±c, nie czujê siê jeszcze na si³ach zdawaæ egzamin, przede mn± jeszcze kupa nauki
Stary 2013-10-02, 16:00   #624
muchacita
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 122

Cytat:
Przysz³am siê pochwaliæ (albo po¿aliæ?), ¿e zda³am wewnêtrzny i dzisiaj mam ostatni± jazdê. Szczerze mówi±c, nie czujê siê jeszcze na si³ach zdawaæ egzamin, przede mn± jeszcze kupa nauki
tez tak odczuwam a zosta³y mi 2 jazdy
ale wiesz jak to mówi± po zdaniu prawo jazdy dopiero cz³owiek uczy siê je¼dziæ g³owa do góry dasz radê
Stary 2013-10-03, 13:23   #625
musisz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muchacita Poka¿ wiadomo¶æ
ale wiesz jak to mówi± po zdaniu prawo jazdy dopiero cz³owiek uczy siê je¼dziæ g³owa do góry dasz radê
No tak, ale egzaminatorzy niekoniecznie to rozumiej±... W przysz³ym tygodniu mam teoriê, ciekawe jak to bêdzie
Stary 2013-10-07, 14:49   #626
Diablica_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Cytat:

Gratulacje
A co do praktycznego to najwa¿niejsza jest wiara w siebie i swoje umiejêtno¶ci, gdy siê tego nie ma jest ciê¿ej zdaæ ale nie jest to niemo¿liwe Bo z drugiej strony uczymy siê wszak¿e ca³e ¿ycie
Stary 2013-10-09, 17:50   #627
Agrh
Rozeznanie

Powiem, wam, ¿e jestem po pierwszej je¼dzie dzi¶. G³ównie na placu jazda do przodu i cofanie i potem kó³ka... Ale powiem wam, ¿e mam problem ze skrêcaniem ¿eby potem ustawiæ ko³a znaczy samochód na prosto... jak robiê du¿y skrêt znaczy du¿o krêce w prawo to potem na prosto jak ustawiæ kierwownicê ko³a? tyle samo w lewo? Albo jak cofam do ty³u i samochód trochê jakby w idzie w prawy bok to trzeba ¿eby by³o prosto trochê w lewo?
Stary 2013-10-12, 22:03   #628
Wanilka5
Idealna ¬ona; )

Wiadomo¶ci: 17 060

dawno mnie Tu nie bylo...

Gratulacje dla Nowych Kierowcow za robiace Kurs trzymam kciuki MOCNE

ja wam powiem ze mam juz prawko 6 miesiecy...niestety nie jezdze bo rodzinka autka nie daje. ale mam zamiar w marcu kupic Autko i jedzic jedzic
Stary 2013-10-13, 13:08   #629
Kasiasta89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 290

Cytat:
Napisane przez muchacita Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jak nie zda³am za 3 razem to egzaminator, bardzo mi³y zreszt±, powiedzia³, ¿e jego synowie pozdawali od razu ale wykupi³ po dodatkowych 30 godzin nauki .. powiedzia³ ¿e 30h to za ma³o aby siê dobrze nauczyæ, dlatego tak du¿o ludzi nie zdaje .. wtedy w³a¶nie pomy¶la³am ¿e jak za 4 razem nie zdam to muszê dokupiæ trochê tych godzin, na szczê¶cie uda³o siê i ju¿ nigdy w elce nie siedzia³am. Aczkolwiek szkoda mi by³o kasy poniewa¿ na kursie sz³o mi super, wszystko bezb³êdnie, a na egzaminatorze parali¿ dos³ownie z nerwów :/ wiele osób pisze na forum, ¿e jak nie dajesz sobie rady ze stresem na egzaminie, to nie nadajesz siê na kierowce bo na drodze s± du¿o wiêksze stresy - i tu mogê powiedzieæ "g*wno prawda" - mia³am kilka stresuj±cych sytuacji (autobus wjecha³ we mnie bez kierunku, auto zaczê³o mi siê kopciæ, pies wylecia³ pod ko³a) - i jako¶ umia³am zachowaæ zimn± krew a na egzaminie noga mi lata³a ¿e ze sprzêg³em mia³am problem tak¿e ¿yczê powodzenia wszystkim zdaj±cym i wiêkszej wiary w siebie

Wanilka - to nie dobrze, ¿e nie je¼dzisz, na zrobi³am podobnie i po 2 latach mia³am strasznie problemy aby zacz±æ postaraj siê namówiæ rodzinkê, ¿e jak gdzie¶ wspólnie jedziecie to Ty bêdziesz prowadziæ bo zapomnisz jak siê je¼dzi. Nie nalegaj na jazdy samodzielne - ale jak rodzice zobacz± ¿e dajesz sobie radê sami Ci dadz± autko postaraj siê uprosiæ, bo zanim kupisz sobie swój samochód to minie du¿o czasu bêdzie Ci ciê¿ko.

Edytowane przez Kasiasta89
Czas edycji: 2013-10-13 o 13:12
Kasiasta89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-15, 20:19   #630
Agrh
Rozeznanie

ja dzi¶ mia³am 5i6 godzinê jazd i powiem, wam , ¿e masakra:
dwa razy zjecha³am na lewy pas, zamiast zwalniaæ przed skrzy¿owaniami, rondami i redukowaæ biegi jadê za szybko i efekcie nie zd±¿am ze wszystkim naraz, auto mi zgas³o z 10 razy, jak siê zatrzymam przed skrzy¿owaniem zapominam ¿e trzeba przecie¿ sprzêg³o trzymaæ albo hamulec:-/ i nie ¿ebym ja raz siê pomyli³a... nie ¿ebym by³a jaka¶ têpa czy co¶, ale ja nie wiem w ogóle siê nie koncentrujê a raczej konctruj± nad jazdê przed siebie a tu trzeba wszystko kontrolowaæ, w dodatku mam ósemki do wyrwania ja nie wiem....szkoda mi to przerywaæ. zapominam ¿e jak skrêcam w prawo mam byæ blisko prawej krawêdzi, i nawet nie pamiêtam jakim cudem na lewy pas zjecha³am
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-14 14:37:09

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.