|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11311 | |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
A nie lepiej zamówić z 6 i dostać szminkę gratis? ![]() Ja mam dzień wysyłkowy F i jakoś pod koniec maja będę zamawiała z 07. Terminy dostawy regularnej 07: 5.06 i 19.06. Terminy składania zamówień na dostawę regularną: 30.05 i 13.06. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11312 |
Raczkowanie
|
witam
![]() jak zwykle pechowy i na strasconej pozycji dzień J - przyszła mi 1 próbka na 12 z tych nowych szminek ![]() ![]() ![]() ps. a nie wiecie czy nie mozna tych próbek szminek kupic w COKu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11313 |
Zakorzenienie
|
witam.jestem tu nowa jednak przez osattnie dwa tygodnie staram sie na bioezaco czytac wasze posty dzieki czemu wiem na biezaco co sie dzieje w avonie.mam prosbe czy mozecie wyrazic swoja opinie o detoksykujacej i ujedrniajacej masce do ciala z mineralami z mm z serii planet spa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą oni chyba sami nie wiedzą co i jak. ja kiedyś do nich maila napisałam co z dostępnością WINK. mnie odpisali, że woda jest dostępna ale jej nie ma na razie w katalogu, ale mam śledzić ofertę, a z kolei którejś dziewczynie odpisali że woda została wycofana. więc ja już nie wiem jak jest naprawdę. Cytat:
WINK MGIELKA ZAPACHOWA PR.SZM.NABL.BERRY.WINE (X1) PR.SZM.NABL.BR.SUGAR (X1) PR.SZM.NABL.COCO.RUM (X1) PR.SZM.NABL.COR.GABLES (X1) PR.SZM.NABL.GOLD.GLOW (X1) PR.SZM.NABL.KISS/PINK (X1) PR.SZM.NABL.MAUVE.MOON (X1) PR.SZM.NABL.BEACH.PLUM (X1) PR.SZM.NABL.RAV.RED (X1) PR.SZM.NABL.VINTAGE.WINE (X1) PREP.DO USUWANIA SKOREK
![]() |
#11315 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...837#post425083 Dzisiaj nie mam możliwości zrobienia fotki kolorów na kartce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z 06 nie chcę nic brać, siostra też nie. Ostatnio zamawiamy tylko dla siebie, bo ona do porodu będzie na zwolnieniu, potem macierzyński, więc odpadła jej większość klientek z pracy. W ogóle stwierdziła po czterech latach bycia konsultantką, że już ja to nie bawi i że "nie będzie tachać się z tymi torbami po wieżowcu" (mam nadzieję, że tego nie przeczyta) ![]() Jednak ja jestem uzależniona od kilku produktów i muszę je mieć ! A jak już ja zamawiam, to i ona coś bierze i tak "ciągniemy" ten interes w gronie rodzinnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11317 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Nie polecam tylko Coral Gable ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11318 |
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie - po jakim czasie dostałyście sms z pytaniem...?
#11319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I cieszymy się, że do nas dołączyłaś ![]() Niestety kosmatyków, o które pytasz nie używałam... Ale dziewczyny na pewno Ci niedługo doradzą ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11321 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11322 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam praktycznie odrazu pytanie o wielką kampanię życia niestety nic nei wygrałam
![]() ![]()
#11323 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11325 |
Raczkowanie
|
ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział mi a bardzo mnie to nurtuje: czy jest taka możliwość żeby osoba nie będąca konsultantką dostawała panoramę i katalog do domu pocztą. z polecenia innej konsultantki? ostatnio u mojego TŻ w domu widzę nie mój katalog (nie podpisany) i panoramę, a on mówi że jego mama dostała pocztą bo koleżanka jej tak złatwiła. ciekawe jak? też jestem w avonie i nie znam takiej możliwości. wolę żeby klientki nie widziały panoramy bo czasem biorę coś z demo i później sprzedaję po cenach katalogowych. tak zrobiłąm z true glow i zarobiłam 17 zł na teściowej. okropna jestem. może koleżanka teściowej zapisała się ponowie do avonu na nią żeby mieć twój pewny start? a może pokazuje panorame żeby wciągnąć ją do avonu i żeby u mnie nie zamawiała bo kiedyś u niej zamawiała. a ta babka nie miała później zamówień i nie skłądała. sama nie wiem co o tym myśleć
|
![]() ![]() |
![]() |
#11326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjj
![]() |
#11327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pisały juz w tym wątku o tej masce więc musisz poszukać , chyba nawet Hosenka ją ma. Ja osobście raz jej użyłam i na moje boskie ciało na 1 raz zużyłam jej połowe a reszte wymieniłam w wątku więc efektów nie mogę opisać ![]() Kurcze nie mogę zacytować więcej niż 1 post bo nie działa mi ten + do cytowania ![]()
![]() |
#11328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Coral Gable. Hmm Spróbowałam i stwierdzam tak jak moje poprzedniczki ze kolorek cukierkowy landrynkowy sztuczny. Nie podoba mi sie zreszta klientkom równiez poniewaz wszystkie próbki rozdane a własnie Coral Gable został ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11331 |
Zakorzenienie
|
a pytanie miałam, gdzie obowiązuje Avon...
![]() ![]()
#11332 |
Czekam na Ragnarok
|
Asiak55, moim zdaniem nie można z polecenia konsultantki niczego do domu dostawać. Bzdura totalna. Panoramą się do Avonu nikogo nie wciągnie, to tylko sterta papieru dla konsultantek, dla mnie prawie nie użyteczna.
Odnośnie maski detoksykującej do ciała, to są o niej same świetnie opinie. Że antycellulitowa, że jakaśtam ![]() ![]() A do co SMSów konkursowych, to ja wysłałam 5 i dostawałam pytanie odrazu po wysłaniu każdego. Tyle, że ja je wysyłałam koło południa i później. Może od 20:00 już nie czynne ![]() Czemu nikt nie zamawia Coco Rum? Przecież to taki piękny kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11333 |
Zakorzenienie
|
jak jest taka dobra to ja kupie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11334 |
Raczkowanie
|
dostała aktualną panoramę i katalog. pewnie ta babka dała jej panoramę żeby coś z demo wzięła bo były wody TTA, a to spora kwota licząca się do bazy opustu. ale TŻ twierdzi że to przyszło pocztą i nie zna szczegółów, on się na tym nie zna! ja panorame pokazuje tylko mamie. teściowa i tak u mnie zamówienie złożyła. ja jej daję gratisy jak zamówi na ponad 50 zł, a tamta babka z pracy to jej tylko ciągle coś wciskała z nadwyżek. nie wiem co będzie z avonem jak wyjade za granicę bo tak się przyzwycziłąm do tych kosmetyków. a TŻ chce żeby teściowa wtedy sama sobie zamawiałą bo konto jest na niego. ja jestem temu przeciwna. głupio mi będzie przed OKS jak teściowa konto zadłuży bo wszyscy wiedza że to ja naprawdę jestem konsultantką
|
![]() ![]() |
![]() |
#11335 |
Czekam na Ragnarok
|
Asiak55, to wytłumaczysz teściowej co się robi i jak, albo żeby płaciła gotówką. A za granicą też jest Avon.
Dziwna sprawa z tą pocztą. Ja w to jakoś nie wierzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#11336 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jest trochę dziwne zarabianie na rodzinie. Jeśli mama TŻ lubi wody TTA to może sprzedaj po cenie demo, w końcu to twoja przyszła rodzina. Ty też na tym skorzystasz, bo doliczy ci się ta kwota do bazy upustu. Wiesz z teściami lepiej żyć w zgodzie, a i TŻ-towi będzie milej, że traktujesz jego mamę na preferencyjnych warunkach, a nie jak inne klientki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11339 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Amber2046 - niestety teraz większość kobiet nie traktuje mamy "TŻ" jako przyszłej rodziny... Ale to tylko tak na marginesie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11340 |
Raczkowanie
|
ona nie zakuma jak zamówienie przez neta złożyć, bo sama zamawia w innej firmie z ciuchami i mój TŻ zawsze to za nią robi. gotówką nie zapłaci bo nie mamy coku. a z płatnościami mi sie spóźnia bo zamawia na 50-100 zł i później nie ma kasy. albo prześpi dzień składania zamówień bo będzie pić. ah... może ja po prostu nie chcę żeby ona to robiła. a jak coś to niech sama się zapisze na swoje nazwisko. a za granicą rozejrze się za avonem, tylko żeby nie był droższy niż u nas. i ajk bedzie możliwość to się zapiszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.