Wszystko o Avonie - Część II - Strona 378 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-10, 19:58   #11311
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez tess_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny, możecie mi powiedzieć jaki jest pierwszy termin z 07 ? Okręg 564, dzień wysyłkowy F.
Nie zamawiałyśmy z siostrą (to ona jest konsultantką) nic z dwóch katalogów i nie wiem czy ten najnowszy w ogóle do nas dotrze, a chcę zamówić "kilka" rzeczy. I prosiłabym również o kod błyszczyka w szmince odcień Champagne Glow.
13292.

A nie lepiej zamówić z 6 i dostać szminkę gratis?
Ja mam dzień wysyłkowy F i jakoś pod koniec maja będę zamawiała z 07. Terminy dostawy regularnej 07: 5.06 i 19.06. Terminy składania zamówień na dostawę regularną: 30.05 i 13.06.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:02   #11312
madammme
Raczkowanie

witam
jak zwykle pechowy i na strasconej pozycji dzień J - przyszła mi 1 próbka na 12 z tych nowych szminek więć mam prośbę to tych dziewczyn, które dostały komplet próbek, żeby może zrobić im zdjęcia na kartce i je wkleić - jeżeli by się to udało to była bym bardzo wdzięczna

ps. a nie wiecie czy nie mozna tych próbek szminek kupic w COKu?
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:09   #11313
agnes188
Zakorzenienie

witam.jestem tu nowa jednak przez osattnie dwa tygodnie staram sie na bioezaco czytac wasze posty dzieki czemu wiem na biezaco co sie dzieje w avonie.mam prosbe czy mozecie wyrazic swoja opinie o detoksykujacej i ujedrniajacej masce do ciala z mineralami z mm z serii planet spaz gory dzieki za odp
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:10   #11314
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Szanowna Konsultantko,

W magazynie "Nova Ty" nie planujemy umieszczenia listy zwycięzców krzyżówek. Ma to związek z tym, że poszczególne numery powstają z dużym wyprzedzeniem i umieszczanie takich list na bieżąco nie jest możliwe. Osoby, które wygrały są o tym bezpośrednio informowane.

Z pozdrowieniami,
Katarzyna Wach
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Oto odpowiedz Avonu na to pytanie. Ciekawe. To po co napisali ze beda umieszczac jakies dane osobowe w magazynie. Paranoja
a to ciekawe, bo jak ja kiedyś do nich maila pisałam co z wynikami, to napisali że w jednym z kolejnych numerów będą umieszczone.
zresztą oni chyba sami nie wiedzą co i jak. ja kiedyś do nich maila napisałam co z dostępnością WINK. mnie odpisali, że woda jest dostępna ale jej nie ma na razie w katalogu, ale mam śledzić ofertę, a z kolei którejś dziewczynie odpisali że woda została wycofana. więc ja już nie wiem jak jest naprawdę.

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
witam
jak zwykle pechowy i na strasconej pozycji dzień J - przyszła mi 1 próbka na 12 z tych nowych szminek więć mam prośbę to tych dziewczyn, które dostały komplet próbek, żeby może zrobić im zdjęcia na kartce i je wkleić - jeżeli by się to udało to była bym bardzo wdzięczna

ja dostane 2 próbki. w brakach mam:
WINK MGIELKA ZAPACHOWA
PR.SZM.NABL.BERRY.WINE (X1)
PR.SZM.NABL.BR.SUGAR (X1)
PR.SZM.NABL.COCO.RUM (X1)
PR.SZM.NABL.COR.GABLES (X1)
PR.SZM.NABL.GOLD.GLOW (X1)
PR.SZM.NABL.KISS/PINK (X1)
PR.SZM.NABL.MAUVE.MOON (X1)
PR.SZM.NABL.BEACH.PLUM (X1)
PR.SZM.NABL.RAV.RED (X1)
PR.SZM.NABL.VINTAGE.WINE (X1)
PREP.DO USUWANIA SKOREK
Stary 2007-05-10, 20:13   #11315
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
witam

Tu jest link do kilku zdjęć tych szminek na ustach (Coco Rum, Vintage Wine, Brown Sugar, Golden Glow, Champagne Glow):
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...837#post425083
Dzisiaj nie mam możliwości zrobienia fotki kolorów na kartce.
Stary 2007-05-10, 20:13   #11316
tess_d
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
13292.

A nie lepiej zamówić z 6 i dostać szminkę gratis?
Ja mam dzień wysyłkowy F i jakoś pod koniec maja będę zamawiała z 07. Terminy dostawy regularnej 07: 5.06 i 19.06. Terminy składania zamówień na dostawę regularną: 30.05 i 13.06.
Dziękuję ślicznie

Z 06 nie chcę nic brać, siostra też nie. Ostatnio zamawiamy tylko dla siebie, bo ona do porodu będzie na zwolnieniu, potem macierzyński, więc odpadła jej większość klientek z pracy. W ogóle stwierdziła po czterech latach bycia konsultantką, że już ja to nie bawi i że "nie będzie tachać się z tymi torbami po wieżowcu" (mam nadzieję, że tego nie przeczyta)
Jednak ja jestem uzależniona od kilku produktów i muszę je mieć ! A jak już ja zamawiam, to i ona coś bierze i tak "ciągniemy" ten interes w gronie rodzinnym
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:21   #11317
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez tess_d Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie
[...]
Jednak ja jestem uzależniona od kilku produktów i muszę je mieć ! A jak już ja zamawiam, to i ona coś bierze i tak "ciągniemy" ten interes w gronie rodzinnym
W każdym razie polecam ten odcień, bo jest bardzo ładny (naturalny) i tym lepiej, że mam go za darmo

Nie polecam tylko Coral Gable Czekam na osobę na forum, której to COŚ się spodoba

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 20:22   #11318
pAtiŚ
Zakorzenienie

ponawiam pytanie - po jakim czasie dostałyście sms z pytaniem...?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:22   #11319
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
witam.jestem tu nowa jednak przez osattnie dwa tygodnie staram sie na bioezaco czytac wasze posty dzieki czemu wiem na biezaco co sie dzieje w avonie.mam prosbe czy mozecie wyrazic swoja opinie o detoksykujacej i ujedrniajacej masce do ciala z mineralami z mm z serii planet spaz gory dzieki za odp
Witamy
I cieszymy się, że do nas dołączyłaś

Niestety kosmatyków, o które pytasz nie używałam... Ale dziewczyny na pewno Ci niedługo doradzą

Pozdrawiam
Stary 2007-05-10, 20:27   #11320
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
witam

też mam dzień J i zawsze dłuży mi się oczekiwanie na paczkę. czy dzień J jest ostatnim? może jest K, ale nie słyszałam. nie brałam tych próbek no i dobrze skoro i tak nie przychodzą. mam już 2 pojemniki próbek i jakoś sprzedarz szminek nie wzrosła bo klientki marudzą że drogo.
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:29   #11321
tess_d
Zadomowienie

Cytat:
W każdym razie polecam ten odcień, bo jest bardzo ładny (naturalny) i tym lepiej, że mam go za darmo
Właśnie takiego delikatnego, naturalnego efektu się spowdziewam. Biorę go, nie ma odwrotu
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:31   #11322
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie - po jakim czasie dostałyście sms z pytaniem...?
Ja dostałam praktycznie odrazu pytanie o wielką kampanię życia niestety nic nei wygrałamale wszystkim życzę powodzenia
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:34   #11323
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Witamy
I cieszymy się, że do nas dołączyłaś

Niestety kosmatyków, o które pytasz nie używałam... Ale dziewczyny na pewno Ci niedługo doradzą

Pozdrawiam
nutka ja rowniez sie ciesze ze wpadlam na ta stronke.gdyz dowiedzialam sie tyle nowych rzeczy
Stary 2007-05-10, 20:34   #11324
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Witam pisallam o niej duzo kilkanascie stron wczesniej skorzystaj z wyszukiwarki jesli nie znajdziesz to moge skrobnac jeszcze raz na temat tej maski ale ogolnie rewelacja:P
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:35   #11325
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział mi a bardzo mnie to nurtuje: czy jest taka możliwość żeby osoba nie będąca konsultantką dostawała panoramę i katalog do domu pocztą. z polecenia innej konsultantki? ostatnio u mojego TŻ w domu widzę nie mój katalog (nie podpisany) i panoramę, a on mówi że jego mama dostała pocztą bo koleżanka jej tak złatwiła. ciekawe jak? też jestem w avonie i nie znam takiej możliwości. wolę żeby klientki nie widziały panoramy bo czasem biorę coś z demo i później sprzedaję po cenach katalogowych. tak zrobiłąm z true glow i zarobiłam 17 zł na teściowej. okropna jestem. może koleżanka teściowej zapisała się ponowie do avonu na nią żeby mieć twój pewny start? a może pokazuje panorame żeby wciągnąć ją do avonu i żeby u mnie nie zamawiała bo kiedyś u niej zamawiała. a ta babka nie miała później zamówień i nie skłądała. sama nie wiem co o tym myśleć
Stary 2007-05-10, 20:37   #11326
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Ja dostałam praktycznie odrazu pytanie o wielką kampanię życia niestety nic nei wygrałamale wszystkim życzę powodzenia
już wiem... ale głupio zrobili, bo za pierwszym razem jak wyslalam ten kod to nie dostałam smsa z pytaniem... dopiero teraz wysłałam znowu i dostałam pytanie...
ajjj

Stary 2007-05-10, 20:37   #11327
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Witam
Dziewczyny pisały juz w tym wątku o tej masce więc musisz poszukać , chyba nawet Hosenka ją ma. Ja osobście raz jej użyłam i na moje boskie ciało na 1 raz zużyłam jej połowe a reszte wymieniłam w wątku więc efektów nie mogę opisać
Kurcze nie mogę zacytować więcej niż 1 post bo nie działa mi ten + do cytowania
Stary 2007-05-10, 20:38   #11328
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:

Nie polecam tylko Coral Gable Czekam na osobę na forum, której to COŚ się spodoba
Tak tak. Champagne Glow jest naturalny i sliczny.
Coral Gable. Hmm Spróbowałam i stwierdzam tak jak moje poprzedniczki ze kolorek cukierkowy landrynkowy sztuczny. Nie podoba mi sie zreszta klientkom równiez poniewaz wszystkie próbki rozdane a własnie Coral Gable został

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 20:40   #11329
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Witam pisallam o niej duzo kilkanascie stron wczesniej skorzystaj z wyszukiwarki jesli nie znajdziesz to moge skrobnac jeszcze raz na temat tej maski ale ogolnie rewelacja:P

to jesli mozesz to skrobnij troszke o niejprosze
Stary 2007-05-10, 20:40   #11330
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiak55 Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział mi a bardzo mnie to nurtuje: czy jest taka możliwość żeby osoba nie będąca konsultantką dostawała panoramę i katalog do domu pocztą. z polecenia innej konsultantki? ostatnio u mojego TŻ w domu widzę nie mój katalog (nie podpisany) i panoramę, a on mówi że jego mama dostała pocztą bo koleżanka jej tak złatwiła. ciekawe jak? też jestem w avonie i nie znam takiej możliwości. wolę żeby klientki nie widziały panoramy bo czasem biorę coś z demo i później sprzedaję po cenach katalogowych. tak zrobiłąm z true glow i zarobiłam 17 zł na teściowej. okropna jestem. może koleżanka teściowej zapisała się ponowie do avonu na nią żeby mieć twój pewny start? a może pokazuje panorame żeby wciągnąć ją do avonu i żeby u mnie nie zamawiała bo kiedyś u niej zamawiała. a ta babka nie miała później zamówień i nie skłądała. sama nie wiem co o tym myśleć
A panoramę dostała aktualną?bo ja widziałam panie z avonu u mnie w mieście które rozdawały wszystkim panoramy ale juz nieaktualne chcąc w ten sposób złowić konsultantki że niby kobitki poczytają ją i się zdecydują zapisac
Stary 2007-05-10, 20:41   #11331
pAtiŚ
Zakorzenienie

a pytanie miałam, gdzie obowiązuje Avon... czy tylko w Europie, czy w Polsce, czy na całym świecie

Stary 2007-05-10, 20:44   #11332
Fenris
Czekam na Ragnarok

Asiak55, moim zdaniem nie można z polecenia konsultantki niczego do domu dostawać. Bzdura totalna. Panoramą się do Avonu nikogo nie wciągnie, to tylko sterta papieru dla konsultantek, dla mnie prawie nie użyteczna.

Odnośnie maski detoksykującej do ciała, to są o niej same świetnie opinie. Że antycellulitowa, że jakaśtam Ja sama miałam na nią straszną chrapkę, ale że przyślą ja za darmo w zestawie wygranych kosmetyków ...

A do co SMSów konkursowych, to ja wysłałam 5 i dostawałam pytanie odrazu po wysłaniu każdego. Tyle, że ja je wysyłałam koło południa i później. Może od 20:00 już nie czynne

Czemu nikt nie zamawia Coco Rum? Przecież to taki piękny kolor
Stary 2007-05-10, 20:48   #11333
agnes188
Zakorzenienie

jak jest taka dobra to ja kupiedziekuje za odpowiedzico do tego konkursu ja juz trzy upony wyslalam niestety nic nie wygralam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 20:53   #11334
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

dostała aktualną panoramę i katalog. pewnie ta babka dała jej panoramę żeby coś z demo wzięła bo były wody TTA, a to spora kwota licząca się do bazy opustu. ale TŻ twierdzi że to przyszło pocztą i nie zna szczegółów, on się na tym nie zna! ja panorame pokazuje tylko mamie. teściowa i tak u mnie zamówienie złożyła. ja jej daję gratisy jak zamówi na ponad 50 zł, a tamta babka z pracy to jej tylko ciągle coś wciskała z nadwyżek. nie wiem co będzie z avonem jak wyjade za granicę bo tak się przyzwycziłąm do tych kosmetyków. a TŻ chce żeby teściowa wtedy sama sobie zamawiałą bo konto jest na niego. ja jestem temu przeciwna. głupio mi będzie przed OKS jak teściowa konto zadłuży bo wszyscy wiedza że to ja naprawdę jestem konsultantką
Stary 2007-05-10, 21:05   #11335
Fenris
Czekam na Ragnarok

Asiak55, to wytłumaczysz teściowej co się robi i jak, albo żeby płaciła gotówką. A za granicą też jest Avon.
Dziwna sprawa z tą pocztą. Ja w to jakoś nie wierzę.
Stary 2007-05-10, 21:05   #11336
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
to jesli mozesz to skrobnij troszke o niejprosze
o tej masce pislalam na str 286-289 nie bede wklejac bo jest tego duzo , szkoda zasmieca tyms amym odnowa forum wiec wejdz na stronki i tam poczytaj jest kilka wypowiedzi na ten temat
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 21:06   #11337
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Asiak55, moim zdaniem nie można z polecenia konsultantki niczego do domu dostawać. Bzdura totalna. Panoramą się do Avonu nikogo nie wciągnie, to tylko sterta papieru dla konsultantek, dla mnie prawie nie użyteczna.
No ja właśnie tak się wciągłamchciłam kupic wode Extraordynary a była w panoramie jako demo wiec zeby ją kupić taniej zostałam konsultantka
Stary 2007-05-10, 21:12   #11338
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiak55 Pokaż wiadomość
dostała aktualną panoramę i katalog. pewnie ta babka dała jej panoramę żeby coś z demo wzięła bo były wody TTA, a to spora kwota licząca się do bazy opustu. ale TŻ twierdzi że to przyszło pocztą i nie zna szczegółów, on się na tym nie zna! ja panorame pokazuje tylko mamie. teściowa i tak u mnie zamówienie złożyła. ja jej daję gratisy jak zamówi na ponad 50 zł, a tamta babka z pracy to jej tylko ciągle coś wciskała z nadwyżek. nie wiem co będzie z avonem jak wyjade za granicę bo tak się przyzwycziłąm do tych kosmetyków. a TŻ chce żeby teściowa wtedy sama sobie zamawiałą bo konto jest na niego. ja jestem temu przeciwna. głupio mi będzie przed OKS jak teściowa konto zadłuży bo wszyscy wiedza że to ja naprawdę jestem konsultantką
Czemu uważasz, że zadłuży ci konto?

Dla mnie jest trochę dziwne zarabianie na rodzinie. Jeśli mama TŻ lubi wody TTA to może sprzedaj po cenie demo, w końcu to twoja przyszła rodzina. Ty też na tym skorzystasz, bo doliczy ci się ta kwota do bazy upustu.
Wiesz z teściami lepiej żyć w zgodzie, a i TŻ-towi będzie milej, że traktujesz jego mamę na preferencyjnych warunkach, a nie jak inne klientki.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 21:12   #11339
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
No ja właśnie tak się wciągłamchciłam kupic wode Extraordynary a była w panoramie jako demo wiec zeby ją kupić taniej zostałam konsultantka
Aha Dotychczas myślałam, że to na nikogo nie działa Ja odrywam z Panoramy tylko ostatnią stronę z opisem kosmetyków. W NovaTy interesuje mnie tylko krzyżówka. Te promocje "łączone" z Panoramy nie są dla mnie interesujące, bo nie mam dużych zamówień (do 500zł miesięcznie). Jedynie na kosmetyki Bronze był tam dobry upust.

Amber2046 - niestety teraz większość kobiet nie traktuje mamy "TŻ" jako przyszłej rodziny... Ale to tylko tak na marginesie.
Stary 2007-05-10, 21:13   #11340
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Asiak55, to wytłumaczysz teściowej co się robi i jak, albo żeby płaciła gotówką. A za granicą też jest Avon.
Dziwna sprawa z tą pocztą. Ja w to jakoś nie wierzę.
ona nie zakuma jak zamówienie przez neta złożyć, bo sama zamawia w innej firmie z ciuchami i mój TŻ zawsze to za nią robi. gotówką nie zapłaci bo nie mamy coku. a z płatnościami mi sie spóźnia bo zamawia na 50-100 zł i później nie ma kasy. albo prześpi dzień składania zamówień bo będzie pić. ah... może ja po prostu nie chcę żeby ona to robiła. a jak coś to niech sama się zapisze na swoje nazwisko. a za granicą rozejrze się za avonem, tylko żeby nie był droższy niż u nas. i ajk bedzie możliwość to się zapiszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości