|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
witam się po trzydniowej przerwie... za chwilę Was ponadrabiam, tylko najpierw się wyżalę- nie wchodziłam tu (ani nawet nie włączałam komputera), bo to były naprawdę aktywne dni- wizyta u ginki (i m.in. totalna zjebka za przytycie tyle, co powinnam przez całą ciążę (jak ja już się z tym pogodziłam i mąż też i w sumie naprawdę większość w cyckach i brzuchu) i kilka innych rzeczy, po których się bez sensu poryczałam a jak zapytałam, co z humorami ciążowymi, to się dowiedziałam, że ciążą powinno się cieszyć, a nie martwić (jakbym się właśnie tym martwiła) i że może powinnam pójść do psychologa... a jeszcze się okazało, że na zwolnieniu mam kod "A" więc muszę iść do niej, żeby zmieniła:// myślicie że 30 tc to za późno na zmianę lekarza? już naprawdę mam jej dość, a jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności znów mam zwolnienie do dnia, kiedy jej nie ma w pracy! poza tym zrobiliśmy gruntowne porządki w piwnicy, bo przywieźli nam meble od teściów (te co mają być w dziecięcym, bo tam zaczęły przeszkadzać) i je składaliśmy (a przy tej okazji mamy już wózek- to jest takie 3w1, sprawdzę jaki i się pochwalę), no i byliśmy na ślubie znajomej, na którym zmarzłam i znów jestem przeziębiona, a dziś przy urnie. piesek jednak ma zmianę rakową i są debaty, czy to w ogóle ruszać (w grę wchodzi tylko chemioterapia, bo w takim miejscu się nie wytnie), czy nie i sprawdzanie co to w ogóle jest,a i z babcią jest coraz gorzej... dobrze jeszcze, że dzieciak porządnie rozrabia (wczoraj to chyba robił pajacyki albo tańczył brekdensa, bo tak się kręcił, że aż spanikowałam, czy się nie zaplątał albo co, ale skoro dziś normalnie dalej dawał czadu, to chyba jest ok, nie?),więc przynajmniej nim się nie przejmuję bardzo ![]() no i w ramach poprawy mojego nastroju zamiast spędzać wieczory przy komputerach oglądamy sobie w sypialni z mężem Przyjaciół hurtem(wczoraj skończyliśmy 1 serię), więc pewnie i dziś dużo nie nadrobię to tyle u mnie (wybaczcie, że od siebie zaczęłam, ale już tak mnie to gryzło, że musiałam dać upust) cayenneOna o Tobie już doczytałam, trzymam kciuki, żeby na następnych badaniach było wszystko dobrze, bo według mnie wszystko na to wskazuje ![]()
#2283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zreszta ja od początku będę mega w formie! Ale Ty to sie musisz pospieszyć z rodzeniem bo gdybym musiała jakies zakupy zrobic jeszcze to kto mi podpowie u kogo??!! Masz internet na porodowce w razie czego??! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
czy ten sok musi być taki domowy czy może być taki kupny np. Marvitu? Nie mam sokowirówki w domu
![]()
#2285 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu psiaka. Musicie to przemyśleć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- No ja mam nadzieje. Tylko sie dziewczyno zmobilizuj żebyś miedzy skurczami mogła odpisywać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi przykro ze u pieska zmiana rakowa, to musi być dla was trudna sytuacja ![]()
![]() |
#2289 | |
Gang Iren
|
Cytat:
To faktycznie gin nie fajna,ja bym zmienila chyba,nie wiem ile ci tych wizyt jeszcze zostalo do konca,ze 2-3 pewnie? No chyba ze wytrzymasz. A ile przytylas juz?Na pewno nie jest tak zle! I wspolczuje,ze z pieskiem kiepsko.
![]() |
#2290 | |||||
Zadomowienie
|
Sos z kurek wyszedł pycha
![]() Cytat:
![]() Super! Spodenki mi się najbardziej podobają ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do ubranek-nie mam nic nowego i nie zamierzam kupować ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
trochę dziwna ta Twoja ginka.... nie rozumiem opiep**** za tycie- jakbyśmy robiły to specjalnie i tyły po 20 kg... każdy organizm jest inny i każda z nas inaczej przybiera na wadze z różnych względów. Lekarza zawsze możesz zmienić jeśli nie czujesz się komfortowo ... Przykro mi z powodu pieska- koniecznie trzeba zasięgnąć opinii specjalisty- jak chcesz mam namiar na świetną dermatolog a ona też ma szerokie kontakty- może coś poradzi.
#2292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak poważnie to w tym akurat nie ma nic złego. Ja lubię sobie tak czasem pogadać. Zreszta to teraz takie modne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Widzę że tematy extra
![]() ![]() Nadrobilam wszystko ale jest tego bardzo dużo więc tylko gratuluję udanych zakupów wypatrzonych okazji itp. ![]() U mnie z nowości to przywieźli mi szafę do przedpokoju: D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Witam się po powrocie do domu
![]() Mamy 10 kg grzybów ![]() A wczorajsza bezsenność chyba doprowadziła do przekrecenia się Małego ![]() ![]() ![]()
#2297 |
Zadomowienie
|
gosia tak, ta masc jest bezpieczna, bo tylko same ziola w niej sa, juz przeszpiegowalam w necie.
em ma moze glupie pytanie, ale jak zrobic oklad z podgrzewanej soli??? Ją sie jakos rozpuszcza, czy jak??? Bo bym sobie zapodala.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2299 |
Gang Iren
|
Zjadłam kiełbachę smażoną z cebulą,a teraz wzięłam się za lody i... kończę właśnie trzeciego magnuma
![]() Dzisiaj chyba z 5000 kcal poszło...
#2300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a ja się dzisiaj zdrzemnęłam po południu i przyszedł do mnie mój kot który uwielbia spac na plecach do góry brzuchem, akurat polozyl się przy moim ramieniu a ja go obiełam i tak spalam, i cos mi się przysnilo (bylam w jakiejś dziwnej fazie snu) ze mi się zdawalo ze już moje maleństwo jest na swiecie i ja z nim sobie spie, i zlapalam kota z noge (a dokładnie za stope) i glaszcze niby dalej spiac i sobie mysle czemu moje dziecko ma taka dziwna stope jakas... patrze a to kot
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ewidentnie czkawka dochodziła do mnie z innego miejsca niz zazwyczaj ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
em ma dzieki, biegne do kuchni, mam nadzieje, ze choc troche mi pomoze, bo sie k...... chyba wsciekne, tak mnie napieprza
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2307 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja ma właśnie czkawkę, ale zdecydowanie przy żebrach. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Właśnie leciała w tv reklama leginsów push up calzedoni.....też mi.....ja w chwili obecnej mam push up bez leginsów
![]()
#2309 |
Gang Iren
|
Co do czucia dzieciaczka,to ja czuję prawie zawsze tylko po prawej stronie... i nie wiem czy on wcale pozycji nie zmienia czy co
![]()
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogole to zaczelam miec dylemat z cyklu obsługa niemowlaka ![]() Moja mama kupiła nam spiworek do wózka, baardzo ciepły. I tak się zastanawiam - przy normalnych temperaturach (w sensie nie mniej niz -10 powiedzmy) jak ubiore malucha w body+cieplejszego pajaca+zimowy kombinezon+spiworek+ osłona gondoli to chyba mi się ugotuje, co? Moze jednak kupić jakis jesienny kombinezon typu miś i w to go ubierać? Czy darować sobie spiworek na razie i zastąpić go kocykiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.