![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do warunków w szpitalu to szczena mi opada. Jak sobie przypomnę jakie miałam warunki w szpitalu co byliśmy z krwawiącym pępkiem to ![]() Za jedzenie rodziców rozumiem płaci się dodatkowo ? Piękna waga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale może dłużej rano pośpi ![]() Cytat:
aaaa Kasia szalejesz, jak poranek, głowa nie boli? ![]() ![]() Może później jakiś książę na białym rumaku się znalazł ![]() ![]() Cieszę się i ja ![]() Witam pierwsza dzisiaj, Tomek ma pierwszą drzemkę, deszcz za oknem, szaro i ponuro. Na obiad do teścia później wybywamy, ma być bigosik ![]() Wczoraj wieczorem zgłodniałam a że lodówka świeciła pustką to zabrałam się za kaszkę Tomka. Miałam jakiś próbki z Bobovity, o smaku owocowym i zjadłam ![]() Pozdrawiamy i miłej niedzieli dziewczyny ![]() A dzisiaj świętujemy u Kingi, Oliwki i Zuzi ![]() Dziewczynki, wszystkiego naj ![]()
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
o to samo chciałam zapytać
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- A DZIS MAMY PÓŁ ROCZKU ![]()
#2705 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- silikon, siateczke ciezko domyc ![]()
![]() |
#2706 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I dołączam się do życzeń ![]() A my pospaliśmy do 8 a to dlatego, że nie miał nas kto obudzić, bo Julka spała dzisiaj u dziadków. Tż jeszcze śpi ![]() A czy wasze dzieciaczki ulewają jeszcze? Bo Matiemu się jeszcze zdarzy ale już nie tak jak na początku.
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
Oliwii zdarza się ulewać szczegolnie jak zje i zaczyna szaleć (przekręcac się na brzuch , plecy i znów na brzuch)
#2708 |
Zakorzenienie
|
Nati - Jakubowi zdarza sie ulac ale rzadko, chyba ze na brzuszku lezy to czesciej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
witam sie zza grobu
![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym chyba strzele foooocha bo caly dzien wczoraj nie zagladalam na wizaz i nikt nawet nie zauwazyl ![]() ![]() ![]() jestem ciekawa jak mnie powitacie ![]() ![]() hahaha ![]() ![]() ![]() na koniec dodam ,ze moj Groszek jeszcze spi ............. od wczoraj od 22.30 !!!! ![]() ![]() ![]()
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
witam,
nie mam za bardzo czasu... Ale skladam spoznione zyczenia wszystkim urodzonym 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() a zasnal kolo 21.. i spal do 8:11 szokus nr 2 ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Oooooo yeeee wstalam - tosty zjedzone herbata wypita - a KAC morderca nie ma serca, obym do 14 zdolala jakos dojsc do siebie, bi bd musiala przejac opieke nad Milusiem w domku.
Nie wiem kiedy was nadrobiem - moze jutro jak Mlodsza pojdzie na zajecia - ale pewnie dane mi bd kilka stron tylo uczytac - Ale Damy Rade ![]() ![]() Aaa i fajowe nowe emotikony - moze dowiem sie jak sie je ogarnia, jak ogarne Wasze Posty. Buuuuuuuuzka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | ||
Zakorzenienie
|
mnie też... i jeszcze jej nie podniosłam
![]() ![]() zawsze mnie to dziwiło. że dziecko ledwo wstało, a już znowu śpi. a mam to samo. T. się budzi ok. 7:30 a ok. 9ej zapada w najdłuższą drzemkę w ciagu dnia (=/- 2 godziny). Cytat:
![]() (koleżanki mnie uspokajają, że minie jak zacznie siedzieć. no ale Twoje dziecko już siedzi... aaaa! czyli T. będzie ulewał do 18stki... ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alez pretensji i to juz na wstepie! ![]() nestelle ja Ci mowie juz to teraz, ty lepiej zbieraj swoje manatki za wczasu, zanim puscisz focha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
duzo spi ?????/
ze ZA duzo tak ??? za ja zla matka ? mam dosyc jak mi ciagle jedziecie ,zegnam sie ,ide i juz i nie wroce w tej chwili ![]() wroce nastepnej ...... no zegam sie -juz naprawde nie wroce .... halo? slyszycie ????odchodze !!!!!!!!!! juz naprawde finito ,koniec ....slyszycie ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie no przez strippi to ja nigdy nie dojde do siebie ![]() uuu slysze Roszka - jasnie pan raczyl sie obudzic ![]() ![]() za chwile Was nadrobie z cycem ![]() ide sie wyprzytulac,wykochac i przewinac ......
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-13 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |||
Kniaginia
|
Witam
![]() A za mną ktoś tęsknił? Bo jak nie to na wszystkie ignora założę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Nati, filmiku w komórce nie mam jak zobaczyć, ale z opisów dziewczyn widzę, że synek nieźle wywija ![]() Aaa, i witaj, Sorce! Próbuję właśnie odespac wesele ![]() Oprocz mnie były jeszcze 3 laski w mietowych sukienkach, ale moja była najładniejsza i w ogole najlepiej wyglądałam ![]() I byly 4 dziewczyny ubrane na czarno ![]() Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-10-13 o 11:15 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Wpadłam na chwilę, bo mam pytanie: Od wczoraj źle się czuję boli mnie gardło, w uszach świszczy, więc idzie choróbsko ![]() Co mogę brać przy karmieniu piersią ? Poza jakimiś naturalnymi specyfikami ? Może już któraś z Was tak miała ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Kniaginia
|
Demeter, sok malinowy, tantum verde lub isla na gardlo, syrop prenalen, apap na noc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w sumie masz racje . ![]() no ba ..... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() corcia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale i tak mocne kciuki za zdrowko ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
zdechnę
![]() proste a jakie genialne ![]() ![]() ![]() a jak Różak?! tęsknił? włączył fanfary ![]() to co Maria napisała naturalsy i cieszyć się tylko, że przeciwciałami karmisz dziecko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fszystkiego naj ,naj ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale trzeba pamietac ze Roszek spi z cycem .....z cycem cala noc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2."z opisu dziewczyn -widzisz "???? ![]() 3.3 mietowe sukienki ??? toz to pech nad pechami ![]() ![]() Cytat:
zdrowka ![]()
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
Maria, Pani i Nestelle dziękuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- fajne emotki... uzyje na bank..przypominami sie gg ![]() jak mi dziecko da zyc zje i pobawi sie to nadrobie... bo tz mi zachorowal ![]() ![]() lecimy na zupke i deserek.. musze dzis zamowic gryzak silikonowy bo mi dziecko z reki jablko je ![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
nadrobie potem mam śmierdzące pytanie.
jak wygląda kupa waszych dzieci cyckowo-słoikowych? taka jak rozgnieciona plastelina? idziemy na słoik
#2724 | |
Kniaginia
|
Cytat:
Pani, Rozakowi sie poprzestawialo. Do polnocy sie bawila z babcia, a potem padła. Biedna ta moja teściowa ![]() Nestelle, po kilku kieliszkach wina i nieprzespanej nocy to ja nie tylko opisy widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
z tego co wiem to na przeziębienie dobre jest Oscillococcinum i jest ono bezpieczne w czasie karmienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nestelle nie moge, jestes bardzo zła matka ![]() Cytat:
![]() jak wesele? Róża dobrze zniosla rozłąkę? ![]() Poprosimy o fotke w klubie, juz widzac naszyjnik wiedzialam, ze zrobisz furore ![]()
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() (ale na murowaną częstą kupę u nas: jabłko-śliwka. ma moc ten słój...) Skarżyła się? Ile razy Wy dzwoniliście kontrolnie? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
wrzuć linka jakiego gryzaka kupiłaś bo też planuję ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- ![]() ![]() ![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-10-13 o 15:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() sto lat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() foch ![]() dzieki czyli to jest ok, to spoko Cytat:
![]() nadrobiłam ![]()
![]() |
#2730 | |
Kniaginia
|
Cytat:
Nie mam fotki. Musicie uwierzyć na słowo ![]() Nie, mam złotą teściową. Umówiła się z nami, że my mamy nie dzwonić, tylko ona dryndnie, jak będzie mieć problem. Co chwilę sprawdzałam telefon. Nie dzwoniła ani razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.